Heti horoszkóp (augusztus 11-17.) - Inspiráló tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi szuperhold csodás hatása még éreztetheti a hatását néhány napig. Számos olyan élmény érhet, ami inspiráló módon hat majd rád - persze csak akkor, ha befogadod az élményt. Ám hogy mi vár rád pontosan, azt a Life.hu heti horoszkópjából tudhatod meg. 

Mozgalmas, izgalmas és energiával teli napok állnak előtted, szeretni fogod azt, ami veled és körülötted történik, hisz illeni fog tüzes vérmérsékletedhez. Használd ki azt, hogy könnyedén kommunikálsz, azt, hogy különös gyorsasággal megtalálod az összhangot másokkal, határozottságod pedig sokat segít abban, hogy a céljaidat elérd. Ha segítségre van szükséged, kérj bátran, most biztos, hogy senki nem fog visszautasítani. Tanulmányaid kerülhetnek előtérbe, vagy azért, mert időszerű újra beülni az iskolapadba, vagy azért, mert eleve várod a szeptemberi kezdést. Ha viszont az iskolai képzés kevésbé érdekel, még autodidakta módon elsajátíthatsz valamit.

Sok élményben lesz részed ezen a héten, s bár egyik sem fogja alapjaiban megváltoztatni az életedet, viszont összességében minden esemény adhat valami pluszt, egy tapasztalatot, egy örömöt, egy jó érzést. Természetesen minden, ami veled történik az lényeges, még akkor is, ha az elsőre teljesen jelentéktelennek tűnik. Rábukkanhatsz néhány olyan lehetőségre is, melyek eddig hidegen hagytak, vagy már többször eltántorítottak a cselekvéstől, mert túl sok kockázatot rejtettek. Most könnyen megeshet, hogy mégis beleugranál az ismeretlenbe. Légy bátor, és tedd azt, amiről azt véled, hogy jó. Olyan helyekre is eljuthatsz, melyek magukkal ragadnak, általuk pedig új barátokra, üzleti lehetőségekre találhatsz, érdekes kapcsolatok alapjait teheted le.

Jelentősen megnő ezen a héten a szeretet iránti igényed, és ez nem feltétlenül csak emberekkel függ majd össze, hanem állatokkal, tárgyakkal, helyekkel kapcsolatban is. Kíváncsi vagy új dolgokra, ismeretlen személyekre, de egy romantikus film is magával tud majd ragadni. Ezt a fajta szükségletedet mindenképpen elégítsd ki, de elsősorban olyan embereket keress, akiknek nem lesz terhes, hogy figyelmet követelsz tőlük. A családtagok persze a legjobb alanyok, de a barátaid is biztos örömmel fogadják különleges ötleteidet arra vonatkozóan, hogy eltöltsetek közösen a megszokottnál is több időt. Rendkívül kedves és odaadó leszel, ami meglephet néhány embert, de sebaj, te csak szeress.

A hétköznapok igencsak sűrűre sikerednek, a megszokotton túl rengeteg extra feladat érkezik, amelyek jelentős része nem tűr halasztást. Magánügyekkel, tanulással, vagy épp munkáddal, vállalkozásoddal összefüggésben is több tennivalód lesz, mint máskor. Ez eléggé le fog terhelni, viszont tartsd szem előtt, hogy amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra. Közben próbálj meg időt szakítani a kikapcsolódásra, mert a mérleg nyelvét ki kell egyensúlyoznod! Nem robotolhatsz örökké! Aztán, amint lehetőséged lesz rá, szállj ki a mókuskerékből, így enyhítve a feszültséget. A stressz neked sem kedvez, de most többször is túlvállalhatod magad, ami folyamatos fáradtsággal járhat.

A heti bolygókonstellációk erőteljes hatással lesznek rád, különösen érzelmi téren. Ne félj megélni a szeretetet, adni belőle másoknak, és elfogadni, ha te kaphatsz belőle. Ne akarj a dolgok mögé nézni, és hátsó szándékot felfedezni. Csak éld meg azt, ami adódik. Ha a megszokottnál jobban fogod igényelni a szeretetet, az nem baj, sőt, erővel tölthet fel. Mondd ki bátran, ha igényled szeretteid figyelmét, de te is figyelj rájuk. Ezen a héten kiváló lehetőségek adódnak a tartalmas beszélgetésekre, fontos dolgok kitűzésére, és arra is, hogy kibékülj valakivel, ha a viszonyotok megingott mostanában. Tiszta szívvel és őszinteséggel fordulj környezeted felé, mert könnyen lehet, hogy olyasvalakinek van szüksége törődésre, aki nem feltétlenül áll közel hozzád, de jólesne neki a törődésed.

A hét elején nem minden alakul úgy, ahogy eltervezted, s még az is lehet, hogy kissé magadba fordulsz. Viszont ez nem baj, hanem inkább egyfajta szerencse, mert át tudod gondolni a következő napok vagy akár hetek terveit, s ha elcsendesedik az elméd, jobban átlátod, mik életedben a pillanatnyi akadályok. A gondolkodásra szánt idő hasznos lesz, az egyedül töltött órák új ötletek megszületését hozhatják. Űzd messzire a kudarc vagy a sikertelenség gondolatát, és gyorsan kezdj is bele valami izgalmas feladatba. Ha egyedül nem megy, akkor kommunikálj tudatosan környezeteddel, s lesz, aki majd a segítségedre siet. Könnyen meggyőződhetsz arról, hogy emberi kapcsolataiddal nincs különösebb gond.

