asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csábítás és ellenállás. Párkapcsolati válság és döntések sora. Lehet, ebben a hónapban végre el tudod dönteni, mit is akarsz. A Life.hu szerelmi horoszkópja segíthet neked.

Páros: nem a kedvesed, hanem valaki más egyértelműen kinyilvánítja feléd az érdeklődését, s ez bizony zavarba is hoz. Ugyanakkor mégis izgatja a fantáziádat? Akkor el kell gondolkodni azon, vajon jó helyen vagy-e ott, ahol vagy. Netán váltani kellene? Júniusban döntést tudsz hozni!
Páratlan: hidd el, előnyödre válik, ha egy kicsit csappan az önbizalmad. Így végre olyanok is mernek majd nálad próbálkozni, akik eddig sose. Nyugodtan bújj ki a bőrödből, és hagyd, hogy körbeudvaroljanak. Sokaknak fog tetszeni, ha nem te akarsz irányítani!
Tipp: csak élvezd, hogy a középpontban lehetsz. Ha hívnak, mondj igent!

Páros: június vegyes hatásokat ígér, viszont jó hír, hogy te döntheted el, a nyugalom vonz inkább, vagy a szenvedélyt akarod megélni. A hónap közepén biztosan keresed majd az izgalmakat, nem elégszel meg a csenddel és a harmóniával. Szerencsére kedvesed alkalmazkodik hozzád.
Páratlan: új szerelem kopogtat az ajtódon, de vigyázz, mert ha beengeded, az biztosan hosszú távra szól! Add fel a magányt, és lásd be, jó dolog egy társ, aki a tenyerén hordoz. Szükség van a szerelemre, az odaadásra!
Tipp: játsszatok szerepjátékokat, ez régi és új kapcsolatokban egyaránt izgalmas téma!

Páros: akár akarod, akár nem, meglephet egy régi szerelem. A háromszög kialakulására igen nagy júniusban az esély, vajon hogyan reagálsz majd erre a helyzetre? Ha békét akarsz, akkor maradj a fenekeden, válaszd a biztosat, némi izgalomért ne rúgd fel azt, amiben eddig jól érezted magad!
Páratlan: kutatod, keresed az igazit? Már az összes pasifogó praktikát bevetetted, de semmi nem vált be? Jó hírünk van! Júniusban nem kell trükk, csel, vagy bármilyen álarc, mert a szerelem magától megtalál. Csak hagyd magad kiszemelni és behálózni.
Tipp: régi vagy új kedvesedet vidd el egy titokzatos helyre.

Páros: szuper lesz ez a nyárkezdet, bőven lesz részed izgalomban, szenvedélyben. Állandóan találsz valami okot arra, hogy feltüzeld kedvesedet, ha régen együtt vagytok, akkor is lehengerled valahogy. Viszont nem veted meg majd a flörtöket sem, s ha nem léped át a határokat, akkor senki nem vethet a szemedre semmit.
Páratlan: he aggódj, bőven lesz részed flörtben, s ha nyitott vagy rá, akkor egyéjszakás vagy hétvégi kalandokban is. Lépten-nyomon udvarlókkal leszel körülvéve, sokan próbálnak majd behálózni, s bár eleinte tiltakozol, rájössz, kár megfutamodni. Ha magával ragad a szerelem, tartóssá válik a kapcsolat.
Tipp: légy őszinte, nyílt és egyenes a másik félhez, így egyértelmű, hogy mit tudsz nyújtani neki.

Páros: érzelmek terén sok izgalomra számíthatsz, állandóan kitalálsz valamit annak érdekében, hogy kedvesed érdeklődését fenntartsd. Ölelésre, szeretetre, odaadásra vágysz, s ha nem kapod meg, azt nem hagyod szó nélkül. Tudatosítani akarod a másikban, hogy mit érzel.
Páratlan: június hava mindenben kedvező ahhoz, hogy a magányt végre messzire űzd. Nézz alaposan körül, mert bizony ott lebzsel valaki körülötted egy ideje, de csak nem akarod észrevenni. Lehet, hogy nem egy Adonisz, de a szíve hatalmas!
Tipp: változtass a külsődön, légy bátor, vegyél fel üde színeket, vágasd le a hajad!

Páros: egyértelműen meg tudod határozni, hogy mi hiányzik a mindennapokból, s azt miként kellene pótolni. Kezdeményezz beszélgetést kedveseddel, mondd el neki, mire vágysz, s miről feledkezett el mostanság. Hidd el, nem okoz majd csalódást neked.
Páratlan: június csodás energiái sok új lehetőséget tárnak eléd, mondj igent minden randira, bulira, társasági eseményre! Mindig legyen nálad frissítő kendő, parfüm, fésű, rúzs, hogy azonnal kicsíphesd magad, ha feltűnik valaki a színen, mert fog!
Tipp: a forrónaci megengedett darabja ennek a nyárnak!

Páros: szívügyek terén június eleje hoz némi feszültséget. Komoly kétségeid lesznek azzal kapcsolatban, hogy menj, vagy maradj. Szerencsére kedvesed veszi az adást, szólnod sem kell, mert fogja érezni, hogy mire vágysz, s tesz is azért, hogy kielégítse a vágyaidat.
Páratlan: maradj titokzatos, keveset mutass magadból, a részleteket pedig csak annak tárd fel, akit tényleg közel akarsz engedni! Őrjítsd meg így a férfit, akit be akarsz hálózni. Higgye azt, hogy nem akarsz semmit, és téged bizony meg kell hódítani. A hatás nem marad el!
Tipp: ne tarts egyszerre több vasat a tűzbe. Akár egyedül vagy, akár elkötelezett, ne lépd át most a határokat!

