asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvége vegyes hatásokat ígér, nem lesznek kíméletesek az égiek, alkalmanként leterhelnek, felbosszantanak, de kompenzálnak is, olyan energiákat adnak, amik felturbózzák ezt a két napot. Ám hogy neked mit nyújtanak a csillagok, azt a Life.hu hétvégi horoszkópjából tudhatod meg.

Szombaton a béke és a nyugalom érzése uralkodik a lelkedben, s a környezeted sem veszi zokon, ha a hangos társasági élet helyett esetleg egész nap visszahúzódsz. Jól is fog esni ez, hisz egész héten ügyeket intéztél, tettél-vettél, sőt, sokszor plusz feladatokat is vállaltál. Ám most ki kell pihenned a fáradalmakat, fontos, hogy ne erőltess olyasmit magadra, amihez nincs kedved! Mindeközben lehetsz engedékeny szeretteiddel, de csak addig a határig, amíg az neked jólesik. Ne hagyd, hogy bárki kihasználjon, mondj nemet arra, ami nem tetszik, ami nem vonz. A gyermekek társaságában töltött idő most nagyon hasznos lehet.
Hétvégi tipp: a természet lágy ölén elköltött uzsonna új gondolatok megszületését eredményezheti.

A szombati napod könnyedén telik, nem lesz olyan kötelezettséged, ami elvenné a kedved. Mindent alakíthatsz úgy, ahogy neked tetszik, s ha nem vágysz mozgalmasságra, hát az sem baj. A nyugalom most kifejezetten boldoggá tesz, hisz nem hangoskodásra, forgatagra, társasági életre ácsingózol, csakis békére. Kerüld el azt, hogy most fontos válaszokat erőltessenek ki belőled. Halassz minden ilyen jellegű ügyet hétfőre. Hétvége van, így ennek megfelelő programokat válassz magadnak. Mindegy, hogy otthon maradsz, vagy házon kívül tervezed az időt tölteni, de az a te kedved szerint legyen megválasztva. 
Hétvégi tipp: a Hold még fogyó szakaszban van, gondold át, mi az, amiről ideje lenne lemondani.

Ez a hétvége tartogat némi bonyodalmat, ugyanis a fogyóhold érzelmileg megingathat, nem látod tisztán a fától az erdőt, és könnyen mondasz igent vagy épp nemet valamire, amit nem gondoltál át alaposan. Hirtelen egészen sok kérdőjel bukkanhat fel a gondolataidban, amikre szeretnél mihamarabb választ találni, de el kell fogadnod, hogy nem mindre fogsz, illetve nem olyat, ami elnyerné a tetszésedet. Tudatosítsd magadban, hogy nem a gyors válaszok lényegesek, hanem az, hogy a problémás dolgokon rágódj kicsit, megértsd a különböző folyamatokat, így pedig a megoldások is a lehető legjobbak lesznek. Ha erre hajlandó vagy időt szánni a hétvégén, akkor megérkeznek a feleletek sorban, csak figyeld meg. Van, amire magadtól is rájössz, de akad majd, amivel kapcsolatban majd mások fogják felnyitni a szemed. 
Hétvégi tipp: a gondolataidba való elmélyülést bárhol megejtheted. Egy gyógyfürdőben vagy egy szaunában is.

Ezen a hétvégén minden akadály vagy aktuális feladat kétszer akkorának fog tűnni, mint máskor. Akármihez nyúlsz, dupla annyi időbe vagy épp energiádba kerül, mint bármely egyéb alkalommal. Ezt elég nehezen emészted meg, pedig lehet, az égiek pont arra hívják fel a figyelmedet, hogy pihenned kellene, nem pedig belesüppedni a tennivalók rengetegébe. Folyamatosan hátráltat valami? Nem kell dolgoznod, és a hétvégédet is beáldoznod, különösen akkor nem, ha az csak mások érdekét szolgálja! Annál inkább pihenni kellene, szórakozni, örülni, emberekkel találkozni, szeretni. Nem kell túlbonyolítani semmit. Csak úgy legyél, és örülj az apró dolgoknak!
Hétvégi tipp: ismerkedj, ha szingli vagy! Keress magad mellé valakit, ez a hétvége nagyon kedvező erre! Elkötelezettként add át magad a testi örömöknek.

