asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten látványos dolgokat tudsz létrehozni, megmutathatod mindenkinek, hogy milyen rejtett képességekkel bírsz. Adsz és képes vagy elfogadni is mások segítségét. Ám hogy mit kínálnak fel pontosan az égiek neked, a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked.

A keddi újhold energetizál, feltölt, ösztönöz, új dolgok megtételére sarkall, ne állj ellen a jónak! Figyeld meg, hogy mindent gyorsabban, fürgébben tudsz megoldani, mint máskor. Alkalmanként lehet, hogy kapkodni fogsz, vagy összekeversz a nagy sietségben valamit, ám láss csodát, észre fogod venni időben, ha nem a legjobb úton jársz a céljaid elérése érdekében. Sebaj, még ez is belefér! Ne aggódj semmi miatt, mert a végén úgyis minden úgy alakul, hogy az az adott körülmények között a lehető legjobb eredményt hozhatja számodra. Ha mások segítséget, tanácsot kérnek, ne fordíts hátat. Jusson eszedbe, hogy máskor, máshol te is rászorulsz támaszra.
Tipp: a hétvégén csinálj valami olyat, amit soha. Menj ejtőernyőzni, vagy bungee jumpingolni.

Jó hangulatban telik az egész hét, jelentős problémákra, vitákra nem kell számítanod. Még téged is meg fog lepni az, hogy eddigi ellenlábasaid vagy elkerülik a társaságodat, és nem nehezítik meg a dolgod, vagy valamilyen formában a támogatásukról biztosítanak. Lehet, hogy rájöttek, úgysem tudnak neked ártani, és az együttműködés hasznos lehet számukra? Nos, akkor használd ki ezeket a napokat arra, hogy minden folyó és régi ügyet lerendezd, hisz semmilyen akadály nem fog eléd gördülni, ebben segít a keddi újhold is. A hét első napjaiban bármit megtehetsz, amihez kedved, affinitásod van, ám mindenképpen figyelj oda túlzott előzékenységedre, nehogy a te babérjaidat valaki más arassa le. Ami jár, az jár, nem igaz?
Tipp: ha dicsérnek, azt fogadd el, ne pironkodj!

Lényeges, hosszú távra előremutató dolgokról kell döntést hoznod ezen a héten, jó élményekben lesz részed, mert felszabadítod magad különféle terhek alól. Néhány jó választás pedig perspektíva a jövő felé, amiért érdemes dolgozni. Olyan örömteli pillanatokat élsz meg, amelyek elégedettséget hoznak magukkal, és ezt a környezeted is észre fogja venni. Megérint a változás szele, így ösztönösen is igényed lesz arra, hogy régóta döcögő, vagy épp berögződött dolgaidat radikálisan átformáld. Irányulhat ez egy életmódváltásra, régi, kellemetlen viszonyok lezárására, vagy egy új üzleti lehetőség elindítására. Emberi kapcsolataidat is érdemes átgondolni, ha munkahelyváltáson, költözésen töröd a fejed, ne habozz cselekedni!
Tipp: sok szerencsés pillanatot élsz meg, hozd ki ezekből a lehető legtöbbet!

Rákként néha elég nehéz veled, hisz nem ritkák a hangulatingadozások, és sokszor kiszámíthatatlan vagy. Ezen a héten csak hétfőn fogsz ilyen pillanatokat átélni, aztán a keddi újholddal fordul a kocka, s mindent könnyedén veszel, gyorsan elintézel, lesz egy jó szavad mindenkihez. Ha akadály gördül eléd, azonnal lesz egy jó ötleted a megoldásra, és nem kell a szomszédba szaladnod segítségért. Könnyen bevonzhatsz jó dolgokat, mentorokat, aminek alapvető feltétele, hogy többet kell mosolyognod. Keresd a szellemi felfrissülés lehetőségét, erre kiváló lehetőséget nyújt az előtted álló hosszú hétvége, beülhetsz egy tanfolyamra, vagy végigolvashatsz egy nagyobb lélegzetvételű könyvet.
Tipp: tölts több időt a friss levegőn, a zöldbe és virágba borult táj vonzó hely lesz számodra.

