asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szélsőséges hatásokkal érkezik a hét, kaphatsz hideget-meleget egyaránt, valamint semmi sem az, aminek látszik. Ne akarj most nagy döntéseket meghozni, ha ezt a hétvégén elmulasztottad, akkor várj a következő kedvező alkalomra. Ám hogy milyen irányba viszik fejlődésed a csillagok, a Life.hu heti horoszkópjából tudhatod meg.

Sikerre és elismerésre vágysz? Nem állsz messze ezek bezsebelésétől, de pár dolgot még meg kell tenned azért, hogy ezt mindenkitől megkaphasd. Dolgozz tevékenyen azon, hogy pozitív benyomást kelts környezetedben, különösen azokban, akiket mostanában ismersz meg. Ahhoz, hogy ez az elképzelésed teljesülhessen, régóta halogatott dolgaidat kell először is rendezned. A függő ügyek sok energiát elvonnak tőled, akkor is, ha épp nem foglalkozol velük. Ott vannak a gondolataidban, eszedbe jut, időt rabol tőled, hát oldj meg mindent! Ne feledd, hogy minél több a függőben lévő ügy, annál nehezebben nyílnak meg előtted új kapuk. Ha ügyes vagy, és lezársz pár dolgot, akkor könnyen jönnek majd az újak.
Tipp: az új emberek bevonzása számodra könnyű feladat. Ismerkedj, sok hasznos barátság vagy üzleti kapcsolat indulhat most útjára.

Változtatnál a hétköznapok egyszínűségén? Vonz az újdonság varázsa? Ki tilthatja meg, hogy módosíts és jobbá tegyél pár dolgot? Az egyetlen akadály önmagad vagy, hát most mondj igent mindenre, amivel megkeresnek, amit kérnek tőled. Ne félj az új kihívásoktól, akad belőlük bőven. Felfedeznél új dolgokat a világból? Ha már törted ilyesmin mostanában a fejed, akkor ideje, hogy konkrétumokkal állj elő. Ne félj attól, hogy bolondnak néznek, ha van egy világmegváltó terved. Az első lépés mindig a legnehezebb, a többi már megy, mint a karikacsapás. A péntek hajnali teliholdig jelentős energiákkal rendelkezel, hát használd ki, hogy bármit megtehetsz. Az előtted álló út nehézkes, ne riadj meg pár akadálytól!
Tipp: tanuld meg, hogy siker nem létezik kudarc és botlás nélkül. Ahogy sötétség sincs fény nélkül.

Alaposan próbára teszik a türelmedet, kitartásodat és képességeidet a héten az égiek. Embert próbáló, stresszes napok követik egymást, úgy érezheted magad, mintha hullámvasúton ülnél. Egyszer lenn, máskor fenn? A lényeg, hogy ne akadj el, hanem azonnal alkalmazkodj a felmerülő változásokhoz, így tudod a pillanatnyi lehetőségekből a legtöbbet kihozni. Tarts ki, mert ugyan a jelentős sikerek elkerülik a házad táját, ám minden, ami most történik, az segít abban, hogy jobban átlásd a helyzetedet, fejleszd szellemi képességeidet, és nem utolsósorban tapasztalatokat gyűjts. Meg kell értened, hogy bizonyos dolgokon túl kell lépni, s ha ez sikerül, utána a sikert is könnyebben vonzod be.
Tipp: valamelyik este egy szabadtéri előadás? Még a csillagokat is lehet bámulni közben!

A hétfői nap békessége után keddtől más lesz a hangulatod. Hová sietsz? Miért vagy feszült? Ki sürget? Ha ezekre a kérdésekre nem tudsz azonnal válaszolni, akkor a hibát önmagadban kell keresned! Ne aggodalmaskodj, inkább békélj meg azzal, hogy most nem mennek hibátlanul a dolgok, néha elakadsz, ami épp abban segíthet neked, hogy elgondolkodj. Tűnődj el jelenlegi helyzeteden, tényleg jó úton jársz? A megfelelő emberekkel veszed körbe magad? Ha bármi elégedetlenséggel tölt el, azonnal változtass rajta! Ne a távoli jövődet tervezd, hanem a jelen problémáira találj megoldást! Éld meg a most állapotát, ebben találd meg a szépet és a csodát. Szerdától Jupiter nagy segítségedre lesz munka és karrier területén.
Tipp: mi az, ami régóta teherként nehezedik rád? Te tudsz rajta változtatni is, senki nem fogja a problémáidat megoldani!

