Hétvégi horoszkóp (december 6-7.) – Használd ki a telihold energiáit!

asztrológia telihold horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegek, a Vízöntők és a Halak kivételével szinte minden csillagjegyet felturbóznak a szombat esti telihold energiái. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja advent második hétvégéjére!

Érzelmi stabilitás jellemez egész hétvégén, és másoknak is biztonságot tudsz nyújtani. Egyszerűen minimális a valószínűsége annak, hogy bárki kibillenthet az egyensúlyodból, sőt, támasz leszel a bajban, ha épp erre lenne valakinek szüksége. Tele leszel energiával, hatalmas lendülettel végzed az otthoni tennivalóidat, de ha házon kívül töltöd az időd, biztosan az is tartalmas és különleges lesz. Ha van pár kreatív ötleted, azt engedd szabadon, s ha te nem is, hát másvalaki hadd valósítsa meg! Szinte minden a kedvedre való lesz, így sok mosollyal fűszerezve telik mindkét napod.

Voltak mostanában rendezetlen ügyeid? Jó híreket hoz a Telihold, számos dolgot tisztán látsz, s a végére is jársz annak, amit most feladatként tűzöl ki magad elé. Óriási az esélye annak, hogy anyagi gondjaira hirtelen hasznosítható megoldások adódnak, amiket érdemes megragadni. A vasárnapod biztos, hogy nyugalomban telik, a kedélyállapotod kiváló lesz, nő az önbizalmad, és elégedett is leszel magaddal, eredményeiddel, sőt, még a környezeteddel is, bár, ez utóbbit talán nem ártana kicsit megújítani, szépítgetni. Ugyanakkor enyhe túlzásokba eshetsz, ne költekezz feleslegesen.

Könnyen lehet, hogy a szombati napot eleinte egyhangúnak és eseménytelennek fogod tartani, ugyanakkor a Telihold remek hatással lesz rád, így később szívesen csinálsz izgalmas dolgokat, ellátogatsz ismeretlen helyekre, randira mész, vagy felturbózod meglévő kapcsolatodat. Azért az előző felsorolás sokkal jobban hangzik, mintha egyfolytában valamilyen családi ügyet kellene intézned, vagy éppen takarítanod, nem? A szombatot követően a vasárnap is érdekesnek ígérkezik, hirtelen eszedbe jut, hogy nyakadon a karácsony, s mennyi mindent elő kell készítened. Rajta!

Ha eddig nem volt módod nekikezdeni a karácsonyi tervek szövögetésének, hát itt az idő, egy percet se vesztegess tovább! Az ajándékok és a vacsora alapanyagainak beszerzését is beiktathatod, hogy ne kelljen később, a tumultusban sorba állni. A Telihold erőivel kitartó leszel, bárhová eljutsz, bármit megvalósítasz, így egy-két jó program is férjen bele a hétvégédbe. Persze, szerinted lehet, hogy még messze a karácsony, de a következő két heted rettentő zsúfolt lesz, így most nyugalomban előkészíthetsz szinte mindent. Ugyanakkor bíztasson a tudat, hogy vasárnap leteheted a lantot, és átadhatod magad a családodnak vagy szeretett kedvtelésednek.

Tulajdonképpen egyáltalán nem rossz gondolat, hogy erre a hétvégére munkát vagy épp otthoni tennivalók tucatját tervezted be magadnak, - hisz a Telihold támogatja ilyesfajta ambícióidat. Ám komolyan erre akarod a szabadidődet áldozni pihenés és kikapcsolódás helyett? Ha mégis így döntesz, légy tisztában azzal, hogy az időt szeretteidtől és önnön magadtól veszed el. Keress arany középutat, így biztos, hogy teljesen elégedett leszel vasárnap mindazzal, amit véghezvittél. Nem éri meg elpazarolni az adventi napokat, és különösen nem a hétvégéket túlbuzgóságoddal, ismerd be!

Egy olyan adventi hétvége előtt állsz, ami kedved szerint telik, s pont olyan lesz, amilyenné alakítod. Az alapvető irány a béke és a nyugalom. Könnyen kerülhetsz kicsit álmodozós hangulatban, most senki nem fogja ezt számon kérni rajtad. Fordítsd a szabadidődet a saját javadra, főzz finomakat, beszélgess a számodra fontos emberekkel, tervezd meg a karácsonyi menüt, és akár már most a szilveszteri buli helyszínét. Neked is érezned kell, hogy jól alakulnak a dolgaid, s ez nem lesz másként az év hátralévő heteiben sem.

Nem minden alakul a kedved szerint, legalábbis eleinte, ám, ami késik, nem múlik! Sok dolgot elterveztél, de vagy késlekednek a kezdési időpontok, vagy nem találsz valamit, ami a megvalósításhoz szükséges lenne, de az is megtörténhet, hogy tegnap még volt kedved valamihez, a hétvégén pedig már nem lesz. Sebaj, ne aggódj, mert vasárnap estére összességében elégedett leszel mindazzal, amit a sorstól kaptál. Akadhat néhány bonyolult helyzet, mégis a legjobbat fogod tudni kihozni ezekből. Ne keseredj el semmi miatt, inkább alkalmazkodj a megváltozott körülményekhez!

