asztrológia ezoterika horoszkóp húsvéti horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A húsvét számos spirituális üzenetet hordoz, de az egyik legkönnyebben megfogható és legkézenfekvőbb a szerelem, a termékenység, az élet diadalának üzenete az elmúlás felett.  A Life.hu is ennek jegyében adja közre 2014 húsvéti, szerelmi horoszkópját. 

Párkapcsolatban élők: ne feledkezz meg arról, hogy a kevesebb néha több. Ráadásul ezen a hétvégén különösen erős a kisugárzásod, akár a párod ingét is magadra kaphatod, abban is csábító leszel.
Szinglik: nem kell egy lépést sem tenned a hódításért. Sorra érkeznek majd a kihívások. Még akkor is akad „kérő”, ha magadra zárod a lakás ajtaját. Akár egy különös telefonhívás is képes lesz megmozgatni a fantáziádat.

Párkapcsolatban élők: ragadd magadhoz a kezdeményezést és dobd be magad. A párod odáig lesz, ha húsvéthétfőn nemcsak sonkás, tormás falatokkal kínálod.
Szinglik: kár olyan kapun döngetni, ahova úgysem engednek be. A kidobott energiákat inkább fordítsd ezen a hétvégén magadra. Egy új smink kipróbálása esetleg? 

Párkapcsolatban élők: ne restellj őszintén beszélni az érzelmeidről. Ha az ünnep kellős közepén, akkor ott. Jogod van ahhoz, hogy végre tiszta vizet öntsetek a pohárba.
Szinglik: egy olyan találkozásra vársz, amilyen nem létezik. Egy olyan férfira, aki túl szép ahhoz, hogy valóság legyen. Mi lenne, ha észrevennéd azokat, akik a közeledben vannak? Nem kell döntened, csak lásd meg a hús-vér valóságot.

Párkapcsolatban élők: hidd el, kár borsot törni a párod orra alá. Attól, hogy nyíltan flörtölsz valakivel, még nem fogod a párodat magadhoz láncolni. Inkább kommunikálj nyíltan, a szerelmetek megérdemli az őszinteséget.
Szinglik: már nem sokáig kell egyedül a paplan alá bújnod, és ha a húsvét nem is hozza el hozzád a párodat, olyan kapukat nyithat ki számodra, ahol legalább esélye lesz besétálni. Mozdulj ki, és légy elfogadóbb.

Párkapcsolatban élők: nem számítasz ennyire heves közeledésre, de tedd a szívedre a kezed: igenis szükséged volt már rá, hogy a párod ilyen pikáns módon jelezze feléd, még mindig oda van érted!
Szinglik: azok közé tartozol, akik látszólag jól elboldogulnak egyedül is. Néha hangoztathatod is, hogy neked aztán nincs szükséged senkire. De biztosan őszinte vagy magadhoz? Lehet, éppen a húsvét  fogja kisöpörni belőled ezt az ál-magabiztosságot. Egy biztos, valaki megpróbál majd belépni az életedbe. 

Párkapcsolatban élők:  hatalmas, erődet szinte meghaladó feladaton vagy túl. Ennek ellenére napok óta huncutságon töröd a fejed. Olyan szerencsés vagy, hogy a párod, minden nyűge ellenére, vevő a közeledésedre. Az se baj, ha az egész húsvétot ágyban töltitek.
Szinglik: finom érzések bizseregnek benned. A szíved mélyén már érzed, hogy közelít feléd valaki, aki meg fogja változtatni az életedet. Egész ünneped ennek a finom kis reménynek a jegyében telik majd. Szinte megszépülsz tőle!

