asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álomszép, színes programokkal kényeztethet a hétvége, ha te is úgy akarod. Különösen a kos jegyűek számíthatnak különlegesen izgalmas pillanatokra. Ám, hogy a csillagok mit kinálnak fel neked, azt a Life.hu hétvégi horoszkópja árulja el neked.

Dolgos hétvége lesz ez a mostani, a pihenés kevésbé vonz, viszont rengeteg programot terveztél, és nem is hagyod magadat ezekről lebeszélni. Közben azt se feledd, hogy igen sok az elmaradt teendőd, s bizony nem csak otthoni munkákkal vagy megcsúszva, hanem baráti, rokoni szívességeket is ígértél, - ezek pedig nem tűrnek halasztást! Emellett közvetlen környezetedből valaki további plusz feladatokat is rád testál, és nem lesz alkalmad az elutasításra, hisz már ő is kisegített téged számtalanszor. Ne ess azonban kétségbe, mert vasárnap délre mindennel végzel, csak neki kell durálnod magad.
Hétvégi tipp: vasárnap délutánra ne tervezz semmit, légy spontán, s bármi adódik, figyeld meg, hogy közben fel tudsz töltődni.

Jellemzően nyugodt és harmonikus energiák lengik körül ezt a hétvégét, elsősorban olyan dolgokat csinálj, amik békével töltenek el, lecsillapítják az elméd. Legyen köztük olyan is, amire régóta nem volt időd, - főleg, ha az a kreatív gondolatok beindításával is együtt jár. Jól fog esni, hogy csak úgy vagy, és nincsenek veled szemben túlzott elvárások. Ám vasárnap egy kisebb családi, vagy baráti bonyodalom alakulhat ki, ami elől messzire menekülnél. Jól is teszed, ez esetben mindenből ki tudsz maradni. Ám, ha mégis részt vállalsz belőle, akkor tegyél meg mindent a békéért, s töltsd kellemesen a vasárnapot, ne morgolódással.
Hétvégi tipp: egy frissen sült süti, finom házi itókával kiváló béketeremtő lesz!

Jó lenne, ha sürgősen átgondolnád, vajon tényleg fárasztó programok sokaságán akarsz-e részt venni a hétvégén, ahelyett, hogy a csendet, a békét és a nyugalmat választanád. Ha a közösen tervezett irányvonalak vármelyikéről tudod, hogy az téged testileg és szellemileg ki fog fárasztani, akkor inkább hagyd ki, ha módodban áll. Inkább pihenéssel, láblógatással töltsd az időt, illetve olyan otthoni teendőkkel, amik megnyugtatnak, lecsillapítják az elmét. Mindenképpen össze kell szedned magad, hisz mostanság kevés időd volt magadra, az otthonodra, márpedig ez sem utolsó szempont.
Hétvégi tipp: pihenj és regenerálódj. Menj el úszni, sétálni, közben főzz finomat, és a kevésbé népszerű házimunkákat se hagyd a jövő heti estékre.

A szombatod jelentős része oly gyorsan elszalad, hogy csak azt veszed észre, szinte már esteledik. Mindegy, hogy mivel töltöd az időd, jó, ha tudod, hogy az semmiképpen sem lesz haszontalan. Vásárlás, családi ügyek intézése, baráti kapcsolatok ápolgatása… ez mind belefér, viszont nagy dolgokat ne tervezz. Dönteni, fontos kérdéseket meghányni, vetni, ráérsz jövő héten. Pihentesd az elméd, nem kell örökké rágódni valamin. A kedvedet viszont az egyértelműen fel fogja dobni, hogy szeretteid egy apró meglepetéssel készülnek!
Hétvégi tipp: jövő héten itt a Húsvét. Megtervezted már a menüt? A bevásárlást is elintézhetnéd most, így egy csomó időt megspórolhatnál magadnak.

Meg lehet téged kérni arra, hogy ezen a hétvégén engedj családtagjaid akaratának, régóta áhított igényeinek? Hidd el, igenis jogos az elvárásuk, ne mondj nemet nekik! Egyértelműen tudtodra fogják adni, hogy szükségük van rád, a jelenlétedre, a tanácsaidra, a mosolyodra, és bizony ez fordítva is igaz. Add meg nekik, ami jár, s ugyanolyan jól fogod magadat érezni, mintha a te kezdeményezésedre indultak volna el a dolgok. Sőt, amilyen pozitívan alakulnak a közös programok, még annak is örülhetsz, hogy levettek pár terhet a válladról. Valamikor neked is pihenni kell, ehhez most hozzásegítenek.
Hétvégi tipp: szombaton váratlan vendégek kopogtathatnak az ajtón… engedd meg nekik, hogy elmondják, miért jöttek.

Ezen a hétvégén változatos érzelmi hatások érnek, s könnyen azt fogod tapasztalni, hogy néha a csúcson leszel, másik pillanatban pedig szó szerint a padlón. A múlt és a jelen is ott lesz minden pillanatodban, ami eddig lezáratlan ügyként volt egy fiókban elzárva, az könnyen ismét az asztalra kerülhet. Igencsak felkavarhat valami vagy valaki, de az is megeshet, hogy meginog a bizalmad egy rokonban vagy barátban. Ám, amint lecsillapodnak a kedélyek, tisztábban fogod látni a helyzetedet, és megérted, hogy bizonyos dolgok miért úgy történtek, ahogyan. Fogadd el a változást, tenni nem tudsz ellene, de az alkalmazkodással sokat segíthetsz önmagadon.
Hétvégi tipp: jót tenne neked egy meditáció, egy forró fürdő, egy kis olvasás.

