Hétvégi horoszkóp (június 7-8.)

Forrás: Thinkstock -
asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú hétvége tökéletesen alkalmas időszak lehet a nagy változások elindítására, a nagy fordulatok bevállalására. Ám hogy mit is kínálnak neked a csillagok, a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el.

Szombat reggel lehet, hogy nyűgösen kelsz, de ez szerencsére csakis a hátad mögött lévő munkanapok leterheltségének eredménye. Semmi gond, kényeztesd magad finom reggelivel vagy egy kiadós fürdővel, aztán tettekre fel! Ne hagyd, hogy a rosszkedv eluralkodjon rajtad, győzd le, és ennek környezeted is örülni fog. Kapd össze magad, felejtsd el a negatív gondolatokat, és jusson eszedbe, hogy egy hosszú hétvége áll előtted, sok öröm lehetőségével. Számos problémát magad mögött tudhatsz, ami mindenképp jó alaphangulatot ad. Tüzes éned és az elképesztő akaraterőd bármikor képes felülemelkedni a rosszkedven.
Hétvégi tipp: még nincs új bikinid erre a nyárra? Csini szandálod? Dögös ruhád? Akkor irány a kedvenc butikod!

Szombaton kedved támadhat ahhoz, hogy bevásárolj, esetleg beülj a barátaiddal valahová egy kávéra, de mindenképpen mozgalmasan töltsd az idődet. A zenés, táncos helyeket keresd fel este, hisz az elmúlt hetekben kevésbé volt kedved illetve időd elmenni otthonról szórakozni. Ennek a hosszú hétvégének a szombat estéje lehet az, amikor senki nem tud vagy akar visszatartani a féktelenségtől, a feszültség levezetésétől. Ne azt nézd, kivel és hová mész, hanem azt, hogy mindenképpen mozdulj ki a négy fal közül! A totális kikapcsolódás és a nagyszerű szórakozás lebegjen a szemed előtt. Ismerkedj, flörtölj, és beszélj meg egy randit vasárnapra.
Hétvégi tipp: teszteld le az autós mozik különleges hangulatát, ha még sosem próbáltad.

Szombat reggel lustálkodni támadhat kedved, ki tarthat ettől vissza? A te időd, a te életed, a te döntésed, s ha kicsit tovább maradnál ágyban, vagy délig járkálnál pizsamában, hát tedd meg! Megérdemled, hogy a saját időddel kedved szerint bánj, adj teret a vágyaknak, húzd az időt bátran! Ezen a hétvégén bármilyen luxust megengedhetsz magadnak, délután akár egy bevásárlással folytatva a napot. Persze közben jusson eszedbe, hogy három napot kár elpazarolni a semmittevésre, kezdj időben programot szervezni szombat estére, és a további két napra. Vasárnap vagy hétfőn kiváló alkalom adódik egy békülő beszélgetésre valakivel, aki fontos számodra.
Hétvégi tipp: szombat este válassz az itallapról egy-két fincsi koktélt, de tarts mértéket!

Fitt és energikus vagy, tele lendülettel, s ha tükörbe nézel, tetszeni fog, amit látsz. Kellhet ennél több egy hosszú hétvégére? Fogadd el önmagadat tökéletesnek, szépnek, így a világ is szépnek fog látni. Tudatosítsd magadban, hogy jól nézel ki, mosolyogj, örülj, hogy süt a nap, töltsön el örömmel minden, amit az élettől kapsz, vagy épp önerőből elérsz! Nem csoda az sem, hogy már szombat délelőtt az esti kiruccanás jár a fejedben. Ha van kedvesed, biztos el tudod kápráztatni, ha nincs, akkor egy idegennek akadhat meg rajtad a szeme. Vasárnap és hétfőn lehet, hogy végre egy új szerelem mámorában úszol.
Hétvégi tipp: ne a sminkeddel, hanem a lelkeddel, a szíveddel és a mosolyoddal hódíts!

