asztrológia szerelmi horoszkóp december havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év utolsó hónapja senkit sem hagy magányosan: sokasodnak a bulimeghívások, a randik és ezzel együtt az esélye is megnő annak, hogy végre betoppan a nagy szerelem. A csillagok a párban élőket is elkényeztetik romantika terén. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu havi szerelmi horoszkópja! 

Páros: Érzelmeid a hónap első felében kuszák lehetnek, nem biztos, hogy mindent a helyén kezelsz, ezzel pedig kedvesedet is összezavarhatod. Aztán fordul a kocka, és pontosan fogod tudni, mit vársz a kapcsolatodtól, mit szeretnél a kedvesedtől. Beszélgessetek sokat!

Páratlan: Elég a magányból! Ne hagyd, hogy már-már a pesszimizmus uralkodjon el rajtad, csak azért, mert nem találtad meg a kedvest magad mellé. Ami késett, végre megérkezik, s 6-a után bármikor felbukkanhat életedben a Nagy Ő, hacsak nem harcolsz ellene kézzel-lábbal.

Páros: Szívügyeid bonyolultnak tűnnek? Ki kellene bogozni az összekuszálódott szálakat? Akkor ideje annak, hogy eltűnődj a jövőn, s a legfontosabb kérdésen! Vajon vele vagy nélküle? Ez most egy tényleg nagyon komoly kérdés, s hozd is meg a döntést karácsonyig!

Páratlan: Magány. Elég volt belőle? Nem csoda, ám jön a fordulat, mert többen is megpróbálják majd elhitetni veled, hogy szerelembe esni sokkal jobb mulatság. Az internetes társkeresés nem reménytelen, könnyen lehet, hogy most ez hoz eredményt neked.

Páros: Szerelem terén decemberben arra lesz szükséged, hogy kedvesed megerősítse benned a pozitív érzéseket. Nyugodtan hidd el, hogy minden rendben van, nincs ok az aggodalomra. Az egymásba vetett bizalom karácsonyra kiteljesedik, a szenvedély pedig újjáéled.

Páratlan: Az év vége remek lehetőséget kínál arra, hogy végre hátad mögött hagyd a szingli életformát. Fogadd el a férfiak közeledését, hagyd, hogy udvaroljanak! Menj bulizni, vagy adventi vásárokba, karácsonyi koncertekre! Az igazi most szó szerint szembe fog jönni.

Páros: Érdemes decemberben alaposan szemügyre venni a kapcsolatodat! Vedd rá kedvesedet arra, hogy új és izgalmas dolgokat próbáljatok ki, otthon és házon kívül egyaránt, - akár szerepjátékok is szóba jöhetnek. A lényeg az izgalmon és a kockázaton van...

Páratlan: Kiszemeltél magadnak valakit? Tudd, hogy rajtad múlik, megteszed-e az első lépést. Úgy tűnik, a másik fél eleinte észre sem veszi, mi történik körülötte, de ha jelét adod érdeklődésednek, akkor garantált a sikered!

Páros: Szívügyek terén látványos fellendülés vár rád, csak apró tettek szükségesek ahhoz, hogy mindketten jobban érezzétek magatokat. Picinyke varázslatok tehetik még szebbé a mindennapokat. Vess be új praktikákat, csábítsd el kedvesedet minden nap.

Páratlan: Szingliként ne várj a csodára, és főleg ne a szilveszteri bulira! Most van itt az ideje annak, hogy igent mondj egy randira, akkor is, ha a felkérő nem álmaid hercege. A stílusa és a lelke tisztasága lenyűgözhet, ha lehetőséget adsz neki a bemutatkozásra!

Páros: Szerelem terén új érzések bukkannak fel benned, eleinte te sem tudod, hogy féltékenység, elmúlás, vagy kétség fészkelte-e be magát a lelkedben, de egy biztos, nem nyugszol bele, tenni akarsz ellene. Azt tedd, amit a szíved diktál, és akkor nem hibázhatsz!

Páratlan: Keresed romantikus kedvesedet, de nem akar felbukkanni? Igen, még 6-ig várnod kell rá, utána viszont annyira hirtelen kopogtathat szíved ajtaján, hogy magad is meglepődsz. Az év végéig olyan emberben lelhetsz rá a Nagy Ő-re, aki mellett már több alkalommal elmentél...

