Heti horoszkóp (december 8-14.) – Élvezd a nyugalmat!

asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a szombati telihold olykor megborzolta a kedélyeket, ám ezzel a héttel egy nyugodt, békés időszak veszi kezdetét – így pedig nem lesz nehéz hangolódni a szeretet ünnepére. Míg a Kosoknál emberi kapcsolataik kerülnek előtérbe, az Ikrek sikert sikerre halmoznak, a Nyilasok pedig minden segítséget megkapnak az égiektől, hogy véghez vigyék céljaikat.

Emberi kapcsolataid fókuszba kerülnek ezen a héten, így pedig jelentősen befolyásolhatják hétköznapjaidat, eredményességedet, sikereidet. Fontos feladat lenne megfigyelni azt, hogy ki fog vissza, s ki az, aki segít, pártol, előretol, inspirál. Légy szemfüles, és hallgass a belső hangra! Amint érzed, hogy valaki hátráltat, vagy a negatív gondolataival lehúz, azonnal távolodj el tőle, és ne adj lehetőséget arra, hogy rád ragassza pesszimizmusát, hisz ez csak árthat neked. Te légy igazi Kos, aki képes a saját akarata szerint dönteni, haladni, változtatni a dolgokon. Baráti és rokoni kötelékeid megerősítésre vágynak, ne hanyagold el emberi kapcsolataidat! Persze, ha úgy véled, valaki kifejezetten zavarja a köreidet, akkor szépen, tisztességesen és barátsággal, de búcsúzz el tőle. A Fogyóhold segít ebben.

Hétfőtől szerdáig hatalmas lesz az ambíciód és annyira sok dolog fog történni, hogy alig bírod majd követni az eseményeket, mégis részt kell venned azokban, hogy a lehető legtöbb tapasztalatot tudd megszerezni. Szükséged van újdonságra, ötletekre, kreatív gondolatokra. Ezeket az emberek most meg tudják neked adni, hát figyeld a híreket, vegyél részt a beszélgetésekben, eszmecserékben, ez a te érdeked! Közben az égiek nem lesznek kíméletesek hozzád. Részben nem árt, ha felkészülsz arra, hogy számos, régen szőnyeg alá sepert ügy kerül terítékre ismét, s nem futamodhatsz meg ezek elől. Emellett új kihívások is érkeznek, s bár már karácsony előtt nem tervezted, hogy belevágsz nagy horderejű dolgokba, ma mégis el fogsz gondolkodni ezen, s rá fogsz bólintani valamire.

Rengeteg fölös energia lakozik benned, így nem véletlen, hogy fantasztikus teljesítményre leszel képes, sokan meg fognak lepődni azon, hogy egyfolytában szállítod a sikereket. Ám vigyázz, mert gondot okozhat hétfőn és kedden az, ha nem tudod a megfelelő helyen, jó dolgokra hasznosítani a tudásodat, és esetleg kapkodsz, ide-oda szaladgálsz. Legyél logikus, előrelátó és tervezd meg pontosan, hogy mit szeretnél elérni. A probléma igazi gyökere talán az lehet, hogy a szíved és a fejed mást diktál, így kialakulhat benned némi feszültség, ami szerda környékére megszűnik. Az égi konstellációk a hét második felére ideálissá teszik számodra a körülményeket, így bármit találj ki, az garantáltan sikerül. Kizárólag pozitív, építő tevékenységre használd az erődet és tudásodat!

Az egész heted jól alakul, nem kell kudarcoktól tartanod. Remek hírek érkeznek, s mindent a magad javára tudsz fordítani. Ha a most adódó lehetőségeknek csak a felét megvalósítod, akkor bőven túlteljesítetted a magaddal szemben felállított elvárásokat. Felemelő dolgokban lesz részed, az eredményeket sorra szállítod, az elégedettség látványosan kiül az arcodra, emellett, ha még mosolyogsz is, akkor szimbóluma leszel az optimizmusnak. Környezeted tagjai is meg lesznek lepve, és bizony nem fognak fukarkodni az elismerésekkel. Kiemelkedően jó lehet a szerdai és a csütörtöki nap, szakmai és magánéleti téren is mindenképpen jeleznek valamilyen pozitív változást az égi hatások, amit már nagyon vártál.

