Hétvégi horoszkóp (szeptember 20-21.) - Itt az ideje a lélek megtisztításának

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha nem szabad halogatni a rendrakást a környezetedben, se a lelkedben. Gyújts gyertyát és füstölőt, szelektálj, esetleg egy-két dolgot rendezz át - így nemcsak komfortosabban érezheted magad, de szabaddá is válsz. Hogy ehhez mire van szükséged pontosan, azt a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el.

Általában nem viseled jól az egyedüllétet, de ezen a hétvégén tudatosan keresed a magány lehetőségét, mert gondolkodni szeretnél, tervezni a jövőt. Kiváló irányvonal, ugyanis Szaturnusz kedvez az önmagadhoz való őszinteségnek, ebből fakadóan pedig akár a bocsánatkérésnek, a kedveskedésnek, a jó cselekedetek megejtésének. A jövő formálása mellett azt is tudod, hogy rengeteg apróságot kell otthon elrendezned, ide tartozik a takarítás, mosás, vasalás, és ahogy a lakást szépen felszabadítod a por terhe alól, úgy a gondolataid is szárnyakat kapnak, és kiváló ötleteid támadnak.

Egész hétvégén felfokozott állapotban leszel, tüsténkedsz, folyamatosan formálod a környezetedet, ápolod az emberek lelkét, főzöl valami finomat és összességében jól érzed magad a bőrödben. Minden javaslatra van neked is egy jó ötleted, és alapvető szempont lesz, hogy másoknak lelki támaszt nyújts. Sok furcsa érzés kering a fejedben, melyek szép lassan érdekes tervekké formálódnak. Amit viszont feltétlenül kerülj el az az, hogy ne bízz meg túlzottan másokban, különösen akkor ne, ha már okoztak neked csalódást.

Anyagi jellegű terhek nyomják a vállad? Vagy egyszerűen csak dönteni kellene egy nagyobb befektetésről, pénzkiadásról, és nem érzed biztosnak a helyzetet? Kétségek gyötörnek? Messze nem olyan nagy gond, mint amilyennek látszik, csupán egyszer kellene leülnöd, s alaposan összeszámolni, mi merre és hány méter. Ezen a hétvégén az égi konstellációk kiválóak, kedveznek a hosszú távú döntéseknek. Ne kérj másoktól tanácsot, mert azzal csak ismét elbizonytalanodhatsz. Önmagadra figyelj, értelmezd a jeleket, amik legbelülről érkeznek. Talán jót tenne egy elvonulás a hegyekbe.

Meglepő gyorsasággal indulnak meg különféle változások az életedben, eleinte kapkodnod kell a fejed, hogy követni tudd az eseményeket. Leginkább olyan dolgokat fogsz tapasztalni, melyek elengedéssel, lezárással kapcsolatosak - ez persze nagymértékben a fogyóhold hatása! Engedd, hogy a dolgok megtörténjenek, s mihamarabb meg tudj újulni, a terheidet pedig le tudd rakni. Az égiek szeretnének rávenni arra, hogy ami mostanában csak nyűg volt a nyakadon, azt hagyd magad mögött, és keress új utakat, ismeretlen lehetőségeket, próbáld ki magad idegen területeken. Ez a hétvége komoly fordulópont lehet.

Egy kellemetlen hír érkezhet hozzád, s akadhat majd olyan pillanat, amikor kedvetlenné, lehangolttá válsz, mert nem tudod, mit kellene válaszolni, hogyan kellene cselekedni. Szerencsére a Merkúr és a Vénusz közös összefogással képesek lesznek erővel feltölteni szombat délutánra, így ha átmenetileg le is merülnek a tartalékaid, egy láthatatlan erő segítségével megújulsz és ismét az életvidám oldaladat mutatod a világnak. Vasárnap estére pedig te magad is látni fogod, hogy nem is lett volna okod a szomorkodásra. A környezetedben élők a segítségedre sietnek, ha erre szükséged van, merj kérni, kérdezni!

Meglepően sok felismerésben lehet részed az előtted álló két napon, tehát egyetlen igazán fontos feladatod van a pihenésen túl! Figyeld a körülötted történő eseményeket, ne utasítsd vissza senki közeledését, és próbáld megérteni, hogy mi és miért történik, ebből tudsz a legtöbbet tanulni. Ne félj a tapasztalatszerzéstől, merj beleugrani az ismeretlenbe és új dolgokat kipróbálni. Eleinte úgy fogod érezni, bár ne is tudtál volna bizonyos dolgokról, aztán persze fény derül majd arra, hogy mégis érdemes volt velük foglalkozni, sőt, akár el is mélyedni bennük.

