Hétvégi horoszkóp (július 19-20.) - A koktélok és a szexi flörtök hétvégéje jön

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az égiek folyamatosan arra törekednek, hogy egyensúlyba hozzák az életed. Tanításukat sokszor teherként élheted meg, néha azonban igazán kellemes módon hozzák tudomásodra a titkokat. Ám hogy mi vár rád pontosan, azt a Life.hu hétvégi horoszkópjából tudhatod meg.

Összességében a hét eddigi részét jókedv és harmónia jellemezte, s ez szerencsére nem tűnik el a hétvégén sem. A panaszkodást felejtsd el, élj a mának, örülj minden apróságnak, sok érdekes élményben lesz részed, főleg, ha kimozdulsz otthonról. Ha szükségét érzed, hát lustálkodj mindkét reggel, de a napok további részét töltsd aktívan. Van valami fontos terved vasárnapra? Akkor valósítsd meg úgy is, ha az esetleges szombati bulit követő macskajaj ezt eleinte akadályozná. Összességében minden pont úgy alakul majd, ahogy kell. Nem kell erőltetned semmit, legyen ez a hétvége a teljes kikapcsolódásé.

Ezen a hétvégén nagy valószínűséggel egyáltalán nem vonzanak a féktelen, hajnalig tartó bulik, a koktélok, a flörtök, annál inkább a lazsálás, a mély és intenzív beszélgetések, egy kis sütés és főzés. Ám ha mégis részt veszel egy hangos társasági összejövetelen, akkor is szánj időt otthonod rendezgetésére, hogy a közérzeted ezáltal is javuljon. Ha nem is érzel ehhez kedvet eleinte, legalább egy fiókot, egy szekrényt szortírozz ki, jó érzés lesz a haszontalan dolgoktól megszabadulni! A kidobásra ítélt tárgyakat add oda valakinek, akinek még jól jöhet, vagy cseréld el a bolhapiacon vagy interneten. Vasárnap este szánj egy órácskát a következő napok ügyeinek átgondolására!

A heti történésekkel nem vagy maradéktalanul elégedett, így pedig némi feszültség is van benned, ezért azt gondolhatod szombat reggel, hogy a hétvége is hasonló lesz - de mázlid van, szó sincs erről! Fordul a kocka, az égiek mindenben támogatnak, bármilyen terved legyen, az biztosan jól sül el. Semmilyen negatív hatástól nem kell tartanod, a lelkedet nyomasztó gondokat sok mosolygós barát vagy családtag majd feloldja. Ha jó buli ígérkezik szombat estére, feltétlenül vegyél részt benne. A tánc, a mulatozás se maradjon ki a sorból, szükséged van egy kis féktelenségre.

Ezt a hétvégét feltétlenül töltsd házon kívül, jót fog tenni neked, ha eltávolodhatsz a megszokásoktól, illetve szeretett rokonaidtól. Bárhová is indulj, lehet, hogy hamar elkap a honvágy, de ne hagyd, hogy a szíved hazahúzzon. Ne maradj ki semmilyen programból, buliból, kell a kikapcsolódás, ismerkedj idegenekkel, szingliként pedig mindenképpen mondj igent a randimeghívásra! Ha az égiek üzeneteivel szemben erősen eltökéled, hogy nem mozdulsz ki a négy fal közül, akkor se maradj tétlen! Bátran pakolgass, járd körbe otthonod, s gyökeresen változtass a környezeteden.

Ezen a hétvégén sokakat meglepsz, ugyanis egy egészen érdekes arcodat mutatod a világ felé. Igyekszel eljátszani valamilyen más szerepet, például a házitündért, a kedves barátot, vagy épp az odaadó szeretőt, ugyanakkor nem biztos, hogy a külsőségek harmóniában lesznek a belül lezajlódó folyamatokkal. Az nem baj, ha jól akarsz mutatni, valami különlegeset adni az embereknek önmagadból, ám senkit ne vezess félre. Közben tartsd szem előtt, hogy akadnak majd olyanok, akik átlátnak a szitán, pontosan tudják, ez az álarc egyáltalán nem illik hozzád. Mihamarabb dobd el ezt a fura maskarát, és inkább bulizz egy nagyot.

Reálisan gondolkodó emberként ismer a környezeted, ám ezen a hétvégén egy meglepően tüzes, heves oldaladat mutatod a világnak, amin bizony sokan meg fognak lepődni, de ez téged semmitől se tartson vissza! Csak azért, mert a társadalmi elvárások skatulyába akarnak zárni, neked ezt nem kell hagynod! Ha eddig egyedül voltál, most egyik pillanatról a másikra kopogtathat ajtódon a szerelem, egy vad és szenvedélyes érzelem ragadhat magával - ugye hagyod magad behálózni? Bátran told háttérbe a mások által fontos dolgokat, s csakis önmagad legyél a saját világod középpontjában. Ha már elköteleződtél, akkor biztosan fogsz okot találni arra, hogy szenvedélyt vigyél a kapcsolatodba.