Ezen a hétvégén bármit megtehetsz, ami csak kedvedre van. Ehetsz finomakat, hisz a fogyóhold végén – ha nem esel durva túlzásokba - nem maradnak rajtad fölös kilók. Bárhová mehetsz, bárkit meghódíthatsz, viszont ne lépj át etikai határokat. Főleg olyanokat ne, amiket másoktól sem vennél jó néven. Bulizz, de ne igyál mértéktelenül, randizz, de ne keveredj olyan szituációba, amit később megbánnál. Ugyanakkor engedd el magad, hagyd, hogy sodorjon az ár. Vasárnap kicsit figyelj oda az egészségedre, lelki állapotodra. Légy előrelátó, igyál gyógyteákat, egyél könnyű ételeket! A családod is várja figyelmedet.
Hétvégi tipp: ha még sosem próbáltad az extrém sportokat, hát itt az ideje egy kis őrültségnek.

Vége a leterhelő, zsúfolt munkanapoknak, a rengeteg tennivalónak, a stressz érezhetően enyhül a hétvége beköszöntével. Kiszálltál a mókuskerékből, hétfő reggelig eszedbe se jusson dolgozni, de még a gondolataid se forogjanak ilyen témák körül! Légy képes arra, hogy tényleg a pihenésnek és önmagadnak szentelj két napot. Magad mögött tudhatod a nehézségeket, javul a hangulatod és fel is leszel dobva, nem is kicsit! Jól teszed, ha most az alkotás irányába fordulsz.
Hétvégi tipp: egy múzeumlátogatás vagy egy kis kézműves program nyugtatja a lelket.

Ezen a hétvégén akad néhány probléma, amik elől nem dughatod a fejed a homokba. Szembe kell nézned az esetleges nehézségekkel vagy váratlan feladatokkal.  Hiába nem keresed tudatosan a bajt, valamilyen formában mégis jelen lesz, és megoldást követel tőled. Fontos előre leszögezni, hogy mindaz, ami most körülvesz, az nem rossz, csupán komoly tanulnivalót hordoz. Ezért lesz nagyon lényeges az, hogy ne állj ellen a kihívásoknak, hanem alkalmazkodj a körülményekhez. Ha kell, állj ki a gyengébbek mellett, de ha úgy alakul, védd meg a saját érdekeidet. Ha rád sóznak egy feladatot, azt vállald el, mert szükséged van új tapasztalatokra - ezt később te magad is belátod majd.
Hétvégi tipp: egy hatalmas séta a közeli erdőben madárcsicsergéssel és a természet neszeivel kiegyensúlyozza lelkedet.  

A hangulatváltozásaiddal ezen a hétvégén sokakat zavarba ejthetsz, akad, aki kifejezetten nehezen fogja ezt viselni, és ne csodálkozz, ha ennek hangot is ad. Hétvége van, s a pozitív gondolatok helyett téged már a jövő hét feladatai kötnek le gondolatban. Ez botorság, állj meg most azonnal, és pakold le a hétköznap terheit, hisz pihenned kellene, szórakozni, örömforrásokat keresni. Kikapcsolódásra lenne szükséged, nem pedig stresszre. Lehet, hogy a hozzád közelállók eleinte hajlandóak arra, hogy lábujjhegyen járjanak, s így kíméljenek téged, ám eljön az a pillanat, amikor akár a családodnak, akár a barátaidnak szükségük lesz a társaságodra. Ugye inkább a szórakozást választod erre a két napra, nem pedig a kedvetlenséget?  
Hétvégi tipp: a magány most nem megoldás semmire. Az emberek felvidíthatnak, hagyd, hogy meg is tegyék!

