Hétvégi horoszkóp (november 1-2.) – Mondj igent a kalandra!

Forrás: Thinkstock -
asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csend és nyugalom vár a Kosokra és a Halakra, míg a Bikákat és az Oroszlánokat csak buzdítani tudjuk őrültebbnél őrültebb ötleteik megvalósítására. Nézd meg, mit tartogatnak neked a csillagok a Life.hu hétvégi horoszkópja szerint. 

Ne feledd, hogy a pénteken elkezdett pihenést ne dobd el magadtól szombat reggel! Folytasd tovább, és kerüld el a munkát messziről – most kötelező lábat lógatni. Teremts békét magad körül, és foglalkozz végre az egészségeddel is. Ha úgy véled, hogy egy ideje valami nincs rendben veled, akkor most ne legyints, hanem tégy lépéseket önmagadért: némi sport, meditáció és reformétkezés – pontosan ezekre lenne most szüksége a szervezetednek. Vasárnap kifejezetten érezheted valamilyen kellemetlen lelki vagy fizikai hiányosság jeleit, amire gyógyírt kell találnod. Beszélgess sokat szeretteiddel, kirándulj, mozdulj ki a komfort-zónádból – bármi segíthet, ami pozitív érzésekkel tölt fel.

Érdekes élethelyzetekre, alkalmanként egyenesen izgalmas kalandokra van kilátás a hétvégén. Akkor jársz a legjobban, ha hagyod magad sodortatni az árral, és semmire nem mondasz nemet. Néha igenis épp arra van szükséged, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok veled és körülötted. A szombati nap egy új kapcsolat lehetőségét tartogatja számodra, s ha ezt kellő nyitottsággal kezeled, hosszú távú lesz, sőt, kifejezetten hasznos is. Nem az a lényeg, hogy ez a kapcsolat a magánéletedre, vagy a karrieredre lesz-e pozitív hatással, sokkal inkább az, hogy jó irányú változást hoz. Bárkit is sodorjon az utadba az élet, hallgasd meg, beszélgess vele, légy nyitott, és nem fogsz semmit megbánni!

Ha eddig a magány jobban vonzott, mint a páros élet, akkor ezen a hétvégén Vénusz megmutatja, hogy hibásak a gondolataid, és ideje elköteleződni. A Hold segítségével gyökeresen megváltozhat az életed, viszont nyitottnak kell lenned mindenre és mindenkire! Komoly égi segítséget kapsz ahhoz, hogy megértsd, feleslegesen küzdenél a boldogság ellen. A szombat délután és az este tartogathat meglepetéseket számodra: figyelj a jelekre, mert új ismeretségek vannak kilátásban, akiknek meg kell adnod a lehetőséget, hogy kellemes változásokat hozzanak neked. Ha van már kedvesed, akkor ő hozza majd a kellemes, szívet melengető változást, és olyat tud adni neked, amin még te is meglepődhetsz.

Rajtad múlik, milyen lesz a hétvégéd – azt viszont feltétlenül tartsd szem előtt, hogy az égiek bolondságra és vadságra buzdítanak. Ne félj igent mondani olyasmire, amire még sosem mertél rábólintani! Egyszerűen csak élvezd az életet, fogadd el a meghívásokat, mondj igent a randikra. Most kifejezetten javallott belevágni mindenféle ismeretlen kalandba, ismerkedni, új helyeket felfedezni. Ha megfelelően felvértezted magad, akkor szenvedélyeddel, érzékiségeddel bárkit elcsábíthatsz. A hódítás most szinte létszükségletté válik, és ez független attól, hogy elkötelezett vagy-e, vagy sem...

Legyen ez a hétvége más, mint a többi! Rúgj ki a hámból, ismerkedj, menj olyan helyekre, ahol még sosem jártál. Legyen a programok közt aktív és passzív is, de feltétlenül töltsd meg életedet tartalommal, szeretettel, figyelemmel, mások iránt való őszinte tisztelettel. Ha adódik új lehetőség, bólints rá, a megszokott dolgokat felejtsd el. Csinálj valami szokatlant, formabontót, extrémet, de csakis úgy, hogy abban legyen öröm és elégedettség. Vigyél egy kis színt az életedbe, nem kell mindig a megszokott dolgokat ismételned, vagy ugyanazokat a helyeket felkeresned. Alakítsd ezt a két napot saját igényeid szerint, és ne mások elvárásaihoz igazodva!

A család fontossága szent és sérthetetlen? Ez rendjén van, ám alkalmanként neked is szükséged lenne egy kis magányra, hogy tervezgethesd, átgondolhasd az életedet – többek közt a novemberi terveidet. Add át a szombati napot a társasági élet lehetőségének, hadd élvezze mindenki a közös programok csodáját. Aztán, mivel alig van hátra az évből, és még rengeteg a tennivalód, készíts ezekhez korrekt bakancslistát, így segítve a saját előrehaladásodat. Vasárnap önmagadat helyezd a középpontba, akkor is, ha mások úgy vélhetik, kissé önző vagy. Próbálj arany középutat találni, bátran mondd el szeretteidnek, hogy magányra van szükséged – hidd el, meg fogják érteni.

Ezen a hétvégén egyetlen feladatod van, ami fontos: helyezd középpontba emberi kapcsolataidat, és mindenképpen vedd figyelembe, ha mások eltérő véleménnyel vannak, mint te. Gondold át, kivel milyen a viszonyod. Ha van min javítani, tedd meg. Ha viszont nem akarsz valakitől már többet, akkor ideje az elválásnak. Mondd ki bátran, hogy már nem tudsz neki többet adni, már nem olyan tartalmas a kapcsolatotok, s jobb, ha elválnak útjaitok. Teljesíts egy-két kívánságot, és a tiédet is teljesíti valaki. Ápold annak a lelkét, akinek épp erre van szüksége – most épp te vagy, akinek elég ereje van ehhez. Teljes erővel koncentrálj szeretteidre, törődj velük, az odafigyelésedet hálával fogadják majd.

