asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi nyáridő érkezik, napsütéssel, színes programokkal és talán szerelemmel is. De vajon rád is nyüzsgés vár, vagy hiába kínálja magát a nyár, te most csendes elmélkedésre vágysz? A Life.hu hétvégi horoszkópja választ adhat a kérdéseidre.

Úgy véled, valami fontos dolog, egy érzés, vagy a siker íze hiányzik jelenleg az életedből? No de mi is pontosan az? Hol van a bibi? Egyáltalán, miből gondolod, hogy nem kerek az életed? Ha kissé visszahúzódsz, s eltűnődsz ezeken a kérdéseken, szombaton könnyen megleled a válaszokat, s már csak azt kell kitalálnod, hogyan lehet pótolni, megoldani a gondjaidat. Ha van kedvesed, akkor ott keresd a baj forrását, talán ideje átgondolni, mit is vártok egymástól. Ha együtt, akkor sürgősen át kell beszélni a teendőket, ha viszont még keresed az igazit, akkor hirtelen toppanhat be életedbe a szerelem. Elkerülhetetlenül megérkezik a változás az életedbe, csak vedd észre, milyen irányból! Vasárnap megszáll a nyugalom, mert tudod, jó irányba indultál el.
Hétvégi tipp: ne foglalkozz azokkal, akik szerint minden jó úgy, ahogy van. Ha elégedetlen vagy, és többre vágysz, hát most azonnal tegyél ez ellen!

Tele vagy energiával, a kedélyállapotod kiváló, és magányos Bikaként hódítani szeretnél, szerelembe esni, megélni a szenvedélyt. Szerencsére elkötelezettként sem kerülnek el ezek az érzések, vigyél valami újdonságot a hálószobába! Jó hír, hogy egy nagy adag merészség is beléd bújik a hétvégén, ami tovább turbózza a hangulatodat. Megfigyelhető, hogy az időd jelentős részét a szenvedély és a vehemencia uralja, alig várod, hogy végigszerelmeskedd kedveseddel a délelőttöt, az estét, a délutánt. A harmónia most ott lesz veletek, hát élvezd! Magányosként próbálgasd a szárnyaidat, tesztelj új csábítási praktikákat, figyeld meg, hogy nem marad viszonzatlan a próbálkozásod. A barátaid segíthetnek megismerkedni valakivel!
Hétvégi tipp: ne az álarcoddal hódíts! Add önmagad, akár új barátságról, akár szerelemről legyen szó!

Fárasztó hét áll mögötted, nem kell titkolnod, hogyha kissé nyűgös vagy. Egyetlen dolgot tehetsz, félrerakod a munkát, sőt, még a gondolataidból is messzire űzöd ezt. Feltétlenül mozdulj ki otthonról, menj el valahová, ahol egy kis csend és béke vesz körül. A tűréshatárod szélére értél, szombat délelőtt még a legapróbb dolgokban is képes leszel a rosszat keresni, a negatívumot meglátni. Ne rontsd el a hangulatot, törekedj a békére és a kompromisszumokra! Ha módodban áll, akkor keresd a víz közelségét, egy tó vagy folyó partját, most különös kapcsolatba kerülhetsz ezzel az elemmel.
Hétvégi tipp: tégy ezen a hétvégén olyasmit, amit még sosem! Térj el a megszokásoktól!

Valahogy sehogy sem akar megérkezni a hétvégi hangulat? Sőt, a gondolataid leginkább a hétköznapi feladatok körül járnak? Ne rontsd el a szombatodat ezzel, hisz a pihenésre szánható idő mindig kevesebb, mint a munkára vagy a tanulásra áldozható. Ne gyötörjenek olyan ügyek, melyeket most úgysem tudsz megoldani! Csakis a családod, a barátaid és a tervezett programok kössék le a figyelmedet! Kapcsolj ki, szórakozz, menj társaságba, a többivel ráérsz hétfő reggelig. Ha nem pihened ki magad, ha nem vezeted le valahogy a feszültséget, olyan vitákba bonyolódhatsz, melyek akár napokra lehangolhatnak. Ugye ezt nem akarod?
Hétvégi tipp: tény, hogy a Hold most nem teszi könnyűvé a helyzetedet, de kellő tudatossággal el tudod választani a hétköznapokat a hétvégétől.