Szombat reggel nem biztos, hogy pont minden a terveid szerint alakul, viszont mivel a kedélyállapotod egészen jó, ezért a változásokat könnyen el fogod viselni, sőt, lehet, hogy még tetszeni is fognak. Ugyanakkor beleeshetsz abba a hibába, hogy bizonyos dolgokat kissé elhamarkodottan ítélsz meg, vagy akár könnyen és akaratlanul megbánthatod valamely szerettedet, mert nem látod át, hogy épp nem egy hullámhosszon vagytok. Ezért légy figyelmes, toleráns, és ha nem is értesz valakivel egyet valamiben, az ne okozzon senkinek fájdalmat. Vedd elő a humorodat, és próbáld ezt bevetni az ügyek rendezése érdekében. Vasárnapra minden jóra fordul, te pedig többet fogsz mosolyogni.
Hétvégi tipp: Egy közös séta, egy esti koncert mindenkiben feloldja az esetleges feszültséget.

Remek hétvége lesz ez a mostani, jobb, mint a vágyaidban. A tervek nem úgy, hanem még annál is jobban alakulnak, mint ahogy remélted. Akad majd olyasmi, ami kicsit más irányt vesz a megbeszéltekkel ellentétben, de ez is csak azért történik, hogy még több örömben legyen részed. Arra viszont figyelj, hogy a szüleiddel vagy egy közeli rokonoddal adódhatnak problémák szombaton, aminek a megoldása rád hárul. Nem szereted az ilyen váratlan ügyeket, és ez okozhat némi feszültséget, de vagy annyira okos, hogy gyorsan rátalálj a megoldásra. Vasárnap délután egy váratlan vendégnek, vagy egy rég elveszett barátnak fogsz garantáltan örülni!
Hétvégi tipp: menjetek hőlégballonozni, csodáljátok meg a környéket felülről.

Ezen a hétvégén színes, gazdag élmények érnek, ereszd el a gyeplőt, hagyd magad sodortatni az árral, mert hidd el, a lehető legjobb dolgok fognak veled történni, de fontos, hogy minden pillanatban spontán légy. Lehet, hogy adódik majd egy-két kellemetlen helyzet, de csakis azért történik ez, hogy felismerd, kikre van szükséged, és kiket kellene a jövőben mellőznöd. Csak olyanokkal töltsd az idődet, akik viszonozzák az érzéseidet, bármilyen jellegű emberi kapcsolatról is legyen szó. A Te érdeked, hogy szeretetteljes légkör vegyen körül.
Hétvégi tipp: az égi konstellációk kedveznek a mélyenszántó, tisztázó beszélgetéseknek! Ha szakításon töröd a fejed, merd azt kimondani!

Ez a hétvége merőben eltér majd a többitől, de csak rajtad múlik, mennyire lesz jó és különleges. Már szombat reggel érezni fogod a pozitív változás előszelét, ez pedig feldob, és a környezetedben élőkre is jó hatással leszel. A várakozás izgalma mosolyt csal az arcodra, és szinte bármire képes leszel azért, hogy mindent széppé és örömtelivé formálj. Örülj annak, hogy van időd olyan dolgokat csinálni, melyekre rég nem volt alkalmad, vagy épp energiád. Ha előrelátó vagy, akkor vasárnap fél órát szentelsz a jövő heti programok, teendők átgondolására.
Hétvégi tipp: feltétlenül mozdulj ki a négy fal közül, tavasz van, várnak a barátok és vár valaki. Vajon észreveszed?

Az előtted álló hétvége remek alkalmakat kínál ahhoz, hogy egy szeretteddel, baráttal, vagy akár a szomszéddal tisztázz egy félreértést, ezáltal pedig jobb irányba tereld a kapcsolatotokat. Szükséged van arra, hogy békében lehess másokkal, ehhez viszont tudatosság szükséges. Különösen szombat délután lesznek kedvezőek az égi hatások, hát kezdeményezd a kommunikációt, teremtsd meg a feltételeket, és térj nyugovóra örömmel. Fontos kérdések is előkerülhetnek, akár hosszú távú, közös tervek születhetnek. Vasárnap főzzetek, süssetek, társasjátékozzatok a családdal vagy barátokkal.
Hétvégi tipp: szervezz csapatjátékot, például röplabda vagy lábtengó meccset!

Családtagjaid, vagy akár a barátaid alaposan próbára teszik a türelmedet ezen a hétvégén, nem kímélnek semmitől, furcsa kérdésekkel traktálnak, rá akarnak venni olyasmire, amihez semmi kedved. Lelked harmóniája biztosan megbomlik, de semmi sem történik véletlenül. Lehet, hogy egyetlen pillanatod sem marad a csend és a pihenés megélésére, de a végén felveszed másokkal a ritmust, és nagyon jól fogod érezni magad. Jó hír, hogy senki nem akar neked rosszat, de mivel nem közölted velük egyértelműen és időben, hogy mivel is szeretnéd tölteni a hétvégédet, minden percedet beosztották saját kedvük szerint. Hagyd, hogy szeressenek!
Hétvégi tipp: durcáskodás helyett légy őszinte! Biztos meg fogja érteni a környezeted kéréseidet, sőt, lehet, hogy annak megfelelően változtatnak a terveiken!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.