Heti horoszkóp (november 17-23.) – Légy türelemmel és maradj kitartó!

asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati újhold mindenki számára komoly megkönnyebbülést hoz, különösen igaz ez a tüzes jegyekre, akik csütörtökig nem igazán találják a helyüket. A babérok learatására most kicsit várni kell, ám összességében minden jegynek kellemes, nagyobb gondoktól mentes hetet ígérnek a csillagok. 

Nem számít, hogy mások mit gondolnak, lényegtelen, hogy milyen az időjárás, az sem fontos, hogy a Hold fogyóban van! Bár érezni fogod, hogy most nem vagy teli energiával, de ami a birtokodban van, azt épp ott fogod tudni hasznosítani, ahol arra szükség lesz. A szombati újhold hatása már napokkal előbb érezhető lesz, engedd, hogy segítsen. Jupiter sem lazsál, így apránként, de össze fogod tudni rakni azokat a dolgokat, amelyek a boldogulásodhoz szükségesek. Energia, szerencse és némi kreativitás, s máris kész a tüzes Kos heti terve. Vegyél lendületet, és hengereld le a környezetedet új ötletekkel, kreatív megvalósításokkal. Mutasd meg, hogy ki is vagy te valójában, s mi az, amire képes vagy. Szakmai és magánéleti téren is sikeres lehetsz.

A hét első napjaiban gyakran lesz ingadozó a hangulatod, s ez bizony rányomhatja bélyegét az eredményességedre is. Hol fent leszel, hol lent, és bizony nem minden esetben fogod tudni a dolgokat a helyükön kezelni. Bonyolult konfliktusok is szegélyezik utadat, olyan lesz, mintha egy hullámvasúton ülnél, és teljes mértékben ki lennél szolgáltatva a környezetednek. Ez a fogyóhold nehézkes hatása, viszont jó hír, hogy az utolsó negyedben jár, tehát már csak szombatig okozhat mindennapjaidban fennakadásokat, utána hirtelen kiderül az ég és minden örömtelibb lesz. Bikaként egyet tehetsz! Bölcs leszel és előrelátó, elfogadod, hogy most nem célszerű árral szemben úszni. A hétvégén több pozitív dolog kárpótol majd, főleg magánéleti téren érdemes nagy terveket szövögetni.

Hétfőn szakmai vagy tanulmányi fronton számíthatsz egy kisebb kellemetlenségre, valamilyen banális félreértésnek köszönhetően. Mintha nem jól működne a kommunikáció közted és mások közt. Most az lenne a legfontosabb, hogy ne dugd a fejed a homokba, hisz a különféle helyzetek gyors tisztázása napfényt, örömöt és elégedettséget hoz az életedbe, így a hét további részét már semmi sem árnyékolhatja be. Kedden még akadhatnak problémáid, de szerdától remek kilátásokkal kecsegtetnek az égiek. Ne húzd az időt, helyre kell hozni mindent, ami mostanában félresiklott. Magánéleti téren is vár rád öröm, csak figyeld az eseményeket, légy résen, és csapj le az adandó alkalomra. A hétvégéd egyenesen remek lesz!

Harmonikusan, már-már gyanúsan jól indul ez a hét? Fura, mert nem erre számítottál? Hát ne rontsd el azzal, hogy megpróbálsz valami porszemet találni a fogaskerekek közt, mert nem fogsz tudni. Örülj annak, hogy tényleg minden nagyszerűen halad a maga útján, nem kell örökké valami kis izgalomra vágyakozni. Élvezd, hogy minden szépen alakul, nincsenek komoly gondok, és senki nem akar semmit a szemedre vetni. S ha ez nem lenne esetleg elég, tudd, hogy új ismeretségeket és barátságokat köthetsz, sőt, csütörtökön vagy pénteken egy érdekes és komoly üzletet is megcsíphetsz, ami hosszú ideig hozhat neked hasznot a konyhára. A szombati újhold fantasztikusan feltölt, s a héten megesett pozitív élmények nagy segítségedre lehetnek a közeli és távoli jövőd megfelelő formálásában.

