asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége a pihenésről, de legalábbis a kikapcsolódásról szól. Akkor is, ha éppen egy zajos zenei fesztiválon veszel részt, vagy élvezettel veted bele magad egy gasztrobuliba. Ám hogy egészen pontosan mivel kecsegtetnek téged a csillagok, a Life.hu hétvégi horoszkópjából tudhatod meg.

Ha házon kívüli programokat szervezel, biztos, hogy minden kívánságod teljesül, és elégedetten fogsz hazatérni. Ha a szombati napot az otthoni feladataid töltik ki, akkor sem kényszernek vagy kellemetlenségnek éled ezt meg, hanem szinte élvezni fogod, ahogy szépül a lakás, tisztábbak lesznek az ablakok, vagy felvehetsz végre valamit, amit most találsz meg valamelyik fiók vagy szekrény mélyén. Sok apró örömben lesz részed, ami csak a tiéd, ami mosolyt csal az arcodra. Szombat este csak azt csináld, amire vágysz, de vasárnap se engedd, hogy mások döntsenek helyetted.
Hétvégi tipp: A Balaton egyre hívogatóbb lesz. A fürdőzést csak bátor Kosoknak ajánljuk!

Szombat délelőtt valami alaposan kihoz a sodrodból, akár egy nagyobb vitában is részed lehet, de egy percig se bánd! Ugyanis épp ez a fura helyzet lesz az, ami felnyitja a szemed, s meg fogsz érteni valamit, ami eddig zavaros volt számodra. Semmit ne tégy azon kívül, hogy hagyod a dolgokat a maguk útján járni, fogadd be az információkat, mert azok a te javadat fogják szolgálni hosszú távon. Ha átmenetileg el is veszi a kedvedet ez a bonyolult szituáció, akkor is lesz okod később az örömre. Szerencsére már szombat kora délutánra lenyugszanak a kedélyek, s minden visszatalál az eredeti kerékvágásba, a vasárnap pedig nagyszerű lesz.
Hétvégi tipp: földies tulajdonságaid sokat segítenek a dolgok megértésében. A lényeg, hogy a reakcióidat ne hamarkodd el, inkább számolj tízig!

A hét dolgos-szorgos része alaposan leterhelt, ám most lesz módod arra, hogy felfrissülj, és kiélvezd a lehetőségeket. Egy nagyszerű szombat vár rád, amit egy pihentető vasárnap követ. Sokat fogsz tevékenykedni, élvezni fogod, hogy jöhetsz, mehetsz, elintézhetsz pár függő ügyet, de azért túlzásokba ne ess. Találd meg az arany középutat a család, az apró intéznivalók és önmagad között. Mindenképpen jó hír, hogy kreatív leszel, mindenre találsz megoldást, s gyorsan ki tudod mondani egy-egy kérdésre, hogy igen vagy nem. Vasárnap lógasd a lábad. Ez nem kérés, hanem parancs!
Hétvégi tipp: szolárium helyett irány a napfürdő, persze csak mértékkel.

Szombat reggel össze kell kapnod magad, hogy minden tervedet meg tudd valósítani. Nyugodtan merj nagyot álmodni, mert meg tudsz mindent valósítani. Házimunkák, a rokonok vagy más kedves emberek istápolgatása, aztán a barátokkal való összejövetel. Bármelyik legyen épp porondon, meg fogod állni a helyed! Ugyanakkor élvezni fogod ezt a hétvégét, mert a rossz dolgok messzire elkerülnek, legfeljebb lesz egy-két órányi üresjárat vasárnap, ami viszont a semmittevésnek kedvez. Egész héten erre a pihenőidőre vágytál, s most meg is kapod. 
Hétvégi tipp: addig készíts epres finomságokat, amíg tart a szezon! Süti, lekvár, leves.

Ezen a hétvégén a pihenésé a főszerep! Ne keress különféle kifogásokat, hanem add át magad a semmittevésnek! Természetesen lehetnek elmaradt otthoni ügyeid vagy rég halogatott rokonlátogatások, melyek időszerűek, de azt is el kell fogadnod, hogy a jó munkához lazításra van szükség! A jövő hét egyébként is leterhelő lesz, márpedig fel kell töltened az energiakészleteidet ahhoz, hogy bírd a strapát. Jól fogod érezni magad bármilyen társasági eseményen, de csak akkor, ha az nem terhel, hanem felüdít. Válassz ennek megfelelően programot! 
Hétvégi tipp: Oroszlánként feléled benned a vadászösztön, így könnyen kialakulhatnak új szerelmek vagy akár szerelmi háromszögek is. Csak óvatosan!

Monotonon indul a hétvége? Ne bánd, ha nem mész egyik buliból a másikba! Épp ideje, hogy egy kicsit lógasd a lábad, s a lehetőségekhez mérten nyugalom vegyen körül. Az otthonoddal való törődés örömmel fog eltölteni, s nem feltétlenül vágysz hangos, zajos, társasági eseményekre. Semmi érdekfeszítő nem történik körülötted, viszont ez a két nap kedvez a tervezésnek, beszélgetéseknek, a függőben lévő magánügyek átgondolásának. Ha vállalkozást indítanál mostanában, tedd le az alapjait! A különféle emberi kapcsolataidban is összhangra lelsz. 
Hétvégi tipp: színesítsd az otthonodat, párnák, új takarók, szőnyegek, virágok, mind arra várnak, hogy hazavidd őket!

