Heti horoszkóp (szeptember 8-14.) - A megbékélés hete következik

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amennyiben valakivel régebb óta haragban állsz, azt ezen a héten könnyen tudod rendezni. Lehet, hogy nem lesztek ismét barátok, de a lelked megnyugodhat. Ám hogy mit ígérnek pontosan a csillagok, azt a Life.hu heti horoszkópjából tudhatod meg.

Kiválóan érzed magad a bőrödben, a kedélyállapotod látványosan emelkedik napról napra, sokat mosolyogsz, és másokat is képes leszel jobb kedvre deríteni, pozitív gondolkodásra bírni. Az ősz számodra nem kedvetlenséget, hanem örömöket ígér, - éld meg a szépséget, ami minden pillanatban keresztezi utadat. Most bármilyen élethelyzetben feltalálod magad, bármit képes leszel megoldani, a kicsiből nagyot létrehozni. A húrt viszont ne feszítsd túl, ne vállalj magadra többet, mint amit teljes biztonsággal el is tudsz végezni, és kedved is van hozzá. Nem célszerű kíméletlenül hajtanod magad, találd meg az arany középutat, legyen időd szórakozásra és kikapcsolódásra is.

Kiegyensúlyozott, nyugodt, békés, és még eredményes is lesz ez a hét, - már-már túl sok a jóból? Ne aggódj, és ne keress hibát ott, ahol nincs is. Ezek a napok tökéletesek lesznek alkotáshoz, a jövő tervezéséhez, de akár a régi, függőben lévő ügyek lezárásához is. Örülj annak, hogy az elvetett magok végre kibújnak, és elégedetten tekinthetsz körbe, hisz a legtöbb dolog rendben van körülötted. Hát nem ezért dolgoztál, hogy elérj egyfajta békés állapotot? Fogadd el, hogy a sors kegyeltje lehetsz, - erre a hétre biztosan. Gond legfeljebb abból adódhat, ha keresel magadnak valamit, ami kizökkent ebből a nyugalomból. A most következő napok segítenek abban, hogy erővel és energiával töltődj fel, ami rád is fér!

Szakmai téren jó hírek érkeznek, ha van saját vállalkozásod, azzal összefüggésben remek kilátások nyílnak meg előtted. Ezen a héten sok érdekes dolog történik körülötted, fogadd be a pozitív impulzusokat, és oszd meg örömödet másokkal. S ha elvégezted minden dolgodat, akkor engedj teret a mélységes elégedettség érzésének, - mert bizony Te mindent megtettél, hogy jól alakuljanak a dolgok. Tanulmányaid terén is jelentős és látványos fejlődésre számíthatsz, - vagy talán ideje eltűnődni azon, miként fejleszthetnéd magad? Fontos, hogy mondj köszönetet azoknak, akik valamilyen formában részesei voltak eredményeidnek.

Mostanában alig volt alkalmad arra, hogy kikapcsolódj, és foglalkozz önmagaddal, s olyan dolgokkal, melyeket nagyon szeretsz. Ez a hét más lesz, olyannyira, hogy minden nap jön valami jó dolog, egy pozitív hír, összeismerkedhetsz kedves emberekkel, így a kedélyállapotod remek lesz. Számos dolog eltér majd az eddigiektől, képes leszel más dolgokat csinálni, más munkametódusokat kipróbálni, alkalmazkodni a változó körülményekhez, - s ez utóbbi bizony nagyon is időszerű! Új kapuk nyílnak meg előtted egy sikeres időszak irányába. Egész héten tele leszel energiával, szinte minden tervedet könnyedén viszed sikerre, ha esetleg el is akadsz, gyorsan nekifutsz újra, vagy épp akad valaki, aki besegít neked.

Minden tekintetben remek kilátásokkal kecsegtet ez a hét, szeptember egészét tekintve kiemelkedő napok állnak előtted. Ami most adódik lehetőségként, az meghatározza az év hátralévő részét, úgyhogy mindent ragadj meg, még akkor is, ha a feladat nagysága vagy épp összetettsége eleinte inkább megfutamodásra késztetne. Régi vágyaid ismét terítékre kerülnek, és ügyes logikával, okos döntésekkel fogod tudni kiválasztani azt az egyet vagy kettőt, melyek most könnyen megvalósíthatóak. Minden cselekedeted pozitív eredményt hoz, és az is feltűnik, hogy végre jobban megbecsülnek, s elismerik erőfeszítéseidet.

Összességében nagyszerű energiák vesznek körbe ezekben a napokban, örömteli helyzetekkel lep meg téged a héten téged Jupiter és Merkúr, különösen szakmai téren jöhetnek jó dolgok, nagyszerű lehetőségek. Lesz részed a napokban váratlan, furcsa, vagy akár extrém helyzetekben is, a lényeg, hogy mindenre légy nyitott és befogadó. Szóba kerülhet vállalkozásindítás vagy fejlesztés, de hitelezés terén is kiváló lehetőségek adódnak, a Hold segíti ambícióidat, különösen szerdán és csütörtökön. Mindenképpen eredményes leszel, de nagy nyereséget csak akkor könyvelhetsz el, ha bátor leszel, s belevágsz az ismeretlenbe. Minden döntés egyfajta megpróbáltatás, de most nem tudsz rosszul választani!

Érezd jól magad a bőrödben! Ne a körülményeid határozzák meg, miként érzed magad, hanem Te mondd meg, hol és mi a jó neked! Nem baj, ha épp alaposan le vagy terhelve, a lényeg, hogy találd meg az apró örömöket a pillanatnyi helyzetedben. Semmi nem ellened, hanem éppen érted fog történni ezekben a napokban, ezért fontos, hogy bátor légy, és minden új kihívásra mondj igent! Elő kell venned rejtett tartalékaidat, és készen kell állnod a kemény munkára. Jó és bátor döntések nélkül nem fogsz tudni előrébb jutni. Ne panaszkodj, és ne kifogásokat keress, hanem lehetőséget a változásra és a fejlődésre! Emellett nézz utána annak, vajon mostanság minden ígéretednek eleget tettél?

