asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges feladatokat hozhat a hét. De ne aggódj, mert a munkához szükséges erőt is megkaphatod. Ám hogy pontosan mit hoznak neked a csillagok, azt a Life.hu heti horoszkópjából tudhatod meg.

Kos jellemedtől kissé eltérő módon egészen nyugodt, harmonikus napok követik egymást, nem lesz okod az aggodalomra, hisz lelkivilágod, egészséged rendben van, és még egy-két okos gondolattal is megleped környezetedet. Most áldozhatsz időt a szépségedre, szellemiséged kinyilatkoztatására, eszméid másokkal való megosztására. Mostanában többször tapasztaltad, hogy formabontó javaslataid nem találtak meghallgatásra, de most ez másképp lesz, egyesek szinte csüngeni fognak a szavaidon. Beszélj, mondd el a véleményedet, ne fogd vissza magad. Rátalálsz azokra az emberekre, akik oda fognak figyelni rád, és fel akarják majd használni az ötleteidet.
Tipp: próbálj ki új ízeket otthon, lepd meg szeretteidet távoli tájak étkeivel.

Minden Bika számára izgalmas napok jönnek, most nyugodtan fitogtathatod az erődet, és előállhatsz kiváló ötleteiddel. Erőteljesen, dinamikusan indul ez a hét, kifejezetten tartalmas, sok munkával zsúfolt, de összességében igen sikeres napok követik egymást, figyelj oda a lehetőségeidre, mert akad belőlük bőven. Nem kell egyszerre százfelé elkötelezned magad, elég, ha egy-két nagy feladatot felvállalsz, de ott teljesíts maximumon! Bármibe is vágd a fejszédet, azt könnyen sikerre viszed, támogatókat is találsz, ha erre szükséged lenne. Arra viszont ügyelj, hogy energiáidat ne forgácsold szét, és ne bonyolódj bele konfliktusokba. Egyszerre csak egy dolgot végezz, de azt csináld profi módon!
Tipp: a fotelban ülve nem jutsz előrébb. Állj az élre, és járj két lépéssel mások előtt!

A hét első fele igencsak leterhel, mert nemcsak a szokásos, hanem rengeteg új feladat is a nyakadba szakad, de tartsd szem előtt, hogy megéri dolgozni, szorgalmasnak és kreatívnak lenni. Ez a siker alapja! Lehet, hogy alkalmanként a határaidat kell feszegetned, vagy túlórákat kell vállalnod, de csak így szerezhetsz új tapasztalatokat - s ezekre bizony nagyon is szükséged van! Aligha lesz időd a pihenésre, lazításra, de ez ne keserítsen el, ugyanis a jutalom is megérkezik hamarosan. A hét második felében már könnyebbé válnak a napok, de ez arra ad majd lehetőséget neked, hogy eltűnődj a közeli és távoli terveiden, új dolgokat eszelj ki, vagy épp megtervezd a nyaralásodat részletesen.
Tipp: a kultúra egy új irányvonala keltheti fel az érdeklődésedet - ne riadj meg az újdonság varázsától!

Sok tennivaló megoldása veszi el az időt attól, hogy új dolgokat eszelj ki, ám ami késik, nem múlik. Tény, hogy szerdáig nagyon le leszel terhelve, de rengeteg új tapasztalatot gyűjthetsz, emellett pedig hasznos ismeretségekre is szert tehetsz. Feladataid közt lesz olyan, amivel eddig még nem találkoztál, s lehetőséged nyílik olyan emberekkel együtt dolgozni, akik ötleteket adnak neked, ez pedig inspirálni fog arra, hogy más módon oldj meg bizonyos feladatokat. Lesz benned inspiráció, erő, kedv ahhoz, hogy véghezvigyél most mindent, amit erre a hétre terveztél. A hét első fele különösen alkalmas arra, hogy hivatalos vagy régóta húzódó ügyeidet elővedd és akár le is zárd.
Tipp: ha valahol ellenállásba ütközöl, akkor ugyanazt a dolgot közelítsd meg a másik oldalról!

