Húsvéti horoszkóp a szerelem jegyében

2014.04.18. 22:29

A húsvét számos spirituális üzenetet hordoz, de az egyik legkönnyebben megfogható és legkézenfekvőbb a szerelem, a termékenység, az élet diadalának üzenete az elmúlás felett.  A Life.hu is ennek jegyében adja közre 2014 húsvéti, szerelmi horoszkópját. 

Párkapcsolatban élők: ne feledkezz meg arról, hogy a kevesebb néha több. Ráadásul ezen a hétvégén különösen erős a kisugárzásod, akár a párod ingét is magadra kaphatod, abban is csábító leszel.
Szinglik: nem kell egy lépést sem tenned a hódításért. Sorra érkeznek majd a kihívások. Még akkor is akad „kérő”, ha magadra zárod a lakás ajtaját. Akár egy különös telefonhívás is képes lesz megmozgatni a fantáziádat.

 

Párkapcsolatban élők: ragadd magadhoz a kezdeményezést és dobd be magad. A párod odáig lesz, ha húsvéthétfőn nemcsak sonkás, tormás falatokkal kínálod.
Szinglik: kár olyan kapun döngetni, ahova úgysem engednek be. A kidobott energiákat inkább fordítsd ezen a hétvégén magadra. Egy új smink kipróbálása esetleg? 

 

Párkapcsolatban élők: ne restellj őszintén beszélni az érzelmeidről. Ha az ünnep kellős közepén, akkor ott. Jogod van ahhoz, hogy végre tiszta vizet öntsetek a pohárba.
Szinglik: egy olyan találkozásra vársz, amilyen nem létezik. Egy olyan férfira, aki túl szép ahhoz, hogy valóság legyen. Mi lenne, ha észrevennéd azokat, akik a közeledben vannak? Nem kell döntened, csak lásd meg a hús-vér valóságot.

 

Párkapcsolatban élők: hidd el, kár borsot törni a párod orra alá. Attól, hogy nyíltan flörtölsz valakivel, még nem fogod a párodat magadhoz láncolni. Inkább kommunikálj nyíltan, a szerelmetek megérdemli az őszinteséget.
Szinglik: már nem sokáig kell egyedül a paplan alá bújnod, és ha a húsvét nem is hozza el hozzád a párodat, olyan kapukat nyithat ki számodra, ahol legalább esélye lesz besétálni. Mozdulj ki, és légy elfogadóbb.

 

Párkapcsolatban élők: nem számítasz ennyire heves közeledésre, de tedd a szívedre a kezed: igenis szükséged volt már rá, hogy a párod ilyen pikáns módon jelezze feléd, még mindig oda van érted!
Szinglik: azok közé tartozol, akik látszólag jól elboldogulnak egyedül is. Néha hangoztathatod is, hogy neked aztán nincs szükséged senkire. De biztosan őszinte vagy magadhoz? Lehet, éppen a húsvét  fogja kisöpörni belőled ezt az ál-magabiztosságot. Egy biztos, valaki megpróbál majd belépni az életedbe. 

 

Párkapcsolatban élők:  hatalmas, erődet szinte meghaladó feladaton vagy túl. Ennek ellenére napok óta huncutságon töröd a fejed. Olyan szerencsés vagy, hogy a párod, minden nyűge ellenére, vevő a közeledésedre. Az se baj, ha az egész húsvétot ágyban töltitek.
Szinglik: finom érzések bizseregnek benned. A szíved mélyén már érzed, hogy közelít feléd valaki, aki meg fogja változtatni az életedet. Egész ünneped ennek a finom kis reménynek a jegyében telik majd. Szinte megszépülsz tőle!

 

Párkapcsolatban élők: nahát, végre ráveszed a párod, hogy próbáljatok ki valami újat, valami szokatlant az erotikában. Persze kedvesed lesz az, aki a leginkább meglepődik, hisz kiegyensúlyozottságod, ahogy előny a párkapcsolat sok területén, néha olyan unalmas lehet a szexben. Szóval hajrá! Sokkold bátran a kedvest, mutasd meg eddig titkolt oldaladat!
Szinglik: egy olyan férfi hajthat rád, aki először nem igazán nyeri el a tetszésed. Túl erősnek látod, lehengerlőnek, olyannak, amilyenből éppen eleged volt már. Kiderülhet azonban, hogy az ő ereje sokkal melegebb, védelmezőbb, izgatóbb, mint bármilyen érzelem, ami eddig feléd férfitől érkezett. Lesz min tűnődnöd!

