Mágikus hely bújik meg a kastély kertjében

Forrás: Szidónia -
mágia energiapont kastélyszálló energia kör Röjtökmuzsaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan módon, kör alakban nőttek és állnak a fák a röjtökmuzsaji kastély kertjében. A feltűnő fa-körön belül és a kastélyparkban különleges erőtér található.

Magyarországon is sokféle hagyomány kapcsolódik a „mágikus helyekhez”, amelyek sokszor a kereszténység előtti korok emlékei. Ma is találunk a térképen „szentkút”, „pogánykő”, „tündérszikla” nevű helyeket. Ilyen a szentbékállai kőtenger, a tápiószentmártoni Attila-domb, a Hegyestű a Balaton-felvidéken, Dobogókő és számos pont a Pilisben. Valamennyi hely a „sárkány ösvényén” található, úgy, mint a röjtökmuzsaji kastélyszálló kertjében álló fa-kör.

Forrás: Röjtökmuzsaj kastélyszálló

A Mária-kegyhelyek és zarándokhelyek csodálatos gyógyító hatásában a hit mellett közrejátszik a hely energia-harmonizáló ereje. Számos régi templomunk építésénél még élt az ősi tudás: a kínaiakhoz hasonlóan itt is energiavonalakon, gyógyító pontokon jelölték ki a templom helyét, mégpedig úgy, hogy az oltár jusson a kiemelt pontra. Ilyen helyen épült például a tihanyi apátsági templom.

Honnan lehet az ilyen helyeket felismerni? A növényzet nagyon sokat elárul. Ahol a növény szenved, ott az embernek sincs jó dolga. Ahol a növényzet virul, ott az ember egészséges lesz. A fák, mivel évtizedekig - olykor évszázadokig - egy helyben állnak, különösen megbízható jelei a helyben található energiáknak. A szabályos körben növő egészséges fák, amelyek láthatóan mintha őriznének valamit, gyakran ilyen „szent helyek”, energiapontok. Ezeket elődeink „boszorkánykörnek” nevezték, a fákat különösen nagyra becsülő kelták ilyen helyeken tartották a szertartásaikat. Az ilyen körökben bújik ki a felszínre a jóságos sárkány a kínaiak hite szerint.

Melyik dekádban születtél?http://www.life.hu/horoszkop/20140516-nem-csak-a-csillagjegy-szamit-hanem-az-is-hgy-a-csillagjegyen-belul-melyik-idoszakban-szulettel.htmlAz azonos csillagjegyben születettek személyiségjegyei sem teljesen azonosak, és ennek oka az, hogy a csillagjegyeken belül is rendkívül fontos, melyik dekádra esett a születés.Horoszkóp--Fekete hold horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20140506-a-tizenket-csillagjegy-negativ-tulajdonsagai.htmlA tizenkét csillagjegy jellemző, pozitív tulajdonságaival gyakran foglalkozik az ezoterikus sajtó, ám jóval kevesebb szó esik a csillagjegyekhez tartozó karakteres, negatív személyiségjegyekkel. A titkos tulajdonságainkkal, amelyek egyrészről nehezíthetik életfeladataink elvégzését, másrészt éppen ellenkezőleg: az általuk teremtett konfliktusok és feszültségek nyomán fejlődünk és csiszolódunk jobbá. Ennek szellemében olvassátok a sorokat, felháborodás és tiltakozás nélkül. Egy csepp bántás sincs a dologban, hiszen a titkos jegyek feltárása építő szándékú.HoroszkópOrigoSzerelmi horoszkóp májusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140428-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-majus.htmlÖsztöneid vezérelhetnek ebben a hónapban. Csábítás, adakozás és befogadás a hónap kulcsszavai. Ám az is előfordulhat, hogy éppen most hozod meg azt a döntést, hogy véget vetsz egy kapcsolatnak. Ám hogy neked mit ígérnek a csillagok, a Life.hu szerelmi horoszkópjából tudhatod meg.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.