asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten képes leszel friss szemmel nézni a környezeted, meglátod azt is, amit eddig belső korlátaid miatt nem sikerült felfedned. Megláthatod a szépet egészen apró dolgokban: a víz csillogásában, a szélben, egy mosolyban. Ám hogy emellett mit hoznak a csillagok, azt a Life.hu heti horoszkópjából tudhatod meg.

Óriási esélyt kapsz ezen a héten arra, hogy megtanulj valami új dolgot, ami később a hasznodra lesz. Ha a nyakadba szakad egy extra feladat, ne tiltakozz! Ne teherként, hanem lehetőségként éld meg azt, ami most történik veled. Ne dugd a fejedet a homokba, mert a te fejlődésedet és előrelépésedet segíti minden helyzet. Kell az új tapasztalat, kell az, hogy kipróbáld magad ismeretlen közegben, s azért is fogadd be a változásokat, hogy környezeted lássa, micsoda tartalékokkal bírsz. Napról napra jobban alakulnak a dolgaid, ügyesen lavírozol a tengernyi ügy közt. Egy új vállalkozás, üzleti lehetőség, befektetés, utazás híre is befuthat a hét második felében.
Tipp: változtass a külsődön egy kicsit, és lepd meg a környezetedet!

Számos ügy fogja egy időben bonyolítani az életedet a hét elején, kapkodod is a fejed, elcsúszol az idővel, de még az is megtörténhet, hogy elfelejtesz valamit, amit megígértél. S ha nem lenne épp elég a saját zsákod cipelése, arra is lesz példa, hogy barátok, családtagok vagy kollégák nehezítik az életedet, vagy épp traktálnak majd a problémáikkal. Ugyanakkor azt már rég megtanultad, hogy semmi sem történik véletlenül, így ne érezd nyűgnek ezt a helyzetet, sokkal inkább próbáld meg alkalmazni kiváló logikádat, állíts fel fontossági sorrendet, ez alapján végezd a dolgodat, s közben keríts kis szüneteket arra, hogy meghallgasd azokat, akik hozzád fordulnak tanácsért.
Tipp: ne kövesd el azt a hibát, hogy munka közben a magánéleti, otthon pedig a szakmai dolgokkal kezdesz foglalkozni. Mindent a maga idejében!

Megújulásra vágysz? Szellemileg szeretnél felfrissülni? Kitépnél pár gyökeret, hogy megszabadulj a béklyóktól? Ki tilthatja meg, hogy új helyen próbáld ki magad? Senki és semmi nem állja utadat, ha változásra vágysz, bár az is tény, hogy a heti égi konstellációk megfontoltságra ösztökélnek. Nyugodtan módosíts a bevett szokásokon, de tedd azt ésszerűen, ez a te érdeked! Lehetőségek mindig adódnak, de azért ne dőlj be a túlzottan mézes-mázos ígéreteknek. Ne kotyogd ki a terveidet, ne adj kölcsön pénzt senkinek, de te se vegyél fel hitelt. Indulj el, vállalj kockázatot, de ne ess túlzásokba, így garantált a siker.
Tipp: önmagadat helyezd fókuszba, hallgass a belső hangodra, azt csináld, ami neked jólesik!

A hét első napjai zsúfoltak lesznek, alaposan megcsappan az energiád, viszont az is tény, hogy minden, amit ekkorra terveztél, megvalósítható, és eredménnyel lezárható. Folyamatosan mozgásban kell lenned, és figyelned kell arra, hogy semmit ne vegyél félvállról, a beérkező információkat ne ereszd el a füled mellett. Légy naprakész, hegyezd a füled, megéri több energiát fektetni a feladataidba. Törekedj a maximalizmusra, legyél alapos, ez a befektetett idő és energia a közeljövőben meg fog térülni. Lehet, hogy nem ezen a héten, de a következő kettőben gyorsan visszakapod azt, amit most beáldozol. Ismerkedj idegenekkel, kutass fel új üzleti lehetőségeket.
Tipp: a pénteki újhold szuperjó hatással lesz rád, ha szingli vagy, légy gyönyörű, és bevonzod álmaid lovagját, elkötelezettként pedig turbózd fel a kapcsolatodat.