Az égi konstellációk kellemes hatásait érezheted magadon a következő napokban, Vénusz segítségével pedig érzelmek terén válhatsz még kiegyensúlyozottabbá. Többször is izgalmas helyzetekbe kerülsz, alkalmanként magad keresed a megújulás lehetőségét, néha pedig egyszerűen szembe jön veled. Fogadd el! Lépj át minden feltáruló ajtó küszöbén, adj magadnak egy jó lehetőséget a változásra, fejlődésre. Oroszlánként légy büszke tüzes, szenvedélyes jellemvonásaidra! Ezekben a napokban különös erővel lesz jelen életedben az újdonság utáni vágy, ami nem gondot okoz, hanem éppen lendületet ad ahhoz, hogy nagy dolgokat hozz létre. Hajt a vágy, úgy érzed, szükséged van arra, hogy újra élj, a szokásostól eltérő dolgokat csinálj, megismerj új embereket, vagy elvállalj olyan munkákat, amelyekben eddig még nem szereztél tapasztalatot.
Tipp: bármi adódjék, nem fogsz hibázni, épp ezért legyél a megszokottnál is merészebb!

Érdeklődő és befogadó leszel egész héten, végre felkelti a figyelmedet pár újdonság. Nyitott leszel arra, hogy idegen kultúrákat, új munkametódusokat, embereket ismerj meg, elvállalj egy nehéz, tőled kissé távolálló feladatot, tanulásba fogj, vagy olyan módon nyújts másoknak segítséget, ahogy eddig még sose tetted. Látványosan megnő a kommunikáció iránti igényed, meg akarsz érteni bizonyos dolgokat, mi és miért történik, ezért többet kérdezel, s jobban odafigyelsz a válaszokra. Szerencsére a legjobb embereket találod meg arra, hogy feleleteket kapj, hát kérdezz bátran! Ösztönös megérzéseiddel most a számodra legjobb lehetőségekbe botlasz, és fel is fogod ismerni azokat. Segítőket állítasz magad mellé, akik szívesen mutatnak utat neked.
Tipp: kicsit rugaszkodj el a realitás talajtól, s megtapasztalod, milyen nagy a felfedezni való ismeretlen.

A szokásos rutinfeladatok mellett ideje, hogy kicsit a gondolataidba merülj, töprengj a jövőn, s ha kell, hát kérdezz. Lesznek olyanok a környezetedben, akik szívesen adnak tanácsokat, mondják el a véleményüket, ami kimozdíthat a holtpontról. Ez a hét kiváló lehetőséget kínál arra, hogy átgondold folyó ügyeidet, és új terveket szövögess! Nagyszerű, vidám, tartalmas napok követik egymást, az égi hatások kedveznek a komoly döntésekhez. Ez különösen igaz azokban az esetekben, ahol valamilyen lezárásról, szakításról van szó. Légy merész, ugorj bele az ismeretlenbe, és hidd el, hogy aki mer, az nyer! Különösen munkáddal, karriereddel vagy épp vállalkozásoddal összefüggésben adódhatnak kiváló lehetőségek, gyarapodhatsz anyagilag, jó befektetésekre lelhetsz.
Tipp: színesítsd meg az életedet, vidítsd fel az otthonodat nyárias dekorációval, ültess virágokat, fess át egy szobát.

Hétfőn sokat téblábolsz, nem találod a helyed, magad sem tudod, miért, de minden nehézkesen halad előre, szinte semmit nem tudsz időre elvégezni, vagy nem úgy, ahogy azt elvárnád önmagadtól. Mintha kiveszett volna belőled a lelkesedés. Nem veled van a baj, az égi hatások épp kedd reggelig gördítenek folyamatosan akadályokat eléd, ám az újhold megérkezésével percről percre jobban fogod magad érezni a bőrödben, s szerda reggelre egyenesen újjászületsz. A szerdai nap különleges lesz, sokat fogsz gondolkodni, összerakod az apró darabokat, s kitalálsz valamit formabontó dolgot. Csütörtöktől újult erővel fuss neki a tennivalóknak, s meg se állj péntek délutánig. Képes leszel újra pozitívan szemlélni az eseményeket, örömmel fogadni azt, ha valaki téged keres meg, hogy tanácsot kérjen.
Tipp: minden bonyolult és nehézkes emberi kapcsolattal érdemes most foglalkozni, a haragot messzire űzni, kibékülni, beszélgetni.