Párkapcsolatban élők: nahát, végre ráveszed a párod, hogy próbáljatok ki valami újat, valami szokatlant az erotikában. Persze kedvesed lesz az, aki a leginkább meglepődik, hisz kiegyensúlyozottságod, ahogy előny a párkapcsolat sok területén, néha olyan unalmas lehet a szexben. Szóval hajrá! Sokkold bátran a kedvest, mutasd meg eddig titkolt oldaladat!
Szinglik: egy olyan férfi hajthat rád, aki először nem igazán nyeri el a tetszésed. Túl erősnek látod, lehengerlőnek, olyannak, amilyenből éppen eleged volt már. Kiderülhet azonban, hogy az ő ereje sokkal melegebb, védelmezőbb, izgatóbb, mint bármilyen érzelem, ami eddig feléd férfitől érkezett. Lesz min tűnődnöd!

Párkapcsolatban élők: ne add fel a reményt akkor sem, ha a párod látszólag nem törődik veled. Lehet, csak fáradt, túl sok a tépelődni valója, éppen elege van a jelenlegi életéből. Mi lenne, ha lerohanás és számonkérés helyett egy kicsit kényeztetnéd? Egy igazán finom partnermasszázs nemcsak ellazítja, de a kötődést is erősíti köztetek! 
Szinglik: legszívesebben magadra zárnád az ajtót, de hiába, aki meg akar találni akkor is megtalál, ha hét lakattal zárod le a szíved. Te tudod, hogy miért ez a dacosság a másik nemmel szemben. Nem lenne itt az ideje a nyitásnak?

Párkapcsolatban élők: párod férfiassága és lobogása irántad szinte lehengerel. Ezen a húsvéton úgy érzed, hogy az ünnep igazán rólad szól. Ha babára készültök, nem lehetetlen, hogy éppen most költözik le hozzátok!
Szinglik: vadul veted bele magad az ünnepi mulatságba, hiszen nem a családdal, barátokkal töltöd az ünnepet. Az eszem-iszom után azonban azon kaphatod magad, hogy éppen a csendes családi együttlét hiányzik. Lehet, ez a húsvét lesz a fordulópont az életedben, és hiszed el végre, hogy neked is juthat majd párkapcsolati biztonság.

Párkapcsolatban élők: különös esemény szilárdíthatja meg a kapcsolatot közöttetek. Egy ostoba félreértés talán? Párod ”benéz” valamit, és utána nem győz majd bocsánatot kérni. A lényeg, érezni fogjátok, mennyire fontosak vagytok egymás számára.
Szinglik: megfogalmazódott benned végre, hogy mit akarsz. Az is, hogy milyen férfit tudsz elképzelni magad mellett. Talán az is segítene a társ bevonzásában, ha azt az előzőt, aki összetörte a szíved, a maga helyén kezelnéd. Volt, adta, amit adhatott, tanított, amire taníthatott, de neki már máshol van feladata. Szeresd úgy, mint egy „mestert”, higgadtan, rajongás, sajgás nélkül és nyisd ki a szíved más tanítások felé.

Párkapcsolatban élők: szinte csodaként éled meg az összhangot, ahogy ezen az ünnepen képesek vagytok együtt tenni-venni. Pici dolgokban fogod meglátni, mennyire szerencsések vagytok, hogy megtaláltátok egymást, hogy ti összetartoztok. Egyszerre kimondott szavak, apró összenézések, icipici kedveskedések a másik felé. Hidd el, kevés ember éli át ennyire intenzíven a párkapcsolati boldogságot.
Szinglik: türelmetlenséged múlóban, már nem toporzékolsz mások öröme láttán, és ez jó. Azt jelenti, elmúlt a harag belőled, és kész vagy egy új lélek elfogadására az életedben.

Párkapcsolatban élők: párod megbánthat téged egy ostoba mondattal, ám a húsvét miatt képes vagy sértettség helyett higgadtan reagálni. Kiderülhet, éppen ez a higgadtság lenne a kulcsa a harmóniának. Ha nem kapnád fel a vizet azonnal, illetve ha nem menekülnél ki a konfliktusokból dacosan.
Szinglik: már nem sokáig úszkálhatsz békésen a kis „vizedben”. Olyan ember közelít feléd, aki felkavar mindent benned, körülötted. Új távlatokat nyit meg előtted, és csak rajtad áll, hogy ellenállsz-e a különös erőnek, vagy vele együtt repülsz tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.