Heti horoszkóp (szeptember 22-28.) - Hozd ki magadból a legtöbbet!

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfői és keddi nap minden jegy számára megterhelő, nehézkes, kissé döcögős lesz, ám a szerdai újholddal mindannyian megújulunk, feltöltődünk, és nagy dolgokat tudunk végrehajtani. Ám hogy mire számíthatsz pontosan, azt a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked.

Igen nehezen viseled a hétfői napot, kevés az energiád és nem sok kedved van a munkához vagy a tanuláshoz. Tulajdonképpen semmi sem vonz? Sebaj, ez keddre sokat javul, szerdára pedig ismét elemedben leszel. Olyannyira lendületbe jössz, hogy érdemes lenne dupla sebességre kapcsolva végezni a feladataidat, mert képes leszel elérni minden célt. A hangulatod folyamatosan javul, s péntekre már te leszel mások lelki támasza. Sok érdekes hír fut be hozzád a héten, melyek közül akad egy, ami már-már túlságosan is felkelti a figyelmedet. Valamilyen karrierrel, munkával összefüggő lehetőség adódik, amit muszáj megragadnod!

Adódhatnak galibák és kusza élethelyzetek a hét elején, részben munkával kapcsolatban lehetnek késéseid, botlásaid vagy félreértéseid, de magánéleti téren is belefuthatsz abba a hibába, hogy nem figyelsz szeretteidre eléggé, ezt pedig tutira a fejedhez fogják vágni. Próbálj kicsit tudatosabb, figyelmesebb lenni, mert mindazt, ami a hét elején nem alakul jól, ki tudod javítani szerdától, de kell hozzá a szeretet, az őszinteség és a tisztelet hármasa. A hét közepétől folyamatosan pozitív hírek érkeznek, ez pedig jót tesz a lelkivilágodnak. A barátoktól, családodtól vagy munkahelyedről kapott örömteli információk felturbóznak, cselekvésre sarkallnak.

Számos remek ötlet és elképzelés lát napvilágot ezen a héten, sokakat el fogsz kápráztatni, ne csodálkozz azon se, ha akad, aki csak veled akar dolgozni, esetleg közös vállalkozás indítására sarkall. Kiváló energiák vesznek körbe szerdától, és képes leszel kontrollálni mindent. Amibe belekezdesz, azt véghezviszed, megoldod. Valamilyen formában egyébként sem ártana, ha feljegyeznéd eszméidet, mielőtt elkallódnak a nagy rengetegben. Kreativitásod szárnyal, másokkal összefogva pedig óriási magasságokba tudnál eljutni. Ez a hét kiválóan alkalmas arra, hogy ne csak egyszerűen belekezdj egy új dolog megvalósításába, hanem azt különleges körülmények között, egyedi módon tedd meg.

A hét első felében érzékeny leszel, minden változást nehezen viselsz, pedig ezekből akad majd bőven. A váratlan hírek elbizonytalanítanak, főleg, ha azok anyagi ügyekkel, döntésekkel is összefüggenek. A téged érő külső hatásokra azonnal reagálsz, de nem mindig jól vagy épp türelmesen. Szerencsére szerda reggelre teljesen megszűnik ez a kellemetlen közeg, a feszültség tovaszáll, így ismét békésebb leszel, sőt, tudatosan keresed a kompromisszumos megoldásokat és a csendes, mindenki számára kielégítő megegyezéseket. Légy okos, ne bonyolódj harcokba, vonulj vissza, légy toleráns, és a hétvégére szervezz egy szuper házibulit.

Kifejezetten izgalmas és mozgalmas lesz ez a hét, tele energiával, ötletekkel, rendíthetetlen jó kedvvel. Munkából és eredményességből sem lesz hiány, képes leszel szinte mindennek, kicsinek és nagynak egyaránt örülni. Szakmai téren egyenesen rád kacsint a szerencse, és a magánéleted is rengeteg pozitív élménnyel gazdagodik - persze, ha hagyod! Mostanában felötlött egy állásváltoztatás gondolata? Az újholddal jöhet egy ajánlat, amit alaposan fontolj meg, s csak akkor mondj igent, ha minden a körülmények mellett szól! Egyéb esetekben a biztosat inkább ne add fel a bizonytalanért. Számos lehetőség érkezik tálcán, szinte csak ki kell választanod azt, ami neked tetszik.

Túl sok teher nyomja a vállad? Ezt a mondatot ezen a héten már múlt időbe teheted, mert csodás energiák övezik utadat, nagyszerű lehetőségekre bukkanhatsz, csupán picit kell megerőltetned magad a sikerért és az eredmények bezsebeléséért. Egyáltalán nem baj, ha sokszor túlvállaltad magad mostanság, ehhez most az elismerés is hozzátársul. Eljött az ideje annak, hogy a munkán és a szívességeken túl magadra is gondolj! Délutánonként a megfeszített munkatempódból adj lejjebb, és keress olyan örömforrásokat, amelyek a gondokért cserébe kompenzálnak. Ahogy telnek a napok, felfedezed magadban az extra energiatartalékokat, érdekes ötletekkel állsz elő, melyek bármikor munkára foghatók.

Nehézkes lesz a hétfőd, sokat kell tenned azért, hogy minden jó úton haladjon, s lehet, hogy így sem érsz mindennek a végére, ám ez egy percre se vegye el a kedved semmitől! Kedden már érezni fogod az újhold energiáit, szerdán pedig tobzódni fogsz ötletekben, lehetőségekben, és új barátságok vagy egy szerelem is útjára indulhat. Mindaz, ami az elmúlt két hétben megingatta az érzelmeidet, a hét második felében teljesen szertefoszlik, és a semmiségeknek is fogsz tudni örülni. Gyorsan tedd túl magad a hét eleji kellemetlenségeken, s hétvégére keress egy nyugalmas helyet magadnak, olvass, szánj időt a hobbidra, beszélgess az emberekkel.