A hét eddigi részében erős tempót diktáltál, hát cserébe ideje megnyomni a féket! Skorpió létedre remek döntés hozol akkor, amikor a hétvége békéjének érdekében tudatosan visszafogod magad. Lehet, hogy nem értél mindennek a végére, de ami megmaradt, az meg úgysem számít, abszolút kibírja hétfőig. Megérdemled a pihenést, ne keress kibúvót! Szombaton mindenképp mozdulj ki a négy fal közül, szívj friss levegőt, és kösd össze a kellemest a hasznossal. Vasárnapra nem terveztél különösebb programot? Akkor kipihenheted a hét összes fáradalmát. Ha van, akkor gondolj a kedvesedre, vagy a családod tagjaira is, akik egész héten a figyelmedért ácsingóztak.

Érdekes, változatos lesz a következő két nap, tele lesz impulzusokkal, de ellentétekből, összefeszülésekből sem lesz hiány. A szombat és a vasárnap is vegyes hatásokban bővelkedik, és bármi történjék, - akár valami bosszantó is - végeredményben remek hír, hogy mégis jobb irányba fordul az életed. A szombatod békésen indul, s minden dolognak a végére érsz, amit ekkorra terveztél, vasárnap viszont sikerülhet valakinek felbosszantania téged egy banális üggyel. Bár általában nem vagy a türelem mintaképe, mégis megpróbálsz nem vitába keveredni. Ha mindenképpen hangot akarsz adni a véleményednek, azt próbáld meg diplomatikus keretek közé szorítani. A lényeg: ne hagyd, hogy elragadjanak az indulatok!

Pozitív kisugárzásod, optimista gondolataid remek hatással lesznek azokra, akikkel együtt töltöd a hétvégédet. Képes leszel az embereket megmosolyogtatni, ezzel pedig a saját népszerűségedet növeled. Ne unatkozz egy pillanatig se, sok tennivaló elvégzését tervezd be, mert bármire képes vagy most. Jól teszed, ha szorgalmas leszel, az égiek segítenek az otthoni dolgok, és más függőben lévő ügyek rendezésében. Szombaton és vasárnap is akad bőven feladatod, és arra is kapsz lehetőséget, hogy másoknak besegíts, ami a lelkednek tesz végül jót. Ha valaki hozzád fordul, azt ne utasítsd el, különösen tekintettel az idősebbekre, vagy hátrányos helyzetűekre.

Ez a hétvége jóval mozgalmasabb lesz, mint tervezted. A pénteki nappal elindult pozitív folyamatok nem torpannak meg, szinte minden a kedved szerint alakul sőt, akár még jobban is! Most nem lesz kedved ahhoz, hogy lógasd a lábad, kifejezetten arra vágysz, hogy tevékenykedj, megnézz egy kiállítást, beülj egy moziba vagy egy remek vendéglőbe. Folyamatosan aktív leszel, nem fogod vissza magad, ha arról van szó, hogy új dologba kezdj. Ráadásul mindent dupla erővel teszel, így jóval hamarabb a végére is érsz a tennivalóknak. Hab a tortán, hogy az eredmények is kézzel foghatóak lesznek. Végül is az a lényeg, hogy te jól érezd magad!

A pénteki napot követően nyugalomban telik szinte az egész hétvége, megtalálod azokat az örömforrásokat, amelyek kielégítenek, s ha volt miért háborognia a lelkednek, most biztosan megnyugszol. Ez a két nap remek arra, hogy feltöltődj, pozitív energiával leszel körülvéve, sokat beszélgetsz, hallgasd meg közben mások búját és baját. Legyen okos és jól körülhatárolható véleményed mindenről, de neked is adhatnak majd érdekes, megfontolandó tanácsokat mások, hát figyelj az információáramlásra. A békés szombat után vasárnap délelőtt egy igen érdekes hír futhat be hozzád, szó szerint magával ragad az izgalom. Figyelj oda a részletekre, ugyanakkor maradj reális és ne ugorj bele semmilyen kétes dologba!
Pénzhoroszkóp novemberre - gondolkodj, tervezz, és ha kell, fogd vissza magad!http://www.life.hu/horoszkop/20141024-a-life-hu-penzhoroszkopja-novemberre-2014.htmlMár október utolsó napjaiban, majd november legelején is a Vénusz-Nap együttállás remek lehetőségeket kínál szinte minden jegynek arra, hogy fontos anyagi döntéseket hozzon. Ám hogy mit kínálnak a csillagok, azt a Life.hu november havi pénzhoroszkópja árulhatja el.Horoszkóp--Szerelmi horoszkóp novemberre - Engedj szabad utat a szenvedélynekhttp://www.life.hu/horoszkop/20141024-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-novemberre-2014.htmlHiába érkezik fagyos lábakkal a november, te maradj forró, és ne félj megélni a neked ajándékozott szexi pillanatokat. Ám hogy mi vár rád novemberben, azt a Life.hu szerelmi horoszkópjából tudhatod meg.Horoszkóp--Őszi szexhoroszkóp 2014-ben - Felejtsd el a gátlásokat!http://www.life.hu/horoszkop/20140825-life-hu-oszi-szexhoroszkop-2014.htmlHódítás? Csábítás? Megtartani vagy elengedni? Meddig mehetsz el ezen az őszön? Vajon szabad feszegetni a határokat? A Life.hu szexhoroszkópja elárulja neked.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.