A bolygók energikussá tesznek egész héten, fantasztikus hatásokkal segítik boldogulásodat, világosságot gyújtanak a sötétben, felhívják a figyelmedet arra, hogy mit nem teszel jól, min kellene sürgősen változtatni. Befogadó leszel, mindenkit meghallgatsz, és ez azért jó, mert ami akadozik, az jobb lehet, ami pedig eddig is jó volt, abban megerősítenek. Folyamatosan érezni fogod, hogy az adott körülmények közt a lehető legjobb irányba haladsz, s bár lehet, hogy alkalmanként megtorpansz, de ösztönösen jó döntéseket tudsz hozni. A családodra, barátaidra mindig jusson időd! Ha kérdeznek, vagy esetleg bajban vannak, azonnal helyezd őket előtérbe. Nélkülük nem jutottál volna oda, ahol most vagy, ezt te is tudod!
Tipp: minden este szervezz valamilyen programot. Fontos, hogy társaságba menj!

A hét első napjaiban csökken az energiád, és lassan rá fogsz arra jönni, hogy mennyire rossz az, ha valamilyen teher nyomja a válladat. Nem szabad tovább halogatnod függőben lévő ügyeid rendezését, különösen azért nem, mert a Hold péntek reggelig lesz fogyó fázisban, így addig könnyen el lehet ereszteni a nyűgöket, problémákat. Aztán érkezik az újhold, ami segít a gyors és ésszerű megoldások fellelésében, a bonyolult szálak kibogozásában. A gondok rendezése, az emberi kapcsolatok ápolása nagyon fontos, hát szabadulj meg a nehézségektől! Ennek elsődleges eszköze a kifinomult kommunikáció, ami most ösztönösen előjön belőled.
Tipp: anyagi ügyeid kuszák? Tartozol valakinek? Netán épp fordítva van ez? Így vagy úgy, de tedd helyre a dolgokat a saját lelki békéd érdekében.

Még te is észre fogod venni, hogy jelentősen javul a kommunikációd ezekben a napokban, gyorsan és könnyen megtalálod az összhangot másokkal, legyen szó munkáról, vagy akár magánügyekről. Ha esetleg vannak ellenlábasaid, most velük is dűlőre jutsz. Tennivalóiddal jól haladsz, plusz feladatokat is vállalhatsz, sőt, még másoknak is besegítesz. Ha úgy érzed, túlzottan rutinszerűen dolgozol, akkor találj ki új munkametódust! Keress új utakat, szisztémákat, így gyorsabban érhetsz el a célig. Most még ahhoz is veheted a bátorságot, hogy olyat vállalj fel, amit eddig sosem mertél. Ismeretlen fába vágod a fejszéd, megtanulod, mit és hogyan kell csinálni, és be is érsz a célba.
Tipp: szakmai téren a maximumot nyújtod? Otthon is minden rendben? Foglalkozz szeretteiddel is eleget!

Olyan érdekes lehetőségek tárulnak eléd, melyekre régóta vágysz, s most az a kérdés, van-e elég bátorságod ahhoz, hogy belekezdj valamelyikbe. Ugyan péntek reggelig kissé döcögősen mennek majd a dolgok, ám az újhold csodát rejt, energikus leszel, tele új ötletekkel, így pedig szakmai, tanulmányi és magánéleti téren is készülj fel pozitív változásokra. Bár lehet, hogy nem vagy elégedetlen jelen helyzeteddel, de ha lehet fokozni az eddigieket, miért ne tennéd meg? Soha ne gondold, hogy neked nincs módod még többre! Vedd elő pár régen sutba dobott tervedet, gondold át azokat, frissítsd fel, s egyet kiválasztva kezdj neki valami újnak! Fontos, hogy csak olyan dologba öld az idődet, ami tényleg érdekel, s ami előremutat, és sikert hozhat. Esténként pihenj, kapcsolódj ki!
Tipp: hétvégén vedd számba pénzügyeidet, az újhold hatásaival jobban átlátod a réseket, hol folyik el olyasmi, aminek nem kellene.

Erős égi hatásokra kell számítanod, a hét elején még inkább viszik az energiádat, de a pénteki újhold – és azt azt követő napok is - már bőségesen osztogatnak mindenféle jót. Egészen szerdáig úgy érzed majd, hogy egy hullámvasúton ülsz, egyik nap fenn, másnap meg lenn, viszont jó hír, hogy mindig tudsz annyi új lendületet venni, hogy kimássz a gödörből. Szakmai vagy tanulmányi téren csütörtökön és pénteken nagyszerűek a kilátások, figyeld az eseményeket, s ha felkínálnak valamit, hát kapj az alkalmon! Ezeken a napokon komolyabb erőfeszítésedbe sem kerül, hogy bármi, amit kigondolsz, könnyedén létre is jöjjön. Szeretteid és közeli barátaid bármikor képesek feltölteni, mosolyra deríteni, használd ki ezt a lehetőséget!
Tipp: a legfontosabb tennivalód az, hogy semmit ne halassz holnapra!

