asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben úgy érezheted, hogy senkire és semmire nincs időd. Olyan feladatok is a fejedre nőhetnek, amikre aztán végképp nem számítottál, amiket szívesen halogattál volna még egy ideig. Ne tedd! A csillagok a cselekvést támogatják, de hogy mit, azt a Life.hu heti horoszkópja árulhatja el neked.

Kedves Kos! Ugye nem futamodsz meg holmi gátaktól, csak azért, mert utadat állják abban, hogy elérd a céljaidat? Mi van veled? Hol van a tűz és az akarat, ami annyira jellemző rád? Egyetlen gödör sem lehet olyan mély, hogy ne tudj belőle kimászni. Te is tudod, hogy épp azért kerülnek az utadba, hogy megoldandó feladatként segítsék szellemi fejlődésedet, és új tapasztalatokat szerezhess általuk! Nem kell kétségbeesni attól, ha nem sikerül valami elsőre és hibátlanul. A lényeg, hogy akard elérni azt a célt, s hidd el, majd összejön másodjára, vagy harmadik nekifutásra. Kitartásod óriási, ne add fel céljaidat!
Tipp: legyen egy „optimista füzeted”, amibe inspiráló gondolatokat írsz saját magadnak.

Az a fura érzés uralkodott el rajtad mostanság, hogy örökké időhiánnyal küszködsz? Ezzel biztosan nem vagy egyedül, de jó hír lehet számodra, hogy mindenre van megoldás. Gondold át, hol és min spórolhatnál pár percet naponta vagy egy-két órát hetente. Annyi felesleges kört szoktál futni, nem igaz? Lehet, hogy az életedet megkönnyítenéd, ha a benne lévő sok tucatnyi feladatot összegeznéd, vagy esetleg megosztanád másokkal. Fogyóhold van, így ha hajlandó vagy elgondolkodni az előbbieken, akkor kiderülhet, hogy mennyi mindent csinálsz feleslegesen - ezután pedig le is pakolhatnál néhány terhet. Ne dolgozz mások helyett, és ne csinálj olyasmit, aminek semmi haszna, vagy kizárólag másoknak hoz profitot, de neked nem. Ha ez megvan, közelebb kerülsz egy jobb élethez.
Tipp: Bikaként terhelhető vagy, de jusson eszedbe, hogy egy életed van, és egy nap neked is csak 24 órából áll.

Sok jó dolog vár rád ezen a héten, pozitív gondolatokkal minden percet szebbé tehetsz. Hitesd el magaddal, hogy bármire képes vagy, bármilyen célt el tudsz érni! Kifejezetten szerencsés változást hozhatnak a következő napok akkor, ha mersz változtatni a régi megrögzöttségeken. Nem szükséges mindent azonnal és egy csapásra megoldani. Elég, ha minden nap elrendezel egy ügyet, és ez felszabadítja a lelked. Elsősorban munka, karrier vagy üzleti téren számíthatsz sikerre, ha anyagiak terén állsz válaszút előtt, biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb döntést hozod meg. Ha most megfontoltan, s jól választasz, akkor hosszú távon is kiemelkedő eredmények várnak rád.
Tipp: nézd át a rendszeres fizetnivalóidat. Biztos szükség van mindenre, vagy magasabb szintű szolgáltatásokra? Lehet, hogy sok dologból a kevesebb is elég lenne.

Már a múlt héten is érezhetted, hogy a változás szele megérintett. Pontosan tudod, hogy mit kell tenned, s jó hír lehet számodra, hogy a Nap jegyváltása kedvezően hat rád, tetteidre, és még több pozitív gondolatot is ki tud csalni belőled. Hitesd el magaddal, hogy jó irányt vesz az életed. Tudatosítsd magadban azt, hogy minden rendben van, s ami történik, az a te érdekeidet szolgálja, a te szellemi fejlődésedet segíti elő, és a te lehetőségeid számát gyarapítja. Mindegy, milyen irányból érkezik hozzád a csoda, ugyanis a szerencse többrétű dolog lehet. Kicsi, nagy, színes vagy fényes, nem az a fontos, hogy hatalmas eredményeid legyenek, hanem az, hogy a kitűzött célokat elérd!
Tipp: a gyorsaság ezen a héten mérvadó! Amit érzel, azt tedd meg! Amit kimondasz, azt cselekedd meg!

