Hétvégi horoszkóp (szeptember 13-14.) - Keresd meg örömeid forrását!

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajtad múlik, mit hozol ki a lehetőségeidből, ám sokszor épen az a probléma, hogy a lehetőséget észre sem veszed. Ezen a hétvégén ez lehet a feladatod: megtalálni azokat a forrásokat, amelyek gazdagabbá tesznek. Ám hogy mi vár rád pontosan, azt a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el neked.

Ez a hétvége minden szempontból kedvedre lesz, megtalálod benne a szerelmet, a romantikát, a szenvedélyes pillanatokat - csak rajtad múlik, mennyire merülsz bele az érzelmek mély tengerébe. Képes leszel odaadóbb és figyelmesebb lenni mindenkivel, emiatt pedig hálásak lesznek a barátaid, családtagjaid. Kérésekkel fordulnak hozzád, te pedig nem mondasz nemet nekik. A hangulatod remek lesz, a kapcsolatban élő Kosokkal könnyen megeshet, hogy egy rég várt elköteleződésre kerül sor - egy eljegyzés, házasság, összeköltözés formájában. Aki viszont még keresi az igazit, ne hagyjon ki semmilyen alkalmat egy randira.

Lehet, hogy szombat reggel még kicsit nyűgös leszel, de hamar megtalálod azokat az örömforrásokat, melyek képesek felvidítani. Mint máskor, most is leginkább rajtad múlik, hogy mit hozol ki a pillanatnyi lehetőségekből, s miként okozol magadnak valami örömöt, ami kilendít az egyhangúság állapotából. Ha lustálkodásra vágysz, éld meg ezt! Ha a konyhában találnád fel magad, s alkotnál valami kreatívat, semmi ne tartson ettől vissza! A pihenés fontos helyet foglaljon el az életedben, mert szükséged van rá, hisz sokat dolgoztál. Szombat délutánra ismét elemedben leszel, a mosolyt és az örömöt már nem másokon, hanem magadon is felfedezed, és elkezdesz vágyni a társasági életre. Vasárnapra van terved? Hagyd magad spontán vezetni!

Új élethelyzetekbe kerülsz ezen a hétvégén, érdekes helyszínek, fura körülmények kerülnek utadba, vonzani fognak az idegen emberek, ismeretlen kultúrák, s ha jön egy meghívás, biztos nem mondasz rá nemet. Élvezni fogod a sürgés-forgást, a társasági életet, de nem veted meg a sport lehetőségét sem. Lenyűgöz minden, ami eltér a szokványostól. Szeretnél sok dolgot megnézni, szívesen utazol is, ha adódik rá alkalmad, Megtalálod a közös hangot olyan emberekkel, akiknek eddig kerülted a társaságát. Rengeteg érdekes emberrel hoz össze a sors, nagyon sok pozitív élményben lesz részed. Fény derül arra, hogy a valamiért nem szokványos emberi külsők mögött micsoda szellemi magasságok rejtőznek. Igazi, véleményformáló hétvége lesz ez a mostani.

Ezen a hétvégén mindig csak egyetlen dologra összpontosíts teljes erővel! Mindegy, mi az, de semmiképpen ne aprózd fel magad, ne ígérd meg, hogy száz helyre is elmész! Jól teszed, ha sok időt szánsz emberi kapcsolataid megreformálására. Aki fontos számodra, azt ne hanyagold el! Szánj kellő energiát azokra, akikkel régen nem beszéltél, vagy csak felületesen tetted mostanság. Sokakkal nem találkoztál, pedig akadnak olyan ismerőseid vagy barátod, netán rokonod, akik emberi értéke igen jelentős. Az idő mindig kevés, de erre nem sajnálhatod! S ha letudtad ezt a szaturnuszi feladatot, akkor felmerülhet a szombat esti buli helyszínének kiválasztása. Szingliként kiváló esélyed van a flörtökre, az igazi bevonzására.

A belső hangod az elmúlt napokban folyamatosan megpróbálta tudtodra adni, hogy merre menj, min változtass, milyen hibákat követsz el, de te rendszeresen figyelmen kívül hagytad, ami bizony nagy hiba! Viszont Szaturnusz most nem hagyja, hogy a saját fejed után menj, s rá fog venni arra, hogy feltétlenül hallgass a megérzéseidre, mert a tudatalatti nem szórakozásból küldözget számodra hasznos információkat! Minden, ami most történik, jelentős hatással lehet arra, hogy harmóniába kerülj önmagaddal, és hogy előrébb tudj lépni olyan magánjellegű ügyekkel kapcsolatban, amelyek régebb óta megakadtak.

Az elmúlt éjszakák gyakran álmatlanságban teltek? Nem aludtál jól, mert rengeteg terv van a fejedben, és sok a lezáratlan ügy is? A hétvégén is magával ragad a fantáziád, egyre-másra jó ötletekkel rukkolsz elő, s egy részükbe talán érdemes is belekezdened - persze csakis úgy, hogy közben nem felejted el, hétvége van, s pihenni is kellene egy kicsit! Próbálj meg kiszakadni a mókuskerékből, s légy egy kicsit engedékenyebb magaddal, az önsanyargatás nem hasznos! Adj minél több szünetet a testednek és a szellemi felfrissülésnek, majd hétfőn ráérsz belevetni magad ismét a munka tengerébe. Ha őszinte vagy, akkor igazából nincs okod a félelemre, aggályoskodásra. Mit gondolsz?