Páros: Romantikázz sokat, szárnyalj kedvedre! Új dolgokat tudsz pároddal kipróbálni, s neki sem lesz ellenére, ha picit fűszeresebb lesz a kapcsolatotok. Ne lepődj meg azon, hogy partnerednek már-már gyanús lesz ez a túlzott bújás, szeretetáramoltatás. Azért persze élvezni fogja...

Páratlan: többen is jelentkeznek azért, hogy harcba szálljanak szíved elnyeréséért, ám a bökkenő az lehet, hogy magad sem tudod igazán, mire is vágysz pontosan. Senkit ne ítélj meg a külseje alapján, csakis a belső értékeket helyezd előtérbe. Legalább egy randira menj el mindenkivel!

Páros: Ne aggódj, minden rendben van! Lehet, hogy picit mindketten fásultabbak vagytok, ám ez csak a folyamatos munka miatt van. Örülj annak, ha kedvesed most teljesen másképp tesz bizonyos dolgokat! Vénusz összetartja a szerelmeteket, s a kevesebb együtt töltött idő sem kezdi ki kapcsolatotokat.

Páratlan: felejtsd el a szingli létet, nem neked találták ki. Vár rád a szerelem, de a négy fal közt ücsörögve nem fogsz rátalálni. Indulj útnak és ismerkedj. Jelentkezz online társkeresőbe, menj randizni, vagy fogadd el a barátnőd ajánlatát egy négyes találkozóra!

Páros: ne a karácsony közelsége miatt akarj javítani a kapcsolatodon! Önmagadért és kedvesedért vigyél több érzelmet, odaadást és szeretetet a mindennapokba! Egy ideje talán elhanyagoltátok egymást, ám most ez változhat, jöhet a heves szenvedély és némi romantika.

Páratlan: a társtalanság unalmas állapot, ismerd be és változtass ezen sürgősen! A karácsonyi forgatagokban, a szilveszteri buliban felbukkanhat valaki, akivel első látásra meglesz a szimpátia. Hagyd magad sodortatni az árral, érdemes...

Páros: érzelmi életed nem lesz unalmas, az egyszer biztos! A horizont kitágul, szexuális érdeklődésed megnő, vonz az ismeretlen. Bátran keresd az újdonság lehetőségét, és vedd rá erre kedvesedet is! Kapcsolatod stabil, de rátok fér egy kis lelki és testi izgalom!

Páratlan: Keresed a másik feled? Vénusz többeket is az utadba sodor, s nem telhet el úgy nap, hogy ne hozna össze az élet egy izgalmas személlyel. Válogass kedvedre, randizz, ismerkedj, s tedd le a voksod valaki mellett. Kellene egy partner szent estére, vagy nem?

Páros: Ha elkötelezted már magad, akkor minden napot úgy alakíts, hogy a kötelezettségek mellett kettőtökről, a jövőtök tervezéséről és a szenvedélyről is szóljon. Törődjetek többet egymással, és legyenek újra közös terveitek! Ha lakást, házasságot, utódot szeretnétek, döntsetek ezekről most!

Páratlan: A magányosok táborának nincs további erősítésre szüksége, úgyhogy fordulj a szintén párkereső férfiak felé. Ne félj az izgalmas helyzetektől, és az egyéjszakás kalandoktól sem. Hiszen sosem tudhatod...

Páros: Érzéseid egy ideje lankadnak? Semmi baj, most lesz ok arra, hogy tüzes légy, vonzóvá varázsold magad, és elhitesd kedveseddel, nálad nem lehet jobb választása. Ugyanakkor szükség lenne egy mély és őszinte beszélgetésre köztetek, hogy új, egyben közös terveitek szövögessetek.

Páratlan: Még keresed az igazit? A legjobb, ha nem hozol elhamarkodott döntéseket. Nem kell sietni, lassan járj, tovább érsz. Várd meg a karácsonyt, utána hirtelen könnyebb lesz rálelni az igazira. Menj társaságba, és hagyd, hogy bemutassanak neked valakit.

Havi horoszkóp decemberre – Változtass, hogy változhass!http://www.life.hu/horoszkop/20141125-a-life-hu-havi-horoszkopja-decemberre.htmlAmit eddig tettél, azt most végre megerősítheted, fontos döntéseket hozhatsz és az önismereted is fejlődhet. Mindezekben a Szaturnusz lesz a csillagjegyek segítségére az év utolsó hónapjában.Horoszkóp--A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan... Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.