Sok bonyolult pillanatot rejt ez a hét, a nehézségek, akadályok megléte akár csütörtök reggelig is elhúzódhat. Kedélyállapotod ingadozó lesz, amit azért fogsz nehezen viselni, hisz alapból ez nem jellemző rád. Egyik órában féktelen vidámság, öröm, elégedettség, aztán meg stressz és idegesség váltják egymást. Ha van rá módod, inkább vonulj vissza néhány napra, vegyél ki szabadságot, tedd félre sürgős kötelezettségeidet, és gondold át, mi okozhatja benned ezt a frusztrált állapotot. Ha hét közben nem, legalább hétvégén pihend ki magad! Túl sokat dolgoztál az elmúlt időszakban, itt az ideje egy kis láblógatásnak.
Tipp: fontos, hogy ne veszítsd el az önkontrollt. Ha kell, számolj tízig, mielőtt kimondasz valamit!

Erőből és energiából bőven jut neked ezen a héten, sőt, néha már-már zavarni fog, hogy nem bírsz megülni a fenekeden, s örökké csinálnál valamit. Folyamatosan jössz-mész, tüsténkedsz, ügyet intézel, vagy épp telefonálsz - egy biztos, unatkozni nem fogsz. Sokan fognak ezért a dinamizmusért irigyelni. Bármit felvállalhatsz, bárkivel szóba elegyedhetsz, mindent sikerre viszel. Emellett pedig még a magánéletedben is jó irányba fordulnak a dolgok, aktív leszel, felturbózhatod a párkapcsolatodat, ha még nem vagy elköteleződve, akkor behálózhatod a kiszemeltedet. Most megengedett, hogy picit visszaélj személyes vonzerőddel, s így juss extra előnyhöz.
Tipp: általában igaz, hogy lényeges szempont számodra az etikusság? Akkor ezt tartsd szem előtt, s ne lépj át határokat!

Lelked, szellemed és tested egyaránt jelentős terhelésnek lesz kitéve a héten, különösen kedden, szerdán és csütörtökön. A hétköznapok vad sodrásában könnyen megeshet, hogy nehézkesebb időszakot kell megélned, nem mindenből jössz ki győztesen, de ha figyelsz és okulsz a történésekből, akkor összességében mégis nyertes lehetsz! Ha nem találod a helyed, és szinte semmihez nem lesz kedved, ne aggasszon, Szaturnusz most tényleg sok kellemetlen helyzetet teremt. Mars is komoly nyomást gyakorol rád, s azt fogod érezni, hogy környezeted egyes tagjai messze nem értékelnek téged annyira, mint amennyire azt megérdemelnéd. Tarts ki, péntektől fordul a kocka.
Tipp: ellenállásod ne forduljon erőszakba! Nyugodtan csapj oda az asztalra, s tudatosítsd másokban, hogy van szabad akaratod és saját véleményed.

Hétfőn nincs miért izgulnod, tedd, amihez kedved lesz! Ám kedden szinte a bolondok házába kerülsz, és még elmenekülni sem tudsz a kedvezőtlen hatások elől. Úgy érzed, egy kicsit mindenki megkergült a közeledben, nem találják a helyüket, kapkodnak, s ez bizony rád sem lesz túl jó hatással. Azt veheted észre, hogy mást mondanak, mint amit tesznek, nem találod velük a közös hangot. Nehézkes, sok odafigyelést igénylő, leterhelő napok állnak előtted, miközben tudnod kell, hogy ha jól teljesítesz, megérkezik majd a köszönet hozzád. Még a rutinfeladatok is fokozott súllyal nehezednek rád, és könnyen lehangolttá, feszültté válsz.
Tipp: a legfőbb kérdés az, vajon mit tegyél, amikor már feszül a húr? Mosolyogj! Ingyen van és kiváló a hatása. Hétvégére szervezd meg az első balatoni fürdőzős bulit!