Sok váratlan, ugyanakkor pozitív töltetű esemény követi egymást ezen a héten, egyszerűen csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek. Bátran sodortasd magad az árral, nem fogod megbánni, ha engedsz a görcsösségből. Hidd el, pont ott fogsz kikötni, ahol neked kell. Ha az öröm és az elégedettség be akar költözni a mindennapjaidba, hát hagyd! A pici és a nagy dolgokat egyaránt értékeld sokra! A kifejezetten komoly gondok, kényes ügyek, problémás emberek most messzire elkerülnek, meglepően kiegyensúlyozottá tudsz válni, nyugalomban és harmóniában lesz részed, - ez pedig összességében segíti a karácsonyi előkészületeket.

Remek energiák vesznek körbe a héten, s bár lesz néhány nehéz, bonyolult vagy épp leterhelő pillanat, de összességében jó dolgokban lesz részed. Fejlődési lehetőségek kapu nyílnak meg előtted, ami biztos, hogy nem sok időd lesz lazsálni, vagy a karácsonyi vásárokat járni, ugyanakkor megéri a következő napokat munkával, tanulással, növekedéssel, függő ügyek lezárásával tölteni. A Hold segíti a szellemi növekedést, a testi fejlődést, sőt, valamilyen formában az anyagi gyarapodásodat is. A hét második felében tisztán fogod látni, hogy milyen formában tudtad kiteljesíteni önmagadat, ami hozzásegít az elégedettség állapotához. Szerződéseket, fontos megegyezéseket, új üzleteket köthetsz, függőben lévő jogi ügyeket rendezhetsz le, ezért most nem érdemes lazsálnod!

Az elmúlt néhány hétben szerencsére nem volt jellemző, hogy nagy bajok érjenek utol, csak apróbb dolgok vették el átmenetileg a kedved, de mindig vissza tudtál zökkenni a normális kerékvágásba, tudtál újra mosolyogni, remek célokat kitűzni magad elé. Ez a hét más lesz. Semmi és senki nem tudja megnehezíteni a dolgodat, minden könnyedén halad a maga útján, s ha netán el is akadnál egy-egy pillanatra, gyorsan fogsz találni magadnak valakit, aki támaszod lesz, és jó tanácsokkal lát el. Szerdán és csütörtökön számos olyan pillanat lesz, amikor fontos döntéseket kell hoznod, ekkor egyetlen dolgot tarts szem előtt! Nem kell gyorsan válaszolnod, nyugodtan vonulj picit vissza, gondolkodj, mérlegelj, s mindent számba véve válaszolj. Döntéseidet segíti Szaturnusz is.

Hétfőn és kedden egyértelműen azt fogsz érezni, hogy nincs kedved mások ügyes-bajos dolgaival foglalkozni, s bizony semmi nem tetszik, amit rád akarnak erőltetni, főleg, hogyha az nem a te feladatod. Ismerd be magadnak, ha valami nem tetszik, s mondd is ki! Nem kell magadban tartanod, igenis szükség van arra, hogy felvállald az érzéseidet és a gondolataidat. Mondd ki bátran a nem szócskát, ez jó lesz önbizalom erősítésnek is. Ha diplomatikus maradsz, akkor a végén te jössz ki nyertesen ezekből a helyzetekből. Most az sem baj, ha konfliktusba bonyolódsz, az a fontos, hogy őrizd meg a hidegvéredet! A hét második felére látni fogod, hogy még a viták is hasznodra lesznek. Ugyanakkor a jelentős döntéseket, szerződéskötéseket, anyagiakkal kapcsolatos ügyeket érdemes a jövő hétre halasztani.

Közvetlen környezeted sokat segíthet neked ezen a héten abban, hogy tisztán láss, új célokat tűzz ki magad elé, hatásosabban cégezd a munkád, vagy csak egyszerűen jól érezd magad a bőrödben. Szeretteid mellett kollégáid vagy barátaid is kiválóan ösztönözhetnek arra, hogy tettvágyadat és kreatív ötleteidet ötvözd a benned felgyűlt energiákkal, ez pedig kiváló eredményeket hozhat munkád, karriered vagy akár tanulmányaid terén. A siker most a közeledbe kerül, csupán meg kell ragadnod az adódó lehetőségeket. Egy szemernyit se pihenj, hanem cselekedj, mert a jó eredményekhez minden égi segítséget megkapsz. Extra tartalékaidat jó helyen tudod felhasználni, önmagad megsegítésén túl próbálj támogatni másokat is. Tele leszel ambícióval, ne félj változtatni!

