asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas pörgést hozhat ez a hétvége. Ha az időjárás is kedvezően alakul, akkor szinte biztos, hogy családi, baráti kötelékek megerősödését eredményezhetik a programok, amelyek szervezésén sokan már most dolgoznak. Ám hogy neked egészen pontosan mit ígérnek a csillagok, azt a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el.

Kellemes hétvége ígéretét hozzák az égi konstellációk, sok mosoly, béke, kiegyensúlyozottság jellemzi óráidat. Családi délutánok, barátokkal eltölthető szombat este, minden épp úgy alakul, ahogy az neked kedvező, igaz, folyamatosan próbálod az irányítás gyeplőjét a kezedben tartani! Nagyszerű élmények várnak most, ráadásul semmi sem zavarja meg a tervezett programok kezdését és nagyszerű alakulását. Rád fér már egy testi és lelki regeneráció. Csak olyan helyre menj, s csakis olyan emberekkel találkozz, akikkel kapcsolatban semmilyen kételyed nem merülhet fel.
Hétvégi tipp: szervezz meg előre mindent, így semmiről nem fogsz lemaradni.

Élményekkel teli lesz ez a hétvége, kétségek nélkül vesd bele magad az ismeretlenbe, menj idegen helyekre, találkozz olyan emberekkel, akiknek eddig kerülted a társaságát. Ha hagyod magad sodortatni az árral, a létező legjobb helyekre fogsz eljutni. Légy nyitott és befogadó mindenre, ami adódik. Olyan dolgokat, helyszíneket, esetleg kultúrákat ismerhetsz meg, melyekről eddig semmilyen elképzelésed sem volt. Hidd el, hogy minden pillanatot élvezni fogsz, ha engedsz a csábításnak. Gondold át azt, mi az, amire igent mondasz most, ugyanis szükséged van az újdonság varázsára. Sőt, tudod mit? Mindenre mondj igent!
Hétvégi tipp: öltözz másképp, legyen új frizurád, ez jó alap lesz a kezdéshez.

Hiába volt a hét eddigi része fárasztó, szombaton reggel úgy kelsz fel, mintha napok óta lazsáltál volna. Az energiád maximumon mozog, így bármilyen programot bevállalhatsz, mert bírni fogod az iramot. A szombatod olyan dolgokkal teljen, melyek a kedvedre valók. Ne hagyd, hogy bárki rád erőltessen olyasmit, amihez nincs affinitásod. Habzsolni szeretnéd az életet? Helyes! Ám az elhatározást kövesse is tett! Élvezd ki a hétvége minden pillanatát, keresd az izgalmakat, és fedezd fel az ismeretlent.
Hétvégi tipp: vond bűvkörödbe azt, akit meghódítanál. A szerelemhez hozzásegít Vénusz energiája, használd ki maximálisan!

Nyugalmas hétvége vár rád, ha ehhez van kedved. Ha máshoz, akkor is pont úgy alakíthatod a dolgokat, ahogy az számodra kedvező. Ez a kettősség azért áll fenn, mert most nem lesznek rád erőteljes hatással a hétvégi bolygóállások, így azt csinálhatsz, amit csak akarsz, ugyanis egyvalami teljesen biztos: bármit tégy, bárhová menj, azt élvezni fogod, és nagyszerű élményekben lesz részed. Ha viszont otthon maradnál, biztos, hogy jól választod meg a teendőidet, így mindennek a végére érsz. Szervezz mindent úgy, ahogy kedved tartja!
Hétvégi tipp: egy kis szelektálás sem ártana. Pont jókor csinálnád, hisz a Hold fogyó szakaszban van, ilyenkor könnyebb lemondani a felesleges holmikról.

Ugye nem kevered össze a munkahelyedet és az otthonodat? Ezen a hétvégén ez komoly hiba lenne! Nemcsak a naptár mutat hétvégét, hanem a biológiai órád is jelzi tested pihenésre való igényét. Felejtsd el a függő ügyeket, úgysem tudnál semmilyen hivatalos dolgot most elrendezni. Ne akarj összetűzésbe keveredni senkivel, élj magánéletet, ne vegyél elő hétköznapi tennivalókat! Inkább ajánlj pár kellemes programot szeretteidnek, ami számodra is örömöt adhat, és a teljes kikapcsolódás lehetőségét is felkínálja.
Hétvégi tipp: egy dunai hajóút kiváló ötlet, mit szólsz?

Számos programot szeretnél összezsúfolni erre a két napra, ám könnyen túlzásokba eshetsz. Szelektálj, és kövesd a kevesebb néha több elvét! Nem kell energiatartalékaidat maximálisan kihasználni. Időből neked is épp annyid van, mint másoknak, úgyhogy csak annyi dologra mondj igent, amennyi ténylegesen élvezetet adhat. A házimunkákkal is le vagy maradva, és nem halogathatod tovább az olyan alapvető feladatokat, mint a takarítás, mosás, vasalás. Legfeljebb a szombat délelőttöt szánd ezekre, minden további óra legyen a kikapcsolódásé!
Hétvégi tipp: buli? Rendben, de add meg a lehetőséget arra, hogy ismerkedhess, így keress partihelyszínt!