Ezen a héten sok ellenállásba fogsz ütközni, mert mindaz, amit szeretnél megtenni, nehezen lesz kivitelezhető. Rendre ugyanabba a zsákutcába futsz bele, s nem sok lehetőséged lesz kitartani eredeti terveid mellett. Mit tehetsz? Azt, hogy elfogadod, bizonyos dolgok most nem aktuálisak, s vagy átformálod terveidet, vagy átmenetileg más ügyeket helyezel előtérbe. Ha mást kell tenned, mint amit a szíved diktál, jusson eszedbe, hogy ez nem a véletlen műve, hanem minden bizonnyal most mást kell prioritásban tartanod. A mindennapi feladatok mellett kiemelt szerepet kap az, hogy támogass másokat, mindegy, milyen formában. Ez ne essen nehezedre, hisz mindig fordulhat a kocka, s neked lehet legközelebb szükséged egy fix pontra valaki más személyében.
Tipp: a segítséget soha ne pénzben mérd. Tanácsot adj és kérj, nyújtsd a kezed, teremts világosságot. Ezzel sokkal többet segítesz, mint pár forinttal.

Az e heti égi konstellációk igen jelentős erővel ruháznak fel, stabil hátszéllel segítik céljaid elérését. Jól hangzik, ugye? Mindent, amit most teszel, sikerre viszel. Bár azt megtapasztalhatod, hogy átütő dolgok és világmegváltó eredmények nem minden esetben születnek, de összességében dicsőséges hét előtt állsz. Érdemes kihasználnod azt, hogy óriási erőfeszítésekre vagy képes karrieredért és egzisztenciádért, melyekről ugyan elmondható, hogy stabilak, de tágítani a lehetőségeidet mindig szabad, igaz? Sok érdekes ötlet van a fejedben, tettvágyban sincs hiány, sőt, még másokat is inspirálhatsz. Jó irányba haladsz, és segítőkre is találsz.
Tipp: megszervezted már a nyári vakációt? Itt az ideje, és ne mondd azt, hogy most nincs kedved. A rengeteg erőfeszítés sok erőt is kivesz belőled, neked is töltekezned kell! ha máshova nem is, de pár napra lógj le a Balatonra.

A hosszú hétvége kifejezetten jót tett neked, így kedden újult erővel vágsz bele a tennivalókba. Mindaz, ami kérdéses volt az elmúlt hetekben vagy hónapokban, arra válaszokat találsz, így pedig összességében formálhatod nagyon széppé és kerekké az életedet. Aligha akad olyan élethelyzet, ami most meg tudná ingatni békés lelkivilágodat. Az viszont megfigyelhető lesz, hogy kevesebbet kommunikálsz a környezeteddel, mint az tőled megszokott. Csütörtöktől még gördülékenyebben haladnak a dolgok, magadat is megleped azzal, hogy kétszer annyi feladatot felvállalva is a végére érsz mindennek.
Tipp: az otthonod is követeli, hogy foglalkozz vele. Terveztél felújítási munkálatokat? Akkor most kezdd el azokat!

Nagyon energikus vagy, tele ötletekkel, és ami még különlegesebb, hogy senkinek nem mondasz nemet semmire. Segítőkész leszel, odaadó, befogadó, még akkor is, amikor már mindenki nemet mondott. Azt fogod érezni, hogy még a legleterhelőbb kívánságok is inkább kihívások, nem pedig kellemetlen feladatok. A heti konstellációk folyamatosan feltöltenek erővel, kreativitással, így üzleti és/vagy munkakapcsolatok terén jelentős eredmények elérésére van lehetőséged egészen a pénteki teliholdig. Ne lazsálj, semmit ne halogass, minden telefont vegyél fel, és az e-mailekre is extra gyorsasággal válaszolj. Ha új állást ajánlanak számodra, fontold meg, és fogadd is el, nem fogod megbánni, az biztos!
Tipp: végre itt a cseresznyeszezon. Keress lehetőséget arra, hogy csemegézzhess ebből a fantasztikus gyümölcsből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.