A legfontosabb tennivalód ezen a héten az, hogy ismét pontos célokat tűzz ki, és ne csak hagyd magad sodortatni az árral! Ha akadnak majd olyan pillanatok, amikor eluralkodik rajtad a bizonytalanságérzet, azonnal keress biztos pontokat, megerősítéseket, s higgy abban, hogy bármire képes vagy. A hét második felében ismét beköltözik életedbe a harmónia, aminek egyik alapfeltétele, hogy nem hagyod a külső, negatív vagy épp kellemetlen hatásokat beszivárogni az életedbe! A döntéseid a tieid, ne engedj beleszólást abba, amiről tudod, hogy úgy jó, ahogy van! A gyeplőt tartsd a kezedben. Ereszd el a görcsösséget és kizárólag a saját elvárásaidhoz igazodva akarj feladatokat megoldani. Képes vagy rá!

Az égiek jelentős segítséget adnak céljaid megvalósításához, úgyhogy a mottód legyen erre a hétre: „Teljes gőzzel előre!” Jól teszed, ha kissé megerőlteted magad, mert azon túl, hogy mindenképpen jó dolgok történnek veled, ha szorgalmas leszel, akkor az eredményességet meg tudod többszörözni. Szakma, munka, vállalkozás és pénzügyi téren is javulhatnak körülményeid, stabilizálódhatnak a dolgaid, - hát tegyél meg magadért mindent. Magánélet terén viszont adódhatnak bizonytalanságra okot adó tényezők a hét második felében. Több emberi kapcsolatot is át kell alakítanod, s elkerülhetetlen, hogy időt és energiát áldozz szeretteidre.

Hiába tervezted el, mi mindent fogsz elvégezni, szinte semmi sem alakul kedved szerint. A hétfőd kifejezetten leterhelő lesz, kedden már jobban haladsz előre, s szerdán érkezik el az a pillanat, hogy végre fellélegezhetsz, mert többet is el tudsz végezni annál, mint amennyit terveztél. A hét eleji szétszórtsággal vegyült feszültség hirtelen megszűnik, tele leszel ismét pozitív gondolatokkal, s még másokat is mosolyra és cselekvésre tudsz ösztönözni, annyi energia lesz benned. Ha valamilyen különleges ajánlat érkezik hozzád, ragadd meg, cselekedj és csinálj valami egyedi dolgot. Ha kritikával illetnek, azt hallgasd meg, gondold át, és nem ártana el is fogadni, aztán pedig módosítani az esetleges hibákon.

A heti bolygóállások érdekes reakciókat váltanak ki belőled. Sokszor azt fogod érezni, hogy jobb, ha kevesebbet beszélsz, és leginkább csak figyelsz. A változások, a világ történései mind fontosak, de most inkább maradj kívülálló, így szerezhetsz sok hasznos tapasztalatot. Persze, kissé idegen lehet számodra az, hogy inaktív módba kell kapcsolnod, ám hidd el, néha jó háttérben maradni, - s ez a hét pont ilyen! Tudnod kell azt is, hogy Mars miatt nem mindig fogsz tudni tökéletesen kommunikálni, úgyhogy csak akkor szólj, ha tényleg van mit mondanod. Csak olyan döntéseket hozz, melyek nem halaszthatóak el!

Remek hangulatú napok állnak előtted, sok pozitív égi hatás kövezi ki az előtted álló utat. Észre fogod venni, hogy minden könnyebben megy, a célokat jobban látod, a nehézségek sem akkorák, mint amilyennek eddig tűntek. Különösen munkádban, karrieredben, anyagiak, vagy épp tanulmányaid terén nőnek az esélyek arra, hogy jelentős sikereket érj el. Most ne ragaszkodj az eredeti elképzeléseidhez, hanem bátran rugaszkodj el a realitás talajától, légy befogadóbb, az újdonságokra nyitott, ha kell, akár mozgékonyabb is, és vedd észre a különleges lehetőségek garmadát, ami az utadat keresztezi.

Őszi szexhoroszkóp 2014-ben - Felejtsd el a gátlásokat!http://www.life.hu/horoszkop/20140825-life-hu-oszi-szexhoroszkop-2014.htmlHódítás? Csábítás? Megtartani vagy elengedni? Meddig mehetsz el ezen az őszön? Vajon szabad feszegetni a határokat? A Life.hu szexhoroszkópja elárulja neked.HoroszkópThinkstockPénzhoroszkóp szeptemberre - az aktív teremtés időszaka következikhttp://www.life.hu/horoszkop/20140822-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-szeptember.htmlSzeptember hava minden jegynek jót hoz, viszont a plusz munka, a különleges ötlet és természetesen a megvalósításba beleölt idő arányában részesül mindenki a pozitív eredményekből. Ám hogy milyen erőfeszítések várnak rád, azt a Life.hu horoszkópjából tudhatod meg.HoroszkópThinkstockSzerelmi horoszkóp szeptemberre - A finom nőiesség megélésének időszaka jöhethttp://www.life.hu/horoszkop/20140822-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-szeptemberre-2014.htmlLégy kacér, de ne kirívóan kihívó! Éld meg a nőiségedet, de figyelj az arányokra és arra, hogy csak annak mutasd meg rejtett énedet, aki azt valóban megérdemli. Ám hogy mit és kit hoznak eléd a csillagok, azt a Life.hu szerelmi horoszkópja árulhatja el neked.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.