Hétvégi horoszkóp (október 25-26.) - Kritizálás helyett mosolyogj!

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyű megítélni a környezetedben élő emberek gyengeségeit, de ha kritizálás helyett elfogadod azokat és csak mosolyogsz rajtuk, a te életed (is) vidámabbá válik. Ám hogy milyen helyzeteket hoznak eléd a csillagok, azt a Life.hu hétvégi horoszkópjából tudhatod meg. 

Mindegy, milyen napot mutat a naptár, pihenés helyett megállíthatatlanul sürögsz és forogsz, s valamibe mindenképpen bele akarsz kezdeni - bárhol légy is. Nem bírsz megülni a fenekeden, tettrekész vagy. Olyan elfoglaltságot keress magadnak a hosszú hétvége hátralévő részére, ami nem munka, és nem is valami kötelezettség, hanem egy vágy a magánéleted szépítésével, boldogabbá, örömtelivé formálásával kapcsolatban. Persze azért ne vidd túlzásba a tenni vágyást, találd meg az arany középutat - pihenni, lábat lógatni is kell, azért hétvége a hét vége!

A hosszú hétvége első két napján nem pihented még eléggé ki magad? Kiváló cél, hogy minden függőben lévő dolgot el akarsz rendezni, de nem lehetne, hogy majd hétfőn fogj bele ezekbe? Áldozz a békés, nyugalmas és csendes hétvége oltárán, hidd el, megéri kikapcsolódni! Csak a megfelelő irányba kell haladnod ahhoz, hogy megkapd az égiek ajándékát, a harmonikus hétvégét. Ha valaki a saját nyűgjeinek megoldását próbálja rád testálni, arra mondj egyértelmű nemet! Mondj le minden olyan programot, ami nem pihentető, és nem tölt fel energiával.

Nagyszerű élményeket tartogat neked a hosszú hétvége második fele, leginkább azért, mert minden pillanatát te irányítod, és pont az fog történni, amit megálmodtál. Végre kiélheted magad kedved szerint, adódik idő csevegésre, csacsogásra, információcserére a családtagok, a barátok, sőt akár újdonsült barátok közt, még olyan hírek is eljutnak most hozzád, melyek segíthetnek egy régi, kellemetlen ügyön túllendülni. Mondd ki, ha bánt valami, ha feszültséget okoz valaki, s figyeld meg, hogy kiváló tanácsokat kaphatsz. Az égi konstellációk kifejezetten kedveznek új emberi kapcsolatok kialakításának.

A munkát jó messzire kerüld el, s ez bizony az otthonod körüli teendőkre is vonatkozik. A szakmai kitűzésekhez úgysem tudsz most közelebb jutni, hát ne is foglalkozz azokkal! A hosszú hétvége hátralévő része is remeknek néz ki, ne rontsd el azzal, hogy nem örömteli programokon veszel részt, hanem búslakodsz, vagy már a jövő hét kihívásait kergeted. Pihend ki magad alaposan, nyugodtan aludj kicsit tovább mindkét reggelen, ne főzz, hanem rendelj valamit, és lelkiismeret-furdalás nélkül heveredj le a kanapéra, ha épp ahhoz van kedved. A munka megvár.

Érzelemmel lesz tele a hosszú hétvége második fele, bátran ismerd be, hogy épp erre van szükséged. Mindaz a jó, amit most kapsz, töltsön el örömmel, s add is vissza! Ne fukarkodj semmivel, a figyelemért és a törődését légy hálás. A három legfontosabb szó ezen a hétvégén: szabadság, szerelem, figyelem. Ezek nélkül hiányérzeted lenne, úgyhogy minden lépésed során ezek az energiák vezéreljék utadat. Ne csodálkozz azon, ha az érzelmekre való igény vasárnap sem csappan, sőt, még hétfőn is el leszel egy kicsit varázsolva. Ámor nyila célba vesz, ha szingli vagy, most nem menekülhetsz!

Igencsak mozgalmasan telt a hosszú hétvége első két napja, rengeteget tüsténkedtél, nem húztad ki magad a közös vagy a nehéz feladatok, programok alól, de az új kihívások is hozzátettek ahhoz, hogy energiatartalékaid alaposan megfogyatkozzanak. Így a hosszú hétvége további két napjának elsődleges célja az legyen, hogy feltöltődj, s olyan emberekkel vedd körbe magad, akik örömöt adnak, nem pedig elvesznek. Legyen időd arra is, hogy átalakítsd egy kicsit az otthonodat, szépítgesd a környezetedet, s hallgasd meg a saját lelked igényeit! A munkát felejtsd el, foglalkozz a családoddal és a magánéleteddel!

