asztrológia ezoterika horoszkóp pénzhoroszkóp július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jók a lehetőségek, de semmit ne csinálj, amihez most nincs kedved! Légy őszinte magadhoz, s csakis olyan dolgokba kezdj, amik érdekelnek és inspirálnak. Ehhez Szaturnusz segítséget, Jupiter pedig szerencsés hátszelet ad.

A csillagjegyek boldogulását így segíti a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növőhold idején: július 12. délig, majd 27-e után.
Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyóhold idején: július 12. déltől 26-ig.

Július sokkal mozgalmasabb lesz, mint gondolod. Légy előrelátó, bátran fogalmazz meg ötleteket, tervezgess, és amit csak lehet, azt valósítsd is meg. Bármit is szeretnél az év hátralévő részében megteremteni, annak alapjait most tedd le, és meg fogsz lepődni, milyen gyorsan hoz ez anyagi gyarapodást számodra.

Sok szép ígérettel találkozol, de nézd meg a részleteket, s így könnyen fogsz tudni jól dönteni. Megeshet, hogy a szó elszáll, ám az írás megmarad, s ha ez még az anyagiakkal is összefügg, akkor erről semmiképpen se feledkezz meg! Csak olyanokkal üzletelj és egyezz meg, akik garantáltan megbízhatók.

Ne maradj a háttérben! Persze figyeld, mit csinálnak mások, és tanulj az ő hibáikból, de alapjában légy aktív, mert a szorgalom gyors eredményt hoz, főleg, ha bele mersz vágni valami újba. Ha kellően szemfüles vagy, akkor minden megszerzett tudást a javadra fordíthatsz most, ez pedig anyagi növekedést is eredményezhet.

Olyan emberekkel hoz most össze a sors, akiktől nagyon sokat tanulhatsz, élj ezzel a lehetőséggel! A Nap mindenhez erőt ad, és könnyebben be tudod vonzani a pénzt. Olyan ötleteket kaphatsz, melyek hosszú távon lesznek segítségedre, vagy épp felhívják a figyelmedet arra, hol hibáztál eddig.

Ne állj ellen a változásoknak, ám az eltúlzott ígéreteknek se dőlj be, különösen ne a hónap első negyedében! Alkalmazkodj az új körülményekhez, ha kell, mondj le bizonyos kiadásaidról, más, hasznosabb dolgokért cserébe. A sors most egyértelműen megmutatja, hogy milyen helyeken tudsz változtatni, hogy jobbá formáld életedet.

Tele vagy várakozással, tudod, hogy módosítanod kell a szokásaidon, ám a hónap első fele kevésbé kedvez ennek, így 14-ig tartózkodj a nagy kiadásoktól. Július második felében minden könnyebb lesz, a családod is támogatásáról biztosít, s együtt, közösen oldhattok meg problémákat, vagy találhattok választ pénzügyi kérdésekre.

Érdekes és hasznosnak tűnő befektetési lehetőségre adódik alkalmad? Vizsgáld meg a körülményeket, s kiderül, szabad új dolgokban gondolkodni, adni, venni, sőt, akár a tőzsdén is próbára teheted magad. Nyerő pozícióba kerülhetsz, csupán jó pillanatban kell jó helyen lenned.

Mindenképpen sok erőt és időt fektess abba, hogy anyagi életedet stabilabbá formáld, az égiek segítik majd törekvéseidet. Ugyanakkor ezt ne azon az áron tedd, hogy álmokba ringatod magad, s olyasmit kergetsz, ami irreális jelenleg számodra. Abban gondolkodj, amid van, ne vállalj túlzott kockázatokat! Időben mérlegelj!

Az égiek mindenben segítenek neked. Ha kell, akkor most tudod rendezni függőben lévő pénzügyeidet, ha kell, akkor gyarapíthatod pénztárcád tartalmát. Új kapuk nyílnak meg előtted, cselekedj hát bátran! Igyekezz azon dolgozni, hogy te kerülj az élre, s előre számold ki a következő lépést, így garantált a győzelmed!

Sok érdekes információ kerül a birtokodba, melyeket érdemes azonnal felhasználni, ötvözni eddigi terveiddel, így gyorsan kerülhetsz közelebb a céljaidhoz. Nézd át a csekkjeidet, fizetnivalóidat, nehogy a hónap végére valamilyen meglepetés érjen. Légy összeszedett és előrelátó, így jól alakulnak majd a dolgok

Új megvilágításban fogsz látni számos anyagiakkal összefüggő ügyet, végre lehull a lepel, és a továbbiakban nem lehet téged megvezetni. Ugyanakkor a hónap második felében új lehetőségeket nyit meg előtted a sors. Aknázd ki a forrásokat, add hozzá a megszerzett tapasztalataidat, és garantált az anyagi gyarapodás.

Július 6-ig ne hozz döntést semmilyen jelentős anyagi kiadással kapcsolatban, ne írj alá szerződéseket, ne vállalj új munkát. Várd ki a hónap közepét, amikor már minden égi konstelláció a te javadat akarja. Innentől kezdve könnyen megy minden, bárkit megnyerhetsz a terveidhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.