Látványos kapkodásba kezdesz hétfőn, és kedden sem akarod abbahagyni? Ez leginkább a megfogyatkozott energiatartalékaid miatt lesz, amit szerdán az újholddal érkező csodás közeg gyökeresen megváltoztat. Tény, hogy sok elmaradt dolognak a végére érsz, de szükség van új feladatokra, jelentős kihívásokra is. Nemrég igencsak felkeltette valakinek az ajánlata az érdeklődésedet, amire most akarsz időt szánni? Mivel különösen aktív leszel szerdától, ezért az esetleges nehézségekkel szemben is állod a sarat, rengeteg öröm ér, melyek az estéidet is jókedvűvé teszik. Csütörtöktől még könnyebb lesz a helyzeted, Merkúr jóvoltából fokozott tempóra leszel képes, sok látványos eredménnyel.

Nyilas jellemedet mintha elhagynád hétfőn és kedden, szó szerint kiveszik belőled a tüzesség, az akarat, az ambíció, tőled teljesen szokatlan módon elbizonytalanodhatsz, a döntésképtelenség érzése pedig komoly teherként nehezedik a válladra. Sebaj! Tudd, hogy ez a helyzet nem a véletlen, hanem az égiek műve, és elsősorban gondolkodásra akarnak sarkallni, arra ösztönöznek, hogy tervezd a jövőt, legyenek rövid és hosszú távú terveid, írj bakancslistát, és merj nagyot álmodni. Szerdán fordul a kocka, hirtelen minden könnyebbé válik, különösen a fontos döntéshelyzetek során látszik, milyen könnyen mondod majd ki, hogy igen vagy nem.

Már érzed és látod az ősz egyértelmű jeleit, igaz? Érdekes felfedezés lesz az, hogy most nem zavar semmi, ami a hideggel vagy a lombhullással függ össze, hanem látványosan erőre kapsz, kreatívabb leszel, mint az elmúlt hónapokban bármikor, és sokak érdeklődését is felkelted. Fontos eleme ennek a hétnek, hogy feltétlenül találj magadnak valamilyen örömforrást, ami segít feltölteni energiatartalékaidat, és kompenzál a sok munkaóráért cserébe. Bár apróságok nyomaszthatnak ezekben a napokban, de mindent meg tudsz oldani péntekig, hogy utána teljes egészében élvezni tudd a hétvégét.

Ezen a héten kizárólag a fontos dolgokat tartsd szem előtt, minden, ami apróság, haszontalan vagy épp ráér a jövő héten, az kerüljön mellékvágányra! Nem pazarolhatod el az energiáidat, mert rengeteg tennivalód lesz, és komoly összpontosításra van szükség a tökéletes megvalósításhoz! Sokkal több figyelmet kell szentelned időd és energiád megfelelő beosztására. Eleve ezzel kezdd a hetet, utána pedig reggelente is határozd meg a legfontosabb feladatokat, sorrendjüket - ez remek támogatód lesz a felbukkanó akadályok között! Ha most tanulás, továbbképzés is jár a fejedben, intézd el mihamarabb a beiratkozást, nehogy lemaradj valamiről!

Nem számítasz komoly változásra a következő napokban? Pedig biztosan megtörténik! Kikerülhetetlen, hogy az újhold energiái ne legyenek rád jó hatással, ne ösztökéljenek, ne sarkalljanak arra, hogy új kalandokra add a fejed. Váratlan hirtelenséggel óriásit fordul veled a világ, csak figyeld a jeleket, és alkalmazkodj a változó körülményekhez! Érdekes hírek érkezhetnek pénzügyekkel összefüggésben, ha szerződést készülsz aláírni, szerda és csütörtök a legtökéletesebb erre. Emellett fontos változások történhetnek a munkahelyeden, vállalkozásod terén, de a magánéletedet sem kíméli a sors, bár igaz, hogy örülni fogsz a módosulásoknak.

Őszi szexhoroszkóp 2014-ben - Felejtsd el a gátlásokat!http://www.life.hu/horoszkop/20140825-life-hu-oszi-szexhoroszkop-2014.htmlHódítás? Csábítás? Megtartani vagy elengedni? Meddig mehetsz el ezen az őszön? Vajon szabad feszegetni a határokat? A Life.hu szexhoroszkópja elárulja neked.HoroszkópThinkstockHavi horoszkóp szeptemberre - Jó irányba indulhat az életedhttp://www.life.hu/horoszkop/20140822-a-life-hu-szeptember-havi-horoszkopja-2014.htmlMerkúr és Vénusz ebben a hónapban kétszer is jegyet vált, s elkerülhetetlen, hogy megpróbáld jobb irányba fordítani az életedet. Ehhez mindent biztosítanak az égiek, neked csak meg kell tenned az első lépést. Ám hogy mi a feladatod pontosan, azt a Life.hu havi horoszkópja árulhatja el neked.Horoszkóp--A lélek lepkeszárnyai - mit üzen neked a pillangó?http://www.life.hu/horoszkop/20140818-csodalatos-makrofotok-lepkeszarnyakrol.htmlA pillangót szinte minden ember kedveli, és a nők különösen rajonganak érte.Üde, változékony színei, megfoghatatlansága, törékenysége és az átalakulásra való képessége miatt a nőiesség szimbóluma is lehet.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.