Szeretnél elmélyülni meglévő emberi kapcsolataidban? Szeretnéd ezeket átértékelni, s mindet a helyén kezelni? Ez egy kiváló gondolat, viszont tudd, hogy ehhez a feladathoz minden esetben két embert kell. Beszélgetésre, megértésre, odafigyelésre vágysz? Ezen a hétvégén biztosan megkapod, csak kezdeményezned kell. Tedd meg az első lépést más emberek felé, és pozitív fogadtatásban lesz részed. Ha vannak zűrös kötelékeid, ott nem lesz zökkenőmentes a rendezés, de szerencsére a jegyek mindegyike nyitott lesz törekvéseid befogadására. 
Hétvégi tipp: irány a szabadtéri bulik helyszíneinek egyike. Ha finomat ennél, akkor válassz egy gasztronómiai fesztivált! 

Nem lesz felhőtlen a hétvégéd, ugyanis a nyakadba szakadhatnak azok a feladatok, amiket mostanában rendre csak halogattál. A különféle ügyek, helyzetek szinte egymást túllicitálva fogják követelni, hogy végezd el őket itt, azonnal. Takarítás, mosás, vasalás, és ez csak a kezdet! Jó hír viszont, hogy a növőhold folyamatosan feltölt energiával, képes leszel újra és újra felturbózni magad, összeszedni az akaratodat, s nekilátni a házimunka ellátásának. Egy idő után már te magad is élvezni fogod, hogy ilyen felturbózott hangulatban vagy.  Vasárnapra minden visszatalál a normál kerékvágásba, mozdulj ki a négy fal közül.
Hétvégi tipp: légy pozitív! Mosolyogj, mert az gyógyír mindenre.

Ha úgy érzed, hogy egy számodra fontos ember messze nem szán rád annyi időt és energiát, mint amennyit igényelnél, hát tedd szóvá! Nyisd ki a szád, kezdeményezz beszélgetést, mert lehet, hogy ő épp ugyanezt gondolja rólad. Talán észre sem veszi az igényedet, de mivel némán hallgatsz, a gondolataitok és vágyaitok nem találkoznak! A lelki harmóniád helyreállításához szükség van arra, hogy ápold emberi kapcsolataidat, de most neked kell megtenned az első lépést. A kezedben van az irányítás, Nyilasként tele vagy tűzzel, és nem létezik akadály, amit ne tudnál átugrani! Oldd meg a problémát ezen a hétvégén! 
Hétvégi tipp: egy meditáció vagy jóga kiváló, egyben pihentető eszköz lesz számodra a hétvégén. Ezt is iktasd be az életedbe. 

Ugye nem jutott eszedbe, hogy munkára add a fejed a hétvégén? A tennivaló legfeljebb annyiban teljesedhet ki, hogy kitakarítasz otthon, kimosod a függönyöket, vagy elmész egy lakberendezési áruházba, és beszerzel pár szép eszközt, ami majd mosolyt csal az arcodra. A valódi munka, az iroda, vagy épp a suli legyen tabu hétfő reggelig! Szombat és vasárnap a pihenésé, a békéé, a harmóniáé, esetleg a kedvesedé, végső soron egy buli is szóba jöhet. Családod is vágyik a veled eltölthető órákra, programokra. Neked is jót fog tenni, ha társaságban leszel.
Hétvégi tipp: egy kisebb túra a közeli hegyekben jót tesz a szellemnek, a léleknek és nem utolsósorban a tüdőnek!

Szombat délelőtt intézd el a „muszáj feladatokat”, aztán csakis olyasmit csinálj, amihez tényleg kedved van. Hívd fel, vagy szaladj el azokhoz, akik várják a jelentkezésedet. Mikor találkoztál a nagymamáddal, vagy más, közeli rokonnal utoljára? Jó lenne, ha tennél azért, hogy senki ne érezze mellőzve magát. Aztán, ha már túl vagy a kötelezettségeiden, akkor jöhetsz te! A szombat este, egy buli, egy kiadós szórakozás. Milyen terveid vannak? Csinálj valami őrültséget, olyasmit, amit sok év múlva is fel lehet emlegetni örömmel. Vasárnap lustálkodj bátran, vagy kinézhetsz valamelyik strandra, hisz a legtöbb már kinyitott.
Hétvégi tipp: tölts le egy könyvet a netről, és olvass. Jót fog tenni a csend.  

Ha a szeretteiddel – családdal vagy barátokkal – tervezel közös programot, nagyon fontos, hogy ne hagyj ki senkit a sorból, mert sértődés lehet a vége, ha valakit nem invitálsz meg, vagy nem figyelsz mindenkire. A figyelmedet egyformán oszd el, sokan fogják most igényelni a veled való kommunikációt, pár jó tippedet. Az emberi kapcsolataid ezen a hétvégén kiemelt szerepet kapnak, nemcsak te adhatsz másoknak, hanem garantált, hogy bőven kapsz is. Szeretetet, mosolyt, örömöt, hát kell ennél több? Ez mindent megér. Emellett ne feledkezz meg magadról, hisz a pihenés kijár, sokat dolgoztál a héten. 
Hétvégi tipp: írj kívánságlistát, borítékold be, kösd egy lufira, és ereszd fel az égbe!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.