Energikus, mozgalmas napok állnak előtted, és ha most valamit a fejedbe veszel, attól senki nem tud eltéríteni. Ez nem is baj, így legalább biztos eljutsz oda, ahová szeretnél. Lazsálásra biztosan nem lesz időd, használd ki a lehetőségeket, akad belőlük bőven. Bármibe kezdesz most, az arannyá válik a kezedben, később pedig be tudod zsebelni a dicséreteket, amelyek nemcsak szóbeliek lesznek, hanem anyagiak formájában is megtestesülnek. Fogadd el azt, amit a sors tálcán kínál számodra. Karrier vagy tanulás terén mindenképp új kapu nyílik meg előtted, lépd át a küszöböt, vágj bele az ismeretlen felfedezésébe! Azért fantasztikus az, ami rád vár, mert különösebb erő- vagy anyagi áldozatot nem kívánnak tőled az égiek.
Tipp: van elmaradt vizsgád? Jelentkezz most a következő időpontra, mert sikerrel bepótolhatod.

A hét elején fáradékonyabb leszel, hamarabb feladsz dolgokat, ami nem sikerül elsőre, azt jó eséllyel meg sem akarod próbálni másodjára. Ez nagy hiba! Tény, hogy egy kellemetlen bolygóállás kedd estig alaposan megnehezíti a dolgodat, ám aggodalomra ne legyen okod, mert szerda reggel újra fitt leszel, lendületet veszel, s bátran kimondhatod, hogy ismét jól érzed magad a bőrödben. A problémákra ne úgy tekints, mint szörnyű dolgokra, hanem szimplán megoldandó feladatokként vedd számba azokat. Csütörtöktől nyisd ki a füled és a szemed, figyelj oda mindenféle apró impulzusra, jelzésre, hírre, mert kinyílik előtted egy olyan kapu, melyen átlépve az eddigieknél sokkal kedvezőbb irányba fordulhat az életed.
Tipp: ne utasítsd el a változást, mert jót tesz neked!

Jelentős dolgok közelítenek feléd, vedd észre időben a jeleket, így megfelelően tudsz azokra reagálni, s a lehető legtöbbet ki is tudod hozni a különféle helyzetekből. Most ne vacillálj, egy percig se habozz! Ami jön, fogadd el! Változások szele érint meg, nyisd ki otthonod ajtaját, hogy mihamarabb be is térjenek hozzád. Anyagiakkal összefüggésben fontos döntést kell hoznod, ne bízd azt másra, legfeljebb hozzáértő segítséget kérj. Vállald be, hogy hallgatsz az első megérzésedre, és nem mások félelmei alapján hozol döntést. Fontos szem előtt tartani, hogy a pénz iránya befelé, nem pedig kifelé tendál! Ez pedig nagyon jó hír!
Tipp: próbáltál már tőzsdézni? Ha van bátorságod, most nyerhetsz!

Érzelmi hullámvölgybe kerülhetsz, Vénusz és a fogyóhold együttes hatása sok kételyt ébreszt benned. Amire mindenképpen fel kell készülnöd az az, hogy ki fogsz mozdulni a komfortzónádból, és feleslegesen hadakoznál ellene. Azért teszik ezt veled az égiek, hogy rávilágítsanak, sok dolgot rosszul vagy épp nem a megfelelő időben és helyen csinálsz. Vedd észre, hogy nem mindig bánsz jól az emberekkel, vagy épp ők veled. Ideje rendezned emberi kapcsolataidat, ha kell, kérj bocsánatot, ha kell, akkor zárj le a héten egy olyan köteléket, amely csak elvett tőled időt és energiát, de semmit nem adott cserébe. Hétvégére rendeződik a helyzeted, csak tarts ki addig!
Tipp: tűzz ki újabb célokat magad elé. Ez lehet a legjobb inspiráló tetted!

