Heti horoszkóp (október 20-26.) - Engedd el a régit, adj helyet az újnak!

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemes, nyugalmas hét vár minden jegyre, négynapos hosszú hétvégével, erőteljes égi hatások nélkül. A szerdai újhold lehetőséget ad a kívánságok teljesítésére, ami egyaránt szól az elengedésről és a bevonzásról. Engedd hát el a régit és add át helyét az újnak!

Erőből, energiából, kitartásból folyamatosan érkezik hozzád az utánpótlás, úgyhogy nyugodtan vállalj nagy feladatokat, idő- és energiaigénylő kihívásokat, mert mindent meg tudsz oldani, - szakmai, tanulmányi, és persze magánéleti téren egyaránt. Ezen a héten, főleg szerdától a jókedv garantált, a sikerek pedig szinte maguktól is megérkeznek hozzád. Szinte el sem akarod hinni, hogy minden jó úton halad, és régi, függőben lévő ügyeket is remekül tudsz kezelni, vagy, ha kell, hát könnyedén lezárni. Minden napra találsz kötelezettségeid mellett valami érdekes, izgalmas szakmai kihívást, vagy épp kikapcsolódásra is tökéletesen alkalmas elfoglaltságot. Fontos, hogy a mérleg nyelve egyensúlyban legyen, erre a hosszú hétvége kínál neked tág lehetőségeket.

Egy meglehetősen gyors fordulattal igencsak kedvező irányt vesznek anyagi ügyeid, még téged is meglep, hogy hirtelen új pénzforrásokra lelsz, és bizony ki is aknázhatod azokat gyorsan. Nem ülhetsz a babérjaidon, ez az egy, ami biztos ezen a héten! Ugyanakkor lényeges információ lehet számodra az, hogy nem magától fog jönni a szerencse, hanem neked kell elébe menned, kutatnod, keresned, kérdezned, érdeklődnöd. Tudd, ha aktív vagy, és teszel azért, hogy jobbak legyenek a körülményeid, akkor az előtted álló napokban minden adva van egy jelentős lépés megtételéhez. Ha eddig anyagi gondjaid voltak, akkor most meglátod az alagút végén a fényt! Ha nincsenek napi problémáid, akkor a stabil helyzetet tudod még jobban megszilárdítani.

Új szelek fújnak, bár ezt a hét első két napjában inkább kellemetlennek fogod érezni, ugyanis alig-alig akarsz alkalmazkodni a módosuló körülményekhez. pedig, ez bizony elkerülhetetlen lesz! Tessék erősen koncentrálni, és mindenben a jót látni! Így könnyebben ráérzel majd arra, hogy mikor jöhet a nagy kihívás, és milyen formában tudod abból a legtöbbet kihozni! Ugye nem futamodsz meg az utolsó pillanatban attól, hogy beleugorj az ismeretlenbe? Ikrekként legyen benned annyi kurázsi, hogy bevállalod mindazt, amit most a sors tálcán kínál. Képes vagy megmászni bármilyen magas hegyet, képes vagy a legbonyolultabb dolgokra is nagyszerű megoldásokat kitalálni, hát cselekedj! Ahogy telnek a napok, már nem csak a saját intuíciód súgja, hanem környezetedtől is érkeznek teljesen egyértelmű jelzések, figyelj ezekre!

Láthatatlan teher nyomja a válladat a hét elején, nehézkesen indul be a gépezet, minden szinte kétszer annyi időbe és energiába kerül, mint máskor. Ez a hatás egészen szerda estig fog tartani, ám szinte egyik pillanatról a másikra megkönnyebbülést fogsz érezni, aminek oka a csodás Újhold lesz. Bármi történjék, azért ne add fel, egy-két kudarc még nem a világ vége, s így, hogy most már tudod, hamarosan jön az égi segítség, talán mégis mindent könnyebben átvészelsz. Csütörtökre teljesen felszabadulsz a nyomás alól, péntek délutánra pedig eltűnik minden, ami addig fejfájást okozott magánéleti téren. A hosszú hétvégén pihend ki magad, s biztasson a tudat, hogy a jövő hét egyenesen szuper lesz.