A hét eddigi részében bizony volt részed néhány bonyolult és lelkileg megterhelő pillanatban, ám ezek valójában építették az önbizalmadat, segítettek a tisztánlátásban, és rávilágítottak arra, hogy mi jó neked, és mi nem az! Kimondható, hogy tulajdonképpen remekeltél, így nyugodtan kezded meg advent második hétvégéjét, idődet pedig annak arra szentelheted, ami neked jól esik. Ne dolgozz szombaton, legfeljebb az otthonod körüli teendőket végezd el, minden más ráér később! Csak a saját kényelmeddel, testi és lelki harmóniáddal foglalkozz, s ne feledd, hogy Telihold van, jó az idő meditációhoz!

Itt van végre a hétvége, ami szerencsére nem a munka, hanem a kikapcsolódás ideje! Érezned kell, hogy az elmúlt napok eseményei, esetleges terhei, plusz feladatai alaposan leszívták az energiáidat, ugyanakkor mégsem rokkantál meg a súlyok cipelése alatt. A szombati Telihold feltölt, s bár lehet, hogy a stressz némileg megviselt, vasárnapra mindent elfelejtesz, ami problémaként volt jelen az életedben. Bátran menekülj el az otthoni tennivalók elől, vonulj vissza a világ zajától, találd meg a pihenés számodra kedvező formáit. Fontos, hogy ismét elégedett légy önmagaddal!

A szombati napod békét hoz életedbe, panaszra nem nagyon lehet okod, a nyugalom és a harmónia körbeölel. Tény, hogy bár túl sok hasznos dolgot valószínűleg nem fogsz csinálni, de nem is ez a lényeg! Az a fontos, hogy foglalkozz önmagaddal, terveiddel, vágyaiddal, igényeiddel, ezen túl pedig azokkal, akik fontosak számodra. Vasárnap délutánig biztos, hogy minden remekül alakul, akkor viszont egy kisebb vita alakulhat kör körülötted, s ha nem figyelsz eléggé a környezetedben zajló eseményekre, még a végén téged is belerángatnak, ennek feltétlenül állj ellen!

Az elmúlt napokban kitettél magadért, sokat dolgoztál, új ötletekkel rukkoltál elő, és leginkább saját megelégedésedre mindenből kihoztad a maximumot. Ám, ez a hétvége próbára tesz, ugyanis könnyen lehet, hogy nem tudsz leállni, s ha nem a munkahelyeden, akkor otthon próbálod teljesíteni családod, barátaid vagy épp a saját kívánságaidat. Azért érezheted magad szerencsésnek, mert a Telihold energiáiból folyamatosan tudsz táplálkozni, és csinálsz még valami nagyszerűt és egyedit. Ha már ennyire benne vagy a dolgokban... kezdd el megtervezni a karácsony részleteit!

Legszívesebben bezárnál magad mögött minden ajtót, s elvonulnál a világ zaja elől? Eleged van már a stresszből, a túl sok otthoni munkából, a családod vagy épp a barátaid elvárásaiból? Ez érthető, de ha nem akarod emiatt magadat egy kellemetlen vita kellős közepén találni, akkor kivételesen bólogass mindenre, amit szeretteid kérnek tőled. Hidd el, tulajdonképpen még neked is hiányozna, ha nem lennének a közeledben azok az emberek, akiket szeretsz. Ezen a hétvégén inkább ne nyilváníts egyértelmű véleményt semmiről, főleg akkor ne, ha az totálisan szembemenne mások igényeivel. Hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.
Szingli karácsony - Tippek csillagjegyek szerinthttp://www.life.hu/advent/lelekmelengeto/20121221-ezoteria-csillagjegy-horoszkop-tulelesi-tippek-karacsonyra-csillagjegyek-szerint.htmlA szeretet ünnepe sokak számára az összetartozást, az együttlétet és az örömet jelenti, ám az egyedülállók ilyenkor szembesülnek igazán a fájdalmas magány érzésével. Ha idén sem talált rád a szerelem, ahelyett, hogy már előre rettegsz a rokonok kínos kérdéseitől, és nehezen hangolódsz rá az ünnepekre, fegyverkezz fel a Life.hu néhány egyszerű stratégiájával, hogy a karácsony neked is békében és nyugalomban teljen.LélekmelengetőThinkstockVersenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Decemberi pénzhoroszkóp – Eljött a gyarapodás idejehttp://www.life.hu/horoszkop/20141127-a-life-hu-december-havi-penzhoroszkopja.htmlNéhány csillajegynél kialakulhat kisebb kellemetlenség az anyagiak terén: a Vízöntőknek, a Halaknak és a Kosoknak különösen oda kell figyelniük arra, mire adnak ki pénzt az év utolsó hónapjában. Logikus, átgondolt lépésekkel azonban minden gödörből ki tudnak mászni – még jobban is, mint gondolnák. A többi jegyet gyarapodással, valamint később megtérülő, jó üzleti lehetőség felbukkanásával kecsegteti a december. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.