Heti horoszkóp (augusztus 18-24.) - Önbecsülésre taníthat a hét

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hullámvasút érzése minden jegy napjaiba beköltözik, egy kicsit fenn, egy kicsit lenn fogod érezni magad te is. Ám hidd el, a legjobb perspektíva mindig az önbecsülés. Ha önmagadban hiszel, akkor mindent átvészelsz, és a legrosszabb pillanatból is ki tudod hozni a legtöbbet.

A most induló hét minden szempontból remek energiákat rejt magában, nagyszerű lehetőségek sokaságát ígéri, s ha egy picivel több tudatosságot, figyelmet, kreativitást viszel a mindennapokba, akkor magad is meglepődsz a saját sikerességeden. Igyekezz azon dolgozni, hogy ne csak a hét első két napján lásd rózsaszínben a világot, hanem szerda utána is! Minden jóban lásd meg a még jobbat, az esetleges rosszban a tanulnivalót, az okot, hogy miért úgy történt, ahogy. Jól fogod magad érezni a bőrödben, gondolkodásmódodban is végre pozitív változás áll be - ráadásul nem külső, hanem egy belülről induló hatás által.

Nagyszerű lehetőségek sora nyílik meg előtted, ne félj belevágni az ismeretlenbe, kipróbálni magad új területeken. Sok embert ismerhetsz meg, akik mind inspirálhatnak, jó tanácsokat adhatnak, hallgasd meg őket, kérdezz, ettől leszel okosabb, tapasztaltabb. Olyasmire adódik alkalmad, amire eddig sose, de a helyzetből a lehető legtöbbet tudod kihozni. A változás szele utolér, ne nézz hátra, csakis előre tekints! Emellett ismerd be, hogy az elmúlt időszakban megakadt, befejezetlen ügyeid is megszaporodtak, igyekezz ezek végére járni, bőven van benned tartalékenergia ehhez. A fogyóhold időszaka az elmúlást szimbolizálja, így könnyebben elengedsz dolgokat, embereket.

A hét első fele rohanással telik, a sok megszokott feladat mellett rengeteg új is az asztalodra kerül, próbáld tartani másokkal a tempót, ha lazsálsz, ha homokba dugod a fejed, könnyen időzavarba kerülhetsz. Szerdán se lazíts, ha más nem, hát az otthoni ügyeknek járj a végére. Csütörtöktől kicsit felbolydul a világ, mert úton-útfélen kisebb összezördülésekbe keveredhetsz. Ha úgy véled, a tények téged erősítenek, és ezt bizonyítani is tudod, hát ne hagyd magad, s állj ki igazadért! Ne engedd, hogy botorságokkal vádoljanak, vagy rád akarjanak sózni olyan feladatot, amihez semmi közöd. A vitákat próbáld a javadra fordítani úgy, hogy kompromisszumokat kínálsz másoknak. A hétvégén minden nehézség alól felszabadulsz.

Az égi hatások egészen csütörtök reggelig megkímélnek a nehézségektől, sőt, sokszor inspirálnak. Érdemes lenne új terveket szőnöd már most, persze az őszi időszakra. A hét utolsó két munkanapján viszont átmeneti kellemetlenkedések nehezíthetik életedet, ugyanakkor képes leszel érzelmektől mentesen lerendezni mindent, amiért sokan lesznek hálásak neked! A vitákat elkerülve tudsz nagyszerű kompromisszumokra jutni másokkal, amolyan jut is, marad is alapon. Nagyon fontos lesz, hogy ne akadj fenn az apró részleteken, hanem a célt tartsd szem előtt. Kerüld a stresszt, ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból.

A hét első két napja igen aktív lesz, viszont problémáktól nem mentes! Épp ezért fontos, hogy a kommunikációd kifinomult és átgondolt legyen, így el tudod kerülni a vitákat, és mindenkivel mindent békésen le tudsz rendezni. A hetet megtörő szerdán pihend ki magad, majd jöhet ismét a munka. Rengeteg feladatot kell megoldanod, s gyakorta mások helyett! Ez nem nyeri majd el a tetszésedet, viszont cserébe olyan emberek elismerését vívhatod ki, akik eddig nem foglalkoztak túl sokat az érdemeiddel. A fogyóhold utolsó napjait éli, ezért ügyelj jobban egészségedre, lelki és fizikai állapotodra, most sok kis apróság kellemetlenné teheti az egyszerű hétköznapokat.

Tevékeny napok állnak előtted, kiemelten igaz ez a karriereddel, szakmai előmeneteleddel összefüggő dolgokra. Mindenképpen várható valamilyen jó hír, pozitív változás, csütörtöktől pedig nagyon elemedben leszel. Bármilyen nehézségű feladattal képes vagy a héten megbirkózni, olyannyira, hogy még saját magadat is megleped ezzel. Sikerrel rendezed mindazt, ami a múlt hétről megmaradt. Nem fogsz vacillálni vagy mérlegelni, bizonyítási vágy él benned, és sok elismerést is bezsebelsz emiatt. Napról napra kiegyensúlyozottabb leszel, s ennek eredményét környezeted is látja, sőt még másokat is tudsz majd ösztönözni.

Meghatározó időszak lesz ez a hét számodra, nagy jelentőségű dolgok történhetnek, viszont a változásnak nem szabad ellenállnod. Hagyd, hogy új szelek fújjanak, s alkalmazkodj a módosuló körülményekhez, - hidd el, ez a te érdeked! A hét elején még általában a nyugalom, csütörtökön és pénteken a kapkodás és a felfokozott lelki és szellemi állapot lesz jellemző. Rakd rendbe a gondolataidat szerdán, így kiváló tervek megvalósításával folytatódhat a megszakított munkahét. Számos lehetőség és kihívás keresztezi az utadat, lehet, hogy olyan feladatot is teljesítened kell, melyhez hasonlót még sohasem csináltál. Magadra leszel utalva, de ez ne adjon okot a csüggedésre vagy kétkedésre!