Változnál? Változtatnál? Mindig kell valamin módosítani ahhoz, hogy mozgalmas legyen az életed, s ne süppedj bele az unalomba. Nem feltétlenül az a fontos, hogy min módosítasz, hanem az, hogy egyáltalán megteszed. Akár önmagadon, környezeteden, munkádon, társkapcsolatodon is alakíthatsz, a lényeg, hogy tudd, mit csinálsz, s mit akarsz ezáltal elérni! Ha homokba dugod a fejed, akkor sem tudod azt megakadályozni, hogy megszólaljon a belső hangod, s a régóta húzódó és függőben lévő dolgok lezárására kezdj összpontosítani! Most ezekre kell sok energiát szánnod. Előre nézz, legyenek új terveid!
Tipp: ezen a héten ne hozz mások javaslatai alapján döntéseket. Kizárólag a saját fejed után menj, még akkor is, ha makacsnak neveznek majd emiatt.

Fontos életszakaszba érsz, olyan dolgok történnek körülötted, melyek felnyitják a szemed, s végre tisztán fogsz látni sok mindent. Igaz, eleinte ez a nagy tisztánlátás leginkább zavart okozhat, mert nem akarsz pár kellemetlen ténnyel szembesülni. Dolgok, helyek és emberek nem feltétlenül azok, amiknek eddig láttad azokat, ám gondolj arra, hogy ez jó, ez a szellemi fejlődés egyik alappillére. Megérteni, hogy mire nincs szükséged, mit kell magad mögött hagyni, min kellene változtatnod. Szerdától kifejezetten jó napok köszöntenek rád,
sorba állnak a jó lehetőségek, csak ki kell választanod azt, amelyik tetszik. A hétvégén szánj időt a pihenésre, kijár neked egy kis szórakozás is!
Tipp: öltözz egy kicsit dögösebben, mint máskor, végül is nyár van, meleg az idő, nem kell nyakig begombolkozni.

A hétfői napon sok kétséged lesz afelől, hogy a rád váró feladatokat vajon meg tudod-e oldani péntekig. Tény, hogy energiában eleinte nem tobzódsz, ám szerdára visszatalálsz az eredeti kerékvágásba, jobban érzed magad a bőrödben, öröm lesz együtt lenni veled. Felejts el mindent, ami bizonytalanná tett, aggodalomra semmi ok, sőt! Óriási fába vághatod a fejszédet, használd ki, hogy te leszel az egyetlen, akit beavatnak egy új feladatba a hét második felében. Ha nem mondasz igent, majd megteszi más! Jupiter jótékony támogatásával könnyen jutsz előre csütörtökön és pénteken, ráadásul olyan ügyeket is le tudsz rendezni, melyek régóta nyomták teherként a válladat.
Tipp: ha van tervben saját vállalkozás indítása vagy a meglévő átalakítása, azt most ejtsd meg! Támogatókra lelhetsz, akik melletted állnak majd mindenben.

Itt a nyár, és ez a hét különösen kedvező lesz számodra. Óriási áttöréseket ne várj, nem most nyered ugyan meg a lottóötöst, de az biztos, hogy amibe belekezdesz, azt könnyedén véghez is viszed, és sok örömben lesz részed. A Nap a héten jegyet vált, ami neked is hozhat pozitív változást, s új ajtók is megnyílnak előtted, főleg emberi kapcsolatok terén alkothatsz újat. Könnyebben szót értesz másokkal, gördülékenyebb lesz a kommunikációd, és olyan embereket is magad mellé állíthatsz, akikkel eddig még sosem találtad a közös hangot. A hét közepén még anyagilag is történhet egy pozitív változás, csak figyelj, és csapj le az adódó alkalomra.
Tipp: takaríts ki otthon, de ne csak felületesen! Fogyóhold idején bátrabban szabadulunk meg felesleges kacatjainktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.