Hétvégi horoszkóp (július 26-27.) - Ezen a hétvégén légy önmagad!

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan álarcot viselhetsz, hiszen úgy, mint mások, te is így véded önmagad. Ez a hétvége azonban új megoldást kínálhat önmagad megismerésére és arra, hogy bizalmat szavazz másoknak. Ám hogy mi vár rád pontosan, azt a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el neked.

Ezen a hétvégén kizárólag olyan dolgokat tégy, amikre legbelül vágysz, olyasmit ne, amit rád erőltetnek, és nincsenek ínyedre. Ha tombolni van kedved, hát tedd azt! Ha viszont a béke, a csend, a meditáció és a relaxáció megélése vonz, akkor annak is megvan a maga sajátos oka. A hétvégi újhold persze az utóbbinak jobban kedvez, nagyszerű hatással lesznek rád azok a tevékenységek, melyek valamilyen formában a kiegyensúlyozottsághoz, csendhez köthetők, főleg azért, mert közelebb tudsz kerülni önmagadhoz, így pedig összegezni tudod a jövőd célkitűzéseit. A harmónia pozitívan hat majd az egészségedre és az általános közérzetedre is.

Spontán ötleteid, alkalmanként egyenesen vad ideáid ezen a hétvégén nem biztos, hogy jó fogadtatásra lelnek! Jó hír, hogy mégis találkozol olyan emberrel, aki épp befogadó lesz a javaslataidra, s ketten együtt nagy dolgokat hajthattok végre. Összességében viszont azt is észre fogod venni, hogy szeretteid alapjában igen toleránsak veled, és még Jupiter is komoly segítséget nyújthat abban, hogy utat találj egy új cél irányába. Próbáld megtalálni az arany középutat, azaz te se mondj le a vágyaidról, de ne okozz zűrt és bonyodalmat mások számára. Mottód legyen: minden jó, ha a vége jó!

A hét eddig szakaszának jelentős részében minden a kedved szerint alakult, kevés kudarcban vagy szomorúságban volt részed, ez pedig meghatározza a hétvége hangulatát is. Minden jó úton halad továbbra is, jó élmények érhetnek, ezért viszont érdemes kimozdulnod otthonról, és olyan emberekkel találkoznod, akik újat mutathatnak, érdekes eszmecserékre adhatnak lehetőséget. Mozdulj ki a komfortzónádból, így szabaddá és boldoggá válhatsz két napra. A hétvégén semmi sem zavarhatja meg a pihenésedet, kikapcsolódásodat, nyugodtan utazz el, mert nem lesz rád szüksége senkinek, persze jó értelemben!

Érdekes, egyben mozgalmas hétvége köszönt be, amikor a legkülönfélébb dolgok és események történnek majd meg, az ismeretlenbe kell fejest ugranod, és még megbánnod sem kell semmit! Elmondhatod, hogy te vagy a társaság vagy a családod középpontja, egyszerűen csak érezd jól magad ebben a megtisztelő szerepben, hisz nem véletlenül testálják rád! Ha a változás szele megérint, légy bátor, és alkalmazkodj a módosuló körülményekhez! Ha a sors meg akar mutatni neked valami újat, hát hagyd magad! Jupiter ötletessé tesz, Szaturnusz elgondolkodtat, hát kell ennél több?

Ezen a hétvégén kibújik belőled igazi, Oroszlán éned, mert rámenős, akaratos és céltudatos leszel, kitűzött terveidet bármi áron végre akarod hajtani, ami persze nem baj, mindaddig, amíg nem tartod teljesen mellékesnek azt, hogy mások erről miként vélekednek. Részben igazad van, hisz nem ritka, hogy mások véleménye miatt eltérsz eredeti célodtól, és alkut kötsz, de most eszed ágában sincs ilyesmit tenni, mert érzed, hogy minden úgy jó, ahogyan kitaláltad. Mars folyamatosan lendületben tart, és vasárnap estére mindenki elismeri, hogy sikert értél el. Szingliként óriási esélyt kapsz, hát figyelj!

Testileg és szellemileg is megtépázott ez a hét, sok élményben volt részed, de szinte teljesen felhasználtad az energiáidat. Épp ezért most jöhet a megérdemelt pihenés! Tény, hogy nem érzed magadat teljesen kiegyensúlyozottnak, de az égi hatások szépen körbeölelnek, s mindenféle kellemetlenségtől és veszélytől megóvnak. Aludd ki magad alaposan! Segíthetsz magadon úgy is, hogy sok friss gyümölcsöt és zöldséget veszel magadhoz! Próbálj természetes úton minél több energiát juttatni a szervezetedbe, és a mozgást se hanyagold. Ha odafigyelsz magadra, hétfőre megint csúcsformába kerülsz.