Gondolataid a hét elején csaponganak, sőt, alkalmanként sötét felhőket vélsz felfedezni a fejed felett. Úgy tűnik, kissé szétszórt vagy, nem tudod magadhoz ragadni a kezdeményezést, a mindennapi kötelezettségekhez sincs kedved. Ugyanakkor ott van a fejedben egy szép jövőkép. Nos, találd meg az arany középutat! Amit elővállaltál, azt rendezd le, de közben lassan elkezdhetsz felépíteni valami újat, amiben egyébként a keddi Újhold energiái sokat segíthetnek neked. Jó az, ha kellő mennyiségű erőfeszítést teszel a sikerekért, viszont nem biztos, hogy jó helyen és jó időben csinálod mindezt. Gondold át a terveidet, lehet, hogy ha átformálod a következő hetek, hónapok célkitűzéseit, könnyebben teszed meg a következő lépéseket.
Tipp: írj pontos listát elképzeléseidről, vágyaidról, rakd ezeket sorrendbe, írj melléjük határidőket, így könnyebb a vizualizáció és a bevonzás.

Mit számít neked bármi, ami tőled távol áll? Égi konstellációk? Nagyvilág felől érkező impulzusok? Észre sem veszed ezeket, csak egész héten mész a saját fejed után, csakis az alaposan kidolgozott terveidet tartod szem előtt, és kivételesen mások problémája háttérbe szorul a saját gondjaid megoldása mellett. Hurrá! Igen, hurrá, ugyanis mostanság elég gyakran elkövetted azt a hibát, hogy magadat háttérbe toltad, s mások gondját, baját helyezted előtérbe Nagyszerű gondolat ez, csak így tovább! Létezz elsősorban önmagadért, a saját álmaid, vágyaid legyenek most a dobogó legfelső sokán. A keddi Újhold akkor is különleges, megújuló energiákat hoz, ha azt észre sem akarod venni. Terveidhez még támogatókat is szerzel, és a csapatmunka csak erősebbé tesz. 
Tipp: ideje, hogy átértékeld a szerelmi életedet, mert elkerülhetetlen, hogy a szenvedély beköltözzön hozzád, - legalább pár napra!

Merkúr segítő szándékával közelebb kerülhetsz régi céljaidhoz, még azokhoz is, melyeket már sutba dobtál. Látványos dolgokat tudsz létrehozni, megmutathatod mindenkinek, hogy milyen rejtett képességekkel bírsz. Mindezt úgy tudod tálalni, hogy arra az emberek vevők legyenek, és dicséretekkel halmozzanak el. Ezekben a napokban csak az nem sül el jól, amibe bele sem kezdesz, ebben segít majd az újhold pozitív energiája is. Ha alkalmanként azt tapasztalod, hogy kicsit bohókás, kicsit bolond vagy, az ne riasszon meg, hisz ez is te vagy, és pont ezekben az önfeledt pillanatokban születhetnek meg a legjobb ötletek. Bátran lógj ki a tömegből, térj el a hagyományos dolgoktól. 
Tipp: légy nyitott mindenre. Ami ellen eddig tiltakoztál, az most a segítségedre lehet.

Ne húzódj vissza a világ körforgásától, inkább alkalmazkodj a változásokhoz, ugyanis ezen a héten lesz belőlük bőven. Lehet, hogy jó döntésnek bizonyul a biztonságot adó csigaház, csak így sosem vagy nehezen jutsz egyről a kettőre. A keddi újhold javít majd a hangulatodon, használd ki Vénusz és Jupiter jótékony hatásait, melyeket leginkább szakmai téren tapasztalhatsz meg. Előrébb léphetsz, válthatsz, vállalkozásba kezdhetsz, vagy épp befektethetsz, de mindenképpen történik valami, ami a hasznodra lesz. Mindegy, milyen okból teszel meg egy fontos lépést, az égiek segíteni fognak, és környezetedből is támogatásukról biztosítanak majd az emberek. Légy kitartó és dolgozz elszántan céljaidért. 
Tipp: ha valamit kitaláltál, attól ne térj el. Mindig az első ötlet a legjobb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.