Tele vagy tervekkel, friss gondolatokkal? Ez azért nagyszerű, mert mindent elő tudsz készíteni a hét első felében, péntektől pedig teljes mértékben a megvalósításra tudsz koncentrálni. Ez utóbbihoz majd a pénteki újhold ad sok erőt és kitartást, no és némi bátorságot is. Lepd meg a környezetedet azzal, hogy segítőkész leszel, s mások elképzeléseihez is hozzáadsz pár kreatív ötletet. Növessz szárnyakat, ne félj megmutatni azt, hogy milyen rejtett képességeid vannak! Az elmúlt hetekben nem nagyon volt alkalmad fitogtatni a tudásodat, most viszont lesz! Ha most bátor leszel, s kiállsz mások elé, akkor oda fognak figyelni arra, amit mondasz, és számos támogatót is magad mellé tudsz majd állítani.
Tipp: emberi kapcsolataidat ne hanyagold, minden, ami problémás, lerendezetlen, azt most tedd a helyére!

Új szelek fújnak, és érzed is ezt? A hét elején még csak gyenge előszél lesz, elindulhatsz egy új úton, s apró lépésekkel kerülhetsz egyre közelebb a célhoz, aztán csütörtöktől magasabb fokozatra kapcsolva sikert sikerre halmozol. Új lehetőségek kopogtatnak az ajtódon, engedd be azokat! Most kezdj valami újba, és ne figyelj azokra, akik folyamatosan csak lebeszélnének álmaid megvalósításáról. Vállalj kockázatot, másképp nem fogsz előrébb jutni! Terveidet lassan, de biztosan tudod valóságossá alakítani. Ugyanakkor van egy fontos dolog, amiről ne feledkezz meg! Ha újdonságot engedsz be az életedbe, eressz el valami régi, már nem működő dolgot.
Tipp: mindennek legyen stabil alapja! Ne a tetőt kezdd el építeni először!

A zsigereidben fogod érezni, hogy fel kell frissíteni az életedet. Vannak olyan területek, ahol hosszú ideje semmilyen változás nem történt, ám most biztos fog! Tanulnod kellene, új tapasztalatokat szerezni, ehhez viszont ki kell mozdulnod a komfortzónádból! Keress iskolát, tanfolyamot, ülj be valamilyen képzésre, de ha más nem, legalább autodidakta módon sajátíts el valamilyen érdekes, izgalmas, egyben hasznos tudásanyagot. Ez nem kell, hogy a szakmádhoz kötődjön, nem ez a lényeg! A fejlődés, a tapasztalatgyűjtés, vagy új emberek megismerése a lényeg! Tanulj meg varrni, vagy menj el egy tánciskolába. Tégy valamit önmagadért!
Tipp: ismered a gyógyító kéztartások titkait? Nem? Akkor ideje szemügyre venni ezt a témát közelebbről!

Hány életed volt már? - Elképesztő emlékek a "múltból"http://www.life.hu/horoszkop/20140610-az-ujraszuletes-gondolata-a-reinkarnacio-sok-embert-foglalkoztat.htmlA Pew kutatóközpont 2010-ben készült, több mint 230 országot átfogó felmérése szerint 1 milliárd hindu és közel 500 millió buddhista él a Földön. Vagyis az emberiség egy jelentős része, több, mint egymilliárd ember hiszi, hogy jelenlegi élete nem az első és nem is az utolsó. Hiszi, hogy jelenlegi születésének, az új megtestesülésnek legfőbb feladata a fejlődés, és addig újra és újra lehetőséget kap, amíg el nem éri azt a szellemi síkot, amely egy új dimenzióban való létezés kapuját nyitja meg.Horoszkóp--Nagy nyári szexhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20140606-szexhoroszkop-2014-nyar.htmlFantasztikus nyár vár rád, ezt valószínűleg te is érzed. Szinte ott bizsereg már simogatásra váró tenyeredben a vágy. Érzed megborzongó tarkódon, az arcodon, amikor a hajad megcsiklandozza azt. Szerepet kap a hétköznapjaidban az erotika és ez jó. Ám hogy pontosan mi vár rád, azt a Life.hu nagy nyári horoszkópja árulja el neked.HoroszkópOrigoSzerelmi horoszkóp júniusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140527-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-junius.htmlCsábítás és ellenállás. Párkapcsolati válság és döntések sora. Lehet, ebben a hónapban végre el tudod dönteni, mit is akarsz. A Life.hu szerelmi horoszkópja segíthet neked.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.