asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bátorság, kreativitás és tettrekészség jellemzi majd a hetet. Szerdán telihold lesz, így olyan varázslatos energiák érkeznek a Földre, amelyek átsegíthetnek a legnehezebb akadályokon is. Ám hogy pontosan mit szánnak neked a csillagok, a Life.hu heti horoszkópjából tudhatod meg.

Kering egy kósza gondolat a fejedben? Annyira elrugaszkodottnak tűnik, hogy nem mersz belevágni? Vagy ezen a héten mégis lesz bátorságod pontos tervet szőni köré és meg is valósítani azt? Régi, titkon dédelgetett ötletedet a Jupiter hátszéllel támogatja meg, a szerdai telihold pedig még jobban ösztökél majd. Helyezd a saját akaratodat, céljaidat a középpontba, hisz most könnyen megy az alkotás. A semmiből tudsz várat építeni, és gyorsan fogsz tudni célba érni, babérokat learatni, az elismeréseket bezsebelni. Ráadásul még a kreativitásodat is tudod alkalmazni, csak a kellő elszántságra van szükséged! Ne hagyd magad lebeszélni semmiről!
Tipp: beszéld rá környezetedet arra, hogy támogassanak! Hozakodj elő észérvekkel, hisz ami neked jó, nekik is a hasznukra lehet.

Ezen a héten vegyes égi hatások érnek, a hangulatod ingadozik, egyszer lenn, máskor fenn. Többször azt fogod érezni, hogy láthatatlan erők visszahúznak, gátolnak a kockázatvállalásban, vagy épp elhomályosítanak előtted fontos tényeket. Ám lehet, hogy csak a veszélyektől akarnak megóvni? Gondold ezt végig, s dönts észérvek alapján, ne érzelmek által befolyásolva. Akadnak pillanatok, amikor adakozol, erődön felül adsz másoknak. Meg kell találnod az arany középutat, ami neked is hasznos, s mások sem érzik, hogy hanyagolod őket. A szélsőségesség lesz jellemző rád csütörtökig, ezért leginkább arra kell ügyelned, hogy ne bánts meg másokat, illetve ne tégy felelőtlen ígéreteket!
Tipp: semmire se mondj azonnal igent! Később megbánhatod, s akkor már nem tudsz visszakozni.

Kiváló égi hatások segítik utadat egész héten. Ikrek jegyedhez illeszkedve szárnyalhatsz kedvedre, belevághatsz bátran bármibe, felvállalhatsz merész dolgokat, keresheted a kockázatos lehetőségeket. Kedvező időszak áll előtted, bármibe fogsz most, azt gond nélkül befejezheted, a siker garantált. Azt is észreveszed, hogy gyorsabb vagy, jobb a kommunikációd, és szinte szavak nélkül is tudod, mit akarnak mások, márpedig ez óriási előnyt jelent. Intuícióid erősek, érdemes ezeket a napokat nagy döntéseknek szentelni. Ugyanakkor a gyorsan jött sikerek ne vakítsanak el, mindent kezelj a helyén!
Tipp: most könnyen befogadsz idegen gondolatokat, messzi kultúrák, vallások eszméit. Ne félj ezektől, érdekes dolgokat tanulhatsz.

Kiváló lelki és testi állapotban vagy, a szellemed szárnyal, jók a megérzéseid, a harmónia körülölel, kell ennél több az előtted álló hétre? Mivel a hétvégén feltöltődtél pozitív energiákkal, ezeket a hét végéig fogod tudni élvezni. Erő és ambíció jellemzi a hétköznapokat, temperamentumod hozzásegít új tervek kitalálásához, megvalósításához, a sikerek eléréséhez. Most a csapatmunkában is kiválóan részt tudsz venni, bátran keresd ennek a lehetőségét. Világmegváltó tervek? Nem lehetetlenek! Ha munkahelyváltást tervezel, vállalkozást indítanál, befektetnél, esetleg költözés vagy nagyobb utazás jár a fejedben, vágj bele bármelyikbe! Könnyedén haladsz előre.
Tipp: A szerdai teliholdtól nem ártana egy kicsit változtatni az étkezési szokásaidon is, mit gondolsz? A fogyóhold segít a diétázásban, fogyásban, életmódváltásban.

