Hétvégi horoszkóp (október 11-12.) - Használd a fantáziád!

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén érzékenyen reagálsz a téged ért impulzusokra, ám ahhoz, hogy túllépj sérelmeiden érdemes a fantáziádat leporolnod.Ehhez kaphatsz segítséget a Life.huhétvégi horoszkópjától.

Figyelj oda magadra, lelked és tested üzeneteire, találj békét és nyugalmat! Szolgáld ki a saját igényeidet! Nem használhatod ki energiatartalékaidat a végtelenségig. Szükség van feltöltődésre, szaunára, masszázsra, vagy menj sportolni, randizni. Figyelj azokra az alapvető dolgokra, amelyek egyébként elkerülik a figyelmedet! Könnyen ledönthet a lábadról egy rövid, de kellemetlen nátha, vagy emésztési gond, így próbáld meg időben elkerülni a bajt megfelelő öltözködéssel, pihenéssel, gyógyteákkal, egészséges táplálkozással Ha lengén öltözve mész ki az utcára, lemondhatsz a hétvégi buliról, mert az ágyat fogod nyomni helyette.

Kétségek gyötörnek? Mi az, amit nem zártál le, s háborog miatta a lelked? Egy félbehagyott ügy súlya nyomja a válladat? Ez a hétvége remek lehetőséget kínál arra, hogy minden függőben lévő ügyet megoldj, beszélj azokkal, akikkel gondod van, vagy tanácsot kérj környezetedtől. Lehet, hogy kissé nehezen látod át a jelenlegi helyzetedet, de valószínűleg csak némi csendre lenne szükséged ahhoz, hogy valami okosat kitalálj. Anyagiak terén is vannak kétségeid? Keress új pénzforrást, megéri időt szánni arra, hogy meghallgass néhány új javaslatot!

Az égi konstellációk mozgalmas hétvégét ígérnek neked, érdekes eseményekből, izgalmas találkozásokból bőven adódik majd. Vannak konkrét terveid erre a két napra? Akkor ne engedd, hogy bárki keresztülhúzza a számításaidat! A céltudatosság és a kitartás mindenféle területen komoly sikert hoz neked. Mindig az első ötleteid a legjobbak, győzd meg környezetedet arról, hogy bátran bízzák rád magukat. A pénzügyekkel vigyázz, mert túlzásokba eshetsz, aminek később látod majd kárát! Ne költekezz, és főleg ne adj kölcsön senkinek!

Pihenni nem igazán lesz kedved, úgyhogy bátran tervezz be erre a hétvégére minden olyan feladatot, ami koncentrációt, összeszedettséget és figyelmet igényel tőled. Ha netán pénzt kell költened, azt most megteheted. Üzemezd be a nagybevásárlást, és azokat az apró tevékenységeket, melyeket otthonoddal kapcsolatban régóta csak halogatsz. Közben vedd észre, hogy itt az ősz, sőt, lassan a tél is megmutatja az arcát, neked pedig szükséged van pár új holmira. Az anyagiak miatt ne aggódj, mert mindaz, ami most kifelé megy, hamarosan más irányból beérkezik. Szerelmi téren a vasárnap hozhat pozitív fordulatot, hagyd magad inspirálni.

Egy olyan üzleti, vagy pénzforrási lehetőségre bukkanhatsz most, amire nem számítottál, így tényleg meglepetésként ér ennek híre. Valaki belép az életedbe, megvitat veled egy remek ideát, és ketten kiváló együttműködést tudtok létrehozni. Tény, hogy munkával és anyagiakkal nem akartál foglalkozni a hétvégén, de ne utasítsd vissza azt, hogy meghallgass egy előadást vagy valakit, aki benned lát lehetőséget egy közös megvalósításra. Még akkor se mondj nemet, ha első pillanatban nem látsz benne komoly fantáziát. Nem kell azonnal döntened!

Egy Szűztől szokatlan lehet, hogy heves és tüzes… Ezen a hétvégén épp ezt az oldaladat mutatod a világ felé, amivel persze sokakat meglepsz majd, de akad olyan ember, aki nagyon fogja élvezni, hogy végre elrugaszkodsz a realitás talajától, s kicsit bolondosabb, bohókásabb, szeleburdibb leszel. Ezzel a hozzáállással sok érdekes eseményben lelet részed. Akadnak olyan helyzetek, amelyek rádöbbentenek arra, hogy bizonyos területeken sürgős változtatásokra van szükség. Hirtelen egy új kaland lehetősége foglalkoztat, hát vesd bele magad az élet sűrűjébe!

