asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakmai és magánéleti kihívások elé állíthat ez a hét, és ne hidd, hogy csak jó vagy rossz döntések léteznek. Bármit is hoznak számodra az égiek, a Life.hu heti horoszkópja segíti annak elfogadását.

Hullámzó időszakot élsz meg, egyik nap fenn leszel, a másikon lenn, mintha állandóan akadályok nehezítenék a napjaidat, de a legtöbbjüket egyszerűen nem is látod. Nem kell messzire menni a megoldásért, Szaturnusz és Mars hátráltatnak, ugyanakkor Jupiter megpróbál jót tenni veled, ezért érzed, hogy egy-egy pillanatban kifejezetten meglódul a szekered. Ez a szélsőségesség alaposan kifáraszt majd, ugyanakkor jusson eszedbe, hogy semmi sem történik véletlenül! A látszólagos problémák, gátak jelentős része azért kerül eléd, hogy valamilyen kellemetlen élethelyzettől megvédjen, egy másik részük pedig azért, hogy új tapasztalatokat szerezhess, melyek később komoly hasznot hoznak neked. Így már annyira nem is rossz a helyzet, igaz?
Tipp: ha már sehonnan nem tudsz további erőt meríteni, akkor jusson eszedbe, hogy hosszú hétvége áll előtted, így három napig lógathatod majd a lábad!

A hét elején elképesztő iramot diktálsz, ez még téged is meglep, hisz Bikaként nem szoktál ilyen mennyiségű munkát ilyen rövid idő alatt elvégezni. Van erre okod, vagy csak a növőhold energiáiból merítesz? Tulajdonképpen mindegy, a lényeg, hogy péntekig fokozatosan vegyél vissza kell a tempóból! Nem vagy perpetuum mobile, néha neked is kell pihenni, lazsálni extra feladatok felvállalása helyett. Persze a hosszú hétvégén majd kipihened magad, de egyáltalán nem mindegy, hogy teljesen elgyötörten kezded meg azt, vagy jó kedvvel - igaz? Ha bármikor azt érzed, hogy vágysz az egyedüllétre, add meg magadnak az örömöt, hogy egy-két órát csendben töltesz olyan helyen, ahol senki nem zavarhatja meg ezt az idillt.
Tipp: egészséges étkezés, szénhidrátmentes napok, jót fog tenni egy kis visszafogottság ezen a téren is.

Ne feledd, te Ikrek vagy, úgyhogy nem téblábolhatsz, nem vacillálhatsz egy percig sem, cselekedned kell, tenni a dolgod! Nem húzhatod az időt, ha te magad valamiért mégis megtennéd hétfőn és kedden, akkor a sors rá fog kényszeríteni valamilyen módon a gyors döntéshozatalra. Bármilyen válaszút elé is kerülj, dönts az első megérzésed alapján, ne félj az ismeretlentől, a nagy dolgok felvállalásától! Ne kérj másoktól tanácsot, ne hagyd magad befolyásolni. Lehet, hogy fájdalmas döntésre is rá kell szánnod magad, de ez most a megújulás hete, így teljesen biztos lehetsz abban, hogy bármi mellett dönts, az a későbbiekben a te javadat fogja szolgálni.
Tipp: környezetedből akadhat valaki, aki nem nézi jó szemmel ezt az átalakulást. Ne foglalkozz vele, ezen a téren légy önző!

Váratlanul megérint a változás szele. Lehet, hogy tiltakozol? Ne tedd, jó dolgok történnek veled, ha hagyod magad sodortatni az árral. Nincs menekvés, nincs struccpolitika, csak okos döntések léteznek - márpedig egy Rák képes átlátni a legbonyolultabb helyzeteket is! Komoly, sorsdöntő napoknak nézel elébe, bármi történjék, állj elébe! Ami látszólag nem jelentős első ránézésre, gyorsan azzá válhat, ha megérted az adott dolog lényegét. Munka, karrier, egészség, sőt, még emberi kapcsolatok terén is megújuló szakaszba lépsz. Szakmai kihívások elé állít a sors, s megeshet, hogy nem tudod, miként oldj meg bizonyos feladatokat, és ez átmenetileg aggodalommal tölthet el. Mégis szinte azonnal jön a megoldás.
Tipp: hagyd, hogy segítsenek neked, irányt mutassanak. Ha nem is fogadsz meg minden tanácsot, mégis lesz köztük olyan, ami épp a legjobb pillanatban érkezik majd!