Talán te sem tudod megmondani pontosan, miért várod olyan nagyon a szombati napot. Nem is fontos okot találni rá, a lényeg, hogy pihenhetsz, kikapcsolódhatsz, emberekkel találkozhatsz. A szombat délelőtti jövés-menést követően békére lelhetsz otthon vagy egy barátodnál, ösztönösen igényelni fogod, hogy csend vegyen körül. Persze belül tisztában vagy azzal, hogyha jönne egy telefon, ugranál és belevetnéd magad bármilyen buliba, de a másik oldalon ott van annak a lehetősége, hogy inkább bevackolnád magad egy puha takaró alá, és csak úgy megnéznél egy filmet. Melyiket választod? Gyakorlatilag teljesen mindegy! Ugyanis így is, úgy is maradandó élményben lesz részed.
Hétvégi tipp: nyugodtan ereszd el magad szombaton és vasárnap, majd hétfőn kipihened a fáradalmakat.

Szombaton egész nap nagyszerű hangulatban leszel, fantáziálsz, álmokat kergetsz, s kizárólag egy konkrét cél lebeg a szemed előtt. Jó hír, hogy az ügy sikeresen kivitelezhető. Hát csináld meg! Ne hagyd, hogy lebeszéljenek róla, ugyanis még támogatót is találsz hozzá, aki pozitív energiát ad ahhoz, hogy akár az egész hosszú hétvégédet ennek szenteld. Az is mindegy, hogy ez építő jellegű, vagy csak a saját szórakozásod és örömöd a cél, a lényeg, hogy neked fontos, és számodra eredményt hoz. Vasárnap legyen a családé, a számodra fontos embereké, hétfőre pedig kovácsolj újabb terveket, hogy pillanatnyi állapotodból tovább léphess, fejlődhess!
Hétvégi tipp: ha most szabadjára engeded a fantáziádat, csodákat hozol létre, és örömödet leled az eredményekben.

Szombat reggel egy pillanatig sem a lustálkodás körül járnak a gondolataid, hanem hatalmas lendülettel kelsz és indulsz neki a napnak, hisz rengeteg pozitív gondolat van a fejedben, megvalósítanál végre pár tervet otthonoddal kapcsolatban. Ez a hétvége kiváló körülményeket biztosít ehhez, a Hold támogat az alkotásban, a Vénusz pedig abban, hogy mindent aprólékosan, szépen tudj megcsinálni. Szombaton inkább kerüld el a zsúfolt helyeket, és főleg a bevásárlóközpontokat. Ha ezen a hétvégén meghívnak egy kulturális eseményre, mondj igent, mert pótolhatatlan élményben lesz részed! Hétfőn azonban add át magad a teljes lazításnak
Hétvégi tipp: a múzeumok, tárlatok átformálhatják a gondolataidat jó irányba. Érdekes összefüggéseket láthatsz meg, melyek segítenek megérteni pár dolgot a saját életeddel kapcsolatban.

Ezen a hosszú hétvégén éld meg azt, ami régóta hiányzott számodra. Kiváló ötlet, ha olyan programot keresel magadnak, ahol sok víz vesz körül. Ha úgy tartja kedved, bátran mutasd meg, hogy szereted a földi élvezeteket is, a finom ételeket, italokat, különleges ízeket. Vegyél részt aktívan a különféle eseményeken, próbálj ki olyan dolgokat, amiket eddig sosem. Kiadós testmasszázs, napozás, vadvízi túra, finom gasztronómiai élmények, s minden, ami egy egészséges ember jókedvét biztosíthatja egy teljesen átlagos, nyári hétvégén. Ha valaki szívesen elkísérne, ne utasítsd vissza, neked is jól jön majd a társaság - főleg, ha szerelemre vágysz!
Hétvégi tipp: légy ezen a hétvégén nagyvonalú önmagaddal, néha kell az, hogy áldozz magadra időt és pénzt!

Ezen a hosszú hétvégén neked szinte teljesen mindegy lesz, hogy mi történik veled és körülötted, ugyanis mindenhez és mindenkihez fogsz tudni alkalmazkodni, és akkor is nagyszerűen fogod magad érezni a bőrödben, ha mások épp nem. Semmi nem tudja kedvedet szegni, sőt, ha kell, az otthoni munkákat is szívesen elvégzed, bár házon kívül eltölteni ezt a hétvégét sokkal vonzóbb, igaz? Ha nagyobb bevásárlást tervezel, az égiek az utadba sodorják a kedvező lehetőségeket, leértékeléseket. Bátran próbálj ki új termékeket, más ízeket, a szokásostól eltérő színeket, formákat.
Hétvégi tipp: üzemeld be a grillsütőt, szervezz családi vagy baráti pikniket, és keresd elő a tollaslabdaszettet is.

