Péntek 13 - telihold és tízmilliószoros nap vár rád!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia ezoterika babona tízmilliószoros nap Péntek 13
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babonás félelem uralkodik el sokak lelkében, ha közeleg az ominózus nap. A szerencsétlenség hátborzongató érzése hatja át a várakozást. Pedig nem kell, hogy így legyen. Ez a péntek különleges spirituális erőkkel érkezik.

Valami olyan történik, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül. Most felszámolhatod a hibás gondolatokat, száműzheted a babonát, eltiporhatod a régi hagyományt. Egy nap, amely megváltoztathatja a gondolkodásodat.

2014. június 13. péntek, a babonás nap

Péntek 13 eddig a félelem uralkodásának lehetőségét rejtette, most viszont azt a különlegességet kínálja, hogy eldöntheted, a kételyeket sokszorozod meg, vagy az örömöt és a reményt. Péntek 13 a gondolat erejének tipikus példája. Sokan szinte programozzák, bevonzzák maguknak a bajt, a szerencsétlenséget, hogy történjen velük valami kellemetlen. De tudnod kell, hogy te teszed ezt a napot valamilyenné! Ha negatív, önsorsrontó, balszerencsét programozó gondolataid vannak, akkor ezt vonzod be. Ha a jóra, a szépre, az eredményre, az elégedettségre fókuszálsz, akkor azt! Amire gondolsz, az fog történni veled.

Forrás: Thinkstock

2014. június 13. péntek, telihold

A teliholdak és az újholdak hatalmas energiákat rejtenek, ám ezeket te formálod szellemeddel, akaratoddal és erőddel pozitívvá vagy negatívvá. Mert nem mindegy, mit kívánsz, hogyan cselekszel, mire gondolsz… Nemcsak a pozitív, hanem bizony a negatív gondolatok is képesek sokszorozódni, így amilyen rezgéseket kibocsátasz, ugyanolyanok érkeznek vissza hozzád.

2014. június 13. péntek, tízmilliószoros nap

A tízmilliószoros napokon, így ezen a pénteken is bármire gondolsz, bármit tervezel, akármit cselekszel, az gyorsabban, erősebben, hatásosabban képes létrejönni, befejeződni, épp ezért fontos, hogy a rosszat iktasd ki a gondolataidból.

Ne félj, hanem kérj!

A sokszoros spirituális energiákkal érkező nap, amelyben egyaránt érvényesül a péntek 13, a telihold valamint a tízmilliószoros napok ereje, különleges alkalom arra, hogy átírd az életed.
A hosszú idők alatt felgyűlt terheid, hibáid, botlásaid, vétkeid feloldását feltétlenül erre a napra időzítsd. Bátran kérj örömöt, elégedettséget, szépséget, jóságot, boldogságot magadnak, környezetednek, sőt, még az ellenlábasaidnak is! Küldj bőséget, fényt, szeretetet, tiszteletet, odaadást a Földnek! Kérj egészséget mindenkinek: a természetnek és az embereknek is. Fontos, hogy ne magadat helyezd a középpontba, ne csak magadnak kérj örömöt, hanem másoknak is!

Foglalkozz ezzel a témával egész nap. Kezdd a reggelt úgy, hogy kinyilvánítod az univerzum felé örömödet a léttel és az egészséggel kapcsolatban. Gondolataid, tetteid csakis jók legyenek, árassz magadból pozitivitást. Teremts lelkedben és környezetedben is harmóniát, békét, szeretetet. Ha ezt képes vagy megtenni, akkor érzékelheted, ahogy mások is átszellemülnek. Arra összpontosíts, amit teremteni szeretnél, de csakis úgy, hogy azzal másoknak ne árts!

Forrás: Thinkstock

Írj levelet!

Amennyiben úgy érzed, hogy a gondolataidat nehéz fókuszálnod, akkor nyugodtan írj egy levelet az univerzumnak, ahol pontról pontra sorra veszed mindazt, amit tiszta lélekkel kívánsz magadnak és másoknak. Írd le a megbocsátás, a mások és önmagad felé való feloldozás szavait is. Engedd el a haragot, a sérelmeket, a fájdalmaidat. Majd koncentrálj arra, ami örömet jelent vagy jelenthet az életedben. Felejtsd el az aggódást is, ne félj, hogy valami kimarad a listáról: az örömkérés, örömvárás egyetemes gondolata jó helyre kerül majd és megkapod mindazt, amire vágysz.

Tényleg működik?

A válasz: igen! Azzal a kitétellel, hogy tudatosnak kell lenned, s valóban a jóra, a fejlődésre, a növekedésre és a céljaidra kell koncentrálnod. Mindig jusson eszedbe, hogy az életedet te alakítod, a most és a jövő formálható. Te írod a saját sorsod könyvét, minden egyéb (asztrológia, numerológia, kártyavetés) csupán iránymutatás, ami segít pásztázni a jövő lehetőségeit, de nem determinálhat. Önmagadra, a megérzéseidre hallgass elsődlegesen.

Tízmilliószoros napok 2014-ben

- Február 15.
- Június 13.
- Július 31.
- November 13.
Ha még többet szeretnél olvasni ezekről a napokról, kattints ide!
Nagy nyári szexhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20140606-szexhoroszkop-2014-nyar.htmlFantasztikus nyár vár rád, ezt valószínűleg te is érzed. Szinte ott bizsereg már simogatásra váró tenyeredben a vágy. Érzed megborzongó tarkódon, az arcodon, amikor a hajad megcsiklandozza azt. Szerepet kap a hétköznapjaidban az erotika és ez jó. Ám hogy pontosan mi vár rád, azt a Life.hu nagy nyári horoszkópja árulja el neked.HoroszkópOrigoPénzhoroszkóp júniusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140526-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-junius.htmlSemmi nem olyan rossz, mint amilyennek kinéz! Június havában sokszor tapasztalhatunk bizonytalanságot, sok a kétely az anyagi ügyekkel összefüggésben, ám mindenre érkezik pozitív válasz, csupán türelmesnek kell lennünk!HoroszkópOrigoSzerelmi horoszkóp júniusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140527-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-junius.htmlCsábítás és ellenállás. Párkapcsolati válság és döntések sora. Lehet, ebben a hónapban végre el tudod dönteni, mit is akarsz. A Life.hu szerelmi horoszkópja segíthet neked.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.