asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olykor a sors azért gördít akadályokat az utadba, hogy megóvjon valami bajtól, vagy hogy megakadályozzon egy eszement hiba elkövetésében. Lázadozás helyett inkább mérd fel a lehetőségeidet és gondolkozz. Az égiek tálcán kínálják ezen a héten is a megoldásokat. Ám hogy mit kapsz a csillagoktól, az a Life.hu hétvégi horoszkópjából derülhet ki.

Ezen a hétvégén igazi Kos oldaladat mutatod a világnak, s ha kell, tiszta erőből nekiszaladsz bármilyen falnak. Meggondolatlanságra leszel hajlamos, és jól be is ütöd majd a fejed. Ne játssz a tűzzel, most könnyen megégetheted magad. Próbáld a hevességedet és a benned örökké lobogó tüzet összekapcsolni egy csipetnyi racionalitással. Valami alaposan felkelti majd a figyelmedet, és bármit megtennél, hogy a magadénak tudhasd. A célért mindent megteszel, ami jó, de ne ész nélkül! A látszat néha csal, s bár meglátásod szerint nagy zsákmányra tehetsz szert, azért ne rugaszkodj el a valóságtól. Láss tisztán!

Ezen a hétvégén nagy baj nem érhet! Sőt, különösebben erőlködnöd sem kell azért, hogy pozitív energiák vegyenek körül. Ha feladatod adódik, azt vállald fel, ne halogasd. Időben vedd észre, hogy leginkább a logikai készségedre lesz majd szükség, hogy megoldd a különféle élethelyzeteket, amelyek váratlanul bukkannak fel. Emellett még érzelmi téren is sakkoznod kell alkalmanként, mert sokan fogják igényelni a társaságodat, és vágynak jó tanácsaidra, vagy szimplán arra, hogy velük töltsd az idődet. Azok a szingli Bikák, akik most indulnak párvadászatra, jó eséllyel éreznek rá, hol rúghatnak gólt.

Ezen a hétvégén nagyszerűen alakulnak a dolgok, meg sem érzed, ha a sok tennivaló közepette némi energiaveszteséget szenvedsz el. A Hold ismét növekedőben van, feltölt, folyamatosan energetizál. Merkúr segít a háttérből, megnöveli az esélyeidet arra, hogy valami jó dolgot alkoss otthon, vagy akár emberi kapcsolatok terén. Új barátságok szökkennek szárba, növelheted a tudásodat, tapasztalatokra tehetsz szert. Kifejezetten jó hangulat jellemez mindkét nap, s meglehetősen energikus is vagy. A feltételek adottak ahhoz, hogy elszántan belevesd magad valami új kihívásba.

Ezen a hétvégén egymás után többször is megtörténik, hogy a te véleményed gyökeresen ellentétes lesz másokéval. Sokan mást várnának tőled, de te ne visszakozz, hanem állj ki a saját elképzeléseid mellett. Nem kell alkalmazkodnod minden áron a béke kedvéért, mert az már inkább meghunyászkodás lenne. Nem szükséges mások kompromisszumos javaslatainak behódolnod, különösen akkor, ha az leginkább az ő érdekeiket szolgálná. Igyekezz nagyon átgondoltan érvelni a saját elképzelésed mellett!

Ezen a hétvégén gyakran fog változni a hangulatod, leszel lent és fent egyaránt, néha még önmagadat is nehezen tudod követni. Szombat reggel és délelőtt indokolatlanul sok akadály keresztezi utadat, amibe belefogsz, eleinte nem halad, vagy kétszer annyi időt vesz igénybe, mint máskor. Ám épp ez az, amit időben érdemes átgondolni, hátha a sors azért gördít eléd akadályt, hogy gátoljon valamilyen hiba elkövetésében. Aztán Jupiter a végén mégis rád mosolyog, mert érkezik egy jó hír, hirtelen minden pozitív irányba fordul, s a dolgok visszatérnek az eredeti kerékvágásba.

Természetes, hogy szombaton egyáltalán nem vágysz munkára, komoly tennivalókra, sőt, még a gondolataidba sem akarod beengedni a feladat szót, annál inkább lazsálnál - ám mégis jó az esély arra, hogy valamilyen úton-módon beférkőzik az életedbe valamilyen szakmai dologgal kapcsolatos változás, vagy egy új lehetőség kerülhet kilátásba. Figyelj a jelekre! Ha jön egy telefon, e-mail, vagy hív a főnök, egy üzletfél, reagálj rá, nem fogod később megbánni. Menj társaságba, mert ha nem az előbbi módokon, akkor majd személyes kapcsolatok során nyílik meg előtted a lehetőség!

Ha a szombati napod munkával telik, könnyen adódhatnak nehézségeid, összezördülésbe keveredhetsz emberekkel, kollégákkal, egy főnökkel. Ha nincs ilyesmiről szó, akkor is könnyen megtörténhet, hogy valamely családtagoddal, egy baráttal, vagy akár egy ismeretlennel akasztod össze a bajszod. Vértezd fel magad a nehézségek ellen, s akkor a jelentős részük elkerülhető, így pedig te lehetsz a nap nyertese, aki okosan kezel minden konfliktust. Vasárnap már a Hold és a Jupiter is támogatják terveidet, olyan emberekkel találkozhatsz, akik sok érdekes információt osztanak meg veled.

