Hétvégi horoszkóp (november 15-16.) – Ez a hétvége legyen csak a tiéd!

asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákoknak ideje visszavonulniuk a szürke hétköznapokból, a Szüzek és a Mérlegek tanuljanak meg nemet mondani, a Bakok pedig változtassanak hozzáállásukon, hogy megkaphassák azt, amire vágynak. A jó hír, hogy ez a hétvége minden csillagjegynek pont úgy fog alakulni, ahogyan azt ők elképzelték.

Ne szégyelld, hogy a munka és a kötelezettségek helyett kizárólag a hétvégi programjaid és találkozóid járnak a fejedben. Akadhat olyan pillanat, amikor valaki megpróbál visszarántani a rideg valóságba, a mi tanácsunk mégis az, hogy ne hagyd magad! Tudatosítsd, hogy neked is jár a pihenés és a kikapcsolódás. Persze nem hátrány, ha sok apró dolgot elvégzel otthon, vagy segítesz a barátoknál, ám ha folyamatosan iparkodsz, s nem nyugszol, akkor nem fogod magad kipihenni, és hétfő reggelre fáradtabb leszel, mint pénteken. Nem kevés stressz nyomja most a vállad, ezt pedig valahogyan le kellene vezetni, mielőtt az egészséged látja kárát.

A kellemes hétvégéd már pénteken elkezdődik, és be sem fejeződik vasárnap estig. Engedj szabad utat a csábításnak, meghívásoknak, izgalmas programlehetőségeknek, még akkor is, ha azok a semmiből bukkannak fel. Most főképp a családodnak és a barátaidnak köszönheted az egyre több pozitív helyzetet. Közvetlen környezetedtől rengeteg szeretetet, támogatást és energiát kapsz, amit kötelező elfogadni. Mondj le minden programot, ami nincs kedvedre, vagy sok utazással, unalmas körítéssel járna. Tudod te pontosan, hol a helyed. Töltsd olyanokkal az időt, akik mindig meg tudnak nevettetni.

Ugye eszedbe sem jut a munka és a pihenéstől teljesen független kötelezettségek sora ezen a hétvégén? Ki kell kapcsolódnod, ez most a megvalósítandó feladat! Felejtsd el az összes olyan tennivalót, amely a hétköznapok része, vágj valami egészen újba! Egyáltalán nincs most rajtad jelentős nyomás, így megengedheted magadnak a teljes lazulást! Ha a barátaidat is hanyagoltad mostanság, a családtagjaidról már nem is beszélve, ideje feléjük fordulni. Hozd be a lemaradásod, nehogy valaki felhánytorgassa neked jogosan azt, hogy nem figyelsz rá eléggé!

Remek hétvége áll előtted, minden jól alakul, akár a boldogság magas fokára is feljuthatsz, ha mindennek örülsz, és befogadó leszel az újdonságokra is. Ugyanakkor lényeges eleme a jó dolgoknak, hogy a kezdő lépést időben megtedd, azaz péntek délután mihamarabb szállj ki a mókuskerékből, és bátran rugaszkodj el a valóság talajától. Nem kell örökké a realitásba kapaszkodni, a fantázia és a szárnyalás éppolyan fontosak. A szombati napon ugyanis olyan – magánélettel összefüggő - dologba kezdhetsz, aminek végeredménye remek lesz, és minden rokonod és barátod álla leesik majd a meglepetéstől. A kreatív gondolatok most hosszú távra mutatnak előre, vasárnap otthon kamatoztathatod tudásodat.

Egy mozgalmas, izgalmas és programokkal zsúfolt hétvége helyett inkább harmóniára vágynál? Szép próbálkozás, de az égiek nem támogatják a törekvéseidet, tettekre fognak sarkallni. Bátran csinálj valami formabontót, egyedit, látványosat, különlegeset! Nem lesz könnyű, de köss kompromisszumot: legyenek nyugalmas óráid, de mondj igent a buli meghívásokra vagy arra a bizonyos randira, hiszen mindegyik jó alkalmat ad a feszültség levezetésére. Igyekezz megértetni környezeteddel, mire vágysz igazán, mert ha nem mondod el, miből találhatnák ki? Tudd, hogy a hétvége során kiváló alkalmad adódik ismerkedni, új kapcsolatokra szert tenni.

