Hétvégi horoszkóp (augusztus 9-10.) - Az új élmények hétvégéje jön!

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége a friss, különleges élményekről szólhat: keress új barátokat, új szórakozási formákat, új helyeket, új impulzusokat. De hogy mi vár rád pontosan, azt a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el.

Szombaton nagyon elemedben leszel, sok érdekes gondolatot osztasz meg környezeteddel, s többre vevők is lesznek rokonaid vagy a barátaid. Összességében egyébként egyetlen dolog fogja uralnia a gondolataidat: vajon miként hajszolhatnád teljes erővel az élvezeteket? Nos, nem kell tartanod attól, hogy a hétvégéd unalomba fullad, meg fogod találni azokat a helyeket és embereket, akikkel öröm lesz eltölteni az időt. Ki akarsz rúgni a hámból? Rajta! Többet ennél vagy innál kicsit a kelleténél? Ki tiltja meg? Mértéktelenül buliznál, táncolnál, akár alvásmentesen? Tedd azt, ami jól esik! A vasárnap este viszont legyen az átgondolás ideje, tervezz hosszú távra!

Új dolgokra vágysz? Unod a bevett élethelyzeteket, a rutint, a megszokásokat? Nos, Bikaként ennek az érzése eleinte még téged is meglep, ugyanakkor jót fog tenni némi változatosság. Döntsd le a gátakat, az akadályozó tényezőket, s szabadulj meg pár hibás berögzöttségtől. Ez a lépés felszabadít, inspirációt ad, kreatívvá tesz, s nem csak ezen a hétvégén, hanem hosszú távon is jó hatással lehet rád. Bár a nagy lehetőségek ezen a két napon elkerülnek, de új dolgok alapjait le tudod tenni. Ne nézz visszafele, csak előre! Koncentrálj augusztus havának további részére, az elkövetkező hetek megvalósítható terveire.

Ezen a hétvégén légy bátran önző, és a saját érdekeidet tartsd szem előtt, másoké helyett! Szánj magadra sok időt, valamint energiát, és lepd meg magad valami aprósággal, amire már régóta vágytál. Ne félj, amit most kiadsz, az többszörösen meg fog térülni. A hét dolgosabbik része gyorsan elszaladt, nem volt idő a pihenésre, most viszont ez utóbbit tartsd szem előtt. Mivel sokszor foglalkoztál mások bajaival, épp ezért van rajtad most a sor. A legegyszerűbb az, hogyha megfigyeled, mit diktál a tested, mit kíván az eszed, ezt pedig ötvözöd, és kész a válasz arra, mit is csinálj! Vizi túra? Kemping? Wellness hotel? Rajta!

Vállalj kockázatot, ugorj bele az ismeretlenbe, ne félj semmitől. Ragadd meg a lehetőséget, legyen szó egy pillanatnyi feladatról, új szerelemről, netán egy hétvégi utazásról. Ne futamodj meg a nagy lehetőségek elől, ugyanis van, ami az életben csak egyszer adatik meg! Mindenben van rizikó, ez ne tartson vissza! Mindegy, mely életterületen kerülsz döntéshelyzetbe, merd kimondani azt, ami a legtitkosabb vágyad, ellentétben azzal, ami mások elvárása lenne veled szemben. Miért ne lehetne jó végre egyszer neked is? A Telihold világosságot gyújt az utadon, és a fejedben is!

Nagyon elemedben leszel, minden érdekel, mindenre nyitott leszel, nem félsz az újdonság varázsától. Tűz, hév és szenvedély jellemez egész hétvégén, így ébredsz, így kelsz, s ennek szellemében cselekszel. Oda menj, ahol örömmel fogadnak, s persze, tudod, hogy jól is érezheted magad. Ezen a két napon nem létezik olyan akadály előtted, melyet ne tudnál könnyedén átugrani, vagy feladat, amit ne tudnál megoldani. Lobbanékony és heves természeted most kiváló lesz arra, hogy másokat útba igazíts, vagy épp összefogd egy csapat munkáját vagy hétvégi terveit. Csak tedd, amit a belső hang diktál.

Légy teljesen felszabadult és bolondos, mondj mindenre igent! Akárhová hívnak, menj és érezd jól magad. Lépd át a határaidat, merj ismerkedni idegen emberekkel, távoli kultúrákkal, furcsa sportokkal, - bármivel! Kóstolj bele a tiltott dolgok valamelyikébe, mert néha bizony erre is szükség van! Lehet, hogy a különféle etikai szabályok eddig visszatartottak, ám most eljött az a pillanat, amikor a különlegességre vágyakozó oldaladat ki kell elégíteni. A benned felgyűlt nyughatatlanságot és felfedezési vágyat engedd szabadon, és olyan irányba menj, ahová a szíved húz.

