Hétvégi horoszkóp (október 4-5.) - Ne sajnáld az időt magadtól!

asztrológia csillag horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az időszak sok minden más mellett arról szól, hogy ráébredj, az idővel okosan kell gazdálkodni, és ha van valaki, akitől nem sajnálhatod az időt, az éppen magad vagy. Ám hogy ezt hogyan valósíthatod meg, azt a Life.hu hétvégi horoszkópjából tudhatod meg.

Ugye eszed ágában sincs a munka igájába hajtani a fejed ezen a hétvégét? Ez kizárólag abban az esetben megengedett, ha valamilyen fontos sorsfordulóval kapcsolódik össze a tennivalód, ám akkor, ha az csak a szokásos rutin, hát felejtsd el! Nem feltétlenül kell lenyűgöznöd másokat szorgalmaddal, inkább a saját lelked és tested igényét elégítsd ki kellő pihenéssel. A lélek ápolása és környezeted szépítése kerüljön középpontba, hidd el, ezt nem fogod még hétfő reggel sem megbánni. Ha a rokonok, barátok vagy épp a kedvesed jobban igényelné majd a társaságodat, ne vedd ezt félvállról! Csupán arra van szükség, hogy szem előtt tartsd, rád van szükségük.

Talán még téged is meglep majd az, hogy ezen a hétvégén mágnesként fogod vonzani magadhoz a szerencsés helyzeteket, a remek lehetőségeket, s még a pozitív gondolkodású embereket is. Ez már kicsit sok a jóból? Megérdemled, hogy nagyszerű közegben töltsd a hétvégét, örülj mindennek, ami adódik! Az ellenkező nem képviselői közül többen lesznek olyanok, akik hirtelen kinyilvánítják feléd érdeklődésüket. S bár lehet, hogy nem készültél fel hasonló helyzetekre, mégis érdemes lenne kinyitni a szíved kapuját, főleg, ha még keresed a kedvest.

Fontos döntés előtt állsz, amit ideje lenne véglegesíteni? Mikor, ha nem most? Alig valamivel járunk a Telihold előtt, így nagyszerű energiákkal ölel körbe a Hold, csak meg kell tenned a megfelelő lépéseket a célig, a többi már megy magától. Csak légy bátor és mondd ki, mit szeretnél, vagy épp mit nem! Amennyiben házasságon, váláson, netán épp gyerekvállaláson töröd a kobakod, - csak nem mered bevallani, miben reménykedsz -, ez a hétvége kedvező, hogy előhozakodj vele! Beszélgess kedveseddel erről, meg fogsz lepődni azon, mennyire nyitott lesz mindenre. Akik viszont a szinglilétet élvezik, ne tegyék tovább. Most kell szerelembe esni!

Ez a hétvége egészen jól telik, a nyugalom fenséges érzése folyamatosan körbeölel, aligha valószínű, hogy bárki fel tud bosszantani. Semmi és senki nem fog tudni kibillenteni lelki egyensúlyodból, ami nagyszerű hír, igaz? Annak a csodás képességnek leszel a birtokában, hogy másokat kibékíts, vagy épp utat mutass a bajba jutottaknak. Most nem nyomják a válladat teherként a kötelezettségek, azt csinálhatsz, ami éppen jól esik. Mire vágysz? Fogalmazd meg pontosan, így a megvalósítás is könnyűvé válik!

Meglepően sok, fontos kérdés kerül terítékre ezen a hétvégén, melyek megválaszolása nagyon aktuális, az időhúzás pedig csakis veszteséget okozhat neked, tehát nem érdemes egy helyben toporogni. Cselekedj! Ha le kell zárni valamit, azt zárd le, amit meg kell újítani, arra pedig szánj elegendő időt, bármi legyen a téma. Ha másvalakit is érint, akkor ne felejts el vele egyeztetni, nehogy úgy vélje, a háta mögött cselekedtél. A hétvégi energiák kifejezetten kedveznek ahhoz, hogy felvállald, ha valamiből eleged van. A csillagok arra ösztökélnek, hogy gondolkodj el mélyebben a dolgokon, emberi kapcsolataidon, mert érdemes lenne formálni rajtuk.

Mozgalmas és izgalmakkal teli lesz a hétvégéd, feltétlenül mozdulj ki otthonról, sőt, a megszokott közegekből is! Lesznek olyan pillanatok, amikor egy időben kellene két helyen lenned, hogy maximálisan ki tudd használni a lehetőségeket, és a veled szemben támasztott elvárásokat. Erre még te sem vagy képes, de biztos, hogy mindig el tudod dönteni, hol a legjobb neked. Mivel remek passzban vagy és bírod majd követni az eseményeket, bármire igent mondhatsz! Mindegy, mi fog történni, jól érzed magad, befogadó vagy, könnyű veled szót érteni.

