Havi horoszkóp szeptemberre - Jó irányba indulhat az életed

asztrológia ezoterika havi horoszkóp horoszkóp szeptember havi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merkúr és Vénusz ebben a hónapban kétszer is jegyet vált, s elkerülhetetlen, hogy megpróbáld jobb irányba fordítani az életedet. Ehhez mindent biztosítanak az égiek, neked csak meg kell tenned az első lépést. Ám hogy mi a feladatod pontosan, azt a Life.hu havi horoszkópja árulhatja el neked.

Különleges hónap vár rád, a szeptemberi hatások kedveznek a szellemi és a testi fejlődésnek is. Ambíció, kreativitás és kitartás ötvözete lesz jellemző rád, minden döntésedben megjelenik ez a hármas, szinte kizárt, hogy hibát véts. Jelentős eredményeket hozhat életedbe, ha mersz változtatni, módosítani az eddigi berögzöttségeiden. Karrier és anyagiak terén több új kapu is megnyílik előtted, merd átlépni a küszöböt. Sikerülhet végre több, régóta húzódó problémát megoldani, meglehetősen könnyedén. Érzelmek terén kiegyensúlyozott időszak következik, amikor a párban élők szerelme elmélyül, a párkeresők pedig mindenre rátalálhatnak, amire eddig vágytak.

Érdekes és izgalmas eseményekkel lesz tarkított szeptember hava, olyan fordulatok dobják fel a hangulatodat, melyeket nem is terveztél, illetve nem reménykedtél abban, hogy épp most történhetnek meg veled. Kifejezetten sikeresen alakulnak szakmai lehetőségeid, ha tanulsz, akkor kiváló felfogóképességeddel nyűgözheted le a környezetedet. Magánéleti téren a hónap közepe kissé problémássá válhat, adódhatnak bosszúságok, értelmetlen viták, ugyanis túl sokat akarsz tenni a másik félért, olyannyira, hogy az már sok lehet neki. Tele leszel erővel, energiával és kellő lelkesedéssel, de nem ártana alkalmanként tanácsot kérni tapasztaltabbaktól, hogy tényleg jó irányba haladsz-e.

Remek hetek várnak rád, minden a tervezettek szerint alakul, kicsi az esélye annak, hogy valaki vagy valami a kedvedet szegje. Ugyanakkor fontos tudnod, hogy a hónap közepén adódhat pár nap, amikor kissé kifulladsz, és könnyen lehet, hogy hangulatingadozásokat produkálsz, ugyanakkor amilyen gyorsan felbukkan ez a helyzet, ugyanolyan gyorsasággal nyoma is vész. A hónap irányvonala az, hogy használd a kreativitásodat, légy rugalmas, nyitott és befogadó minden újdonságra. Akkor teszed jól, ha sokat dolgozol, vállalod az ismeretlen kihívásokat, viszont a magánéletedre is hagysz elegendő időt.

Rengeteg váratlan helyzettel kerülsz szembe szeptemberben, és természetesen most is az az elsődleges cél, hogy felvállald a kihívásokat, és megpróbáld azokból a maximumot kihozni. A közelgő őszi időszak több figyelmet kíván tőled, szaporodnak a feladatok, és a külvilág felől érkező apró jelek sokat segíthetnek megérteni a pillanatnyi feladatokat és azok fontosságát. Intuíciód rengeteget segíthet abban, hogy időben meglásd, megértsd, mi a jó és a rossz közötti különbség. Most azzal tudsz sikerre vinni mindent, ha képes leszel együttműködni másokkal, elfogadni a tanácsokat, kérdezni, ha bizonytalan vagy.

Igen vegyes hatások jellemzik szeptember havát, ám egy percre se csüggedj, hisz mégiscsak Oroszlán vagy, tele tűzzel, tenni vágyással - igaz? Kár lenne tagadni, hogy lesz pár rossz pillanatod, amikor nem találod a helyed, nem lelsz békét, vagy nem találod meg másokkal a közös hangot, ám összességében mégis szerencsésnek érezheted magad, hisz ha bele is csúszol egy-egy gödörbe, garantált, hogy ki tudsz onnan mászni. Jupiter nem tud minden nehéz helyzettől megkímélni, de segít abban, hogy könnyebben átvészeld a bonyolult szituációkat, a jó lehetőségekből pedig sokat ki tudsz hozni, csak bátornak kell lenned.

Egy olyan hónap áll előtted, amikor békére lelsz, s bár igaz, hogy rengeteg dolgod lesz, de képes leszel mindennel időben végezni, a saját és mások megelégedésére. Nyugodt, kiegyensúlyozott, bonyodalmaktól szinte teljesen mentes hetek követik egymást. Ha épp nincs kedved nagyot alkotni és tündökölni, hát ne hajszold túl magad. Új ötleteid megvalósítását ne siesd el, minden lépést tervezz meg, így érhetsz el jó eredményeket. Inkább a kevesebb néha több elvét alkalmazd! Pénzügyi téren minden esély megvan a javulásra, a jelenlegi helyzeted gyarapítására. A magányosokra is végre rátalálhat a szerelem.

