asztrológia ezoterika havi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejlődésed érdekében ebben a hónapban nem söpörheted szőnyeg alá a problémákat. Ideje szembenézni azokkal a dolgokkal, amelyeket szíved szerint tovább halogatnál, de hiába. A csillagok résen vannak és jelezni fogják, hogy eddig és ne tovább. Ám hogy milyen területeken kell fejlődnöd, azt a Life.hu június havi horoszkópja árulhatja el neked.

Valahogy semmi nem úgy alakul júniusban, mint reméled. Rendszerint belekezdesz valamibe, de egészen más lesz a végeredmény, mint tervezted. Kissé nehezen találod a helyed a hónap első felében, mint máskor. Kos létedre furán éled meg azt, hogy kevesebb önbizalmad lesz a megszokottnál. Kifejezetten igényelni fogod a magányt a zajos társasági élet helyett. Lehet, hogy épp ez hozhat meg neked egy pozitív változást? Jobb ötleteket, logikusabb megvalósításokat? Talán épp itt az ideje egy önvizsgálatnak, a lehetőségeid, eddigi eredményeid alapos kiértékelésének, s ennek segítségével megláthatod, hogy mit nem csináltál jól, min kell változtatnod a nyár kezdetén.
Vagány programtipp: egy életmódtábor testi, lelki és szellemi szinten is segíthet az átalakulásban.

Rengeteg újdonság, mozgalmasság, izgalmas helyzetek, ismerkedési lehetőségek várnak rád júniusban - s ahhoz képest, hogy inkább a nyugalom jellemző rád, most élvezni fogod a pörgést, a jövés-menést. Érdekes, egyben pozitív fejlődést hoz számodra június első két hete, tisztábban fogsz látni bizonyos ügyeket, élethelyzeteket, s rájöhetsz, nem minden arany, ami fénylik. Mondj le arról, ami nem hoz számodra hasznot, s engedd be az újat. Szentelj figyelmet a váratlanul jött lehetőségeknek, adj esélyt annak, hogy valami jó történjen veled. Ne félj váltani, módosítani a megszokott dolgokon, legyen szó partnerkapcsolatról, munkáról. Egy újjászületési időszakot élhetsz meg, de hogy mennyit használsz ki ebből, már rajtad múlik!
Vagány programtipp: egy salsatanfolyam abban lesz a segítségedre, hogy mindig legyen hol levezetned a feszültséget.

Javadra legyen mondva, hogy sok régi, szőnyeg alá söpört dolgot megoldottál az év eddigi részében, ugyanakkor ne feledd, hogy még mindig van pár rendezendő ügyed. Pozitív égi hatások segítik mindennapjaidat, erős vagy, és a kreatív ötleteket is kiválóan a magad hasznára tudod fordítani. Most aligha lesz olyan akadály előtted, amelyet ne tudnál legyőzni. Jól teszed, ha szánsz arra időt, hogy átgondold és módosítsd a kapcsolatodat a családoddal, a barátaiddal, vagy akár a kollégáiddal is. Ami nem kerek, arra találj megoldást, rendezd a zűröket, kezdeményezz békülést. Új munka válhat aktuálissá, vagy jelentősen módosulhat a régi. Tanulmányi téren is jöhet új inspiráció.
Vagány programtipp: irány Erdély, például a pünkösdi hétvégén!

Nagyszerű nyárkezdet vár rád, az égiek szuper energiákkal ölelnek körbe, Jupiter lesz a legaktívabb segítőd. Csak ki kell találnod, hogy mibe kezdesz, s az sikerülni is fog, mindemellett még támogatókat is találsz céljaidhoz. Könnyedén járod be az utat, amelyet megterveztél magadnak, sőt, lesznek pillanatok, amikor majd magad sem akarod elhinni, hogy terveid megvalósítása ennyire gyorsan megy. Régebbi dolgaid befejezéséhez is megkapsz minden segítséget, épp ezért különösen fontos, hogy elegendő időt szánj arra, hogy átgondold, milyen függő ügyeid vannak. Anyagi jellegű témákat elsősorban június 6. és 11. között feszegess, jelentős változások jöhetnek egyik napról a másikra.
Vagány programtipp: egy hátizsákos túra jót fog tenni, bármi legyen az úti cél! Menjetek vonattal, az autózást felejtsétek el!