Hetek óta gyötör egy fontos kérdés? Azt érzed valakivel, vagy akár többekkel kapcsolatban, hogy elcsúszott a kommunikáció, vagy tudod is, hogy gondjaid vannak másokkal? Nos, jó, ha tudod, hogy ennek a faramuci helyzetnek a csúcspontja erre a hétre tevődik, s könnyen összecsaphatnak a hullámok a fejed felett, és a viták is jellemzőek lehetnek. Jobb, ha most nem a tüzes Oroszlán stílusoddal hozakodsz elő, hisz hajlamos vagy arra, hogy hevesen reagálj, ha valami nem tetszik. Most ne ess ebbe a hibába, a Hold az utolsó negyedében jár, szombaton érkezik az újhold, addig ki kell bírnod, hogy feszültebb leszel a kelleténél. Szembe kell nézned a problémákkal, de csakis okosan, tervezetten haladhatsz előre, nem lehetsz szeleburdi, sem akaratos. Ha szükséges, kérd környezeted segítségét!

Jupiter és Merkúr folyamatosan tettekre sarkallnak, nem hagynak pihenni, sem lazsálni, sőt, még az ötperces szünetekre is csak lopva keríthetsz időt. Egész héten le leszel terhelve, ugyanakkor semmi sem lesz felesleges időtöltés, mindennek meglesz a maga haszna. Az égiek pozitív segítségét a magad javára tudod fordítani, mert bár neked is vannak kiváló ötleteid, ám ők adják a kreativitást, így a kettő ötvözésével igazán nagy dolgot fogsz tudni létrehozni. Ha külső segítségre lenne szükséged - egy titkos álmod, régi vágyad megvalósításához -, merj arról beszélni olyanokkal, akik tippekkel láthatnak el! Igazán nagyszerűek a kilátások ahhoz, hogy több barát, kolléga vagy közeli rokon is rendelkezésedre álljon, támogasson, jó tanácsokkal lásson el, sőt, akár anyagilag is kisegítsen.

Hétfőn és kedden le leszel terhelve, és egy valamit biztos nem tehetsz meg: a tennivalók hada elől nem bújhatsz el, különben elúszol, és kapkodhatod a fejed a hét hátralévő részben. Ne félj sokat vállalni, szembenézni a kihívásokkal, hisz ezek hozzák a sikert és az újabb lehetőségeket. Ügyes taktikával biztos, hogy a munka végére érsz péntekre. Persze tény, hogy szerdáig feszült leszel, és néha azt fogod érezni, bármihez nyúlsz, az darabokra törik a kezedben, de érkezik a felmentő sereg, méghozzá a szombati újhold formájában, aminek remek energiáit már csütörtöktől érezheted. A hét utolsó két munkanapján sokakat meglepsz a teljesítményeddel. Mivel ekkortól az energiád kiapadhatatlan lesz, érdemes akár előre is dolgoznod a jövő hétre.

Hangulatod meglehetősen változékony lesz a hét folyamán, úgy érezheted, szinte semmi nem sikerül, vagy csak komoly nehézségek árán tudod elérni a kitűzött célokat. Az égiek tényleg megnehezítik átmenetileg a dolgod - a legnagyobb kolompos a fogyóhold lesz -, ám ne aggódj, csütörtöktől fordul a kocka, és szinte csak meg kell álmodnod a sikert és a jó eredményt, a többi már magától alakul majd. Szombaton szó szerint repkedni fogsz, az újhold felturbóz és remek ötletekkel fogod meglepni környezetedet. Persze, a hét elején még nem fog tetszeni, hogy akadályok állják az utad, de fogadd el, hogy néha nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, ne vegyél magadra minden apróságot, s ne bonyolódj olyan vitákba, melyekbe máskor sosem mennél bele.