Fura érzések uralják szinte az egész hetedet, néha azt érzed, hogy mennél előre, átlépnéd az összes gátat, meghódítanád a világot, máskor meg kettőt hátra lépsz, csak ne kelljen bizonyos dolgokat megtenned, megértened, elvégezned, vagy épp felvállalnod. Ez a kettős érzés a szerdai Skorpió teliholdnak köszönhető, és még csak el sem tudod kerülni! Sebaj, próbáld kihozni a legtöbbet önmagadból, csináld mindig azt, amit érzel, mert a belső hangod sosem csap be. Alkalmanként nagyon kemény és szigorú leszel magadhoz, megkritizálod a saját tetteidet. Ám ez jó! Most meglátod a saját hibáidat, és kezelni is akarod azokat.
Tipp: A teliholdat követő napok kedveznek a békülésnek! Szívd el a békapipát azokkal, akikkel az elmúlt időszakban összeakasztottad a bajszod. 

A szerdai nap kivételével összességében nyugalmas, de mégis energiával teli, kellemes, napok követik egymást, amit élvezni fogsz. Nagyon elégedett leszel azzal, hogy mindenféle külső kényszer hatása nélkül teheted a dolgod, s a nélkül tudsz előre haladni, hogy be kellene számolnod másoknak az eredményeidről. A sikerek körbeölelik a hetet, s közben úgy fogd megmutatkozni erős egyéniséged és a benned rejlő ambíció, hogy a legbonyolultabb feladatokat is könnyedén átlátod, és szuper gyorsasággal meg is oldod azokat. Szerdán a hét csúcspontja várható, nagyszerű hatással lesz rád a Telihold, új lehetőség nyílhat meg előtted szakmai téren, szilárd támaszt és érdekes tapasztalatszerzési alkalmat kínálva.
Tipp: a Kosok és a Nyilasok sokat segíthetnek most céljaid elérésében, hagyd, hogy inspiráljanak!

Kiváló hét áll előtted, bár a hétfői és keddi napok leterhelnek, s némi energiaveszteséget is elszenvedsz, panaszra mégsem lesz okod. Szerdára a hangulatod magasra emelkedik, többet nevetsz a megszokottnál, képes vagy az apróságoknak is örülni, segít ebben a telihold. Ez utóbbi annyira feltölt energiával, hogy minden könnyebben fog menni, és másokat is tudsz majd inspirálni, jó dolgokra sarkallni. Komoly lehetőségek kínálkoznak számodra szakmai és magánéleti téren egyaránt, csak rajtad múlik, hogy mennyi lehetőséggel élsz. Életedet akár gyökerestül felforgathatod, kedved szerint alakíthatod az eseményeket.
Tipp: keresd az alkalmat arra, hogy gyerektársaságban lehess, jót fog tenni ez a közeg, és tanulhatsz tőlük pár okos dolgot.

A heti égi konstellációk mindenben a kedvedre lesznek, nagyszerű dolgokat nyújtanak számodra, új kapuk nyílnak meg, ragadd magadhoz a lehetőségeket, soha ne tétovázz! Szinte minden életterületen nagyot tudsz alkotni, egyetlen dolgod van: vállald fel a nehéz, leterhelő feladatokat is. Mivel tele vagy energiával, végig tudsz mindent csinálni, ne félj a kudarctól. Részben önmagad miatt, részben más, optimista gondolkodású emberek hatására ki mered mondani a legmerészebb álmaidat is, így pedig bátorságot gyűjthetsz ezek megvalósításához. Rajta! Lesznek ötletek, segítők, jó tanácsok, csak csinálni kell, menni előre! Kamatoztathatod az összegyűjtött tapasztalataidat.
Tipp: minden segítséget hálálj meg! A hála felemelő dolog.

