Heti horoszkóp (október 13-19.) - Állj a sarkadra és mondd ki, ha fáj valami!

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az ideje bátorságot mutatni és kimondani azt, ami a lelkedet nyomja. Akkor is, ha könnyebb lenne csendben maradni és tűrni tovább. Ám hogy kapsz-e elég segítséget ehhez a csillagoktól, azt a Life.hu heti horoszkópja árulhatja el.

Végre eljött az a pillanat, amire régóta vártál! Újra megmutathatod, mit tudsz, leránthatod a leplet rejtett képességeidről, s azt is feltárhatod, min dolgoztál mostanság titokban – persze ha van ilyen. Bátran fitogtathatod az erődet, kreativitásodnak szabad teret engedhetsz, és magadhoz ragadhatod a kezdeményezést – mindenféle téren. Ez egy olyan hét lesz, amikor fontos dolgokat tehetsz önmagadért, szellemi fejlődésedért, sikerességedért és öregbítheted a hírnevedet! Ez utóbbi rég nem látott módon fog szárnyalni, s életedben egy egészen újfajta változás indul el. A legkülönfélébb módokon leszel képes energiával feltöltődni, mosolyogsz, örömöt sugárzol, másokat pozitív gondolkodásra sarkallsz.

Hétfőtől csütörtökig meglepő gyakorisággal fognak gondolataid az anyagiak körül forogni, de aztán meglátod a fényt az alagút végén, és fellélegezhetsz. Új lendületet kapsz néhány régebb óta elakadt ügyed rendezéséhez, melyek felszabadítanak a láthatatlan terhek alól, s ismét a régi fényedben fogsz tündökölni. Az, ami az elmúlt hetekben akadályként magasodott elég, hirtelen zöld lámpát kap, és könnyedén megvalósíthatóvá válik. Mások lehet, hogy már lemondtak a közös célokról, de te fogod nekik megmutatni, hogy mindig van választás. Nagyot fordul a kocka, a lehetőségek maguktól kínálkoznak, csak magadhoz kell ragadni a kezdeményezést!

Péntekig meg se állj, még gondolatban se pihenj meg! A legfontosabb találkozókat, szerződések aláírását a hét utolsó munkanapjára időzítsd! Számodra minden nap remekül alakul, de a pénteki nap felteszi az i-re a pontot. Kiváló energiák ölelnek körbe, s minden lehetőséget megkapsz ahhoz, hogy a jövődet, különösen szakmai életedet megszilárdítsd, meg- vagy épp újjáépítsd, de akár új munkát vagy mellékállást is kereshetsz - a siker garantált! Ne félj egyezségeket kötni, bátran vágj bele végre egy saját vállalkozásba, ha még nincs! Gyakorlatilag mindegy, hogy mibe ölöd az energiádat és az idődet, a lényeg az, hogy ne téblábolj, hanem cselekedj!

Remekül indul a heted, nagy benned a lendület és a tenni vágyás - mi kellhet több a sikerhez? Nem lehet okod panaszra, mert még az is, ami nem sikerül elsőre, második nekifutásra biztosan összejön, sőt! Talán még a vártnál is jobb eredménnyel, ugyanis most képes leszel minden hibádból okulni. Jupiter segítő hátszelet ad terveid megvalósításához, össze kell kapnod magad, hogy meg tudj felelni az elvárásoknak. Legyen most fontos szempont az, hogy ne a mennyiségre, hanem inkább a minőségre figyelj, mert ezzel sok elismerést vívhatsz ki magadnak. Ügyeid jól és gyorsan haladnak előre, s még azokat a dolgokat is lerendezed, amelyek egy ideje fejtörést okoztak.

Bizakodva néztél a jövőbe, azt remélve, hogy a múlt heti mozgalmasság után a most következő napok harmóniát hoznak neked? Hát, akkor hiába reménykedtél, mert az élet mást tartogat neked! Jó híreket, örömöt - igaz, sok tennivalóval körítve! Egy roppant érdekesnek és izgalmasnak tűnő üzleti ajánlat érkezik, s azonnal reagálnod kell arra. Lehet, hogy az első megnyilvánulásod a heves tiltakozás lesz, de hiba lenne hátat fordítani az ügynek. Merkúr minden ambíciódat támogatja ezen a héten, úgyhogy semmiképpen se utasítsd vissza ezt az alkalmat, mert nagyon pozitív változásokat hozhat a mindennapjaidba. Ez a lehetőség hosszú távra és tartósan alapozhatja meg a jövődet.

Ez a hét neked kínálja a legjobb lehetőségeket, az égiek biztosítanak támogatásukról, még akkor is, amikor egy-két igen rizikós helyzetbe bonyolódsz. Összességében nem lesz gond a kedélyállapotoddal, sokat fogsz mosolyogni, a pozitív gondolataidat érdemes megosztani másokkal, és ötleteket cserélni okos emberekkel. Bár szerdáig alaposan le leszel terhelve, ám cserébe a hét többi napján már nem kell loholnod, hanem könnyedén végzed majd a dolgod. Jól teszed, ha besegítesz másoknak, és megmutatod, milyen hatalmas a szíved. Könnyen lehet, hogy a közeljövőben visszakapod a mostani jótéteményeket. Légy kreatív, ajánlj új dolgokat a főnöködnek, vagy akár a családodnak!