Epekedve vártad a pénteket, ami elérkezett, értelemszerűen magával hozva két csodás napot, egy mozgalmas szombattal, s egy lazább vasárnappal. Kiváló gondolat volt megtervezni előre a részleteket, így csak élvezned kell a különféle programokat. A szombat délelőtt dolgosan alakul, ha otthon vagy, járj végére a felgyűlt házimunkának, hogy a délután és a vasárnap könnyedén telhessen. Ha valaki ki akar téged most sajátítani, arra mondj nemet, és tartsd kordában családtagjaid vagy barátaid eltúlzott igényeit. Ez a hétvége a tiéd, és az is marad! Ne engedj ebből, és azt se hagyd, hogy valaki vitát kezdeményezzen erről a témáról.

Már nagyon vártad a hétvégét, igaz? Jogosan, hiszen sokat dolgoztál, így nagyon is megérdemled a kikapcsolódást! Egyetlen dolog okozhat bonyodalmat: akad néhány személy a környezetedben, akik nem akarnak nyugton hagyni téged, és feladatokat sóznának a nyakadba. Vajon hagyod, vagy elutasítod őket? Tégy belátásod szerint, de csakis olyan döntést hozz, amit biztosan nem bánsz meg vasárnap vagy hétfőn. Elsősorban a saját igényeidet tartsd előtérben, nem baj, ha emiatt valaki önzőnek titulál. Csökkentsd le a programok és találkozók számát, hiszen muszáj pihenned is!

Titkon abban reménykedsz, hogy a hétvégét a totális semmittevés állapotában tölthesd? A gondolat jó, csak elkerülhetetlenül jön pár otthoni tennivaló, egy érdekes telefon, egy izgalmas programra invitáló üzenet, te pedig úgysem fogsz tudni ellenállni annak, hogy társaságban töltsd az időd. A nyugalom iránti vágy érzete hipp-hopp tovaszáll, és csakis a buli és az ismerkedés kerül középpontba. Most olyan emberi kapcsolatokat alakíthatsz ki, amelyekből sokat tanulhatsz, mi több, akár egy szerelem is útnak indulhat. Semmire ne mondj nemet, érdemes új dologba vágni a fejszéd!

Remekül kezdődik a hétvégéd, pont minden úgy alakul, ahogy azt megtervezted. Persze, mindez annak ellenére is megtörténik, hogy mindezt magad sem remélted azok után, hogy pénteken felemésztetted az utolsó csepp energiatartalékaidat is. Mégis szerencsésnek érezheted magad, hisz érkezik valahonnan egy különleges energialöket, te pedig lendületet veszel, és vagy buliba mész, vagy te magad szervezel egyet. Az otthoni apró-cseprő munkákra is érdemes időt szánnod, sőt, ha lehet, ne told félre ezeket, mert jó dolog tiszta és rendezett körülmények közt élni.

Ez a hétvégéd teljen békesség és a szeretet jegyében! Tudd, hogy ez csakis rajtad múlik, a gondolkodásodon, a hozzáállásodon. Ha harmóniára vágysz, akkor azt igen könnyen megteremtheted mosollyal, kedvességgel és szeretettel. Adj ezekből a jótéteményekből azoknak az embereknek, akik fontosak számodra, és figyeld meg, hogy milyen gyorsan vissza fogod kapni tőlük ugyanezeket az érzéseket. Ez a szemléletmód nem csak ezen a hétvégén, hanem általában is sok örömöt hozhat neked a jövőben – próbálj meg erre törekedni a hétköznapokban is!

Engedd el magad, ne állíts fel korlátokat a gondolataidnak, lazíts és fantáziálj bátran! Éld meg a hétvége örömteliségét, szabadságát, a kötelezettségektől való mentességet. Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi utadat állja, azt tehetsz, amihez csak kedved van. Mindent cselekedj úgy a következő két napon, ahogy az számodra megfelel. Jó néha egy kicsit elrugaszkodni a valóság talajától, igaz? S ha szabadon engeded a gondolataidat, ne csodálkozz azon, ha kiváló és használható ötleteid támadnak, melyek meg is valósíthatóak. Ennek a hétvégének az energiái ahhoz is hozzásegíthetnek, hogy egy kicsit más oldalról lásd a dolgokat.

Ismerd be, hogy egy igen fárasztó és nehéz munkahét van a hátad mögött. Ugyanakkor örömteli tény, hogy nem voltál eredménytelen, sőt! Az előbbiek miatt megérdemelsz egy kis kényeztetést a hétvégén, örvendeztesd meg magad különféle izgalmas programokkal. Azt tedd, amihez kedved van! Figyeld meg, miként kapsz meg minden égi és földi támogatást vágyaid beteljesedéséhez, viszont lényeges, hogy tudatos légy, ne rohangálj össze-vissza, hanem építs fel mindent logikusan. Add meg a lehetőséget magadnak a csendre, a nyugalomra és a mély gondolatok áramlására! Emberi kapcsolataidat helyezd fókuszba vasárnap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.