A most következő napokban a szokásosnál is sokkal aktívabbnak kell lenned, nem lankadhat a figyelmed egy pillanatra sem, ugyanis akadnak majd olyan emberek a környezetedben, akik nehezen viselik a sikereidet, és alkalmanként megpróbálnak keresztbe tenni neked. Légy résen, ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedved a cselekvéstől, a változástól, a terveid megvalósításától. Ha kitűztél egy célt, ahhoz tartsd magad, és a fogadat összeszorítva minden nap juss közelebb hozzá! A körülmények adottak ahhoz, hogy a sikereken túl dicséreteket is bezsebelj. Ha őszinte vagy magadhoz, akkor pontosan látod, milyen buktatóid voltak mostanság, így azokat könnyen ki tudod kerülni.
Tipp: még nem szereztél be magadnak egy csodás darabot az idei bikinikollekcióból? Akkor itt az ideje!

Hétfőn igencsak le leszel terhelve, de mégsem fog zavarni, mert tudod, hogy fontos tennivalókat kell elvégezned, melyek mind közelebb visznek a végső, nagy célodhoz. Kedden átmenetileg jelentős akadályok gördülnek eléd, nehezen találod a helyed, kibillensz a harmóniából, de mégis képes leszel tartani magad. A szerdai telihold végre feltölt energiával, ám épp a hirtelen meginduló folyamatok miatt konfliktusok alakulhatnak ki környezetedben. Ha tudsz, menekülj ezek elől jó messzire. Csütörtöktől a nyugalom költözik be az életedbe, minden újra visszatér a békés, normális kerékvágásba, többen fognak rád visszamosolyogni, mint ahányan nem.
Tipp: tudtad, hogy a mantrázás nyugtat, békét teremt, inspirál, és pozitív gondolatokkal segít? Próbáld ki!

Keresed a helyed, újdonságra vágysz, változtatnál régi dolgokon? Akkor ez a hét tökéletes arra, hogy lerombolj és építs egy időben! A megszokott dolgokon túl jó lenne, ha bevezetnél új szokásokat, egészséged, szellemed, emberi kapcsolataid érdekében. Ne félj a zsákutcáktól, ha meg sem próbálod, miből tudnád, hogy sikerrel járnál-e? Ne hagyd, hogy a félelem erősebb legyen a bátorságnál! Ha nem módosítasz soha semmin, akkor nem fognak változni a dolgok, és mások sem fogják tálcán kínálni a kész eredményeket. Csodálatos Vízöntő vagy, tele kreatív gondolatokkal, tessék elkezdeni ezeket beépíteni a mindennapokba, most azonnal!
Tipp: szoktad azt mondani másoknak, hogy induljanak és fedezzenek fel új utakat? Igen? Akkor te miért nem teszed meg ugyanezt?

Energiával teli, jó hangulatban és kipihenten kezdődik ez a hét, ami kifejezetten jól jön most neked, mert a hétfő és a kedd alaposan leterhel. Szerdáig sok lehetőséged adódik, hisz még növekedőben van a Hold, így ragadd meg az alkalmat arra, hogy a maximumra törekszel, és mindenfélét elvállalsz, ami csak adódik. A cselekvés, a döntések fontosak most, minél bátrabban futsz neki egy-egy ismeretlen útnak, annál több új lehetőséged adódik. Hab a tortán, hogy megnyílik végre előtted egy olyan kapu, amin már régóta dörömböltél, de nem akart kitárulni, ám most fordul a kocka! Nem lehet okod panaszra, a lehető legjobbkor adatik meg a lehetőség arra, hogy egy régi álmodat megvalósítsd, ami szerdán különösen aktuális, hisz telihold lesz!
Tipp: csütörtöktől viszont fogd vissza magad, indul a fogyóhold, ne terheld le magad, a hétvégén pedig kifejezetten ajánlott az aktív pihenés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.