Nincs okod az elkeseredésre vagy szomorkodásra! Fel a fejjel, mert minden, ami az elmúlt hetekben döcögött, az most megoldható, jobbá tehető. sikerre vihető. Ha mégis úgy érzed, lelkileg nem vagy felkészülve egy újabb nagy hajrára, akkor jusson eszedbe, hogy már máskor is képes voltál bebizonyítani, micsoda rejtett tartalékokkal bírsz. Tény, hogy az elmúlt hetekben a cél nem mindig szentesítette az eszközt, de ha igyekszel egy kicsit kreatívabb lenni, átformálhatod a mindennapjaidat, s ami eddig unalmas volt, azt flexibilisebbé, interaktívabbá, érdekesebbé teheted. Tűnődj el azon, hol kezd el a változást, és tedd is meg az első lépést! Ne légy kritikus önmagaddal szemben, és ne rágódj a régmúlton, törődj a jelennel és a formálható jövővel.

Kedélyállapotod folyamatosan emelkedik, s ez bizony sokaknak tetszeni fog, sőt, többen is a te energikusságodból igyekeznek majd erőt meríteni a következő napokban. Lényeges, hogy se a mosolyt, se az optimizmust ne told háttérbe, igyekezz új dolgokat kiötölni, és tudd, hogy csapatmunkában most kifejezetten erős és eredményes lehetsz! Energiatartalékaid kifogyhatatlanok, éhes leszel a sikerre, vágysz az elismerésre, így pedig szellemes éned bárkit meggyőz arról, hogy nagyszerű ember vagy, bármilyen új kihívásra készen. A környezetedben lévő emberek ezekben a napokban nem tudnak neked nemet mondani neked, hisz ötleteid számukra is új perspektívákat nyithatnak meg.

Változékony lesz ez a hét, szinte óráról órára módosulnak körülötted az energiák, leszel lent és fent, jön siker és kellemetlen helyzet egyaránt. A bizonytalanság, vagy akár a bizalmatlanság érzése lehet úrrá rajtad hétfőn és kedden, amit eleinte magadnak sem tudsz megmagyarázni. Feltétlenül keresd meg azt a valamit vagy valakit, amellyel, vagy akivel kapcsolatban kételyeid vannak, mert csak ezek pontos meghatározásával tudsz válaszokat találni. Az égi hatások alapján leginkább egy emberi kapcsolathoz köthető tényező az, ami fájdalmat vagy épp hiányérzetet okozhat a lelkedben. Félsz? Talán valaki becsap vagy nem teljesen őszinte hozzád? Ez a kellemetlen érzés mélyen beleeszi magát a lelkedbe, s érintheti munkádat, emberi kapcsolataidat, anyagi ügyeidet egyaránt. Ha tudatosan keresed, meg fogod találni a probléma forrását, így pedig csütörtökön orvosolni is fogod tudni, ezáltal a hétvégéd már remek hangulatban telik.

Visszaszámlálás indul! Ezekkel a csodás dalokkal hangolódj karácsonyra!http://www.life.hu/news/20141203-dalok-amiket-advent-elso-heteben-hallgass-es-hangolodj-a-karacsonyra.htmlAdvent első hetében járunk, tehát már csak néhány hét és itt az egyik legszebb ünnepünk, a karácsony. Milyen dalokat hallgass szentestéhez közeledve? Íme, egy kis ízelítő, ami téged is ráhangol a karácsonyra.NewsOrigoDecemberi pénzhoroszkóp – Eljött a gyarapodás idejehttp://www.life.hu/horoszkop/20141127-a-life-hu-december-havi-penzhoroszkopja.htmlNéhány csillajegynél kialakulhat kisebb kellemetlenség az anyagiak terén: a Vízöntőknek, a Halaknak és a Kosoknak különösen oda kell figyelniük arra, mire adnak ki pénzt az év utolsó hónapjában. Logikus, átgondolt lépésekkel azonban minden gödörből ki tudnak mászni – még jobban is, mint gondolnák. A többi jegyet gyarapodással, valamint később megtérülő, jó üzleti lehetőség felbukkanásával kecsegteti a december. Horoszkóp--Most jöhet a nagy Ő - Szerelmi horoszkóp decemberrehttp://www.life.hu/horoszkop/20141126-a-life-hu-havi-szerelmi-horoszkopja-decemberre.htmlAz év utolsó hónapja senkit sem hagy magányosan: sokasodnak a bulimeghívások, a randik és ezzel együtt az esélye is megnő annak, hogy végre betoppan a nagy szerelem. A csillagok a párban élőket is elkényeztetik romantika terén. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu havi szerelmi horoszkópja! HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.