Havi horoszkóp novemberre - Ne engedd, hogy lebeszéljenek az álmaidról!

asztrológia ezoterika havi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyre komorabbá váló időjárás szomorkásabbá teheti a mindenapjaidat, de nem kell, hogy átadd magad a rossz hangulatnak. Az meg különösen nagy hiba lenne, ha hagynád, hogy mások döntsék el, szabad-e álmodoznod. Ám hogy mit ígérnek pontosan a csillagok, azt a Life.hu november havi horoszkópja árulhatja el neked.

Téged is meglep az, hogy november közepéig meglepő nyugalom jellemzi a mindennapjaidat, aligha lesz olyan pillanat, hogy elveszíted a fonalat, vagy durván összezörrensz másokkal. Ha meg is esik, gyorsan találsz gyógyírt a pillanatnyi problémákra. 22-ét követően azonban minden aktívabbá válik körülötted, mozgalmasabbá válnak a napok, s a hónap hátralévő részében többet kell tevékenykedned, mint azt tervezted. Cserébe viszont remek lehetőségeket ígérnek az égi hatások, mindent használj ki, ami csak adódik. Az emberek szívesen töltik veled az idejüket, fontos lenne, hogy új ismeretségeket, barátságokat köss, melyek később nagy hasznodra lehetnek. Szinte bárkit meghódíthatsz, és akár tartós kapcsolatot is kialakíthatsz.

November minden napját használd ki maximálisan, fordítsd a saját javadra azt, hogy az égi hatások kedvezőek lesznek számodra. Már a hónap legelső napjaitól fontossá válik, hogy nagyobb hangsúlyt fektess a tanulásra, szellemi fejlődésedre, ugyanakkor meg kell állnod a helyed munkád, magánéleted terén egyaránt. November második felének eseményei, lehetőségei hosszú távra megalapozhatják a sikereidet, csak rajtad múlik, mennyi időt és energiát szánsz a feladataidra. Kár lenne a tálcán kínálkozó alkalmakat elszalasztani. Nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen külföldi út, esetleg költözés lehetősége is felbukkan a semmiből.

Remek időszak köszönt be novemberrel együtt, olyan energiák ölelnek most körbe, melyek magasba repítenek, általuk pedig nagyszerű dolgokat tudsz végrehajtani. Most jött el a változás ideje számodra, használd ki a lehetőségeidet, különösen azokat, amelyeket a családod vagy a barátaid kínálnak fel neked. Tőlük most rengeteg jó tanácsot, javaslatot kaphatsz, ne félj elfogadni azokat! Minden, ami novemberben történik veled, legalább másfél-két évre meghatározó lesz. A struccpolitika hibás döntés, ugyanis a változások nagy részben pozitív irányúak, csupán arra kell vigyáznod, hogy minden lépésedet tudatosan tedd meg. Egyszerre egy dologba vágd a fejszéd, s aztán érj is be a célba.

Remek hangulatú őszi hónap vár rád, eljött a te időd! Ám ez nem azt jelenti, hogy lehetőséged van a lazításra, hanem azt, hogy a régi ügyek végre felgöngyölíthetők, az emberi kapcsolatok szebbé formálhatók vagy újakat tudsz kialakítani, javíthatsz a tanulmányi eredményeiden, belefoghatsz egy vállalkozásba, és végre helyére rakhatod a bonyolult ügyeidet. Ne feledd, a sikerért dolgozni kell, de most meg is lesz az eredménye. Ha pihenésre és kikapcsolódásra vágysz, akkor akár egy-két nap szabadságot is kivehetsz, de csakis a hónap első felében, ugyanis a hónap közepétől sokat ígérő konstellációk sorakoznak fel, kár volna elvesztegetni az időt. Hivatásban, tanulásban vadonatúj fejezet kezdődik, alkalmazkodj a változó körülményekhez.