Jellemeddel ellentétesen viselkedsz a nyár első havában, meggondolt leszel, okos, tervező, kommunikáció terén pedig nem rohansz le senkit, hanem diplomatikus javaslatokkal állsz elő. Sokakat meglepsz majd ezzel, de figyeld meg, hogy a javadra válik mindaz, amit önmagad jobb színben feltüntetéséért teszel. Így új tapasztalatokat szerzel, s nemcsak magadra, hanem másokra is odafigyelsz. Észreveszed az apró jó dolgokat, családod és barátaid élete, vagy épp esetleges gondjai fontossá válnak, és szívesen segítesz a megoldáskeresésben. Jól teszed, ha alaposan átgondolod az emberekhez fűződő viszonyodat, hisz amennyire figyelsz másokra, azt fogod visszakapni.
Vagány programtipp: itt van a kerti bulik, grillezés, szalonnasütés ideje! Otthon vagy házon kívül? Mindegy!

Szűzként sokat tettél a sikerért az év eddigi részében, de az égiek szeretnek most is téged, és jelentős, egyben fontos és hosszú távra előremutató sikereket ígérnek neked ismét. Mindent csinálj a maga idejében! Ha még suliba jársz, akkor koncentrálj a tanulásra, vizsgákra, nem fogod megbánni a beleölt időt és energiát! Ha dolgozol, vagy épp munkát keresel, minden tetted többszörösen visszaköszön. Ne fukarkodj az ötletekkel, keresgéléssel, új praktikák bevetésével, mert a sors meghálálja majd, hogy törődtél önmagaddal. Ha esetleg voltak mostanság anyagi gondjaid, akkor júniusban megalapozhatod azegzisztenciádat, stabilabbá tehet a helyzetedet, mindenféle téren!
Vagány programtipp: menj el egy mixertanfolyamra, és sajátíts el pár trükköt, amit a nyári házibulik alkalmával be is vethetsz!

Kedélyállapotod napról napra jobb lesz, nem tud olyan dolog történni, aminek ne tudnál örülni. Ha valami látszólag rosszul sül el, azonnal képes leszel a tanulás lehetőségét keresni a helyzetben. Még magadat is megleped azzal, hogy újra nekifutsz, új trükköket vetsz be, s másodjára már biztos, hogy minden sikerül. Sugárzol, látszik rajtad, hogy örülsz az életnek, egyre többet mosolyogsz, és másokat is fel tudsz vidítani. Június hava nagyszerű lehetőséget kínál a váltásra, költözésre, karrierépítésre, különösen a 14-e utáni időszak. Új barátokra lelhetsz, akik hosszú távon melletted lesznek, és nagyszerű eszmecserékkel segíthetitek egymás boldogulását.
Vagány programtipp: ha nagyon melegre fordul az idő, nevezz be egy hűsítő barlangtúrára, például Aggtelken!

Június havában sokszor leszel rászorulva arra, hogy mások hozzáértő segítségét kérd, ám ez ne vegye el a kedved semmitől! Te is nagyon jó vagy valamiben, s nem érthetsz mindenhez. Nyugodtan fordulj ismerősökhöz, vagy épp ismeretlenekhez, júniusban azt tapasztalod majd, hogy senki nem utasít vissza, sőt, kifejezetten tárt karokkal várnak! A külső segítség gyakorlatilag egyfajta tapasztalatszerzés is, élj vele bátran! Szerezz információt, kérdezz, érdeklődj, olvass, még az is megtörténhet, hogy kedvet kapsz a tanuláshoz. A másokkal történő együttműködés kiemelt kérdéssé válik. S ha már minden kérdésre kaptál választ, akkor válj te magad is tanácsadóvá, ha valaki téged szemel ki ehhez! A mérleg nyelvét ki kell egyenlíteni, így kerül minden a helyére.
Vagány programtipp: jelentkezz egy festő, fényképész vagy más művészeti táborba, jót tesz majd, ha egy kicsit önmagaddal is foglalkozol.

Ez a hónap kissé döcögősre sikeredhet, s bár te mindent megtennél azért, hogy jobbá formáld a dolgokat, ez nem mindig fog sikerülni. Az Ikrekben járó Nap nem túl kedvező számodra, épp ezért elsősorban azt kell most elfogadnod és tudatosítanod magadban, hogy ne akarj nehéz utakat végigjárni, a világot meghódítani, hanem inkább haladj apró lépésekkel előre, és minden pici sikernek örülj! Ez jelentősen javíthatja a dolgos mindennapok hangulatát. Júniusban ne hozz elhamarkodott döntéseket, légy türelmes, és mindig várd ki a legjobb pillanatot, ha fontos igenről vagy nemről van szó. Sok időt szánj saját szükségleteid kielégítésére, legyen az egy jó vacsora, egy beszélgetés vagy egy pihentető hétvége.
Vagány programtipp: egy wellness-hétvége csodát tehet veled, főleg, ha a hegyvidéki környezetet választod helyszínként.