Ne morogj, ne mérgelődj - akkor se, ha lenne is rá látszólag valamilyen okod! Tény, hogy a hét első két napja igencsak nehézkes és bonyolult lesz, sok megoldandó feladattal, ám az égi hatások gyors ütemben változnak, s ez a rövid, kellemetlen periódus elmúlik szerdára. A hangulatod látványosan javulni fog, s ami eddig gondot okozott, azt pikk-pakk megoldod. Ezt azzal segítheted elő leginkább, hogy türelmes leszel önmagaddal és környezeteddel, a vitákat pedig messzire elkerülöd. Ne azt nézd, mi nem sikerült, hanem azt, hogy mit tanulhatsz az adott szituációból! Ha elégedetlen vagy a helyzeteddel, akkor változtass a körülményeken! Ez is rajtad múlik, nem másvalakin!
Tipp: hétvégén végezz valamilyen önkéntes munkát - mehetsz egy kutyaotthonba, idősekhez, de már az is szép, ha a szomszéd néninek lerendezed a bevásárlását.

Kifejezetten jók a heti kilátásaid, minden tervedet végre tudod hajtani, s az új kihívások elől se futamodj meg! Mindennapjaid során szerencsésnek érezheted magad, a komoly gondok messziről elkerülnek, az induló vitákat csírájukban képes leszel elfojtani, az ellenlábasokat pedig kibékíteni. Ha szükséged van valamilyen segítségre, bárkihez fordulhatsz, most mindenki tárt karokkal fogad téged. Szeretteid segítsége mellett Jupiter is hátszelet ad ahhoz, hogy jóval könnyebben érd el céljaidat. Élettel teli, jókedvű leszel, sokat fogsz kommunikálni, rengeteg új információt és tudást szerezhetsz a következő napokban, melyeknek jó hasznát veheted a jövőben.
Tipp: van házi kedvenced? Törődj vele többet!

Változásra vágysz? Akkor ne habozz megtenni az ehhez szükséges lépéseket, még a Hold is segít, napról napra több energiával tölt fel. Ragadd magadhoz a kezdeményezést, tedd, amit tenned kell, még akkor is, ha nagy benned a bizonytalanság! A hét első napjai csendesen telnek, bár szellemi téren le leszel terhelve. Fontos lenne, hogy a függőben lévő feladatokat mihamarabb magad mögött tudd, így csütörtökön elkezdhetsz azon gondolkodni, hogy mit csinálsz júniusban, hogyan tudod életedet jobbá formálni. Jelölöd ki az utadat, határozod meg a konkrét célokat, ehhez Jupiter pozitív energiákat biztosít. Külső segítségként jó tanácsokat igen, de közvetlen tetteket nem igazán várhatsz. Egyedül leszel, de így tanulhatsz a legtöbbet.
Tipp: az ünnepi hosszú hétvégén tarts háromnapos könnyed böjtöt, húsmentes napokat.

Az elmúlt hetekben volt részed mindenfélében: negatív és pozitív élményekben, vegyes érzelmi hatásokban, számonkérésben. Ám ezzel a héttel mindenképpen erőteljes változás köszönt be az életedbe. Meglátod az alagút végén a fényt, még olyan ügyekkel kapcsolatban is, amelyeket régen sutba dobtál, reménytelennek titulálva. Tisztán látsz mindent, még azokat a dolgokat is, melyeket eddig valaki, vagy valakik tudatosan elrejtettek előled. Rájössz, hogy bizonyos szálakat milyen energiák vagy kik mozgattak, így pedig végre eldöntheted, hogy továbbra is részt veszel-e egy projektben, tagja maradsz-e egy baráti társaságnak, befekteted-e a pénzedet valahová, vagy teljesen más irányba indulsz el. Ha otthonoddal, közvetlen környezeteddel összefüggésben nagyobb változásokat tervezel, például felújítást, csinosítgatást, vágj bele most!
Tipp: a hosszú hétvégét töltsd csendes környezetedben, ha városlakó vagy, mindenképp élvezd a falusi turizmus lehetőségeit.

