asztrológia ezoterika havi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben ahogy a természet is befelé fordul, úgy tudatosítsd magadban te is az elmúlt év fejlődésének irányát, figyeld meg, mit kaptál eddig, melyek azok a javak, amelyek ebben az évben gazdagítottak téged. Ám hogy mit javasolnak még a csillagok, azt a Life.hu október havi horoszkópjából tudhatod meg. 

Október hava elkerülhetetlenül a függőben lévő ügyek, problémák megoldásának ideje. Semmit ne halogass tovább, különösen ne a jogi vagy az anyagi jellegű témákat.
Próbáld meg a különféle ügyeket most más irányból megközelíteni, és figyelembe venni a többi résztvevő személy álláspontját is. Mihamarabb törekszel békés kompromisszumra, annál gyorsabban oldódik meg minden, s végre ismét elkezdheted erőidet az új kihívásokra összpontosítani. Családodnak vagy valamely barátodnak is lesznek olyan ügyei, melyekben a te segítséged lehet a kulcs. Mindaz, ami a hónap első harmadában még leterhel és nyomaszt is akár, megoldódni látszik később, s ennek megfelelően a hónap végére szó szerint kivirulsz.

Október első napjai feszültek lesznek, nehezen találsz válaszokat a függőben lévő kérdésekre, ráadásul magánéleti téren is felhők gyülekeznek a fejed felett. Próbálj okosan tervezni, az égiek segítségével! Október 8-ig foglalkozz a karrierépítéssel, s ha ott már minden rendben van, akkor fókuszálhatsz a családi ügyekre vagy a barátaid gondjaira. Tégy rendet lélekben és szellemi szinten egyaránt, határozd meg, mi most a fontos, mire szánsz időt, s mi az, amit végképp eleresztesz, mert már okafogyottá vált. Anyagi téren gyors javulás most kevésbé valószínű, de jó hírek érkeznek, tisztábban fogod látni a lehetőségeidet. Ha valami nem megy, azt ne erőltesd! Érdemes lenne egy kis pihenést is beiktatni a hónap második felében.

Remek hangulatban vagy a hónap kezdetén, jó ütemben haladsz terveid megvalósításával, és nem kell sok idő ahhoz, hogy kimondhasd, összességében elégedett vagy önmagaddal és az eredményeiddel. S ha ez még nem lenne elég, tudd, hogy sokakat le fogsz nyűgözni kedvességeddel, szorgalmaddal, odaadásoddal. A hónap középső szakaszában jó esély van a romantikázásra, szingliként belehabarodhatsz valakibe, s szinte biztos, hogy nem maradsz pártában tovább. Október legutolsó napjaiban garantáltan akad néhány bonyolult helyzet, amit gyorsan meg kell oldanod, a lényeg, hogy ne veszítsd el az önkontrollt, hanem minden helyzetben maradj nyugodt. Jó hír, hogy lesznek támogatóid, akik átsegítenek a nehezebb pillanatokon.

Bármi, ami ígéretesnek tűnik, ismerd meg közelebbről, s bátran vágj bele valami újba - persze közben légy figyelmes, okos és logikus, elhamarkodott viszont ne! Októberben sok új ismeretséget köthetsz, s bizony akadhat köztük olyan, ami akár gondot is okozhat, ha elhiszel az illetőnek mindent, amit mond. Rákként hajlamos vagy fontos döntéseknél előtérbe helyezni az érzelmeket az észérvek helyett? Most ne tedd! Minden bajt el tudsz kerülni, ha tudatosan keresed az adott dolog buktatóit, átgondolod azokat, s ennek megfelelően cselekszel. Mindeközben váratlan pénzforrás nyílhat meg előtted, de légy óvatos, ne költsd el azt meggondolatlanul, nem most van itt az ideje a pazarlásnak.

Rengeteg tennivaló vár rád október folyamán, és a legrosszabb, amit tehetsz, ha elkezded ezeket halogatni. Ugye egy Oroszlán nem tesz ilyet? Mindaz, ami még a nyárról vagy épp tavaszról megmaradt, bizony megoldás után sóvárog - hát cselekedj! Ez lesz az a hónap, amikor sokszor fog nehezedre esni a sok munka, sőt, a tanulás is, de magaddal babrálsz ki, ha megoldások helyett kifogásokat keresel. A tűz ott van benned, éleszd fel, de ne keveredj konfliktusba munkatársaiddal vagy barátaiddal, egyszerűen csak hagyd szó nélkül a dolgokat, ha valamit a fejedhez vágnak. A hónap végén anyagiak terén gyarapodhatsz jelentősen, úgyhogy figyeld az adódó lehetőségeket!

Október 4-ig sok fura helyzetbe bonyolódhatsz bele, akár komolyabb kellemetlenség is érhet, ám ezeket a rejtett meglepetéseket elkerülheted, ha nem hagyod magad belerángatni semmibe. Ne adj kölcsön és ne bólints rá semmire csak azért, mert a környezeted ezt várja tőled! Feltétlenül légy körültekintőbb a közlekedésben, sportolás és kommunikáció terén egyaránt! Könnyen félreérthetik törekvéseidet, úgyhogy most mindent beszélj meg előre az illetékesekkel, így utólag nem érheti szó a ház elejét. Családon belül, barátokkal, szomszédokkal ne bonyolódj olyan beszélgetésekbe, levelezésekbe, ha tudod, hogy könnyen vitát szíthat a téma. Akkor várd ki a hónap középső szakaszát, amikor minden gördülékenyen fog haladni. Végül feltöltődsz és ismét a legjobb arcodat mutatod.