Ezen a hétvégén valaki, vagy akár többen is igen komoly követelményeket támaszthatnak veled szemben. Szeretteid, barátaid igényei nem minden esetben lesznek ínyedre, ugyanakkor mérlegelned kell! Vajon ők mennyit tesznek érted és a kapcsolatotokért? Ha sokat, akkor ideje viszonoznod a figyelmességeiket, és igyekezz a támaszuk lenni, segíteni őket, ahol csak tudod. Ha pedig úgy érzed, már mindent megtettél értük akkor jöhetsz te és a hétvégi programjaid. Ha kellően diplomatikus leszel, biztos mindenkivel megtalálod a közös hangot. Képes vagy rá, igaz?

Egy régóta húzódó, meglehetősen bonyolult ügy végére tehetsz most pontot, ha nem csak pihenéssel akarod tölteni a hétvégédet. A tisztázásra feltétlenül időt kell szánnod, ez leginkább a te érdeked! Ha sikerül a másik féllel egyezségre jutnod, az sokat segít abban, hogy a lelkiismereted tiszta lehessen. Ezután pedig - a hétköznapok során felgyülemlett feszültség miatt – muszáj olyan programokat szervezned, ahol fel tudsz végre szabadulni a nyomás alól. Jól teszed, ha alszol, pihensz, lógatod a lábad, szombat este pedig elmész táncolni. Nem kellene a munkáddal vagy anyagi gondokkal foglalkoznod!

Talán elfeledkeztél egy ígéretedről? Sebaj, még mindent pótolhatsz ezen a hétvégén. Kezdd úgy ezt a két napot, hogy picit magadba merülsz, s megtervezed a programjaidat. Ha eszedbe jut még egy-két tennivaló, azokra is szánj időt, mert szerencsére energiából nem lesz hiány. Ahhoz, hogy a lelkiismereted tiszta maradhasson, és jó érzések töltsenek el, teljesíts minden kérést ezen a hétvégén! Hidd el, hogy pikk-pakk lerendezel minden függőben lévő ügyet, hogy utána bátran belevethesd magad a szórakozásba.

Ezen a hétvégén legyél önző! Ne mások, hanem elsősorban a saját vágyaidat tartsd szem előtt - néha megengedheted magadnak ezt a luxust. Ne hagyj túl sok teret mások akaratának, csak a saját fejed után menj, bulizz, randizz, sportolj, vagy fedezz fel egy új helyet! Ha pedig valakinek ez nem tetszik, az az ő problémája, nem a tiéd! Alkalmanként szélsőséges leszel, hisz rég nem volt módod arra, hogy túlzásokba ess, heves légy, vehemens, vagy épp romantikus és szenvedélyes. Az adrenalinszinted az égig emelkedik, és semmilyen érdekfeszítő dolog mellett nem fogsz elmenni.

Ezen a hétvégén jó dolgod lesz, minden a kedved szerint alakul, sokan fogják az idejüket a te társaságodban tölteni. Könnyed leszel, feszültségektől és problémáktól mentes, szívesen meghallgatod mások gondját, és útmutatást is adsz, ha kérnek. Mindenkivel megértő leszel, még olyan személyekkel is megtalálod a közös hangot, akikkel eddig soha. Ha valakivel régóta feszült a kapcsolatod, most gyorsan és hatékonyan tudod rendezni. Felül tudsz emelkedni régi sérelmeiden, vagy akár ronda pletykákon is. Képes leszel új kapcsolatokat létesíteni, s ezek jól fognak jönni a későbbi idők folyamán.

Ezen a hétvégén - akaratoddal ellentétben - valahogy az anyagiak kapnak kiemelt szerepet, át kell gondolnod számos dolgot, de bármiben is kelljen döntened, jól fogsz tudni választani. Ha el kell engedned valamit, hát tedd meg. Ha adásvétel előtt állsz, a szerződéskötéshez kiválóak ezek a napok, vagy legalább a szóbeli megállapodást meg tudod ejteni. Hitelfelvétel esetén is a legjobb döntést hozod meg. Új pénzforrásokat fedezhetsz fel, de akár döntést hozhatsz egy új vállalkozás indításával, vagy más jellegű befektetéssel kapcsolatban. Persze kapcsolj is ki egy picit, legalább szombat este ereszd el magad!

Őszi szexhoroszkóp 2014-ben - Felejtsd el a gátlásokat!http://www.life.hu/horoszkop/20140825-life-hu-oszi-szexhoroszkop-2014.htmlHódítás? Csábítás? Megtartani vagy elengedni? Meddig mehetsz el ezen az őszön? Vajon szabad feszegetni a határokat? A Life.hu szexhoroszkópja elárulja neked.HoroszkópThinkstockPénzhoroszkóp szeptemberre - az aktív teremtés időszaka következikhttp://www.life.hu/horoszkop/20140822-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-szeptember.htmlSzeptember hava minden jegynek jót hoz, viszont a plusz munka, a különleges ötlet és természetesen a megvalósításba beleölt idő arányában részesül mindenki a pozitív eredményekből. Ám hogy milyen erőfeszítések várnak rád, azt a Life.hu horoszkópjából tudhatod meg.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.