Ezen a hétvégén ingadozik a hangulatod, vegyes hatások érnek, lesznek jó és kevésbé kellemes pillanatok, a harmónia elkerül. Nem akarod, és mégis szinte mindent sötétebbnek látsz, pedig nem minden olyan zűrös, mint ahogy látni véled. Az igazi gond az, hogy tartasz a változástól, nem akarod elfogadni, hogy bizonyos dolgok akkor is elmúlnak, ha mindent megteszel azért, hogy ez ne történjen meg. Érzelmek terén próbálj csakis a szép dolgokra összpontosítani, az apró kellemetlenségeken pedig gyorsan lépj túl! Ereszd el a füled mellett, ha megsértenek, vagy a gyenge pontjaidat tesztelgetik. Ne félj attól, hogy őszintén kimutasd az érzéseidet!

Ez a hétvége a kedved szerint alakul, leterhelő vagy fárasztó dolgok nem történnek, sőt, inkább feltöltődsz, örömforrásokra lelsz, ez pedig elégedettségre ad okot. Mindemellett persze akad bőven tennivalód, de energiatartalékaid kibírják az extra terhelést, így ne félj elvállalni némi fizikai jellegű munkát otthon, esetleg egy barátnál, rokonnál! Szeretteiddel légy türelmes és kedves, beszélgess velük sokat, figyeld reakcióikat. Ha nem is akarnak elárulni valamit, magadtól is rájössz, ha segítségre szorulnak. A békéért és kiegyensúlyozottságért neked kell tenned, ha van kedvesed!

Az előtted álló hétvégén Jupiter erős hátszelet ad eredeti terveid megvalósításához, ezen kívül fantasztikus lehetőséget kínál ahhoz, hogy valamilyen extra lehetőséget jól kiaknázz. Ne riadj meg semmilyen kihívástól csak azért, mert hétvége van. Biztosan adódik mód valamilyen előrelépésre, vagy épp pénztárcád gyarapítására. A hírek nagyon kecsegtetőek, ám maradj a realitás talaján, így a lehető legtöbbet tudod kihozni a helyzetből. Ha akadnak intő jelek, azokat kezeld megfelelően. Valóban adódhat egy szuper lehetőség, és profitálhatsz is belőle, de csak a józan ész segítségével indulj el a cél irányába.

Te és más Vízöntők egész hétvégén szárnyaltok. Minden lehetőséget megragadsz, hogy jól érezd magad, és fejlődj szellemileg, s új dolgokat tapasztalj meg. Légy nyitott és alkalmazkodó, reagálj gyorsan a változó körülményekre, így könnyedén veszed az akadályokat, sőt, másoknak is segíthetnél azokat átlépni. Ha adódik valamilyen elintézendő feladat, ne utasítsd vissza és ne is halaszd jövő hétre, az új tennivaló egy új tapasztalat lehetőségét is magával hozza. Ne légy türelmetlen, ne rohanj sehová, inkább figyeld, hogy a dolgok miként alakulnak, mert minden a kedved szerint való lesz.

Szombaton egész nap mosolyogsz, végtelenül vidám leszel, befogadsz minden új ismeretet, örömmel mondasz igent a különféle programokra, új emberek megismerésére, vagy akár arra is, hogy otthon maradj, s elvégezz pár házimunkát. Ez egy könnyed, stressztől mentes hétvége lesz, tényleg nem lehet majd aggodalomra okod, és a végén örömmel konstatálhatod, hogy minden a terveid szerint haladt. Addig is nem teszel rosszat azzal, ha beiktatsz olyasmit is, ami hirtelen adódik.

Pénzhoroszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140623-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-julius.htmlJók a lehetőségek, de semmit ne csinálj, amihez most nincs kedved! Légy őszinte magadhoz, s csakis olyan dolgokba kezdj, amik érdekelnek és inspirálnak. Ehhez Szaturnusz segítséget, Jupiter pedig szerencsés hátszelet ad.HoroszkópOrigoSzerelmi horoszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140623-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-julius.htmlA szerelemben is a legfontosabb érték az őszinteség. Jusson eszedbe ez, amikor kikacsintgatnál jelenlegi kapcsolatodból, és akkor is, ha még szingli vagy, ám nem mered valódi lényedet megmutatni a másiknak. Hogy mi vár rád egészen pontosan, azt a Life.hu szerelmi horoszkópja árulhatja el.Horoszkóp--Nagy nyári szexhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20140606-szexhoroszkop-2014-nyar.htmlFantasztikus nyár vár rád, ezt valószínűleg te is érzed. Szinte ott bizsereg már simogatásra váró tenyeredben a vágy. Érzed megborzongó tarkódon, az arcodon, amikor a hajad megcsiklandozza azt. Szerepet kap a hétköznapjaidban az erotika és ez jó. Ám hogy pontosan mi vár rád, azt a Life.hu nagy nyári horoszkópja árulja el neked.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.