 

Párkapcsolatban élők: ne add fel a reményt akkor sem, ha a párod látszólag nem törődik veled. Lehet, csak fáradt, túl sok a tépelődni valója, éppen elege van a jelenlegi életéből. Mi lenne, ha lerohanás és számonkérés helyett egy kicsit kényeztetnéd? Egy igazán finom partnermasszázs nemcsak ellazítja, de a kötődést is erősíti köztetek! 
Szinglik: legszívesebben magadra zárnád az ajtót, de hiába, aki meg akar találni akkor is megtalál, ha hét lakattal zárod le a szíved. Te tudod, hogy miért ez a dacosság a másik nemmel szemben. Nem lenne itt az ideje a nyitásnak?

 

Párkapcsolatban élők: párod férfiassága és lobogása irántad szinte lehengerel. Ezen a húsvéton úgy érzed, hogy az ünnep igazán rólad szól. Ha babára készültök, nem lehetetlen, hogy éppen most költözik le hozzátok!
Szinglik: vadul veted bele magad az ünnepi mulatságba, hiszen nem a családdal, barátokkal töltöd az ünnepet. Az eszem-iszom után azonban azon kaphatod magad, hogy éppen a csendes családi együttlét hiányzik. Lehet, ez a húsvét lesz a fordulópont az életedben, és hiszed el végre, hogy neked is juthat majd párkapcsolati biztonság.

 

Párkapcsolatban élők: különös esemény szilárdíthatja meg a kapcsolatot közöttetek. Egy ostoba félreértés talán? Párod ”benéz” valamit, és utána nem győz majd bocsánatot kérni. A lényeg, érezni fogjátok, mennyire fontosak vagytok egymás számára.
Szinglik: megfogalmazódott benned végre, hogy mit akarsz. Az is, hogy milyen férfit tudsz elképzelni magad mellett. Talán az is segítene a társ bevonzásában, ha azt az előzőt, aki összetörte a szíved, a maga helyén kezelnéd. Volt, adta, amit adhatott, tanított, amire taníthatott, de neki már máshol van feladata. Szeresd úgy, mint egy „mestert”, higgadtan, rajongás, sajgás nélkül és nyisd ki a szíved más tanítások felé.

 

Párkapcsolatban élők: szinte csodaként éled meg az összhangot, ahogy ezen az ünnepen képesek vagytok együtt tenni-venni. Pici dolgokban fogod meglátni, mennyire szerencsések vagytok, hogy megtaláltátok egymást, hogy ti összetartoztok. Egyszerre kimondott szavak, apró összenézések, icipici kedveskedések a másik felé. Hidd el, kevés ember éli át ennyire intenzíven a párkapcsolati boldogságot.
Szinglik: türelmetlenséged múlóban, már nem toporzékolsz mások öröme láttán, és ez jó. Azt jelenti, elmúlt a harag belőled, és kész vagy egy új lélek elfogadására az életedben.

 

Párkapcsolatban élők: párod megbánthat téged egy ostoba mondattal, ám a húsvét miatt képes vagy sértettség helyett higgadtan reagálni. Kiderülhet, éppen ez a higgadtság lenne a kulcsa a harmóniának. Ha nem kapnád fel a vizet azonnal, illetve ha nem menekülnél ki a konfliktusokból dacosan.
Szinglik: már nem sokáig úszkálhatsz békésen a kis „vizedben”. Olyan ember közelít feléd, aki felkavar mindent benned, körülötted. Új távlatokat nyit meg előtted, és csak rajtad áll, hogy ellenállsz-e a különös erőnek, vagy vele együtt repülsz tovább.

 

 

ezoterikahúsvéti horoszkóphoroszkópasztrológia