Az égi konstellációknak köszönhetően jelentős energiák rejtőznek benned, sőt, körülötted is! Jó ötleteiddel, nagyszerű tippjeiddel másokat is inspirálsz, képes leszel környezetedet tettekre sarkallni. Lehet, hogy péntek este még pihentető, nyugalmas hétvégét terveztél, ám szombat délelőtt már más vágyaid lesznek - egy kis sport, kirándulás, esti buli, mindegy, csak mozgásban lehess. Add át magad ösztöneid útmutatásának, és keresd a szórakozás lehetőségét. Csinálj valami különleges programot vasárnap is, és semmiképpen se ücsörögj a négy fal közt!
Hétvégi tipp: voltál már idén strandon vagy vízparton? Akkor ideje teljes erővel feltölteni a D-vitamin-készletedet!

A szombati napod békésen indul, ám garantáltan nem úgy fejeződik be! A szokásos családi dolgok, házimunka, főzés, beszélgetés mellett feltétlenül mondj igent egy esti kiruccanásra! Ne maradj otthon, ott nem lesz alkalmad táncolni, ismerkedni, vagy akár szerelembe esni! Vasárnap aludd ki magad, akár egy kis lustálkodás is belefér az életedbe, délelőtt pedig kiváló lehetőséged nyílik egy olyan, érzelmekkel és őszinteséggel teli beszélgetésre, ami sok mindent tisztázhat a magánéleteddel összefüggésben. A kételyeid eloszlanak, ez pedig megnyugtat.
Hétvégi tipp: egy sárkányrepülőzéssel vagy valami egyéb extra programmal lepd meg valamely szerettedet. Imádni fog érte!

Most kiderül, hogy milyen ügyesen és logikusan osztottad be az idődet egész héten, ennek köszönhetően pedig semmilyen elmaradásod nincsen. Olyannyira igaz ez, hogy a házimunkák sem torlódtak fel, és a különleges igényeknek is megfeleltél, hát tiéd a hétvége, senki nem szólhat bele a terveidbe. Szombat estére nem fulladsz ki, így akár több buliban is tiszteletedet teheted. Tombolj, táncolj, csináld azt, ami jólesik! A vasárnap legyen a könnyed szórakozással vegyített láblógatásé, ám mindenképpen menj szabad levegőre.
Hétvégi tipp: ha mostanában elkerült a szerelem, nyisd ki a szemed, mert többen is kerülgetik a házad táját! Az elkötelezettek belebonyolódhatnak egy szerelmi háromszögbe.

Ezen a hétvégén könnyen megeshet, hogy kissé kifordulsz önmagadból, ezért fokozottan figyelj arra, kinek és mit mondasz, hogyan nyilvánulsz meg másokkal szemben. Mivel kifejezetten szeleburdi leszel szombaton, ezért lehet, hogy kiszalad a szádon olyasmi, ami bántó lehet mások számára. Valójában a saját lelkedet akarod megóvni, ezért lépsz fel támadólag. Ez rossz taktika, mert lehet, hogy ezt sokan megértenék, ám a hevesség és az elhamarkodott véleménynyilvánítás könnyen félreértéseket okozhat. Vasárnapra ez a kellemetlen hatás megszűnik, és minden visszatér a békés állapotba.
Hétvégi tipp: fogadjunk, hogy csak egy szédületes éjszakára van szükséged, amikor kitombolhatod magadból a felgyülemlett feszültséget. Irány a kedvenc bulihelyed!

Kissé kedvetlennek és fáradtnak érzed magad? Leterhelő volt a hét eddigi része? Felőrölték energiatartalékaidat a tennivalók és a másokkal folytatott érdekellentétek? Nos, akkor ideje, hogy alaposan kipihend magad! Ám ezt vedd szó szerint, ne csak ímmel-ámmal! Felejtsd el a házimunkát, bízd másvalakire a főzést, tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy tényleg lógatod a lábadat két teljes napig. Menj strandra, vízpartra, napozz, keress egy csendes helyet egy erdő kellős közepén - mindegy, hogy mi az irány, de mindenképpen legyen lehetőséged kiszellőztetni a fejed, ahol átgondolhatod az elmúlt időszak eseményeit. Szombat este akkor is mozdulj ki otthonról, ha eleinte semmi kedved sem lesz hozzá!
Hétvégi tipp: beszerezted már a nyári koncertekre, illetve fesztiválokra a jegyeket? Nem? Akkor siess.

Szombat reggel igazi Halak tulajdonságaiddal találkozik környezeted, egyik pillanatban körbeugrálod szeretteidet, egy következőben pedig már sürgeted őket, hogy induljatok, különben elkéstek a megszervezett programról. Tele leszel érzelmekkel, amelyeket ki is nyilvánítasz, ám fontos, hogy légy mértékletes, nehogy akadjon valaki, akinek a túlzott szeretet teherként nehezedjék a vállára. A családtagjaid is érzik ezt a fura kettősséget benned, ám egészen jól tolerálják. A napod kiválóan alakul, a vasárnap pedig elsősorban a pihenésről szóljon.
Hétvégi tipp: ne vidd haza a munkád és a munkahelyi feszültséget, erre ráérsz hétfőn!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.