A kedélyállapotod remek és másokra is jó hatással leszel. Kiválóan érzed magad a bőrödben, a panaszkodást és a pesszimizmust hagyd meg másoknak. Buliban, táncban, jó gasztronómiai élményekben lehet részed, ha fogod magad és egyszerűen útnak indulsz a felfedezés vágyával. Az emberi kapcsolatok építése is fontos, a mély és tartalmas beszélgetések se maradjanak el, akár te is lehetsz ezek kezdeményezője. Olyan régi vagy akár ismeretlen emberekkel hoz össze a sors, akik nagyszerű tanácsokkal látnak el, jó ötleteket adnak neked, ez pedig csodás hétvégét ígér számodra. Találd meg az egyensúlyt a lelkedben!

A tőled megszokott nyugodtságot és kiegyensúlyozottságot tovafújja a szél, és meglepően impulzív, tettre kész leszel egész hétvégén. Ez azért van, mert összegyűlt benned rengeteg energia, amit nem használtál fel a hétköznapok során, úgyhogy jobban teszed, ha házon kívül keresel magadnak izgalmas programokat. Mindenképp töltsd időd jelentős részét társaságban, fedezzetek fel új helyeket, új bulizási formákat. Mindenképp tombold ki magad, s ha meg is bújik benned némi feszültség, azt biztos le tudod vezetni. Két napig ne foglalkozz munkával, családi kötelezettségekkel, anyagi ügyekkel. Önmagadat helyezd középpontba!

Remek hangulat jellemez, fel vagy dobva, jó programötleteid vannak, és semmi nem akadályozhat abban, hogy terveidet meg is valósítsd. Képes leszel meggyőzni sokakat arról, hogy töltsék veled az időt, és meg is teszik, hisz jó társaság vagy. Ráadásul egész hétvégén sok kedves szóval leped meg szeretteidet, barátaidat, sőt, még az idegenekhez is lesz pár jó szavad. Töltsön el örömmel, hogy a viszonzás sem marad el, érdekes eszmecserékre is alkalmat ad a hétvége. Elbűvölő mosolyoddal pedig még be is hálózhatsz valakit. Jó kedvet, pozitív gondolataidat képes leszel átragasztani másokra is.

Engedd előtérbe a legjobb jellemvonásaid ezen a hétvégén: logikusság, előrelátás, reális gondolkodás, no és türelem. Használd is ezeket, ugyanis nagy szükség lesz önfegyelmedre, logikus gondolkodásmódodra, ugyanis sok fura helyzet adódhat. Figyeld az eseményeket, semmi mellett ne menj el érzéketlenül, s időben vedd észre azt, ha egy fontos döntést neked kell meghoznod, - akár mások helyett is! Jól át fogod látni a különféle helyzeteket, emiatt pedig több dologról is leránthatod a leplet, s feltárulhat néhány dolog valódi értelme, így pedig elégedettségre is lesz okod. Örülj annak, micsoda mázli, hogy végre megtudhattad, milyen mozgatórugók vannak a háttérben, amiket eddig nem értettél.

Mihamarabb lépj túl a hátad mögött lévő zsúfolt és tevékeny napokon, és élvezd a hétvége minden pillanatát, érdekes mozzanatait. Volt részed jó és kellemetlen élményekben egyaránt, viszont a következő két nap minden – esetleges – nehézségért kárpótolni fog. Minden pont úgy lesz, ahogy reméled, sőt, akár még jobban is alakulhatnak a dolgok, hisz Jupiter és Merkúr minden támogatást megad ehhez, a Telihold pedig szenvedélyessé varázsol. A hangulatod jó és csakis javulhat, s még az a feladat is rád hárul, hogy másokat formába hozz.

Ezen a hétvégén egyetlen dolgot kerülj: ne maradj otthon és ne süppedj bele az egyhangúság útvesztőjébe. Csinálj sok féle dolgot, mondj igent a meghívásokra, randikra, egy éjszakai fürdőzésre, vagy bármire. A programok között lehet persze némi pihenés, kikapcsolódás, de a lényeg a mozgalmassá, a buli, a beszélgetések, és új emberek megismerése! Mindemellett ez a két nap kifejezetten kedvez annak, hogy tisztán lásd a saját lehetőségeidet, karrier, anyagiak vagy magánéleti téren. Ha bajban vagy, a Telihold megvilágítja a gondokból kivezető utat. Rendelkezel elegendő plusz energiával ahhoz, hogy a nehézségeket átvészeld, s megoldást találj gondjaidra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.