Ahogy közeleg a nyár vége, s beköszönt szeptember hava, érdekes, izgalmas impulzusok érnek, feltöltődsz, élmény lesz a társaságodban lenni. Örömmel adsz tanácsokat másoknak, de te se félj kérni, ha elakadsz az élet sűrű rengetegében! Rengeteg feladat vár megvalósításra, akad köztük régi, halogatott és sok új is. Ha szükségét érzed a változásoknak, eljött az idő a cselekvésre! Most bármi szóba jöhet, akár egy költözés, állásváltoztatás, tanulmányok megkezdése, vagy végleges lezárása, sőt, akár egy akadozó, bonyolult szerelemtől való megválás. A lényeg, hogy ne félj búcsút inteni annak, ami rosszul működik az életedben.

Sok minden vár rád, ám egy biztosan elkerülhetetlen: a szellemi fejlődés, a megakadt dolgok miértjének megértése, a bonyolult ügyek lezárása. Ez akkor is kikerülhetetlen lesz, ha megpróbálod alkalmanként homokba dugni a fejed azt gondolván, így majd minden elmúlik magától. Ne tedd! Vedd kezedbe az irányítást, ez nem lehet idegen feladat neked, Skorpiónak. Inkább érezd azt, hogy sok örömhír érkezik, neked pedig ezeket meg kell próbálnod a magad javára fordítani. Jupiter kedvező hatása főleg munka terén lesz érezhető, s persze nem kell feltétlenül váltanod, ám nézd a lehetőségeket, csapj le a megüresedő helyre, mutasd meg, hogy több van benned, mint azt sokan gondolnák.

Talán már augusztus utolsó napjaiban is érezted, hogy ez a szeptember más lesz, mozgalmasabb, izgalmasabb, kihívásokkal és lehetőségekkel teli. Igen, jól érzed, nem csap be a belső hangod! Ösztönösen érezni fogod, hogy új irányba indulhatsz el, a fejlődés különböző formáit élheted meg. A körülmények adva vannak, de cselekedni továbbra is neked kell. Azt mindenképpen vedd figyelembe, hogy a rohanás és a kapkodás nem segíti elő a célok elérését, így inkább légy lassú és megfontolt, mert valójában ezzel növelheted a siker és a dicséretek bezsebelhetőségét. Kedvező fordulatok jönnek, ezért energiádat ne szórd szét, inkább mindig egy dologra összpontosíts.

Szeptember hava eleinte nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, de ez ne rémítsen meg, ne futamodj meg a bonyolult helyzetek elől! Az égi konstellációk a hónap első napjaiban kifejezetten megnehezítik a dolgod, szétszórt lehetsz, hajlamossá válhatsz a kapkodásra, idegeskedésre, és olyan dolgokon is fennakadsz, amiken máskor nem. Épp ezért minden fontos lépés előtt mérlegelj, s ha úgy érzed, valami nem szolgálja az érdekeidet, akkor azt ne erőltesd! Váratlan vitákkal kell szembenézned, viszont jó hír, hogy legkésőbb 9-én megszűnik minden akadályoztatás, s hirtelen ismét az élet napos oldalára kerülsz. A hónap második felében az érzelmek kerülnek fókuszba, csak figyelj!

Szeptemberben új kapuk nyílnak ki előtted, s érdekes lesz, ahogy felfedezel olyan lehetőségeket, melyek valójában már régebben is megadattak neked, de valamiért nem éltél velük. Ne csak a munka, a tanulás vagy a pénzszerzés motiváljon, hanem az átalakulás lehetősége is. Légy nyitottabb a világra, az emberekre, a lehetőségekre, erősítsd az önbizalmadat, légy céltudatosabb, ez pedig javítja az önbecsülésedet is. Tele leszel energiával, új barátokat, ügyfeleket szerezhetsz - légy bátor, lépj a tettek mezejére. Jupiter áldásos hatásával valamilyen szerencse váratlan módon érkezik az életedbe - fogadd örömmel!

Az ősz napról napra közeledik, bár a te szíved és lelked még a nyári napfényben úszik, s ezt bizony sokan látják! Nem véletlen, hogy rengeteg ember keresi a társaságodat, egy tanácsért is hozzád fordulnak, de a jó eszmecserék sem maradnak el. Persze, nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy az elvégzendő tennivalók is sokasodnak, miközben oda kell figyelned a váratlan lehetőségekre, mert mind munka, mind pedig anyagiak terén jó esélyt kapsz a változáshoz. Szerelemben is izgalmas időszak áll előtted, ha már el vagy kötelezve, akkor érzelmeid még inkább elmélyülnek, ha keresed az igazit, a hónap második fele kedvez egy új szerelem megérkezéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.