Páros: a vonzalom erősen csökkent köztetek mostanság? Kevés idő jut egymásra? Aggaszt ez a helyzet? Döntsd el, mit is akarsz és vársz ettől a kapcsolattól, s annak megfelelően sürgősen hozz egy döntést! Szervezz közös programokat, s ha nem találsz megértésre, akkor ki kell mondani, hogy vége.
Páratlan: legjobb fegyvered a mosolyod és az őszinteséged - ez most tutira beválik a másik nemnél! Felejtsd el az álarcokat, add önmagad, legyél egyszerre szexi, vadóc, visszafogott. Újulj meg, s a végén a közvetlen környezetedből figyel majd fel rád valaki.
Tipp: ha pontosan meg tudod fogalmazni, mit is vársz egy kapcsolattól, akkor azt be is tudod vonzani. Légy határozott, s ha elégedetlen vagy a másik személlyel, akkor ne áltasd se őt, se magadat!

Páros: válaszút elé kerülsz, fontos lépést kell tenned önmagad érdekében! Ne dugd a fejedet a homokba, hisz a különválás vagy az együttlét ugyanazon kérdést veti fel: melyikben tudod ebben a pillanatban jobban érezni magad? A választ tudod, hát tedd meg a kellő lépéseket!
Páratlan: szerencsére a magányosok tábora hamarosan csökken. Június hava mindenképpen fordulatot hoz, fura körülmények közt ismerkedsz meg valakivel, s eleinte el sem akarod hinni, de mivel a szíved hevesen dobog, kénytelen leszel viszonozni a másik fél érzelmeit.
Tipp: irány a vízpart, végre itt a nyár, mutasd meg magad!

Páros: érzelmi téren nincs minden rendben köztetek? Vagy ha mégis úgy tűnik, akkor is van némi hiányérzeted? Kevés a szenvedély, hol a romantika? Mondd el kedvesednek, hogy többre vágysz, s erőltesse meg magát egy kicsit! Nem kell kétszer kérned, ebben biztos lehetsz!
Páratlan: az elmúlt időszakban nem érezted súlyos tehernek a magány állapotát, de a nyár beköszöntével hirtelen többre vágysz. Adódhat sok flört, pár szexi kaland, ám amikor a szíved hirtelen egy férfi miatt kezd hevesen dobogni, képes leszel csak rá fókuszálni.
Tipp: élvezd azt, ami ma megadatik! Carpe diem, ennyi, és nem több!

Páros: szívügyek terén nyugodt lehetsz, nincs okod aggodalomra, ha adódik is pár apró vita köztetek, még jót is tesz nektek, hisz a kibékülés édes pillanatai mindkettőtöket kárpótolnak. Beszéljetek a nyárról, vakációról, közös tervekről, összeköltözésről, gyermekvállalásról.
Páratlan: mindent megteszel azért, hogy megéld a bulik hangulatát, ismerkedj, flörtölj, és adj esélyt magadnak a szerelemre. Kiváló szisztéma ez, légy bátor, vonzd magadhoz a kiszemelt férfit, de tudatosítsd vele, hogy nem játszhat veled. Ha akar valamit, vegye komolyan a lehetőséget, amit nyújtasz neki.
Tipp: ne fogd vissza magad, ha testiségre vágysz, annak add egyértelmű jelét, a válasz biztos nem marad el!

Páros: június 12-ig a féktelen szerelem, a romantika és a szenvedély tölti ki napjaitokat, éld meg minden pillanatát a közös perceknek, és érezd, hogy kedvesed tényleg rád van hangolódva. A hónap második fele inkább a közös életetek további megtervezésének kedvez. Nagy döntéseket hozhattok!
Páratlan: akkor is magadhoz vonzod az ellenkező nem tagjait, ha nem is teszel ezért semmit. Az eredmény nem marad el, sok buliba hívnak, rengeteg embert ismerhetsz meg, szinte már sok is lesz a jóból. Ne mondj nemet semmire, mert a legváratlanabb pillanatban kopogtathat ajtódon a szerelem.
Tipp: akár régi, akár új, maradj hű önmagadhoz, elveidhez, így nem történhet meg az, hogy hibás döntést hozol, ha szerelemről lesz szó.

Havi horoszkóp júniusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140526-a-life-hu-junius-havi-horoszkopja-2014.htmlFejlődésed érdekében ebben a hónapban nem söpörheted szőnyeg alá a problémákat. Ideje szembenézni azokkal a dolgokkal, amelyeket szíved szerint tovább halogatnál, de hiába. A csillagok résen vannak és jelezni fogják, hogy eddig és ne tovább. Ám hogy milyen területeken kell fejlődnöd, azt a Life.hu június havi horoszkópja árulhatja el neked.HoroszkópOrigoMelyik dekádban születtél?http://www.life.hu/horoszkop/20140516-nem-csak-a-csillagjegy-szamit-hanem-az-is-hgy-a-csillagjegyen-belul-melyik-idoszakban-szulettel.htmlAz azonos csillagjegyben születettek személyiségjegyei sem teljesen azonosak, és ennek oka az, hogy a csillagjegyeken belül is rendkívül fontos, melyik dekádra esett a születés.Horoszkóp--Havi horoszkóp májusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140422-a-life-hu-havi-horoszkopja-2014-majus.htmlMájus hava a lehetőségek tárházát jelenti. Ráadásul nincs olyan feladat, amely kifogna rajtad. Ám, hogy milyen változásokat hozhat az üde május, a Life.hu havi horoszkópja árulhatja el neked.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.