A hétvégi újhold fel fog tölteni energiával, új ötleteid lesznek, akár érdekes barátságokat is köthetsz. Ám addig sok feladat vár rád, és bizony alkalmanként jelentős akadályok fogják utadat állni. Egy valami azonos lesz a napjaidban: azt érzed, hogy mennél, dolgoznál, alkotnál, létrehoznál valami újat, és mégis valami visszafog. Kiváló irány lehet most számodra, hogyha tervezel, s ennek egyébként semmi akadálya sem lesz. A tetteket bátran halaszd a jövő hétre, ezek a napok a különféle nagy dolgok előkészítéséhez kedveznek. Jupiter hátszelet ad a munkával és tanulással kapcsolatos tervek kiötléséhez, sőt, mivel már nincs messze az újév, talán az is megfoganhat benned, mit csinálj jövőre. Amit időben és energiában most tervezésbe fektetsz, az mind meg fog térülni.

Fantasztikus erővel és energiával futsz neki a heti tennivalóknak, ám azt is érezni fogod, hogy a tartalékaid rohamosan csökkennek - ez a fogyóhold kellemetlen hatása. Ugyanakkor, ha okos és előrelátó vagy, meg tudod találni azokat az élethelyzeteket és örömforrásokat, amelyek újra és újra feltölthetnek. Rég látott ilyennek a környezeted, és az alkalmanként előtörő fáradtság ellenére se veszíts a lendületből, életben tudod tartani a turbó fokozatot egész héten. Ha akad olyan pillanat, amikor úgy érzed, nem is tudsz hirtelenjében mit kezdeni önmagaddal, akkor keress új kihívást, vagy segíts be másoknak, ápold a lelkeket, ezért is hálás lesz a környezeted. A szombati újhold megkönnyebbülést hoz, a jövő hét pedig a mostaninál is remekebb lehetőségeket jelez.

Apró félreértések nehezítik a hét első felét, viszont javadra legyen mondva, remekül fogod tudni kezelni a bonyolult helyzeteket, és mindenkivel megtalálod az összhangot, a véleményedet pedig úgy adod át, hogy azt senki ne érezze erőszaknak, rábeszélésnek. A helyzet csütörtöktől hirtelen javul, már nem kell hadakoznod senkivel, sőt, téged kérnek fel iránymutatónak, segítőnek, tanítónak. Meggyőző erődet a hét második felében bevetheted, és nyugodtan rábeszélhetsz másokat arra, hogy dolgozzanak veled, indítsatok közös vállalkozást, vagy a meglévő problémákat együttesen orvosoljátok, mindenki megelégedésére. Az értelmetlen összetűzések, felesleges erőfitogtatások máshol keresik a helyüket, mert nálad nem találnak otthonra. Mosolyogj sokat és az ötleteidet mondd ki hangosan, hátha az angyalok is besegítenek az alkotásba.

A hétfői és a keddi napod fárasztó lesz. Készülj fel erre lelkileg, és aludj eleget, hogy pótold a felhasznált energiákat. Remek hír viszont az előbbiekért cserébe, hogy a siker sem marad el! Kifejezetten sok elismerést gyűjtesz be a hét folyamán, és olyan emberek is megcsodálják tetteid végeredményét, akik eddig nem tartottak sokra. Valószínűleg magad sem tudod, hogy honnan jön a titokzatos erő, ami hozzásegít a cselekvéshez, de most még a különféle régi dolgoknak is a végére tudsz járni, ha szánsz ezekre is elegendő időt. A hét második fele pedig arra is rámutat, hogy min kell változtatnod szakmai téren ahhoz, hogy a legtitkosabb vágyaid megvalósulhassanak. Az egyetlen kérdés ezen a héten az lehet, hogy vajon tényleg azt szeretnéd csinálni, amit az elmúlt hónapokban elgondoltál? Naná, hogy a válasz igen! Hát cselekedj is ennek megfelelően!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.