Az anyagi függetlenséghez való közelebb kerülés mellett mostanában alapvető elvárás volt önmagaddal szemben, hogy ne mások véleménye által formáld a sajátodat, hanem kiállj eredeti terveid mellett. Ne ess abba a hibába, hogy épp ezen a hétvégén akarj megfelelni mások elvárásainak vagy furcsa kéréseiknek. Légy önmagad, és csakis a saját belső hangod által hagyd magad vezérelni. Ha valami nem tetszik, hát mondd ki a gondolataidat, és tartsd is azokhoz magadat. Emellett nem szabad még véletlenül sem elfogadnod azt, hogy egy szeretted felkínálja annak lehetőségét, majd ő mindenről gondoskodik, vagy helyrerázza az esetleges gondjaidat! Nem! A saját életed, a te döntésed!

Ugye nem hanyagolod el ezen a hétvégén az emberi kapcsolataidat? Ne tedd, az újhold épp abban segít, hogy mindent tisztázz, ami zűrös, ami bonyolult! Ahhoz, hogy különféle érzelmi kötelékeid tartalommal teljenek meg, neked is tenned kell! Ez különösen igaz a családi és szerelmi kapcsolatokra. Ezen a hétvégén legyen időd arra, hogy mindenféle földi jóval elkápráztasd azokat, akik fontosak neked! A párjukat még kereső szingli Skorpiók az eddig sosem próbált társkereső formákat részesítsék előnybe, bárhol, bármikor! A vakrandi, vagy épp a rapid randi könnyen beválhat! Vasárnap is csinálj olyasmit, ami a te vágyaidat elégíti ki.

Ha mér elkötelezted magad valaki mellett, akkor partnereddel ezen a hétvégén megélhettek egy hullámvasútszerű érzést. Jó hír, hogy a sok kérdés, ami felvetődik benned, az később a hasznotokra válik, és még inkább összekovácsol titeket. Amennyiben épp most nyílik meg a szerelem kapuja előtted, s végre le tudsz horgonyozni valaki mellett, akkor a legalapvetőbb szabályokat tartsd be! Őszinteség, egyenesség és tisztességesség, bármi áron! Ha valaki felé ezt sugárzod, éppen ugyanezt fogod visszakapni tőle. Próbáld ki! Mindenképpen társaságban lelsz rá az igazira, úgyhogy irány egy buli!

Nagyon jól megtalálod az összhangot most másokkal, olyan emberekkel is szóba tudsz elegyedni, akikkel sosem voltak közös témáitok. Régi ismerősök mellett újakra is szert tehetsz, ha szingli vagy, az újhold jó lehetőségeket kínál egy szenvedélyes szerelem elindulásához. Barátságok kezdődhetnek, sőt, akár egy üzleti vonulat is lendületet kaphat. Jupiter és Merkúr komoly, pozitív erővel támogatnak döntéseid meghozatalában, így kiegyensúlyozott lesz végre újra a lelked, a tested és a szellemed. Kedélyállapotod szinte irigylésre méltó lesz, mosolyogj sokat!

Ezen hétvégén igen aktív és tettrekész leszel, az újhold energiái a legjobbat hozzák ki belőled, mert a segítőkészségedre sem lehet majd senkinek panasza. Nyitott leszel mindenre, új információk befogadására, eszmecserékre, jó bulikra, így nagyszerűek a kilátások mindenféle életterületen, hogy kisebb-nagyobb sikereket zsebelj be. Rengetegen fognak megfordulni körülötted, sokan lesznek kíváncsiak rád, gondolataidra, ötleteidre, személyiségedre. Valakit érzelmi téren is megmozgatsz, rajtad múlik, lesz-e belőle több, vagy csírájában fojtod el a helyzetet. Vasárnap összegezd a jövőbeli terveidet!

A hétvégi bolygóállások sok szempontból megkönnyítik a dolgod, különösen emberi kapcsolatok terén adódnak új lehetőségek, baráti és szerelmi téren egyaránt. Sok új és egyben érdekes ötletet kaphatsz különféle irányokból, csak rajtad múlik, mit kezdesz ezekkel. Fogadd el a külvilág felől érkező inspirációkat, hisz nem véletlenszerűen találnak meg ezek a gondolatok épp téged, épp most, újhold idején! Ha teljes békében és csendben akartad tölteni a hétvégét, az nem fog sikerülni, de vasárnap este kimondhatod, hogy jól telt ez a két nap, kedvedre való volt minden. Néhány meglepő helyzetben is részed lesz, de ezek éppen abban segíthetnek, hogy könnyebben feltaláld magad a különféle élethelyzetekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.