Szerelmi horoszkóp októberre - Légy furfangos, nőies és titokzatos!

asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak rajtad múlik, hogy lerombolod-e a falakat, vagy sem. Merj új útra lépni, ha a kapcsolat átalakításáról vagy megépítéséről van szó! Ám, hogy mit ígérnek pontosan a csillagok, azt a Life.hu szerelmi horoszkópjából tudhatod meg.

Páros: Az erőteljes égi hatások feszültséget okoznak október elején, könnyen lehet köztetek vita, komoly nézeteltérés. Gyakran fogod azt tapasztalni, hogy egyszer lent vagy, máskor meg fenn. Igen szélsőséges formában mutatod ki érzelmeidet, amit kontrollálnod kell, ha nem akarsz szakításig jutni.

Páratlan: Felejts el minden eddigi sztereotípiát, különben a boldogság továbbra is el fog kerülni! Hidd el azt, hogy nem feltétlenül kell szépnek, gazdagnak vagy épp szuperokosnak lenni ahhoz, hogy a vágyott kedvest nagyon tudd szeretni. Az igazi ott somfordál körülötted, vedd észre!

Páros: Vénusz mindent megtesz azért, hogy jobbá váljanak a mindennapjaid, viszont a Hold sok feszültséget okozhat október 8-ig! Légy elégedett a kapcsolatoddal, akkor is, ha most nem alakul minden zökkenőmentesen. Tanuld meg értékelni a kicsi örömöket, és szeresd a kedvesedet!
Páratlan: Kezded unni, hogy reggel egyedül ébredsz, s hogy hétvégén csak a barátnők jutnak neked? Ideje! Vénusz egy halom udvarlót küld neked, csupán az a feladatod, hogy kiválaszd, ki az ideális, ki vágyaid megtestesítője. Egy olyan jóképű lovag kopogtat majd szíved ajtaján, akit valószínűleg már ismertél.

Páros: Elkötelezett Ikrekként kikacsintanál a kapcsolatodból? Mi hiányzik otthon? Mivel nem vagy elégedett? Ha magad sem tudod megfogalmazni pontosan, milyen tervid és álmaid vannak, hogyan tudná azt partnered teljesíteni? Légy őszinte vele, ahelyett, hogy értelmetlenül morogsz, vagy épp félrelépsz…
Páratlan: A hónap első napjaiban hirtelen bukkanhat fel valaki, aki heves udvarlásával könnyen levehet a lábadról, de vigyázz, hisz nem minden arany, ami fénylik! Az október 23-i Újhold után viszont megújult alapokra helyezheted keresési szisztémádat, és jó eséllyel a baráti társaságod segítségével érkezik meg Ő az életedbe.

Páros: kapcsolatodban adódhat pár vita, de ez nem ront a helyzeten, hanem épp őszinteségre sarkall mindkettőtöket. A szerelem és a nyugalom utáni vágy 8-a után helyrebillen, és képes leszel végre eldobni magadtól a hibás elképzeléseket. Jó alaposan feltüzeled partneredet, aki így az ágyban fog kiteljesedni.
Páratlan: Hol van a szerelem? No és a szenvedély? Ismerd be végre, hogy a te hibád is az, hogy nem úgy sültek el szerelmi ügyeid mostanság, ahogy remélted! Fordíts ezen a helyzeten, vállalj be vakrandit, menj új helyekre, flörtölj szemtelenül! Ha megteszed ezt a lépést, cserébe megérkezik a szerelem!

Páros: Érzelmeidet kedvesed száz százalékig viszonozni fogja, az egyre hidegebb idő nem veti vissza szerelmeteket, sőt, egyre több energiát tudtok szánni egymásra. Szerelmed most nálad sokkal aktívabb lesz, szeretne a tenyerén hordozni, levenni a lábadról, meglepni pár aprósággal, hát hagyd magad!
Páratlan: Ha elhivatottan keresed a másik feled, most meg is leled! Elkerülhetetlen, hogy számos flört során egyszer csak összeakadj azzal, aki megdobogtatja a szíved és meggyőz arról, hogy a szingli lét unalmas egy tartalmas párkapcsolathoz képest! Ugye milyen jó érzés szeretve lenni?

Páros: Új lendületet vesz a kapcsolatod, persze ehhez több energiát is kell beleölnöd, de megéri a fáradtságot! Ajándékozzátok meg egymást csodás napokkal az októberi hidegben. Az időjárás lehet bármilyen, mert a szerelem fűt titeket, igaz?
Páratlan: ha eddig nem, hát most igen! Vállald annak a kockázatát, hogy lemondasz túlzott ideáiról és meglátod az egyszerűben, a hétköznapiban is a szépet. Október havában arra is igen komoly az esély, hogy egy régebben lezárt kapcsolat újra induljon.