Megmagyarázhatatlan feszültség gyötör a hétvége kezdetekor? Tudatosítsd magadban azt, hogy minden problémádra úgysem találsz azonnali megoldást, viszont kiváló ötlet kikapcsolódni, és magad mögött hagyni a hétköznapok gondjait. Oszd be az idődet, ígérkezz el a barátaidnak, vagy menj egyedül valahová, ahol régen, vagy épp még sosem jártál. Így képes leszel felszabadulni, lenyugszol, békére lelsz. Mindegy, hogy az egyedüllét mellett döntesz, vagy társaságot keresel magadnak, a lényeg, hogy biztosan jól fogod magad érezni. Az egész heti hajtásból eredő kimerültségedre kötelező gyógyír az elégséges alvás, a finom ételek, a napfürdő. Csak akkor maradj otthon, ha van kerted, vagy legalább egy teraszod, ahová kiülhetsz!
Hétvégi tipp: nézz körbe a last minute utak közt, hisz jövő héten itt a pünkösdi hosszú hétvége.

Ahelyett, hogy észrevennéd, itt a hétvége, inkább kitalálsz magadnak valami plusz feladatot, ami szabad óráid egy részét biztosan kitölti? Biztos, hogy a szabadidődet munkára akarod cserélni? Ha feltétlenül emellett döntesz, akkor juss kompromisszumra önmagaddal! Nem baj, ha szombaton kedved támad rendet rakni a szekrényedben, a padláson vagy épp a pincében, de ne töltsd ezzel az egész napot. Júniusra fordul a naptár vasárnap, azaz végleg itt nyár! Ne akard ezt másnak láttatni, mint ami! Meleg van, élmények várnak rád, de nem otthon!
Hétvégi tipp: ha még nincs meg életed párja, akkor vágj bele egy vakrandiba. A siker garantált!

A hét dolgosabbik része zsúfolásig volt tennivalókkal, erős nyomás nehezedett rád, sok volt veled szemben az elvárás. Alkalmanként még némi zűrzavar is támadt, igaz? Ugyanakkor ismerd be, hogy néhány negatív töltetű percet kivéve tele volt pozitív élményekkel a hét, aminek szerencsére nagyszerű folytatása várható a hétvégén. Mindenképpen menj társaságba, ismerős vagy ismeretlen emberek közé! A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, a négy fal szorító öleléséből, és keress olyan helyet, ahol táncolhatsz, mulathatsz, és levezetheted az esetleges feszültséget, ami felgyűlt benned. Nyugodtan ereszd el magad, belefér egy kicsivel több alkohol is, de ne ess túlzásokba.
Hétvégi tipp: hagyd magad sodortatni az árral, összejöhet akár egy futó kaland is. Ami most történik, abból semmit ne bánj meg!

Minden dicséretet megérdemelsz, hisz előrelátó voltál, sokat tettél azért, hogy időben kitaláld és megszervezd a hétvégi programot, s ennek megfelelően hagyhasd magad mögött a hét munkás részét. Szeretnél felüdülni, kivirágozni? Esetleg alaposan kitombolni magad? Kedveseddel összebújni, vagy épp megtalálni végre az igazit? Nos, bármilyen terv is foganjon meg a fejedben, Vénusz kinyitja lelked és szíved kapuit, így a legkülönfélébb impulzusokat is befogadod, örülsz az ismerkedés lehetőségének, de a régi barátokat sem hagyod cserben. Csináld mindig azt, amihez épp kedved van, a sors pedig nem fog fukarkodni a jóval!
Hétvégi tipp: nyugodtan légy figyelemfelkeltő! Mindegy, hogy a hajad, az öltözéked vagy a stílusod lóg ki a sorból, ne légy szürke kisegér!