Jól érzed magad a bőrödben? Tartsd meg ezt a jó szokást egész hétre, és ne hagyd, hogy bármi elvegye a kedved. Tudatosítsd magadban azt, hogy nagy benned a tenni akarás, új dolgokat akarsz kipróbálni, és a sikert is be tudod zsebelni időben. Pozitív energiák sokasága támogatja a hétkezdést, ráadásul szerdán újhold lesz, azaz a folytatás is bővelkedik majd eredményekben, örömteli pillanatokban. Ha az elmúlt hetekben nem volt túl sok sikerben részed, akkor a most következő napokban mindenért kárpótolnak az égiek. Ráadásul pihenni és lazítani most akár tanulás mellett is tudsz. Több időt szánsz a feladataid kidolgozására, ez pedig profibb végeredményhez vezet.
Tipp: igyekezz mindent befejezni, amibe belekezdesz. Ezzel nemcsak a sikert éred el, hanem sokak elismerését vívod ki.

A heti konstellációk arra sarkallnak, hogy kiemelten foglalkozz emberi kapcsolataiddal. Fontos, hogy ne hanyagolj el senkit! A családod, barátaid, sőt, még a kollégák is igénylik a társaságodat, sokan fognak kérdéseikkel hozzád fordulni. Eközben az üzleti, munkahelyi ügyeket is intézned kell, ha elakadsz, kérj segítséget, s észre fogod venni, mindenki szívesen lesz a támaszod. Lényeges lenne, hogy a problémás kapcsolataidat rendezd, kezdeményezz beszélgetést, nyújts békepipát - hisz ez a te érdeked is. Csak így lelhetsz nyugalomra és lelki békére. Emellett törekedned kell a biztonságra, a stabilitásra, ne ellenkezz senkivel, inkább próbálj alkalmazkodni, így elkerülheted az összetűzéseket. A harmónia fontos - igaz?
Tipp: a meditáció és a jóga kiváló eszközök ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Ha őszinte vagy önmagadhoz, akkor nyugodtan kimondhatod, hogy nincs okod az elégedetlenségre, sőt, inkább örülj annak, hogy jól alakultak mostanság a dolgaid. Munkád és magánéleted éppen olyan irányba fog haladni, amerre te szeretnéd. Ezen a héten sokat fogsz foglalkozni az anyagi ügyekkel, s ha bármilyen kétség gyötör, vagy megoldást keresel egy problémára, választ fogsz találni ott, ahol a legkevésbé sem remélnéd - épp ezért tartsd nyitva a szemed. Ha megragadod a kínálkozó lehetőségek valamelyikét, az komoly, egyben pozitív fordulatot hoz neked, kiemelten igaz ez a karrieredre, vagy a saját vállalkozásod terén. Fontos válaszút elé érkezel, ne dugd a fejedet a homokba!
Tipp: szellemi fejlődésed garantált, ha nyitott leszel az új, eddig teljesen ismeretlen tudásra.

Érzékenységed megnő ezen a héten, csütörtökre eléred a csúcspontot, ez pedig egyes esetekben jó, más esetekben akár kellemetlen helyzeteket is teremthet számodra. Észre fogod venni, hogy minden impulzusra reagálsz, semmit nem hagysz szó nélkül, s hajlamos leszel olyanba is beleütni az orrod, amihez nincs közöd. Csitítsd le az elméd, vonulj vissza, számolj el tízig, mielőtt másokról, vagy bármilyen élethelyzetről véleményt formálsz. Érthető, hogy az igazságtalanság vagy értelmetlennek tűnő helyzet gyorsan kihoz a sodrodból, ám nem avatkozhatsz bele mindenbe. Ha kérik a tanácsodat, állj készen a válasszal, de ezekben a napokban ne menj fejjel a falnak.
Tipp: a hétvégére fellélegezhetsz, keress olyan programot, ami felszabadít a hétköznapok terhei alól.

Erő és energia jellemzi az előtted álló hét napjait, kifejezetten jó lesz a hangulatod. Ahhoz, hogy elkedvetlenedj, nagyon fel kell téged valakinek bosszantania. Kicsattansz az erőtől, és az a jó, hogy ezt nem csak te érzed, hanem mások is észreveszik, így pedig még hatékonyabbá tudsz válni. Néhányan talán még irigykednek is rád, hogy elképesztő vehemenciával végzed a dolgod, így ha van alkalmanként pár szabad perced, segíts másoknak, inspiráld őket, adj ötletet, jó tanácsot, s közben jusson eszedbe, hogy jótett helyébe jót várhatsz. Az égi konstellációk kedveznek számodra, lelkesedésed és jókedved nagyra nő. Ha valami nem sikerül elsőre, azt ne kudarcként éld meg, hanem keress másik utat!
Tipp: ha valamilyen formában befektetésen töröd a kobakod, ezen a héten a legjobb megoldást találod meg.