Ezen a hétvégén nem nyugszol, egyfolytában jár az agyad, kattognak a fogaskerekek, új terveket szősz, emberekkel cserélsz eszmét, tanácsokat kérsz és adsz. Megállíthatatlannak tűnsz, csinálsz valamit otthon és házon kívül, és a tested is mozgásban lesz. Tele vagy nagyszerű és könnyen kivitelezhető tervekkel, és a megvalósítás sem várat sokat magára. Ehhez bőven kapsz most inspirációt, az első lépések után jöhetnek a következők. Ne hagyd, hogy bárki, bármiről lebeszéljen, hogy visszatartson, csak mert ő kudarcot vallott ugyanezen témában. Légy te az, aki másokat rábeszél a csatlakozásra!

Ezen a hétvégén rengeteget fogsz tűnődni azon, vajon akarsz-e komoly hírnevet, nagyobb elismerést szerezni magadnak, mint aminek jelenleg is a birtokában vagy. Vágysz-e arra, hogy örökké a középpontban légy, hogy mindig figyeljenek rád? Ezt neked kell eldöntened, ám ha a válaszod igen, akkor tudd, hogy megvan benned az a bizonyos x-faktor, ami feljebb tolhat a ranglétrán, csak eddig nem hagytál teret rejtett képességeid kibontakozásának. Itt az ideje, hogy egészen másképp állj a világhoz, kézen fogd a lehetőségeket, és megmutasd magad, különben sosem jön a vágyott siker és az elismerés.

Pihenni, lazsálni, lábat lógatni? Szuper gondolat, egyetlen pillanatra se térj el ezektől! Legyenek ezek a fő célkitűzések erre a hétvégére, eszedbe se jusson dolgozni, vagy fizikailag leterhelni magad! Számtalan apró, de mindenképpen pozitív élményben lesz részed, így előfordulhat, hogy nem jut elég időd az alvásra, de ezt se bánd. A felelősségvállalás kérdése szombaton központi téma lesz, ki kell mondanod valamiről, hogy akarod-e vagy sem, és később nem változtathatod meg a véleményedet, hát hozz bölcs döntést. Vasárnap érdekes fejleményről kapsz hírt, mely részben örömmel tölt el, másrészt kissé meg is ijeszt, hisz ez tőled is igen sok idő- és energiabefektetést igényel a későbbiekben.

Kissé nyűgösen kezdődhet számodra a hétvége, elfáradtál az elmúlt napokban, - ismerd be! Még az is lehet, hogy titkolod, de valójában szívesebben lennél egyedül, mint nagy társaságban. Legyen úgy, ahogy te akarod, bár az is igaz, hogy amint telnek a percek és órák, rá fogsz jönni, hogy épp a közösségi élet az, ami kizökkent a monotonitásból és ismét mosolyt csal az arcodra. A családod vagy barátaid hallani sem akarnak arról, hogy nélkülözniük kelljen téged két teljes napra. Hidd el, jót fog tenni, ha körbevesz a szeretet, és te is adhatsz valamit másoknak. Hiába gondolod azt, hogy kell a magány, tévedsz!

Levegős jegyedhez jól passzol ennek a hétvégének az energetikája, kiváló hangulatban telik mindkét nap, remekül fogod magad érezni, nemcsak a Merkúr, hanem a Vénusz is támogat terveid megvalósításában - különösen akkor, ha az szerelemhez, szenvedélyhez és romantikához is kapcsolódik. Magával ragad az érzéki vágy - még akkor is, ha épp nincs partnerkapcsolatod. Indulj el egy új úton, és szerezz valakit, akivel elmerülhetsz a szerelem tengerében. Ne ijedj meg attól, ha rád tör a hódítási vágy, bárkit az ujjad köré tudsz csavarni. Ez a két nap hatalmas mennyiségű szerelemmel lesz megspékelve!

Ez a csodásnak induló hétvége talán még a reményeidnél is jobban fog alakulni, és hozzásegít ahhoz, hogy átgondold anyagi ügyeidet, módosíts berögzött szokásaidon, s ha szükséges, lemondj néhány apró luxusról egy sokkal jelentősebb álom megvalósításának érdekében. Ha esetleg vannak jelenleg pénzügyi gondjaid, kérj segítséget hozzáértő szakembertől, aki irányt mutat. Az égiek sem lustálkodnak, inspirálni fognak, utat mutatnak neked azzal kapcsolatban, hol csúsztál el a banánhéjon, és ez segíthet a gyors talpra állásban. S ha már elkezdtél tisztán látni, fellélegzel, s más életterületeiden is kiegyensúlyozottabbá válhatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.