asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten sok öröm mellett a bonyodalmakból is kijut mindenkinek. A legjobb döntés a tolerancia gyakorlása. Az akadályok leküzdése nem lehetetlen, csupán furfangosságot és alapos tervezést igényel. Ám hogy mit ígérnek pontosan a csillagok, azt a Life.hu heti horoszkópja árulhatja el neked.

Ezen a héten kicsit el kell térned a Kos megszokásoktól, és meg kell mutatnod, hogy ha szükséges, bizony tudsz te felelősségteljes is lenni. Légy készen arra, hogy összehangoltan kell cselekedned, a plusz munkákat is fel kell vállalnod, s akár bajban lévőkön kell segítened. Ha nem a szabadságodat töltöd valahol, akkor most igyekezz a lehető legtöbb időt és energiát munkádba, karrieredbe fektetni, ugyanis új kapuk nyílnak meg előtted, s csak át kell lépni a küszöböt, ami mögött a csodák tárháza vár! Az elmúlt hetekben kicsit lazábban kezelted a szakmai dolgokat, így nem csoda, ha valaki most számon kér rajtad valamit, jogosan! Lepd meg azzal a környezetedben élőket, dolgozókat, hogy egy új, összeszedett Kost láthatnak.

Bonyolult napok állnak előtted, le leszel terhelve, bárhol légy, mindig adódik valamilyen plusz tennivaló, ügyintézés, egy kihívás, és valahogy soha, semmi nem tűr majd halasztást. Alkalmanként kifejezetten nehéz, problémákkal terhelt pillanatokat fogsz átélni, ám most is tartsd szem előtt, hogy teher alatt nő a pálma! Olyan feladatokban, esetleg idegennek tűnő életterületeken szerezhetsz tapasztalatokat, melyektől eddig ódzkodtál, vagy épp nem volt rá lehetőséged, hogy kipróbáld magad. Most egy kicsit önmagaddal is meg kell birkóznod, mert hajlamos leszel túlzásokba esni, különösen kommunikáció és érzelmek terén. Ne csinálj bolhából elefántot, Bikaként reálisan kell gondolkodnod. Kapd össze magad, mert meg tudsz csinálni mindent!

A hét első felében egyáltalán nem a tervek szerint alakulnak a dolgok, mintha semmi sem lenne a helyén, a dolgok összekuszálódnak, te pedig rengeteg időt veszíthetsz a szálak kibogozásával. Ha kérdezel, vagy nem kapsz válaszokat, vagy nem feltétlenül lesznek korrektek veled az emberek. Készülj fel a nehézségekre. Megeshet, hogy hirtelen felbukkanó anyagi kiadások okoznak komoly fejtörést. A baj szerencsére messze nem olyan nagy, mint ahogy azt elsőre látni véled, ám lelked békéje átmenetileg tovaszáll. Tudd, hogy a bonyodalmak ellenére is számíthatsz családod, illetve tágabb környezeted önzetlen segítségére, amit most használj is ki, hisz máskor épp te vagy adakozó kedvedben.

Ez a hét akkor sem hozza meg neked a várva várt pihenést, ha épp a szabadságodat töltöd. Biztos adódik majd fura helyzet, bonyolult körülmény, amit meg kell oldanod. Ha viszont a megszokásaiddal birkózol, akkor a rutinfeladatokon túl további tennivalókkal kell számolnod, az égiek folyamatosan tesztelik tettrekészségedet. Érdekes egyébként, hogy a fogyóhold nem elvon tőled, hanem inkább feltölt energiával, így az átmeneti nehézségek ellenére is minden gödörből ki tudsz mászni. Számos életterületen várhatók érdekes változások, csütörtöktől pedig ismét jó lehetőségek kerülnek utadba. Ha tanuláson, új vállalkozás indításán, költözésen töröd a fejed, most hozz fontos döntéseket!

Figyelj a környezetedre, a reakcióikra, mert most sokat tehetsz azért, hogy javuljanak emberi kapcsolataid, vagy épp újakat alakíthass ki, melyek hosszú távon mindenképpen hasznosak lesznek számodra. Az emberek feléd irányuló kérdéseit és kéréseit ne vedd félvállról, ugyanis ezen a héten épp a lazább típusú kapcsolatokból tudsz sokat profitálni. Mindemellett támasza lehetsz az elesetteknek, tanácsadója a bizonytalanoknak, s ez is nemes feladat, nem igaz? A lényeg, hogy mindenre és mindenkire úgy figyelj, mintha most először lenne vele dolgod! Sikeres napok jönnek, különösen szakmai téren mutatkozik jelentős javulás, fellendülés. Szellemi képességeidet maximálisan ki tudod aknázni.

Pihenésre vágysz, szeretnél végre némi nyugalmat és csendet magad körül? Ismerd be, fáradt és nyűgös vagy, ami persze nem csoda, hisz az év eddigi szakaszában sok dolgot meg kellett oldanod, extra kihívásokban is részed volt, nem kevés volt köztük olyan, ami alaposan leterhelt szellemileg. Ám most jogos az igényed arra, hogy kissé visszahúzódj, amiben a fogyóhold is sokat segít majd. A feszültség, a fáradékonyság szépen felőrölhető, helyébe pedig elégedettség tud költözni. Csütörtöktől kisüt a Nap a fejed felett, egy szebb világ tárul eléd, minden negatív érzés tovatűnik, és csak pozitív dolgok sorakoznak fel előtted lehetőségként. Az égiek megtámogatják döntéseidet, ami lelkileg erőssé tesz majd.