Végre pont úgy alakíthatod a hétvégéd időbeosztását, ahogy az neked kedvező. Akad idő a pihenésre, kikapcsolódásra, amihez különösen kedvező energiákat biztosít a Hold. A tested alvás és nyugalom után sóhajtozik, add meg magadnak ezt akkor is, ha a szíved inkább egy hangos buli felé venné az irányt. Fontos, hogy megfelelően hangold össze fizikai és szellemi képességeidet, és semmiképpen se kezdj bele olyan feladatba, ami lefáraszt. Próbáld megtalálni azt a közeget, amelyben kétségek és szorongások nélkül jól tudod magad érezni.

Figyelj, mert nagyon izgalmas eseménysor veszi a kezdetét! Nem teheted meg, hogy bezárod péntek este magad mögött az ajtót, mint aki jól végezte a dolgát! Új és izgalmas impulzusok érkeznek, ezekre muszáj válaszolnod! Ámor nyila feléd irányul, és el is fog találni! A kérdés az, miként reagálsz erre! Jobb pillanat nem is lehetne egy új szerelem elindulásához, mint ez a hétvége. Ha szingli vagy, akkor ez egy szuper lehetőség, egy fergeteges érzelmi vulkánkitörésben lehet részed, hagyd magad elvarázsolni! Ám, ha már elkötelezett vagy, könnyen megeshet, hogy egy harmadik lép színre, te pedig alaposan összezavarodsz.

A hétvégi égi konstellációk nagyszerű lehetőségeket ígérnek neked, bátran ugorj bele az ismeretlenbe, így biztosan sokáig emlékezni fogsz a most történtekre. Jupiter hátszelet ad ahhoz, hogy amibe belekezdesz, azt szerencse kísérje, Vénusz pedig sok pozitív érzelemmel tölt fel. Zöld jelzést kapsz szinte mindenhol, kedvedre szárnyalhatsz, amit meg akarsz valósítani, ahhoz még segítőket is találsz. Élj a lehetőséggel! Már szombat reggel találd ki, mit akarsz csinálni, és ragaszkodj is a tervedhez! Kirándulás, buli, tánc, vagy egy jó kis főzőcske?

A munkanapok megviseltek? Lépj túl ezen, ugyanis a hétvégéd remekül fog alakulni, jön a fordulat, tovatűnik a feszültség, lenyugszol, és pont úgy alakíthatod a dolgokat, ahogy számodra az kedvező. Ha nyugalomra és csendre vágysz, - legyen úgy! Ha zajra, társaságra, annak útjába sem fog semmi állni. Jogos az igényed arra, hogy Te alakítsd a következő két napot, és mázlid is lesz, mert környezeted nem fog hadakozni terveid ellen. A szombati nap szeretetteljesen telik majd, jól tudsz kommunikálni, sőt, pár új ötlet is megfoganhat benned, otthonoddal összefüggésben. Ha a hétvégét otthon töltöd, vasárnap mindenképpen mozdulj ki pár órára.

Mivel a hét eddigi részen sokszor kellett monoton munkát végezned, jó lenne egy kicsit mozogni és kikapcsolódni a hétvégén, a zaj, a tánc és az ismerkedés is beleilleszthető a programba! Az, hogy miként töltöd a következő két napot persze rajtad múlik, de tudd, hogy érdemes – legalább egy-két órára - olyan elfoglaltságot keresned, amely során pontosan meghatározhatod a közeli jövőd terveit. Vasárnap leginkább a családoddal való együttlétben, vagy otthonod szépítgetésében találsz majd örömöt. Formáld át egy picit az otthonodat.

Sok érdekes esemény övezi utadat ezen a hétvégén, de ebből is kiemelkedő lehet egy fontos beszélgetés, mely régóta időszerű volt, csak te és a másik fél is kerültétek eddig a témát. Komoly és őszinte kommunikációra lesz szükség mindkét oldalról ahhoz, hogy megértsétek, mit akar a másik, s hogyan tudjátok egymást a továbbiakban segíteni. Figyeld meg, egyfajta mennyei öröm tölt majd el, hogy sikerült a bonyodalmakat rendezned. A hétvégén elhangzó és megélendő élethelyzetek lelkileg és szellemileg is építő erővel hatnak rád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.