Nagyszerű lenne, ha végre kímélnéd magad, és nem vállalnál több feladatot a kelleténél. Ismerd be, hogy alapjában jól haladnak az ügyeid, kiváló ötleteidet általában ügyesen tudod hasznosítani, ám beleeshetsz ismét abba a hibába, hogy nem vagy maradéktalanul elégedett önmagaddal, eredményeiddel. Mindig többet akarsz? Ezt gondold át egy picit! A pénzügyek – hacsak nem létfontosságú ügyről van szó - most kevésbé érdekeljenek! Ami el akar menni, engedd el, ami jön, annak örülj, de semmiképpen se legyen ez a központi téma. Inkább foglalkozz a lelkeddel, szellemeddel, és szeretteid is több időt fognak igényelni. Találd meg az arany középutat!

November eleje mozgalmasnak ígérkezik, most engedd meg magadnak azt a luxust, hogy hagyod magad sodortatni az árral. Hidd el, megéri kockáztatni, mert az új dolgok sok örömöt hoznak a mindennapokba. Érdekes ismeretségekre tehetsz szert, melyekből profitálhatsz - barátságok, üzleti kapcsolatok formájában egyaránt. Remek tervek megvalósításához minden égi segítséget megkapsz, bátran vágj bele az ismeretlenbe. Érzelmi alapokon nyugvó emberi kapcsolataid leginkább a hónap elején mutatnak harmóniát és kiegyensúlyozottságot, s még ha nem is elsődleges cél egy új szerelem megélése, mégis megtörténhet hirtelen, hogy valaki betoppan és elvarázsol.

Ebben a hónapban sokaknak megmutathatod, milyen rejtett tartalékokkal bírsz. Ne félj feltárni a titkaidat, hisz lehet, hogy nemcsak önmagad számára lehet ez segítség, hanem mások is örömmel fogadják, ha a segítségükre sietsz egy-egy jó ötlettel, kreatív gondolattal. Karriered, netán saját vállalkozásod, vagy épp tanulmányaid terén mindenképpen érdemes átalakításokat végezned, formáld át a bevett szokásokat, figyeld meg, milyen leleményes leszel. A sikerek folyamatosan garantáltak, próbáld ki magad új terepeken, akár egyedül, akár csapatban. Új ötletek megvalósításához a 22-e utáni időszak kedvez majd. A családod is igényli a figyelmedet, ne told őket háttérbe!

A szélsőségesség mindig is jellemzett téged, ugyanakkor van benned bőven megfontoltság is. November számodra nem lesz túl könnyű időszak, mert sok új ismeretség övezi a mindennapokat, és sokan meglátják benned a lehetőséget, izgalmasnak találják majd ötleteidet. Ám vigyázz! Épp ebben az időszakban nő meg annak a lehetősége, hogy egyesek kihasználjanak, félrevezessenek, becsapjanak. Minden fontos ajánlat esetén mérlegelj alaposan, vedd számba a lehetőségeket, és aludj egyet a lényeges döntésekre. Ne félj attól, hogy körültekintőbb légy a megszokottnál. Ha kell, legyél bizalmatlan, akármiről is van szó. A hónap második felében bármibe is fogsz, biztos, hogy sikerrel zárod, főleg, ha 22-e utáni napokra időzíted ezt.

Rengeteg a tennivalód, már november első napjaiban a fejed búbjáig ér a munka. Magad sem érted, miért, hisz egyfolytában tüsténkedsz. Szerencsére nem lustaságról van szó, hanem arról, hogy mindig rábólintasz mindenre, és olyasmit is elvállalsz, ami nem is a te dolgod. Ugyanakkor mégis odafigyel rád a sors, mert minden tettedért meg fog érkezni a jutalom, dicséretek, kedves szavak, fontos elismerések formájában. November közepén végre kijelentheted majd, hogy megérte az erőfeszítés. Munkádat, vagy akár tanulmányaidat is siker koronázza, melynek meglesznek a pozitív – erkölcsi és anyagi - vonzatai is. Ha már ilyen jól teljesítesz, ideje némi lazítást is engedélyezni magadnak.