A változás több életterületedet is érinteni fogja októberben, de jól fog esni, hogy végre kimozdulhatsz a komfortzónádból. Ne halogass tovább semmit, az időhúzás most sokat árthat neked és a már meghatározott terveid megvalósulásának! Fontos, hogy a sok tennivaló közt szánj időt önmagadra és szeretteidre, no és a pihenés is legyen valódi élmény! Olyan emberekkel töltsd elsősorban az idődet, akik fontosak és nem vesznek el semmit, kizárólag adnak. Az ősz új barátságok kialakulását is tartogatja, de akár üzleti jellegű ismeretségekre is szert tehetsz, melyek hosszú távon lesznek hasznodra. Kiváló időszak lesz a 13-ai nappal kezdődő hét!

Mit hozhat neked ez a hónap? Sok jót és örömöt, az egyszer biztos - no, és persze még ennél is több feladatot! Bár jön a hideg idő, s a lombhullással talán te is veszítesz fényedből, ám ne hagyd, hogy bármilyen rosszkedv eluralkodjon rajtad. Találj magadnak új örömforrásokat! Skorpióként igenis képes vagy arra, hogy ismét megújulj - igaz? Akkor legyen így ez októberben is! Kicsit kívül, kicsit belül, de találj módot a formálódásra! Pénzügyekkel összefüggésben pozitív időszak vár rád, főleg a hónap középső szakasza hozhat gyarapodási lehetőséget. Kedvesed vagy egy szeretett családtagod meglephet valamivel, ami számodra igazán értékes lehet. Magányosként több randi is kilátásban van, mondj mindegyikre igent, köztük lehet az igazi!

Látványosan mozgalmas lesz október hava, aktív leszel, sokat jössz és mész, meglepően informatívvá válsz, cselekszel, kérdezel, keresed a válaszokat, s bizony aligha akad olyan kérdés, amire ne találnál feleletet. A pozitív hatások körbeölelnek, sem energiában, sem ambícióban nem lesz hiány, csak arra vigyázz, hogy ne pazarold tartalékaidat haszontalanságokra! 12-e és 16-a között megszaporodhatnak körülötted a családi konfliktusok, ugyanakkor mindegyikből tanulhatsz valami fontosat. Légy türelmes szeretteiddel, s biztos lehetsz abban, hogy a 20-át követő időszak már teljesen békés lesz. Ha jelentősebb beruházáson, kiadáson töröd a fejed, arra ez a hónap teljesen alkalmas! Merj nagyot álmodni!

Egészen az október 8-i teliholdig az anyagiak kapnak kiemelt szerepet mindennapjaidban, olyan ügyekre is érdemes időt szánnod, amiket régóta halogattál, vagy egyszerűen nem tartottad fontosnak, ugyanakkor pénzzel, kölcsönnel, hitellel, vállalkozással függenek össze. Sokat költhetsz régi vágyaid megvalósítására, s igen könnyen túl is költekezhetsz - ugyanakkor egy percig se legyen lelkiismeret-furdalásod! Lehet, hogy környezeted néhány tagja nemtetszését nyilvánítja majd ki, de ne foglalkozz ezzel, tedd azt, ami számodra fontos, amiben te perspektívát látsz! Október végére beköltözik otthonodba a nyugalom, így a lazításra is marad majd időd - például az ünnepi hosszú hétvégén igazán kimozdulhatnál otthonról!

Érzelmi életed kissé ingatag lesz október első harmadában, sok impulzus ér, és ezek közül rengeteg olyan akad majd, amit nem tudsz hová tenni vagy épp megfelelően értelmezni. Ne aggódj, mert bár adódnak alkalmanként nagyobb félreértések, vagy akár viták, ám mégis az lesz az elsődleges feladatod, hogy ezeket jól kezeld, felismerd a tanulnivalót, vagy megérts bizonyos folyamatokat, melyek eddig a háttérben húzódtak. Ha csalódsz valakiben, az inkább örömmel töltsön el, hisz végre megtudod, kit ne engedj túl közel magadhoz. Érzed, hogy kissé feszültebb vagy? Menj sportolni! Légy türelmes és kitartó, így átvészeled gyorsan a nehézkesebb periódust, amit egy könnyebb, békésebb időszak követ majd.

Október 7-ig bonyolultnak tűnik minden, próbálsz laza és bátor lenni, de örökké akadályok kerülnek eléd. Sebaj! Ami késik, az nem múlik! Ha nem érzed jól magad a bőrödben, az ne aggasszon, hanem biztasson! Minden, ami nem sikerül a hónap elején, az többszörösen visszajön október második felében. Épp ezért a nagy feladatokat told el, s inkább a tervezésre, az apróbb rutinfeladatokra szánd az időt, hogy 8-a után újult erővel vágd bele a fejszéd valami új dologba. Fontos lenne, hogy semmilyen támadásra ne reagálj viszonttámadással! Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. Légy toleráns még az igazán nehéz pillanatokban is, ez a te malmodra fogja hajtani a vizet. Anyagilag igen vegyesnek ígérkezik október hava, bevételekre és váratlan kiadásokra egyaránt számíthatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.