Ez a hétvége tele lesz olyan érzésekkel, melyekre régóta vágytál. Érzelemmel, romantikával lesz fűszerezve az életed, s bizony a szenvedély sem kerül el. Ha bátor vagy és bevállalós, akkor ez utóbbit le sem tudod majd csillapítani, úgyhogy eleve arra készülj, bármi megtörténhet. Ha van kedvesed, csábítsd el! Ha nincs, akkor hálózz be valakit, most kiválóak az esélyeid! Akaratlanul is vonzani fogod magadhoz az ellenkező nem egyedeit, s ha még egy csinos ruhát s felveszel, a siker többszöröződik. A mosollyal se fukarkodj, fogadd el, hogy a szerelem és a szenvedély kerülnek fókuszba. Felejtsd el az otthoni kötelezettségeket!
Hétvégi tipp: tilos a semmittevés, mozdulj ki a négy fal közül.

Végre elérkezett a hőn áhított hétvége, semmi nem tart vissza attól, hogy kedved szerint töltsd az időt. Nagyon vártad, s annál is jobban megérdemled, hogy a vágyaid szerint alakuljon minden. Nyugodtan mondj nemet arra, amihez nincs kedved, s csakis olyanokkal légy együtt, akikkel öröm a közös szórakozás. Ha esetleg nyugalomra és pihenésre áhítozol, legyen úgy, de a munkát mindenképpen kerüld el messziről. Könnyen megtörténhet – leginkább vasárnap -, hogy váratlan vendégek állítanak be hozzád, ezt pedig egyetlen módon kerülheted el, méghozzá úgy, hogy elmész otthonról. Légy spontán, ha hívnak valahová, mondj igent!
Hétvégi tipp: rugaszkodj el kicsit a valóság talajától, menj hőlégballonozni!

Ez a hétvége - az égi előrejelzések szerint – sok minden lesz, csak csendes nem. A nyugalom máshol időzik, és a béke sem a te társaságodat keresi. De akkor mit tegyél, hogy mégis jól alakuljanak a dolgok? Nos, leginkább a felgyülemlett otthoni feladatnak próbálj a végére járni. Ez amellett, hogy dicséretes dolog, alaposan kimerít majd, de ne keseregj rajta! A szombat este izgalmas meghívást hozhat, eljuthatsz egy olyan társaságba, ahol érdekes eszmecserékben lehet részed, melyek alaposan megmozgatják a fantáziádat. Nyugodtan rúgj ki a hámból, hisz neked is kijár a szórakozás, s leginkább akkor indulj útnak, ha még keresed a másik feled.
Hétvégi tipp: vasárnap menj a szabadba, vigyél egy pokrócot, heveredj le rá, s csak bámuld a bárányfelhőket.

Jupiter felpörget, hátszelet ad a vadsághoz, a felfedezéshez, Vénusz pedig csábításra sarkall. Merkúr harmadik égi szereplőként lesz a magányos Halak segítségére, bevonzza a szerelmet. Kell ennél több? Igen, te magad, úgyhogy szombaton semmiképpen se maradj otthon, kötelező csinosan felöltözni, és társaságba menni! Nem a hely vagy a körülmény a lényeg, hanem az, hogy emberek közt légy, ismerkedj, beszélgess, tapasztalatokat cserélj másokkal, hogy jól érezd magad. Kötelező az éjszakázás, a mulatás elfelejteti veled a pillanatnyi aggodalmaidat. Vasárnap pihend ki a fáradalmaidat.
Hétvégi tipp: ha flörtölni támadna kedved, garantált, hogy viszonzásra találsz. Mered vállalni a csábító szerepét?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.