November folyamán elkerülhetetlen lesz, hogy örülj az életnek, az egyszerű dolgoknak, a kicsiben is meglásd a jót és a szépet. Tedd meg önmagadért azt, hogy szereted a mindennapokat és nem félsz a változástól - hisz ez utóbbi mindenképpen bekövetkezik, ám, nem mindegy, hogy alkalmazkodsz vagy ellenállsz. Jelentős bolygómozgások jellemzik ezt a hónapot, s ezek erőteljesen befolyásolni fogják döntéseidet. Fontos lenne, hogy mindig csak egy dologgal foglalkozz, ne aprózd fel az energiáidat, különben idő előtt elvesztheted a fonalat, koncentrációs készséged csökkenhet. Mivel nagy szükség lesz rád otthon és a munkahelyeden egyaránt, feltétlenül légy tudatos, és a napjaidat lehetőség szerint előre tervezd meg.

Mozgalmas lesz november hava, ez az enyészet ideje, a népi hagyomány is így nevezi ezt az időszakot. Ám neked mégis kijut a jóból, rengeteg tennivalód akad, sok jövés-menésben lesz részed, épp ezért figyelned kell az energiautánpótlásra! A hónap első harmadában teljesen leköthet a tanulás, a szellemi fejlődés, találj magadnak valamilyen új kihívást ezen a téren. Utána inkább a szakmai tennivalók kerülnek fókuszba, és érdemes lesz azoknak az ötleteknek a megvalósítására figyelmet szentelned, amelyek már régóta várakoznak. Szerencséd lesz, mert olyan támogatót sikerülhet megnyerned terved kivitelezéséhez, aki hosszú távon egyengetheti majd az utadat. Ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen terveid megvalósításáról.

A november legelején érezhető kellemetlen égi hatások elsősorban a magánéletedet nehezíthetik meg. Könnyebben kialakulnak ilyenkor családi konfliktusok, viszont jó hír, hogy érzelmek helyett képes leszel ezekre a helyzetekre logikusan tekinteni és gyors megoldásokkal helyretenni a problémákat. Persze nem árt a kellő körültekintés, jó, ha megfontolod a mondandódat, így pedig csökkented a konfliktusok számát. Előrelátással és jó tervezéssel a munkahelyeden is elismerést vívhatsz ki magadnak, ha most keresel állást, biztos, hogy végre sikerrel jársz! Hosszú távú kedvező lehetőségek nyílnak meg előtted, amiket érdemes kihasználni. Szerelmi ügyeid szintén jól alakulhatnak 22-e után.

Pénzhoroszkóp októberre - Most ne bizonytalanodj el!http://www.life.hu/horoszkop/20140923-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-oktober.htmlVegyes időszak lesz október hava, jó és bizonytalan hírek egyaránt érkeznek. Fontos, hogy ne bizonytalanodj el, és merd vállalni a kockázatot, de elsősorban inkább 23-a után. Ekkor jöhetnek a nagy igenek, adás, vétel, szerződéskötés, vagy akár hitelfelvétel.HoroszkópThinkstockVége a nyárnak, vége mindennek? - Mabon, a betakarítás idejehttp://www.life.hu/horoszkop/20140910-mabon-a-betakaritas-ideje-napejegyenloseg.htmlAmikor már nem a kánikula az úr, hanem a borongós idő nyer teret, akkor sok minden megváltozik a természetben, így a lelkünkben is. Amit az év eddigi időszaka beérlelt, azzal ideje szembenézni, levonni a következtetéseket, elraktározni, ami jót tanultunk a történésekből, és szélnek ereszteni a rosszat.HoroszkópOrigoHeti horoszkóp (szeptember 22-28.) - Hozd ki magadból a legtöbbet! http://www.life.hu/horoszkop/20140909-a-life-hu-heti-horoszkopja-2014-szeptember-22-28.htmlA hétfői és keddi nap minden jegy számára megterhelő, nehézkes, kissé döcögős lesz, ám a szerdai újholddal mindannyian megújulunk, feltöltődünk, és nagy dolgokat tudunk végrehajtani. Ám hogy mire számíthatsz pontosan, azt a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.