A szombati nap egy érdekes lehetőségeket rejt számodra, még akkor is, ha elsősorban pihenést terveztél, csendet szerettél volna magad körül teremteni. Alkalmasnak tűnik arra, hogy nyélbe üss valamilyen üzleti dolgot. Rendezz egy adósságot, hallgass meg egy előadást, gondold át anyagi ügyeidet, zárj le egy régóta húzódó feladatot. Ám még az sem kizárt, hogy egy új szerelem kopogtat az ajtódon. Tedd egy kicsit félre az elvárásaidat, mert tényleg nagyszerűek az energiák ahhoz, hogy segíts a saját helyzeteden. A lényeg, hogy mindent alaposan gondolj át, és ösztönösen dönts, ne ésszel, ne érzelmi alapon. Vasárnap már lehet a nyugalomé, a családé.
Hétvégi tipp: ne hezitálj! Amit érzel, azt cselekedd meg. Épp úgy lesz minden jó, ahogy arra az adott pillanatban szükséged van. 

A szombati napod vegyes hatásokkal bír, nem lesznek hozzád kíméletesek az égiek, alkalmanként leterhelnek, felbosszantanak, de kompenzálnak is, így a mosoly és az öröm sem marad ki az életedből. Ha nem akarod elvégezni a házimunkát, akkor garantáltan történik valami, ami miatt mégis kénytelen leszel azt megtenni. Ha valakivel elkerülnél egy találkozót, vagy nem mennél egy társaságba, a végén mégis addig forog a sorskerék, amíg rászánod magad, s útnak indulsz. Nem tudod magadnak megmagyarázni, hogy miért van benned ekkora ellenállás, de szerencsére estére feloldódsz, s akárhol is köss ki, nagyszerűen fogod magad érezni. Vasárnap lazíts, főzz valami finomat, és szeresd azokat, akik azt megérdemlik.
Hétvégi tipp: ha mégis úgy döntesz, hogy otthon maradsz, akkor hívj vendégeket, s ejtsétek meg az első kerti partit. 

Különösebb nehézség nélkül telt el a hét dolgosabbik része, a problémás pillanatok elkerültek, így a hangulatod topon lesz egész hévégén. A barátaid vagy a családod körében töltött időt élvezni fogod, apróbb sikereket zsebelhetsz be, tanácsokat adhatsz, összességében ki fogod tudni élvezni a nyugalmat és a békét. Valaki többször is próbálkozni fog azzal kapcsolatban, hogy elrángasson különféle zajos programokra, de te ennek ellenállsz. Ugyanakkor ha mégis hagyod magad elcsábítani, akkor tudd, hogy mindenképpen pozitív élményekkel zárod a hétvégét. 
Hétvégi tipp: az olvasás örömét éld át úgy, hogy beszerzel egy új kötetet, olyan tartalommal, amit jellemzően nem szoktál olvasni. Nyiss új dolgok felé!

Szombaton minden épp úgy fog történni, ahogy eltervezed, szinte már-már túl jól alakulnak a dolgok. Ha épp békére vágysz, azt, ha bulira, hát akkor azt kapod meg. Terveid apránként, de biztosan megvalósulnak. Vasárnap olyan órák követik egymást, amikor elégedett lehetsz elért eredményeiddel, s kiderül számodra, hogy valami nagyszerű dologra leltél. Egy olyan információ jut a birtokodba, ami eleinte semmilyen formában nem köti le a figyelmed, sőt, el is ereszted a füled mellett. Ám rájössz, hogy talán épp ez az a lehetőség, amire régóta vártál. Ha valakivel rendezned kell a kapcsolatodat, most tedd meg!
Hétvégi tipp: vegyél elő régi társasjátékokat, és invitáld a családot vagy a barátokat a közös szórakozásra. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.