Pozitív energiák ölelnek körbe egész héten, folyamatosan áramlanak feléd a jó ötletek, a nagyszerű impulzusok, inspirációk, ez összességében automatikusan javít a kedélyállapotodon. Az emberek, események mosolyra késztetnek, ráadásul nap mint nap új feladatokat vállalsz, nem mondasz nemet a fura kihívásokra, s mindezt örömmel teszed. Szerdán és csütörtökön különösen megfigyelhető lesz, hogy anyagi terén nyílnak meg előtted új kapuk, örömteli változások veszik kezdetüket, ha pedig van valamilyen régebb óta húzódó gondod, arra most könnyen találsz megoldást. Vállalkozások indítására, befektetések eszközlésére is minden támogatást megkapsz.
Tipp: ne félj attól, hogy pazarolod az energiádat, ugyanis bármibe kezdj ezekben a napokban, azt biztos sikerre viszed.

Ha akadályok nehezítik utadat ezen a héten, az Szaturnusznak köszönhető. Ugyanakkor jó hír, hogy egy kitartó és bátor Bak képes arra, hogy szembemenjen az égi erőkkel, és szabadon érvényesítse az akaratát. Igen, ez vagy te! Tedd meg önmagadért azt, hogy nem hagyod magadat legyőzni! Ne hagyd, hogy néhány negatív hatás elvegye a kedvedet bármitől. Kiváló orvosság a mosoly és a kedvesség. Ami a hét első felében nehézkes, annak csütörtökre nyoma vész, s elő fogsz rukkolni egy olyan ötlettel, mely sokakat levesz majd a lábáról. Kreatív lesz, egyedi és alkotó kedvű. Hagyd, hogy az égiek jót tegyenek veled.
Tipp: ezen a héten mindig légy őszinte, semmit ne ferdíts el! Ne akarj senkit megkímélni azzal, hogy azt mondod, amit hallani akar, a valóság helyett.

Ugye nem hagyod, hogy elszaladjanak melletted a jobbnál jobb lehetőségek? Ez a hét számodra – különösen a növőhold kedvező hatásai miatt - nagyon eredményes lehet, viszont most semmit nem kínál tálcán a sors, mindenért meg kell dolgoznod. Viszont biztató, hogy amibe belefogsz, azzal eljutsz a célig, s a dicséretet is megkapod mindenért. Talán te is érzed, hogy időszerű lenne változtatni néhány dolgon, s a vacillálás helyett beleugrani az ismeretlenbe. Vállalj kockázatot, különben nem jutsz el a nagyon távoli célig, s mindig csak kicsi jut neked! Csinálj valami extrém dolgot, rengesd meg a világot, hisz te egy belevaló Vízöntő vagy, tele ötlettel, kreativitással!
Tipp: lehet, hogy kicsit elveszettnek érzed magad? Ez azért van, mert most nincs jól meghatározott, konkrét jövőképed. Ha ezen változtatnál, könnyebben formálhatnád a sorsod!

Kieresztenéd a szárnyaidat? Repkednél, új dolgokat próbálnál ki? Nem is választhatnál ehhez jobb időszakot, mint ez a hét! Vajon milyen az, ha magasra emelkedsz, és mindenki téged irigyel a sikerekért? Csipetnyi bátorságra van szükség, na és persze arra, hogy sürgősen kilépj a komfortzónádból! A most következő napokban minden adva van a csodához, de mint máskor, leginkább rajtad múlik, mikor teszed meg az első lépést, hogyan fordítod javadra az égi energiákat. Egy percet sem lazsálhatsz, s ez különösen a hétfői, a szerdai, valamint a csütörtöki napokra igaz. Keress új barátot, támogatót magadnak, aki erkölcsileg, anyagilag, vagy épp egy jó tippel megkönnyíti előrejutásodat, s nem utolsósorban szellemi fejlődésedet.
Tipp: törekedj arra, hogy a lelkedben rend legyen. Ha ez megvan, akkor kívül is szépen alakul majd minden!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.