Már a hosszú hétvége első fele sem telt rosszul hát még a következő két nap! Fitt leszel, energikus, éhezel a jó programokra, amiből a testmozgás öröme se maradjon ki! A terveidnek megfelelően alakulnak a dolgok, sokat mosolyogsz, élvezed az emberek társaságát, így a folytatás sem lesz különb, izgalmakkal, mozgalmassággal, érzelmekkel teli órák várnak rád. Valamilyen meglepetésben is részed lehet, hidd el, az öröm megtalál. Légy türelemmel, hisz ami késik, nem múlik. Ha pedig tettél mostanság ígéretet valakinek, akkor azt ideje betartani.

A tested, a lelked és a szellemed nagyszerű harmóniában lesznek. Kihozni a béketűrésből csak akkor lehetne, ha valaki valamilyen főben járó bűnt követne el ellened. Képes leszel a kicsi dolgoknak is örülni, ez pedig nemcsak erre a hétvégére, hanem a következő hétre is harmóniával tölt fel. Több, régóta halogatott, otthoni feladatot is el tudsz rendezni, beszélgess a családoddal, szomszédjaiddal, barátokkal, a kommunikáció most kiemelten fontossá válik. A szombati napot egy még mozgalmasabb vasárnap követhet, az otthonülés nem lesz vonzó számodra. Hívj magaddal olyasvalakit, akivel régen voltatok kettesben, és lenne is miről beszélgetnetek.

Ne félj a társadalmi elvárásoktól, ne gondold, hogy csak akkor szeretnek, ha „jó” vagy. Legyen bátorságod kedved szerint cselekedni, röpködni, mint egy szabad madárka. Szemlélődj, fedezz fel a következő két napon új dolgokat, és fontos, hogy légy kíváncsi, kutakodj olyan témákban, amelyek eddig rejtve voltak előtted. Élvezd az élet apró örömeit! Nyilas létedre most nem fogsz zajos bulik után sóvárogni, tudatosan kívánod a csendet, kerülni fogod a túlzott felhajtást, sokkal inkább a harmónia, ami célként lebeg a szemed előtt. Nehezen tudnak téged követni a barátaid, szeretteid, nem ezt az oldaladat ismerik. Mondd el nekik, hogy ez is te vagy, épp ezért vágysz most másra, mint eddig.

A hosszú hétvége tovább folytatódik, s jó hírekkel szolgálunk: minden a tervezettek szerint alakulhat, bár mindenképpen jobb irány lenne számodra az, ha a mozgalmasságot választanád láblógatás helyett. Mozdulj ki a komfortzónádból, mert érdekes emberekkel találkozhatsz! A pihenésen és a barátokkal közös bulin túl valamilyen izgalomban is részed lehet, ha hagyod magad kicsit sodortatni az árral. Szombat este vagy vasárnap beléphet az életedbe valaki, aki nem fogja titkolni, hogy akar tőled valamit. A kegyeidet keresi, de lehet, hogy te észre sem veszed? Nyisd ki a szemed, és figyelj a feléd érkező impulzusokra!

A hosszúra sikeredett hétvége további része is kedved szerint telik, lesz benne bőven pozitív esemény, remek ötlet és sok kedves ember. Gondolataid szárnyalnak, adódik lehetőség a jövőd tervezésére, örömmel, mosollyal, meg némi izgalommal várod a hétfőt. Ám ez utóbbi megérkezéséig is pihenj eleget, ugyanakkor ne csak láblógatással teljen az idő! A szorgos házimunkával vagy otthoni kötelezettségek elvégzésével telő szombat délelőtt után mozdulj ki valamerre, bulizz, táncolj, ismerkedj, utána pedig jöhet egy nyugalmas, csendes, békés vasárnap. A hét utolsó napja nagyon kedvező lesz számodra, vonzerőddel bárkit az ujjaid köré csavarhatsz.

A hosszú hétvége második szakasza kissé vontatottan indul, a kedélyállapotod eleinte nem a legjobb, ám szerencsére csupán azért, mert elfáradtál a hét eddigi részében, s legszívesebben semmilyen megerőltető dolgot nem csinálnál. Szombat délelőtt szinte mindent nyűgnek fogsz megélni, és jól megmondanád a magadét másoknak. Ne tedd! Ne éld ki magad a kritizálásban, inkább mosolyogj, mert az mindenen átsegít. Ha nem akarsz vitákat, akkor tudod, mi a dolgod! Ne sérts meg senkit, inkább fogj valami hasznos dologba. Nehéz lesz, de hunyj szemet más emberek hibái felett, és azt élvezd, ami jó - hisz abból is akad bőven!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.