A heti bolygóállások, és legfőképpen a szerdáig tartó Fogyóhold a szó legszorosabb értelmében rákényszerítenek arra, hogy mélyen elgondolkozz jelenlegi helyzeteden! Át kell értékelned az elmúlt időszak eredményeit, s nem hagyhatod ki abból a kudarcok okainak felkutatását és elemzését sem! Tűnődj el a közeli és távoli jövődön, találd meg a gyenge pontokat, próbálj ezekre megoldó kulcsokat keresni, majd bátran kezdj neki új tervek elkészítésének. Higgy benne, hogy bármi elérhető számodra is! Ám ne feledkezz meg függő ügyeidről, amiket szintén rendezni kell! Ha kapcsolatban élsz, és még elégedetlen is vagy azzal, akkor ezen a héten megkapod az esélyt egy békés lezárásra. Ereszd el, hogy jöhessen az új!

A hét első napjaiban a hátad közepére sem kívánod a munkát, aminek persze több oka is van. Részben a Fogyóhold utolsó napjait éljük, elfogyott az energiád, s már alig-alig tudod magad feltölteni. Másodsorban rád is vár egy hosszú hétvége, már nagyon várod, igaz? Akkor ez inkább kitartásra ösztökéljen, és vesd bele magad a munka tengerébe. A feladatok egyre csak szaporodnak kedden és szerdán, ám mégis mázlid lesz, hisz a szerdai éjjeli Újhold jelentős változást hoz, hirtelen lendületet veszel, s egy egészen érdekes dolog tárul eléd. Egy olyan kapu nyílik meg előtted, melynek küszöbén vétek nem átlépni. Magánéleti téren adódik alkalmad a fejlődésre, sőt, egyenesen a szárnyalásra. Óriási szükség lesz logikádra, ésszerűségedre, és persze a kreativitásodra is.

Össznépi bonyodalmak jellemzik a hét első felét, szinte mindenki képes mindenkivel összekapni, banális konfliktusok alakulnak ki, s a legtöbbször ezeknek Te leszel valamilyen formában a célpontja, de akár a viták útnak indítója is! A szálak eleinte főleg szakmai téren kuszálódhatnak össze, mert olyan kérdések merülhetnek fel témaként, melyek megnehezítik a helyzetedet, megkérdőjelezik hozzáértésedet, vagy arra kényszerítenek, hogy végre fejlődj, tovább lépj, változtass a berögzöttségeken. Le leszel terhelve, és a lelked minden lesz, csak nyugodt nem. Ez zavar? Akkor gyerünk, változtass valamin! Ki kell végre mozdulnod a a komfortzónádból, és kipróbálni új dolgokat, bevállalni extra feladatokat! Gyűjts új tapasztalatokat és csütörtöktől egyébként is felszabadul a lelked.

Bizony a feszültség és a bosszankodás nem kerüli el a te házad táját sem a hét elején. Sok fura szituációba fogsz belekeveredni, és ezek sorra nehezítik meg az életedet. Környezeted olyan feladatokkal bíz meg, melyekre nem számítottál, és nem is biztos, hogy most maradéktalanul tudod azokat teljesíteni, hisz egyik-másik túlmutat a pillanatnyi lehetőségeiden. Ahelyett, hogy homokba dugnád a fejed, állj ellen a nehézségeknek, és közöld az emberekkel, hogy a te időd és energiád is véges! Ne félj szembemenni másokkal, ne hagyd elnyomni magad! Figyeld meg, hogy az őszinteség sokat segít majd, így, ha megakadsz, találsz segítőt, akivel közösen mindenre megtaláljátok a megoldást. Csütörtökön elengedheted magad, csak a hosszú hétvége örömeinek kell élned.