Nyár, kánikula, fagyi, bulik? Szépen hangzik, te viszont olyan helyen vagy, ahonnan elvágyódsz? Ha még nem a vakációdat töltöd valahol, akkor lényegessé válik az, hogy munkádba, vállalkozásodba jóval több lelkesedést és energiát vigyél, bevess pár kreatív ötletet, vagy tanácsot kérj egy külső szakembertől. Megéri az energiát az, hogy megújítasz pár dolgot, ugyanis ez gyorsan a hasznodra fog válni. Ne menj be úgy dolgozni, hogy az arcodra van írva az elkeseredettség, a kedvetlenség vagy bármilyen érzés, ami negatív töltettel bír. Mosolyogj többet, keress olyan dolgokat, amik felvidítanak, menj társaságba, ha ennek hiányát érzed. Kerüld el azt, hogy valakivel kedvetlenséged miatt vitába bonyolódj.

Használd ki a most következő energikus napokat, csinálj valami formabontót, térj el a megszokásoktól, alkoss valami különlegeset, ne félj attól, hogy lehurrogják az ötleteidet! Ha nem rukkolsz elő valami újjal, azt később meg fogod bánni! Ha nem a vakációdat töltöd, akkor ezzel a meleg időjárással nem tudsz másként szembeszállni, minthogy olyan célokat tűzöl ki magad elé, melyek összpontosítják a figyelmedet, jó eredményekkel kecsegtetnek, és esetleg még szerethetők is! Lesznek pillanatok, mikor nem találod a helyed, és nehezen tudsz koncentrálni a munkádra, kötelezően elvégzendő feladataidra, de szerencsére mindig visszatalálsz a normál kerékvágásba. Amint elvégeztél valamit, jutalmazd meg magad!

Sok változatosságot és mozgalmasságot ígér ez a hét, Te pedig élvezni fogod minden percét, mert a kánikula ellenére is megtalálod a napi tennivalók sokasága közt az örömforrásokat. Akár hol töltsd az idődet, jól fogod magad érezni, és eszedbe sem fog jutni az, hogy panaszkodj! Az elmúlt hónapokban végbement pozitív irányú változások végre látványos eredményeket hoznak neked, szorgalmad gyümölcse beérik. Megérted végre, miért kellett a közelmúltban átformálni némileg a gondolkodásodat. Az újszerű nézeteiddel sokakat magad mellé állítottál, s emiatt is lesz okod az örömre. Energiatartalékaid kiapadhatatlanok, ötleteid nagyszerűek, valósítsd meg egy álmod, bármi legyen is az!

Sok változatosságot és mozgalmasságot ígér ez a hét, te pedig élvezni fogod minden percét, mert a kánikula ellenére is megtalálod a napi tennivalók sokasága közt az örömforrásokat. Akárhol töltsd az idődet, jól fogod magad érezni, és eszedbe sem fog jutni az, hogy panaszkodj. Az elmúlt hónapokban végbement pozitív irányú változások végre látványos eredményeket hoznak neked, szorgalmad gyümölcse beérik. Megérted végre, miért kellett a közelmúltban átformálni némileg a gondolkodásodat. Az újszerű nézeteiddel sokakat magad mellé állítottál, s emiatt is lesz okod az örömre. Energiatartalékaid kiapadhatatlanok, ötleteid nagyszerűek, valósítsd meg egy álmod, bármi legyen is az!

Ez a hét vegyes hatásokkal bír, lesz részed örömben és nehézségben egyaránt, készülj fel arra is, hogy alkalmanként komoly kétségek fognak gyötörni. Nem túl kedvező számodra a következő pár nap akkor, ha nagy döntéseket akarsz hozni, és ezek anyagiakkal is összefüggenek. Elvakíthat valami vagy valaki, megeshet, hogy a saját megérzéseidet háttérbe tolva másokra hallgatsz, ami óriási hiba lenne most! Ha kibillensz a lelki egyensúlyodból, próbálj gyorsan eltávolodni a világ zajától, keress egy csendes zugot, s tűnődj el azon, miért ébredtek benned kételyek. Mindenre megtalálod a választ, de ezeket ne másoktól várd! Csütörtökre sokat javul a helyzet, jobban fogod magad érezni.

Tegyél meg mindent azért, hogy elszakadhass a zord hétköznapoktól, a világ zajától, illetve olyan emberek befolyásától, akik nem mindig vannak rád pozitív hatással. Ha most indulsz nyaralni, akkor jól teszed, ha tényleg pihenéssel töltöd az idődet, nem pedig aktív programokkal, városnézéssel. Lazíts, egy-egy éjszaka pedig menj táncolni, s egy-két hűsítő koktélt is elfogyaszthatsz, hidd el, szükséged van erre is. Ha viszont ezen a héten is a mókuskerék maradt neked, akkor helyezd fókuszba szakmai előmeneteledet, tervezd meg a következő 2-3 hónap menetrendjét. Ha környezeted azt látja, hogy megpróbálsz változtatni, és más tematikával kezdesz dolgozni, talán nem akarnak majd örökké beleszólni a dolgodba, hanem inkább támogatnak téged.

Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Pénzhoroszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140623-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-julius.htmlJók a lehetőségek, de semmit ne csinálj, amihez most nincs kedved! Légy őszinte magadhoz, s csakis olyan dolgokba kezdj, amik érdekelnek és inspirálnak. Ehhez Szaturnusz segítséget, Jupiter pedig szerencsés hátszelet ad.HoroszkópOrigoSzerelmi horoszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140623-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-julius.htmlA szerelemben is a legfontosabb érték az őszinteség. Jusson eszedbe ez, amikor kikacsintgatnál jelenlegi kapcsolatodból, és akkor is, ha még szingli vagy, ám nem mered valódi lényedet megmutatni a másiknak. Hogy mi vár rád egészen pontosan, azt a Life.hu szerelmi horoszkópja árulhatja el.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.