A múlt hétről rengeteg lelkesedés maradt benned, az energiatartalékaid fel vannak töltve, a hangulatod kiváló, mi kellhet még a sikerhez? Esetleg még egy jó ötlet és némi mosoly minden vágyadhoz hozzásegít. Képes leszel óriási erőket fektetni munkádba, karriered építésébe, magánéleted felturbózásába, ha tanulsz, akkor szellemi oldalad fejlesztésébe. Sok új és érdekes ideával lepheted meg a környezetedet, ne hagyd veszni egyiket sem. Írd fel valahová, mert ha most nem is, hát majd a következő hetekben vagy hónapokban megvalósítod. Használd ki bátran a végsőkig önmagadat, erődet, meggyőző képességedet. Terveidet sorban megvalósítod. A szerda kiemelkedő sikereket hozhat.
Tipp: egy hagyományos jegyzetfüzet sok örömöt hozhat akkor, amikor le tudod írni a gondolataidat, így pedig semmit sem felejtesz el.

A Nap ismét az Ikrek jegyében jár, ez pedig a te levegős jegyedre is pozitív hatással lesz. Aligha találsz olyan kihívást, amelyet ne tudnál megoldani. Most tényleg bármilyen terhet a válladra lehet tenni, mert elcipeled, megoldást találsz rá, és elkápráztatod a környezetedet. Te magad is észre fogod venni, hogy sokkal több erőt és kreativitást viszel munkádba, otthoni feladataidba, emberi kapcsolataidba, mint máskor. Régi, dédelgetett terveid megvalósításának jött el az ideje, most biztosan nem fogsz téblábolni, hanem fogod magad és létrehozod a nagy művet. Ha saját vállalkozásba szeretnél kezdeni, vagy épp munkát keresel, költöznél, akkor rajta!
Tipp: kerekedj felül a kishitűségén, mert ezerszer több van benned, mint gondolnád!

Lehet, hogy még egészen szerdáig érezni fogod, maradt benned némi feszültség a munkáddal vagy egy hivatalos üggyel összefüggésben, így a hét első felében ez jobban leköti a gondolataidat, mint a mindennapi tennivalók. Ezt az állapotot azonban a szerdai napon meg kell szüntetned, és új tennivalókra kell koncentrálnod, nehogy valaki a szemedre vesse figyelmetlenségedet, szétszórtságodat. Ne futamodj meg az adódó nehézségek elől, vállalj fel nyugodtan olyan feladatokat, amelyekben eddig még nem szereztél tapasztalatot. Egyszer el kell kezdeni, igaz? Vágj bele az ismeretlenbe, és tanulj új dolgokat!
Tipp: minden estére szervezz valamilyen programot, ami házon kívüli. Egy séta az erdőben, egy rövid bringatúra, egy jógaóra.

Így ismerheted fel az energiavámpírokathttp://www.life.hu/horoszkop/20140524-az-energiavampirokat-nehez-tavoltartani-magunktol-de-nem-lehetetlen.htmlSzinte biztos, hogy a te közeledben is vannak olyanok, akik pillanatok alatt meg tudják csapolni az energiádat.Horoszkóp--Melyik dekádban születtél?http://www.life.hu/horoszkop/20140516-nem-csak-a-csillagjegy-szamit-hanem-az-is-hgy-a-csillagjegyen-belul-melyik-idoszakban-szulettel.htmlAz azonos csillagjegyben születettek személyiségjegyei sem teljesen azonosak, és ennek oka az, hogy a csillagjegyeken belül is rendkívül fontos, melyik dekádra esett a születés.Horoszkóp--Fekete hold horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20140506-a-tizenket-csillagjegy-negativ-tulajdonsagai.htmlA tizenkét csillagjegy jellemző, pozitív tulajdonságaival gyakran foglalkozik az ezoterikus sajtó, ám jóval kevesebb szó esik a csillagjegyekhez tartozó karakteres, negatív személyiségjegyekkel. A titkos tulajdonságainkkal, amelyek egyrészről nehezíthetik életfeladataink elvégzését, másrészt éppen ellenkezőleg: az általuk teremtett konfliktusok és feszültségek nyomán fejlődünk és csiszolódunk jobbá. Ennek szellemében olvassátok a sorokat, felháborodás és tiltakozás nélkül. Egy csepp bántás sincs a dologban, hiszen a titkos jegyek feltárása építő szándékú.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.