Tüzes Nyilasként bizony bele szoktál esni abba a hibába, hogy nem beszélsz a gondjaidról, mert azokat inkább magadnak tartod meg. Ez egy oldalról jó, más oldalról viszont lelassíthatja egy-egy függőben lévő ügy megoldását. így pedig könnyen konfliktusok is kipattanhatnak, mert mások tehetetlennek vagy épp lustának vélhetnek, ami persze nincs így! Sokan nem értik, mi zajlik a fejében, ha nem nyílsz meg. Ha nem mondod el, hogy mivel kapcsolatban vannak kétségeid, kivel nem találod a közös hangot, és leginkább csak duzzogsz, akkor magad ellen fordíthatsz néhány embert. Könnyen túl tudnád magad tenni a gondjaidon, ha az arany középút lehetőségét megtalálva kommunikálnál mindenkivel. Ráadásul milyen jó lenne a hosszú hétvégét lelki nyugalomban tölteni, igaz? Akkor cselekedj ennek megfelelően!

A hétfői és a keddi napok egészen jól telnek, bár jelentős döntések nem születnek, viszont régi ügyeket sorban elrendezel, így a szerdai Újholdat szinte megtisztultan fogadod. Ez az egyébként belőled fakadó harmónia még téged is meg fog lepni, mert inkább zűrösek és rohanósak szoktak lenni a hét elejék. Ne aggódj semmiért, ne keress porszemet a fogaskerekek közt, örülj annak, hogy nem kell akadályokra számítanod, és bármi áron nagy célokat elérni. Csak könnyedén lépegess előre, most úgyis minden épp a maga idejében történik meg majd úgy, ahogy az számodra kedvező lesz. Szerdán nagyon aktívnak kell lenned, sok feladatot akasztanak a nyakadba, aztán pedig jöhet a szuper hosszú, szuper jó hétvége!

Ezen a héten hangulatod sokat fog ingadozni, bár ez tőled annyira nem szokatlan. Néha mosolyogsz, máskor meg inkább kikerülöd az emberek társaságát, nehezen lehet majd kiszámolni, mikor és milyen passzban vagy épp. Sodródsz ide-oda, néha a karriered érdekel, aztán csak a magánéleted, vagy épp semmi, csak ellavírozol az álmok és a valóság mezsgyéjén. Még szerencse, hogy a szerdai Újhold friss energiákat hoz, ráadásul egy hosszú hétvége áll előtted, így pedig ismét fókuszba kerülnek a családi és baráti kapcsolataid, sőt, végre önmagadra is jut elegendő időd. Csütörtöktől segíts környezetednek, ahol csak tudsz! Nem az a lényeg, hogy mit kaphatsz cserébe, hanem az, hogy örömöt lelj abban, hogy mások támasza lehetsz!

Kirobbanó formában leszel, bár hétfőn és kedden a környezeted alaposan leterhel, de bírni fogod a strapát, és tulajdonképpen bármilyen lehetetlenséget kérjenek tőled, te mindenre képes leszel alternatív megoldást találni. A szerdai Újhold teljesen kiegyensúlyozza a lelked, feltöltődsz, és napokig tele leszel erővel, energiával, életkedvvel, várva az új kihívásokat. Bármibe is fogj a hét második felében, sikerrel be is fejezheted, ráadásul az átlagsebességed is jóval gyorsabb lesz a megszokottnál, teljesítményed szerdán és csütörtökön kimagaslik. Új ötletek, érdekes gondolatok jellemzik a mindennapokat, hosszú távú terveid születnek, melyek mind megvalósíthatóak. Most ne foglalkozz azzal, hogy hosszú hétvége lesz, a saját fejlődésed a legfontosabb.

Pénzhoroszkóp októberre - Most ne bizonytalanodj el!http://www.life.hu/horoszkop/20140923-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-oktober.htmlVegyes időszak lesz október hava, jó és bizonytalan hírek egyaránt érkeznek. Fontos, hogy ne bizonytalanodj el, és merd vállalni a kockázatot, de elsősorban inkább 23-a után. Ekkor jöhetnek a nagy igenek, adás, vétel, szerződéskötés, vagy akár hitelfelvétel.HoroszkópThinkstockŐszi szexhoroszkóp 2014-ben - Felejtsd el a gátlásokat!http://www.life.hu/horoszkop/20140825-life-hu-oszi-szexhoroszkop-2014.htmlHódítás? Csábítás? Megtartani vagy elengedni? Meddig mehetsz el ezen az őszön? Vajon szabad feszegetni a határokat? A Life.hu szexhoroszkópja elárulja neked.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.