Vegyes hatások jellemzik a következő napokat, sok feladat, és még több bonyolult ügy megoldása vár rád. Szinte folyamatosan azt fogod érezni, hogy ingoványos talajon jársz, mintha nem lenne kapaszkodód, és akikben eddig bíztál, most nem állnak melléd. Nos, ez bizonyos értelemben igaz is, ám elsősorban mégis magadban kellene keresni a hibát! Lehet, hogy nem jól kommunikáltál, titkolóztál, vagy szimpla felelőtlenségből nem tájékoztattál mindenkit minden részletről. Így környezetedben felgyűlhetett némi bizonytalanság, s ez választ kíván! Újítsd meg emberi kapcsolataidat, beszélgetéseket kell kezdeményezned, s meg kell mutatnod mindenkinek, mennyire fontosak számodra!

Sokan fognak irigyelni a következő napokban, hisz tele leszel erővel, energiával, tettrekészség jellemez, nyitott vagy új információk befogadására. Megleped magadat is azzal, hogy nem mondasz semmire nemet, és jól fogod viselni a kritikát is, s akad majd, amit azonnal felhasználsz, hogy bizonyos dolgokat jobbá tégy. Olyannyira jól alakítod a mindennapokat, hogy hibákat alig vétesz, ha mégis, azokat gyorsan kijavítod, ez természetesen a te javadat fogja szolgálni. Csütörtökig sok izgalomban lesz részed, rengeteg feladatot kell megoldanod, és bizony akad majd olyan ember, aki benned látja a megmentőt. Segíts neki, hisz neked könnyű most minden, másoknak pedig bonyolult lehet.

Egy igazi Nyilasban sosem alszik ki a tűz, a vadság körbeölel, élvezni akarod az életet, megteremteni a sikert. Ugyanakkor készülj fel arra is, hogy ezen a héten alkalmanként a szeleburdiság is felbukkan a környékeden. Minden nap meg tudod majd lepni a környezetedet valamivel, akadnak új ötleteidet, formabontó ideáid, de a saját céljaid elérése érdekében ne lépj át semmiféle erkölcsi és etikai határt. Lesz szerdán és csütörtökön pár bonyolult helyzet, amit meg kell oldanod, az időt pedig nem érdemes húzni. Csak tedd a dolgod, keresd a megoldást, és mutasd meg, nincs az a nyűg, ami kifogna rajtad. Ez az őszi hét hoz jót és kellemetlent egyaránt, ám kellő tudatossággal ügyesen ellavírozol az útvesztők közt.

Ez a hét minden lesz, csak unalmas nem! Mozgalmasság ötvöződik az izgalommal, s az eredmények sem maradnak el. Az égi konstellációk komoly hatással lesznek a mindennapjaidra, tetteidre és gondolataidra, de okosnak kell lenned, és semmit nem szabad elhamarkodnod. Ha a logikát az érzelmek elé tudod helyezni, akkor nagy dolgokat alkothatsz. Tele leszel erővel és energiával, s bármi áron szeretnéd elérni kitűzött céljaidat. Minden adva van a sikerhez, sőt, még támogatókat is szerzel magadnak. A jó tanácsokat fogadd örömmel, sokan segíthetnek tapasztalatokkal a felemelkedésben. Egy esetben viszont megkérdőjeleződhet tetteid tisztasága! Ne térj le a tisztesség útjáról!

A hét első felében a bizonytalanság lehet úrrá rajtad, ugyanis meglepően sok kétely fogalmazódik meg benned, válaszokat keresel, ám nem minden esetben fogod azokat megtalálni. Lelkileg, egészségileg nem leszel igazán jó formában, nem érzed túl jól magad a bőrödben, valamiért ott is a kellemetlent, a rosszat, a negatívot látod, ahol nincs is. Ne fesd az ördögöt a falra! Óriási lépést tehetsz a siker felé azzal, ha apró örömforrásokat keresel, és elhiszed, bármire képes vagy. Tény, hogy túl sok feladatot vállaltál mostanság, vannak függőben lévő ügyeid, fejed búbjáig ér a munka, és már pénteket fog mutatni a naptár, mire utoléred magad túlórák és extra tempó segítségével. Ám cserébe egy remek hétvége vár!

A hét első fele nyugalmas lesz, ami lehet, hogy kissé meg fog lepni téged, ugyanis erőltetettebb menetre számítottál. Azért persze unatkozásra és lazításra az előzőek fényében sem lesz módod, ugyanakkor kényelmes tempóban tudod elvégezni a feladataidat, s közben bátran elmélkedhetsz a közeli és távolabbi jövődön. Otthonodra is ráfér némi változtatás, ha törted a fejed mostanság költözésen, felújításon, átalakításon, hirtelen azzal kapcsolatban is kitágul előtted a horizont. Külföld felé kacsintgatsz? Tedd meg az első lépéseket, igen gyorsan nyílhatnak meg előtted a kapuk. Csütörtök kissé zűrösnek ígérkezik, de péntektől minden remekül alakul ismét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.