Tegyél meg mindent azért, hogy 100 százalékig ellásd a feladataidat, felkészülj egy esetleges vizsgára, interjúra, tárgyalásra. Ezen a héten semminek ne fuss neki ímmel-ámmal, fontos, hogy mindenre kiterjedően ismerd a különféle dolgok részleteit, apró elemeit, így fogsz tudni megfelelően helytállni a nagy kihívást rejtő körülmények között. Szerdán nyugodtan lustálkodj, aludj sokat, és készítsd elő a következő két munkanap pontos időbeosztását, mert feladatból lesz bőven. Néhány kellemetlen esemény kedvedet szegheti, ám pénteken és a hétvégén ismét jó formában leszel, és kiválóan átlátod a különféle helyzeteket.

Remek napok állnak előtted, tele leszel életkedvvel, örömteli helyzeteket tudsz megélni. Az is biztos, hogy az energiatartalékaid hamarabb leapadnak, mint máskor, hisz a Hold fogyóban van, de egyéb pozitív hatásoknak köszönhetően minden bonyolult helyzetet megoldasz. Ha akarod, akkor a hét elejét ellébecolhatod, de csütörtökön és pénteken állnod kell a sarat. Érdekes és meghatározó élményekben lehet részed szerdán, melyek akár a következő hónapok eseményeivel kapcsolatban is irányt mutathatnak. Gyorsan, de összességében igen hasznosan telnek a napok, sok tenni- és tanulnivaló vár rád, figyelj az előtted feltárulkozó lehetőségekre!

A hét első két napján nem leszel túl jó formában, akár a lustaság jelei is megmutatkozhatnak rajtad, épp ezért szerdán nyugodtan lógasd a lábad, és ha a totális semmittevésre vágysz, hát éld meg azt bátran! Csütörtökön nem találod a helyed, sok feszültséggel, érzelmi nehézséggel kell számolnod, amit csak odafigyeléssel, tudatossággal lehet legyőzni. Találj ki új célokat, teljesítsd a saját vágyaidat, és ne érdekeljen, mit gondolnak erről mások. Az a szerencse, hogy Bakként tudatosan és okosan fel tudsz készülni minden nehézségre. Ne idegeskedj feleslegesen, közlekedés terén ne hágd át a szabályokat. Hatalmas toleranciát kell tanúsítanod, ám cserébe péntekre minden lenyugszik körülötted, s helyrejönnek a dolgaid.

A hét első fele nem hoz különösebb izgalmakat, de ettől ne ijedj meg, legalább utol tudod érni magad, el tudod rendezni a függőben lévő ügyeket. Csütörtöktől remek napok állnak előtted, többet hozhatsz ki belőlük, mint azt a hét elején reméled! Egy olyan időszak veszi kezdetét, amikor a megfelelő, odaadó és precíz teljesítés mellett a dicséretek sem maradnak el, s olyan emberek szimpátiáját is elnyered, akik eddig figyelmen kívül hagytak téged. Több irányból érkezik méltatás, ez jót fog tenni az önbizalmadnak, megerősít abban, hogy jó irányba haladsz. A kedélyállapotod folyamatosan javul, és másokra is nagyszerű hatással leszel.

A hét első két napja jelentősebb események nélkül telik, de ez még nem jelenti azt, hogy lazsálhatsz, csupán azt, hogy megválogathatod, mivel akarsz foglalkozni és mivel nem. Mindaz, amit most előrébb sorolsz az életedben, azzal teljes erőbedobással törődj, ne csak ímmel-ámmal. Legyen a mottód a hét első felére az, hogy „a kevesebb néha több!”. Szerdától élj más ritmusban, csütörtöktől pedig ne szaladj el a lehetőségek mellett! A hét dolgosabb részén igen nagy az esély arra, hogy környezetedből valaki érdekes ajánlattal áll elő, amit hallgass meg, ugyanis lehet benne olyan részlet, ami megragad. Légy bátor, ugorj az ismeretlenbe.

Hétvégi horoszkóp (augusztus 16-17.) - Az elengedés hétvégéje következikhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-a-life-hu-hetvegi-horoszkopja-augusztus-16-17.htmlEzen a hétvégén nagy valószínűség szerint elengedsz valamit az életedből. A búcsú fájdalmasnak tűnhet ugyan, de tartsd szem előtt, hogy amikor becsukódik egy ajtó, mindig kinyílik egy másik. Ám hogy mit engedsz el magad mellől, és mire nyitsz új ajtót, a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el neked. Horoszkóp--Szuperhold lesz 2014. augusztus 10 -én - Csak a karod kell kinyújtanod!http://www.life.hu/horoszkop/20140807-2014-augusztus-10-szuperhold.htmlEz a vasárnap eltér a többitől, mert ha az égre nézünk, csodás látványban lesz részünk. Ám, akik érzékenyek a Teliholdra, még nagyobb teherként élhetik meg ezt a napot, fáradtabbak, nyűgösebbek, zaklatottabbak lehetnek, és garantált az alváshiány. Horoszkóp--Pénzhoroszkóp augusztusra - most alapozhatod meg a jövődet!http://www.life.hu/horoszkop/20140721-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-augusztus.htmlAz Oroszlánban ragyogó Nap társául szegődik a Merkúr, a Vénusz és a Jupiter is egy-egy időre, s így sok szempontból megkönnyítik a pénz bevonzásának lehetőségét. Ami eddig akadozott, az most lendületbe jöhet. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.