Rengeteg programot terveztél? Nincs is ezzel gond, de egy nap neked is csak 24 órából áll, ezt ne feledd! Úgyhogy a sok aktív tevékenység mellet hagyj időt a pihenésre, lazításra is. Ha kellő lelki és testi feltöltődésre vágysz, akkor a pihentető alvás nem maradhat ki az életedből! Nem árt, ha a szórakozás mellett alkalmanként kicsit megpihensz, s a közeljövő tervein is eltöprengesz. Ne csak hétfőig gondolkodj előre, hanem a következő fél vagy akár egy évet is vedd górcső alá. Ha ezt megteszed, és reális vagy, akkor rájöhetsz, végre rá kellene szánod magad egy fontos változtatásra, aminek bizony nagyon itt van az ideje.

Érzelmi háború kirobbanása van kilátásban, ne félj kimondani, ami a lelkedet nyomja! Állj a sarkadra és add ki magadból mindazt, ami felgyülemlett! Bátran mondd meg a magadét, ha annak szükségét érzed! Ne hagyd, hogy apró tüskék szurkálják a lelkedet. Csak akkor tudsz és fogsz tisztán látni, ha kibeszéled magadból a kétségeidet, és természetesen azokat célzod meg, akikre a dolog tartozik! Ne kerülgesd a forró kását, ugyanis ez a hétvégé kimondottan kedvez az őszinte kommunikációnak. A Hold segítségedre lesz minden elképzelésedben, élj a támogatásával!

Légy nyitott és befogadó minden információra, mely ezen a hétvégén fut be hozzád. Figyeld a híreket, még a pletykákat is hallgasd meg, mert olyasmiről is tudomást szerezhetsz, amely eddig teljesen rejtve volt előtted, s később még a hasznodra lehet. Olvass a sorok közt, de azért az alaptalan mendemondáknak ne ülj fel! Tégy különbséget fontos és lényegtelen közt! Lehet, hogy a pihenést tűzted ki célul erre a hétvégére, ám a sok program közt mégis adódnak lehetőségek, elindulnak beszélgetések, melyeket valamilyen formában a munkádban, szakmai előmeneteledben leszel képes a közeljövőben kamatoztatni.

Ha már elkötelezted magad valaki mellett, akkor légy őszinte vele, s mondd el, hogy mi bánt, mi nem elég jó, vagy épp azt, hogy mellette állsz jóban és rosszban egyaránt. Fontos, hogy a másik fél tisztában legyen az érzéseiddel, így tud kerek lenni az életetek. Ugyanez az őszinteség igaz a barátokra, szülőkre is, mondd el nekik az aggályaidat, tedd fel a kérdéseidet! Az égiek alaposan felkorbácsolják benned a szenvedélyt vasárnap. Persze a vágyaidat kielégítheted, de leginkább otthon keresd a boldogság apró morzsáit, - kivéve, ha szingli vagy! Akkor bizony szabad a pálya!

A következő két napon meglepően érzékeny leszel a külvilág felől érkező impulzusokra, - mindenre reagálsz, semmi mellett nem tudsz elmenni érzéketlenül. Amit máskor könnyen viselsz, az most szétzilál, felapróz és akár el is szomorít. Ezt környezetedből sokan észre fogják venni, de kiválóan megfigyelheted azt, ki van veled, s ki ellened. Támogatnak vagy visszatartanak? Akad majd, aki kímél, de lesz, aki szemérmetlenül kihasználja, hogy fogást találhat rajtad. Cselezd ki őket, és mosolyogj a hétvégén mindenkire, még akkor is, ha titkon pityeregni lenne kedved! Igyekezz erősnek és rendíthetetlennek mutatni magad!

Halakként jó lelkű vagy, így nem csoda, ha valaki benned látja a megmentőt, és egy elég összetett kéréssel közeledik hozzád. Szeretne kölcsön kérni tőled valamit, ám nem biztos, hogy ez pénz lesz! Bármi kerüljön is szóba, bátran mondj arra nemet! Lehet, hogy látszólag nem lenne nehéz teljesíteni az igényt, de az is biztos, hogy búcsút mondhatsz a tulajdonodnak, - mindegy mi legyen az! A hétvégi konstellációk nem kedveznek az adakozásnak, könnyen kihasználható vagy, ezt pedig vedd mindig figyelembe! Vasárnap feltétlenül menj társaságba, érdemes ismerkedni idegenekkel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.