asztrológia ezoterika csillagjegy horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az azonos csillagjegyben születettek személyiségjegyei sem teljesen azonosak, és ennek oka az, hogy a csillagjegyeken belül is rendkívül fontos, melyik dekádra esett a születés.

I. dekád - március 21-31.
Az első dekádban született Kos óriási önbizalommal és ennek megfelelő önérzettel is rendelkezik. Kicsit énközpontú, rendkívül makacs, de azért az ésszerűség határain belül marad.
II. dekád – április 1-10.
A második dekádban született Kos a legóvatosabb, ha egyáltalán ezt lehet Kos viszonylatban kijelenteni. Mindenesetre döntés előtt alaposabban térképezi fel a körülményeket. Emellett kedves és szolgálatkész, képes hatalmas áldozatokra azokért, akiket szeret.
III. dekád – április 11-20.
Gyors észjárás és fürge temperamentum jellemzi, ám a legmeggondolatlanabb is az összes dekád közül. Sokszor kivívja maga ellen mások haragját, pedig alapvetően jószívű emberekről van szó. Csak vezető pozícióban érzi jól magát, nem tűri az irányítást se szakmai, se a magánélet frontján. 

I. dekád - április 21-30.
Néha fölényes, de alapvetően a jó szándék vezérli az első dekád szülötteit. A bizalmába férkőzni azonban nehézkes, szereti az önállóságot és ezt gyakran hangoztatja is.
II. dekád – május 1-10.
Óvatos és érzékeny, éppen ezért remek gazdasági vénája is van. Nem kockáztat, de ambíciói mentén, kitartó munkával képes óriási sikereket elérni.
III. dekád - május 11-20.
Bár két lábbal áll a földön, nem érdekli a pénz. Emberszerető és jólelkű. Igényli a rendet maga körül, valamint nehezen engedi el emberi kapcsolatait, hűséges és ragaszkodó alkat.

I. dekád – május 21-31.
Romantikus, néha léha is lehet, éppen ezért nagyon szerethető. Kissé szélsőséges az érzelmeiben, mégis, aki egyszer közel kerül hozzá, szívesen vállalja a kapcsolatot, annak minden nyűgével együtt.
II.  dekád – június 1-11.
Talpraesett és ügyes. Művészi érzéke kimagasló, de ezzel nem él vissza és nem fölényeskedik, toleráns és elfogadó másokkal szemben.
III. dekád – június 12- 21.
Nagylelkűség és jó kedély jellemzi. Néha ugyan kissé cinikus a humora, de ez nem nagyon zavarja a környezetét, mert közben mindenkin segít.

I. dekád – június 22.-július 1.
Praktikus gondolkodású, érzelmei ritkán ragadják magukkal. Ez azonban nem jelent szenvtelenséget, inkább csak azt, hogy képes megőrizni a józan eszét, nehéz helyzetekben is.
II. dekád – július 2-12.
Kicsit különc, kicsit magányos. Legfőbb tulajdonsága a gyámoltalansága, ők azok, akiket a környezet dédelgetni akar, ám ők ezt sem engedik. Kerülik a vitákat.
III. dekád – július 13-22.
Érzelmei szeszélyessé tehetik, gyorsan reagál a környezet hangulatváltozásaira, és ő maga se rejti véka alá aktuális érzelmi állapotát. Ugyanakkor nem hagyja magára azt, aki bajban van.

I. dekád – július 23.-augusztus 2.
Fontos számára az önkifejezés. Nagylelkű, amolyan hős alkat, aki figyel mások igényeire és akár áldozatok árán is segíti szeretteit. 
II. dekád – augusztus 3-12.
Lehetetlen befolyásolni és remek vezető. Néha kicsit fölényes, de mivel ismeri saját képességeit, ezt általában elnézik neki. Erős akaratát remekül érvényesíti mások felett.
III. dekád – augusztus 13-23.
Imád a világ dolgairól elmélkedni, és nézeteit ki is fejti, ha módjában áll. Pompás előadó és rendkívül intelligens, tökéletesen alkalmazkodik minden helyzethez.