Ebben a két napban a legnagyobb gondod az lehet, hogy mivel töltsd az időt, merre menj és kivel találkozz. Moziba menj, netán egy új étterembe a haverokkal, vagy utazz minél messzebbre az otthonodtól és a megszokásoktól? Megérett az idő egy kiruccanásra, ahol minden béklyót levetve élheted meg a szabadság, függetlenség, vagy épp a szenvedély ízét. A naptári dátumot nézve semmiképpen se maradj otthonod négy fala közt, inkább élvezd ki a nyár szabad napjait. A napsütés, az aktív programok, a baráti beszélgetések fontosak ahhoz, hogy hétfőn fitten, újult erővel kezdd el a következő hetet.

Ez a hétvége olyan energiákat biztosít számodra, melyek segítségével végre tisztán fogsz látni bonyolult ügyekkel kapcsolatban. Új megvilágításba kerül több dolog is. Az elégedetlenséget felejtsd el, mindenben a lehetőséget és a tapasztalatszerzést lásd meg. Sok kételyedre érkezik végre válasz. Figyelj minden újdonságra, érdekeljen, ami csak az utadba kerül. Az információk sokat hozhatnak neked a konyhára a későbbiekben, fogadj minden információt örömmel, és raktározd is el a friss ismereteket! Nevess sokat, és lepj meg másokat apró szívességekkel. Lesz valami, aminek a valódi értelmét és értékét ezen a hétvégén fogod felfedezni, így a véleményed is formálódik majd.

A vegyes eredményekkel véget ért munkahetet egy kifejezetten kellemes, nyugalmas hétvége követ, megtalálhatod a számításaidat. Egyetlen dologra figyelj, méghozzá arra, hogy ne vedd magadra, ha valaki bántó, netán egyenesen sértő módon kommunikál veled. Engedd el a füled mellett a piszkálódásokat, és ne engedj teret mások pesszimizmusának. Hagyj figyelmen kívül mindent, ami lényegtelen, ami a te javadat nem szolgálja, csak te légy a fontos, csakis a valódi és értékes dolgokra, emberekre, eseményekre összpontosíts. Töltsd fel az energiakészleteidet!

Jól vagy, kedved szerint alakulnak a dolgok? Az égi konstellációk erre utalnak, ennek épp így kell lennie, minden terved valóra válhat. Nem lesz különösebb okod a panaszra, sőt, ami most történik, az hetekre okot ad az örömre. Ha akadnak is apróbb gondok, megoldandó feladatok, bizonyos, hogy könnyen boldogulsz azokkal. Az életed sínen van, a pihenés érdekében pedig tolj háttérbe mindent, ami elvenné az időt vagy az energiát a teljes kikapcsolódás lehetőségétől. Sokat tettél a sikerekért és az elismerésért, most viszont jutalmazd meg magad!

Szombat reggel még nem vagy biztos abban, hogy a tervezett programokon tényleg részt akarsz-e venni. A nap talán kissé egyhangúan indul, aminek minden bizonnyal az az oka, hogy sokat tüsténkedtél a hét dolgosabb napjain, mostanra pedig – nemes egyszerűséggel - kifulladtál. Ha a belső hangod azt súgja, hogy valamit vagy valakit kerülj el, akkor azt tedd is meg! Ne félj kimondani, hogy valamihez nincs is igazából kedved. Lehet, hogy valaki emiatt felhúzza az orrát, de ne foglalkozz ezzel! Ha túllendülsz minden nehézségen, akkor a szombati nap megmaradt részén és vasárnap csak olyasmit tégy, ami jólesik!

A szeretteid által biztosított pozitív élmények sokasága ezen a hétvégén harmóniát és kiegyensúlyozottságot hoz életedbe. Az idegenek társaságát most inkább kerüld el, ha nincs kedved az ismeretlenek közeledésére, velük megejtett beszélgetésre, azt bátran, de udvariasan mondd ki. Ehelyett inkább gondoskodóvá válsz, kedved támadhat neked elkészíteni az ebédet vagy megejteni a bevásárlást, sőt, akár a fakanalat egész hétvégére a kezedbe veszed. Örülsz annak, hogy nem leszel egyedül, és szívesen meghallgatod szeretteid gondjait, s ha kell, hát fel is vidítod őket. Az együtt végzett házimunka, a beszélgetések jót tesznek mindenkinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.