Előnyben az egészség és a fittség! Vezess be ezen a hosszú hétvégén pár reformot életedbe, egyél több zöldséget, fogyassz kevesebb szénhidrátot, és szerezz be egy jó fitnesz DVD-t otthonra. Ha akadnak testi-lelki problémáid, azokat sürgősen orvosold, válts életmódot, de ne vonj meg magadtól mindent. Lassú léptekkel könnyebben eléred a célodat. Ha nyomja a lelkedet valami, kezdeményezz beszélgetést, nyújts békepipát, most kicsi a valószínűsége, hogy bárki visszautasítsa a közeledésedet. Formálj magadon és a gondolkodásodon, hogy jobb legyen a közérzeted.
Hétvégi tipp: ezen a hétvégén csak „élő” táplálékot vegyél magadhoz. Friss gyümölcsöt, zöldséget. Azok a legjobbak, amiket te szakítasz le a fáról, a bokorról. Eperszüret valahol vidéken?

Megállíthatatlanul itt a nyár, szárnyalj bátran, mosolyogj sokat, ismerkedj, kiváló lehetőségeket rejt neked ez a hétvége. Képes leszel örömöt lelni mindenben, sőt, még akár olyan dolgokra, cselekedetekre is szívesen szánsz időt és energiát, melyek egy átlagos hétvégi programodba sosem kerülhetnének be. Újulj meg, semmire ne mondj nemet, ezzel alaposan meg is fogod lepni a környezetedet. Lehet, hogy egyesek szerint furcsán viselkedsz, de hidd el, pont a furcsaságban rejlik az öröm és a felszabadultság érzésének kulcsa. Ez jó, végre valami változást viszel a napjaidba.
Hétvégi tipp: Ha még keresed a Nagy Őt, most könnyen betoppanhat, s ott is marad! Párban élőként fontos elhatározásra juthattok!

Megérkezett a várva várt hosszú hétvége, ám lehet, hogy már szombaton menekülni akarsz családod szorító szeretete elől, hisz érezhetően nagyon sok elvárást támaszthatnak veled szemben. Ha nem vagy szemfüles sok tennivalót sózhatnak a nyakadba, de itt az ideje megtanulnod nemet mondani. Felelősségteljes és megbízható ember vagy, de nem málhás szamár! Tudatosítsd mindenkivel, hogy neked is jár a pihenés, szórakozás, és ennek megfelelően cselekedj egész hétvégén. Anyagi téren a füledbe jut egy vissza nem térő lehetőség, kapd el Fortuna kezét!
Hétvégi tipp: szervezz cserebere partit a barátnőiddel! Ruhák, cipők, táskák találhatnak új gazdára.

Pénzhoroszkóp júniusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140526-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-junius.htmlSemmi nem olyan rossz, mint amilyennek kinéz! Június havában sokszor tapasztalhatunk bizonytalanságot, sok a kétely az anyagi ügyekkel összefüggésben, ám mindenre érkezik pozitív válasz, csupán türelmesnek kell lennünk!HoroszkópOrigoSzerelmi horoszkóp júniusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140527-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-junius.htmlCsábítás és ellenállás. Párkapcsolati válság és döntések sora. Lehet, ebben a hónapban végre el tudod dönteni, mit is akarsz. A Life.hu szerelmi horoszkópja segíthet neked.HoroszkópOrigoHavi horoszkóp júniusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140526-a-life-hu-junius-havi-horoszkopja-2014.htmlFejlődésed érdekében ebben a hónapban nem söpörheted szőnyeg alá a problémákat. Ideje szembenézni azokkal a dolgokkal, amelyeket szíved szerint tovább halogatnál, de hiába. A csillagok résen vannak és jelezni fogják, hogy eddig és ne tovább. Ám hogy milyen területeken kell fejlődnöd, azt a Life.hu június havi horoszkópja árulhatja el neked.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.