I. dekád – augusztus 24.-szeptember 2.
Precíz és céltudatos, de néha önző is tud lenni. Csak a saját útját hajlandó járni.
II. dekád – szeptember 3-12.
Fegyelem, érzékenység és kitartás jellemzi a finom lélek mellett. Remek társ a mindennapokban.
III. dekád – szeptember 13-23.
Csendes, kicsit bizonytalan, de szeret álmodozni. Érdekes módon az álmok jó részét csendesen és lassan, de be is teljesíti.

I. dekád – szeptember 24-október 3.
Finomság és érzékeny lélek jellemzi őt, de kicsit sértődékenyek. Ezt azonban jól ellensúlyozza, hogy nem tart haragot, valamint hogy képes hamar bizalmat ébreszteni másokban.
II. dekád – október 4-13.
Őszinte és természetes, megbízható társ, még akkor is, ha kicsit bizonytalan saját képességeit és értékeit illetően. 
III. dekád – október 14-23.
Kreatív, ügyes és gyors, bár kicsit fölényes is a nála kevésbé talpraesett személyekkel. Művészi vénája érzékennyé teszi.

I. dekád – október 24-november 2.
Látszólag csendes, de akad benne szenvedély, nem is kevés. Ha megijed, támad, és ésszerűtlen dolgokra is képes. 
II. dekád – november 3-12.
Fantáziadús és okos. Ha teheti, kibújik a felelősség alól, viszont jól irányít, így ezt könnyen megteheti.
III. dekád – november 13-22.
Igényes, de a tökéletességre törekvés miatt nagyon nehéz a vele való együttlét. Kritikus és gyorsan becsmérel akkor is, ha jobb lenne diplomatikusan csendben maradni.

I. dekád – november 23-december 2.
Leleményesség és kalandvágy jellemzi. A függetlenség az, amiért képes számára kedvező dolgokról is lemondani. Nehéz párkapcsolatra csalogatni. 
II. dekád – december 3-12.
Szenvedélyes és rendkívül okos. Sőt, néha elképesztő bölcsesség mutatkozik meg nála. Elnéző az emberi gyengeséggel szemben és nagylelkű.
III. dekád – december 13-21.
Kedves és nyílt szívű, de emellett nagyon bátor is, aki nem hagyja szó nélkül az igazságtalanságot. Nagyon jó barát és kellemes társ.

I. dekád – december 22-31.
Kitartó és szorgalmas, így nagy sikereket érhet el annak ellenére, hogy nem éppen jó helyzetfelismerő. Zárkózottsága nehezíti az életét.
II. dekád – január 1-10.
Ambíciózus és szorgalmas. Nagyon önérzetes, ha valaki igazán megbántja, akkor képes teljesen elzárkózni. Ám nagyon jó vezető és akit szeret, azzal a végtelenségig nagylelkű.
III. dekád – január 11-20.
Megfontolt és óvatos, de kitartása is legendás. Amit egyszer elhatároz, ahhoz ragaszkodik, és rendszerint kiderül, hogy jól teszi. Okos és szereti az intellektuális kihívásokat.

I. dekád – január 21-31.
Jólelkű, néha szinte naivan az. Őszinte, megbízható és szorgalmas. Remek munkatárs, még akkor is, ha néha túl körülményes.
II. dekád – február 1-9.
Szellemes és jó a humorérzéke. Ez segíti át az élt nehézségein, mert egyébként szinte vonzza a konfliktusokat szókimondásával.
III. dekád - február 10-19.
Véleményformáló erő lakozik benne. Szívesen követik mások, mert jellemzően jók a megérzései és elég bátor is az új dolgok teszteléséhez.

I. dekád – február 20.-március 1.
Egyszerűsége és finom lelke vonzza az embereket. Jó vendéglátó, aki rendkívül bőkezű másokkal.
II. dekád – március 2-10.
Hangulatváltozásai szélsőségesek, kicsit komolytalan, de nagyszerű ember, akivel jó szövetséget kötni, mert tűzön-vízen át kitart barátai mellett.
III. dekád – március 11-20.
Megérzései legendásak. Ösztönösen nyúl bele nagy lehetőségekbe, sőt néha bosszantó környezete számára, hogy mennyi szerencse éri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.