Ezen a héten egyensúlyozd ki a mérleg nyelvét - bármiről legyen szó! Ha tartozol valakinek egy ígérettel, netán valamennyi pénzzel, akkor tudod, mi a dolgod. Tejesítsd, amit megfogadtál, és rendezz mindenféle adósságot. Találd meg a következő napokban az arany középutat munka, családi ügyek, barátok terén, és persze a pihenés is szerepeljen a programlistádon. Ha még vágysz egy kis nyári vakációra, ez a hét tökéletesen alkalmas arra, hogy felszabadultan kiéld vágyaidat. Akár családi összejövetelt is szervezhetnél, vagy utazz el valahová, ahol mindig jól érezted magad. Csinálj olyasmit, ami feltölt energiával, és sok örömöt ad neked.

Ezen a héten sok érdekes fordulat vár rád, Jupiter kedvez neked, hátszelet ad a sikerhez, viszont akadályok is állják utadat, amiket megfontoltan és okosan tudsz magad alá gyűrni. Akár váratlan bevétel vagy egyéb pozitív dolog, hír érkezhet hozzád, ami valamilyen formában mindenképpen növelni fogja javaidat. A gyarapodás garantált, fogadd be az új impulzusokat, ismerkedj emberekkel, mert ezáltal is növekedhetsz. Könnyen lehet, hogy valaki kifejezetten a te számodra tesz egy igen kedvező ajánlatot, amit nem szabad visszautasítani. A szívességeket köszönd meg, és légy hálás! Könnyen lehet, hogy pluszmunkához jutsz, vagy szüleid, rokonaid szeretnének meglepetést okozni.

Olyan napok követik egymást, amikor figyelned kell mindenre és mindenkire. Ami most történik, az hosszú távon mutat előre, és nem szabad elmenned egyetlen lehetőség mellett sem. Ne rémülj meg attól, hogy nem lesz időd pihenni, mert cserébe rengeteg új tapasztalatot gyűjthetsz, s erre nagy szükséged van! Fogékonnyá válsz arra, hogy a nagy ismeretlenhez közelebb kerülj, idegenekkel elegyedj szóba, olyan könyvet fogja a kezedbe, amelyet régebben sosem olvastál volna el. A szellemi horizont tágítása a legnagyszerűbb dolog, amit önmagadért tehetsz. Végre más szemszögből is hajlandó vagy megszemlélni ugyanazokat a dolgokat, így pedig a környezeteddel is hamarabb összhangba kerülsz.

Kellemes, nyugodt, békés napok állnak előtted, jelentős fennakadásra, problémára nem kell számítanod. Összességében elkerülnek a negatív hatások, ugyanakkor érzelmi szinten sok pozitív változásban lehet részed. Könnyebben megértesz másokat, az ő gondolataikat, cselekedeteiket, így pedig gyorsan szót értesz mindenkivel. Ezen a héten a baráti kapcsolatok kiemelt helyre kerülnek, és elkerülhetetlen lesz, hogy döntéseket hozz. Ha valakivel régóta hadilábon állsz, nem találtok közös nevezőre, akkor inkább engedd el őt, és keress valaki mást, aki támogat ahelyett, hogy gátolna. Kifejezetten kedvező az idő arra, hogy új üzleti kapcsolatokra is szert tegyél.

Jelentősebb nehézségek, gondok és akadályok nélkül telnek a hét napjai. Jó hír, hogy lesz bőven időd és energiád arra, hogy figyeld a világ változásait, módosíts néhány elavult dolgon, és tegyél valami jót önmagadért és szeretteidért. Hallgasd meg a sirámokat, légy támasza másoknak, barátaid vagy éppen kollégáid örömmel fordulnak majd hozzád. Ne fukarkodj az okos gondolatokkal, mert ha te adsz, vissza is kapod. Szánj időt arra, hogy átgondold a közelmúlt eseményeit, és a meg nem válaszolt kérdésekkel kapcsolatban végre tisztán láss. Igyekezz maximálisan megélni a jót, de a rossz dolgokat is értékeld ki, hogy segítsék utadat.

A hangulatod remek, sokat mosolyogsz, élmény lesz a közeledben lenni. Ahogy közeleg a hétvége, még emelkedik is a kedélyállapotod, ráadásul környezetedre is nagyszerű hatással leszel. Látványosan sziporkázol, bárkit le tudsz venni a lábáról, vonzó leszel, könnyen éred el a vágyott sikereket - igazából csak rajtad múlik, milyen célokat tűzöl ki magad elé. Ám mindenképpen engedd szabadon a fantáziádat és ötletelj bátran. Nagyon jó benyomást teszel az emberekre, még azokra is, akik eddig valamiért nem feltétlenül tartottak szimpatikusnak. Kiváló alkalom kínálkozhat arra, hogy új kapcsolatokat, barátságokat köss, üzleti téren kedd és csütörtök remek lesz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.