Sok fontos dolgot tettél májusban, így a munka mellett végre a pihenés ideje is elérkezik számodra júniusban. Az égiek szerencsére nem fukarkodnak a pozitív energiákkal, örömteli pillanatokkal. Sok jó dologban lesz részed, számos nagyszerű lehetőséget kapsz arra, hogy előbbre lépj a munkahelyeden, kiválóan levizsgázz, összehozz egy tündöklő üzleti szerződést, ennek eredményeképpen pedig elismerésben részesülj. Kiválóan alakulnak az ügyeid, egyenes út vezet a sikerhez, csupán ki kell használnod minden adandó alkalmat! Maradj hű önmagadhoz, és ha van rá mód, segíts másoknak. Légy kritikus magaddal, ha kell, így még jobb lehetsz júliusban!
Vagány programtipp: szereted a kristályokat, ásványokat? Keress fel régi bányákat, mert a környezetükben rengeteg kincsre lehet lelni.

Kedves Vízöntő! Június havának energiái mindaddig nem lesznek a hasznodra, amíg ki nem nyitod a szemed, és nem vagy hajlandó szembesülni a tényekkel! Nem dughatod a fejed a homokba, a struccpolitika nem kifizetődő. A változások elől nincs menekvés, azok nélküled is megtörténnek, viszont egyáltalán nem mindegy, hogy részt veszel a folyamatokban aktívan - azaz irányítóvá válsz -, vagy csupán hagyod magad sodortatni az árral! Új kapuk nyílnak meg előtted, rajtad áll, mikor lépsz át a küszöbön, mire vagy képes, mennyi hasznot tudsz húzni a most adódó lehetőségekből. Tele vagy energiával, fáradhatatlan vagy, és szeretnél valami rendkívülit létrehozni? Akkor most azonnal láss hozzá a feladatok elvégzéséhez!
Vagány programtipp: s ha már a nehezén túl vagy, jöhet a megérdemelt pihenés, például leugorhattok a barátokkal pár napra az Adriára!

Ez a hónap nemcsak a nyarat hozza el neked, hanem érezteti veled minden nap, hogy időt és energiát kell fordítanod emberi kapcsolataidra, családodra, barátaidra ahhoz, hogy mindenki elégedett lehessen ezekkel a kötelékekkel. Ha adsz, visszakapsz, s a mérleg nyelve kiegyensúlyozódik. Ha valakit elhanyagolsz, ne csodálkozz, ha ő sem keres, vagy épp felhánytorgatja ezt neked. Ha elkötelezettségben élsz, azt most fel kell frissíteni, ha még keresed életed párját, akkor új szerelmi köteléket létesíthetsz. Ez utóbbira a hónap első fele igazán kedvező. Összességében egy gondtalan időszaknak nézel elébe, de ennek az alapvető feltétele az, hogy mindennel foglalkozz, ami épp aktuálissá válik, semmit ne halogass.
Vagány programtipp: szervezz a számodra fontos embereknek egy táncos összejövetelt.

Így ismerheted fel az energiavámpírokathttp://www.life.hu/horoszkop/20140524-az-energiavampirokat-nehez-tavoltartani-magunktol-de-nem-lehetetlen.htmlSzinte biztos, hogy a te közeledben is vannak olyanok, akik pillanatok alatt meg tudják csapolni az energiádat.Horoszkóp--Melyik dekádban születtél?http://www.life.hu/horoszkop/20140516-nem-csak-a-csillagjegy-szamit-hanem-az-is-hgy-a-csillagjegyen-belul-melyik-idoszakban-szulettel.htmlAz azonos csillagjegyben születettek személyiségjegyei sem teljesen azonosak, és ennek oka az, hogy a csillagjegyeken belül is rendkívül fontos, melyik dekádra esett a születés.Horoszkóp--Fekete hold horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20140506-a-tizenket-csillagjegy-negativ-tulajdonsagai.htmlA tizenkét csillagjegy jellemző, pozitív tulajdonságaival gyakran foglalkozik az ezoterikus sajtó, ám jóval kevesebb szó esik a csillagjegyekhez tartozó karakteres, negatív személyiségjegyekkel. A titkos tulajdonságainkkal, amelyek egyrészről nehezíthetik életfeladataink elvégzését, másrészt éppen ellenkezőleg: az általuk teremtett konfliktusok és feszültségek nyomán fejlődünk és csiszolódunk jobbá. Ennek szellemében olvassátok a sorokat, felháborodás és tiltakozás nélkül. Egy csepp bántás sincs a dologban, hiszen a titkos jegyek feltárása építő szándékú.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.