Páros: Homokba dugtad a fejed, hátha így nem létezővé tudod tenni a köztetek kialakult nézeteltéréseket? Akkor tudd, hogy nem lehet tovább halogatni egy fontos döntés meg-hozatalát a közös jövőtökkel kapcsolatban. Együtt vagy külön? A válasz mellékes, maga a döntés a fontos!
Páratlan: Könnyen lehet, hogy október 13-ig elképesztően egyhangú időszakot élsz meg szerelmi téren, ám ezután a helyzet garantáltan változni fog, Vénusz feltüzel és sorban szállítja majd számodra a remek hímneműeket, csupán választanod kell a palettáról.

Páros: Összerúgtátok a port? Sebaj! A békülés szép lesz, utána pedig egy hosszabb, békés időszak veszi majd kezdetét, amelyben biztos jól fogod magad érezni. Ne feledd, hogy szükség lenne egy mély és tartalmas beszélgetésre, amiben a hosszú távú, közös terveket is meghatározhatnátok.
Páratlan: Valakit kiszemeltél magadnak? Jól tetted! Most akkor indulj hódító hadjáratra, és garantáltan megérkezik majd a visszacsatolás is. Persze légy okos és előrelátó, ne nyilvánítsd ki túl egyértelműen, mennyire tetszik neked, különben igen gyorsan meg fog futamodni.

Páros: Szívügyeid kiegyensúlyozott mederben haladnak, közös dolgaitokból sokat meg tudtok valósítani. A hónap közepén adódhat egy kis félreértés köztetek, de mindent könnyen és hatásosan tudtok rendezni. A lényeg, hogy kellő figyelmet szenteljetek egymásnak, legyen benne romantika, szex és szenvedély.
Páratlan: Elkerülhetetlenek a gyökeres változások. Kezdd ezt magadon, kívül és belül egyaránt. Legfőbb feladatod, hogy minden randi felkérésre mondj igent! Akkor se utasítsd el, ha az udvarló elsőre nem a legjobb arcát mutatja. A valódi kincs az emberi lélekben lakozik!

Páros: Egy olyan októbernek nézel elébe, amikor kivételezett helyzetbe kerülsz, s bármit kérhetsz partneredtől, garantáltan nem fog nemet mondani! Ráveheted bármikor a hancúrozásra, bolondos dolgokban való részvételre, sőt, ha aktuális, akkor okosan rávezetheted a lánykérésre vagy a közös gyermekvállalásra!
Páratlan: Ha a magánnyal töltöd az estéidet, október lesz az a hónap, amikor erre végre ráunsz. Sok kereszteződéshez érsz, döntened kell a randik, flörtök és egyéjszakás kalandok lehetősége közt. Jól teszed, ha mindenre nyitott leszel, ugyanis olyan irányból fut be a szerelem, ahonnan nem várnád.

Páros: Szívügyekkel összefüggésben október elején eluralkodhat rajtad a bizonytalanság, sőt, akár a féltékenykedésnek is teret adsz, - hibásan! Szerencsére valódi okod nincs minderre, ezt pedig kedvesed őszinteségével, odaadó figyelmével, be is fogja bizonyítani. Ugye meghálálod ezt neki?
Páratlan: Még keresed a Nagy Ő-t? Tudd, hogy ebben a hónapban nagyon kegyes lesz veled Vénusz, utat mutat, új ismeretségeket sodor az utadba, bátran helyezd magad kényelembe, lazíts, felejtsd el a görcsösséget, járj társaságba, s ha teheted, olyan helyekre is kukkants be, amit kifejezetten párkeresőknek találtak ki.

Páros: Kapcsolatodat akkor tudod továbbra is okosan jó irányba terelni, ha nem érezteted a másik féllel, hogy tudni akarsz minden lépéséről! Hagyd élni, engedd, hogy felszabadult és boldog legyen. Nagy áttörést érhetsz el kedvesednél elköteleződés terén, ha elég hosszú pórázt hagysz neki!
Páratlan: A magány nem egy kötelezően megélendő állapot! Te választottad, épp úgy, ahogy le is cserélheted azt szerelemre! Nem vesztegetheted tovább az idődet, tessék új módszereket keresni a pártaláláshoz. Akár voltál már ilyenen, akár nem, ideje a rapid randiknak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.