Milyen ember vagy? Születésed órája elárulja

Forrás: Thinkstock -
asztrológia ezoterika horoszkóp születési idő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már régóta tudjuk, hogy az asztrológiában fontos jelentősége van annak, melyik hónap hányadik napján születtünk, hiszen ez nagymértékben meghatározza a sorsunkat.

Ha viszont pontosabb és személyre szabottabb jóslatot szeretnénk, érdemes tudni a születésünk óráját és percét is, így pontosabb előrejelzést kaphatunk a jövőnkről és hitelesebb jellemrajz is készíthető.

Persze a probléma ott kezdődik, hogy sokan nem tudják pontosan, hány óra hány perckor látták meg a napvilágot. De mégis miért érdekes ez? Mert fontos, hogy tisztában legyünk azzal, az általános horoszkópok egyáltalán nem személyre szabottak, hiszen azok csak az állatövi jegynek megfelelően tesznek megállapításokat. Ebből adódik az is, hogy néha ezeket nagyon a magunkénak érezzük, néha viszont távol állnak a valóságtól a leírtak.

Forrás: Thinkstock

Térkép önmagunkhoz

Ha tudjuk a pontos időpontot, elkészíthetjük a saját radix-horoszkópunkat. A radixképlet egy személyre szabott születési horoszkóp, ami életházakból, bolygókból és fényszögekből áll. Számításánál meghatározó a születési hely és a pontos születési idő. A születési horoszkóp egy önmagunkhoz elvezető térkép. Példátlan mennyiségű információt hordoz az ábra tulajdonosáról, ily módon tökéletes segédeszköze lehet az önmegismerési folyamatnak.

Mit befolyásol pontosan a születési óra?

Nos, a jellemed, a habitusod, tulajdonképpen mindent. Legalább annyira meghatározó ez az adat, mint a nap vagy az év. Ha szeretnéd tudni, hogy pontosan mit rejt ez a számadat, érdemes szakértő segítségét kérni, aki ezen információk tudatában személyre szabott horoszkópot készít.

Általánosságban azonban van néhány motívum, ami igaz lehet rád, ha csak a születési órákat nézzük:

Forrás: Thinkstock

00:00 - 2:00 óra között:

Nincs mese, vezetésre születtél. Irányításra való hajlamod az életed minden területén hangsúlyos lehet, de ez nem mindig vezet sikerre. Néha jobb lenne, ha a háttérbe tudnál húzódni.

2.00 - 4:00 óra között:

Nem tűröd a korlátokat, és friss szellemmel nézed a világot. Új, lendületes ötleteid miatt folyton kitűnsz a tömegből.

4:00 - 6:00 óra között:

Nagyvonalúságod legendás, még akkor is, ha ezt néha a környezet lazaságnak értékeli, mintha nem érdekelnének annyira a mások által értéknek kikiáltott dolgok. De hidd el, jó az, hogy képes vagy felülemelkedni a mindennapok ostoba görcsein.

6:00- 8:00 óra között:

A problémáid elhallgatása az egyetlen olyan dolog, ami nehezítheti az életed. Fegyelmezettséged, munkabírásod és empátiás készséged miatt viszont kifejezetten sikeres, mi több, népszerű ember vagy.

8:00 - 10:00 óra között:

Humorod világraszóló, az állandó megújulás jellemez és kalandkereséssel töltöd legszívesebben az időd. Képtelen vagy egyhelyben maradni, menni és menni kell - de te ezt bírod igazán.

10:00 - 12:00 óra között:

Te magad vagy a gondoskodás, mindegy, hogy a saját családod, egy éhező az útszélén vagy a madarak a fákon... te mindenkinek eleséget adsz. Képtelen vagy elnézni, ha valaki magányos vagy nélkülöznie kell.

12:00 - 14:00 óra között:

Nagyon fontos számodra a fegyelem, és hogy a dolgok rendben legyenek körülötted. Precíz természeted persze néha az őrületbe kergeti szeretteidet, de közben élvezik azt a hasznot, amit elérsz és tálcán kínálsz nekik.

14:00 - 16:00 óra között:

Visszafogottnak tűnsz, pedig igazából képes vagy az áradásra. De csak azoknak mutatod meg igazi arcodat, akiket közel engedsz magadhoz.

16:00 - 18:00 óra között:

Ha a remény szobrát faragnák, neked kellene modellt állnod ehhez. Örök optimizmus jellemez, szerencsére te a legnagyobb bajban is megőrzöd a nyugalmad és a derűdet. És meg is találod a felfelé vezető utat.

18:00 - 20:00 óra között:

A társaság központi figurája vagy, de nem vagy mindig őszinte. Szeretsz különböző maszkok mögé bújni. Ugyanakkor alkalmazkodókészséged kiváló, mindig mindenhol feltalálod magad.

20:00 - 22:00 óra között:

Kicsit naiv vagy, de ez csak szerethetővé tesz. Nem tudnak kihasználni, mert a naivitás mellett azért intelligenciát is kaptál az égiektől.

22:00 - 24:00 óra között:

Spirituálisan nyitott és érzékeny vagy. Ezt az érzékenységet pedig jól is kamatoztatod emberi kapcsolataidban. Neked aztán nem lehet füllenteni, se maszatolni. Emellett azonban rendkívüli emberszeretet és megértés is jellemez, nem csoda, hogy annyi barátod van.

Szerelmi horoszkóp 2015 - Most pattan ki a mindent elsöprő szerelem szikrájahttp://www.life.hu/horoszkop/20141209-nagy-szerelmi-horoszkop-2015.htmlVajon utolér a végzet, vagy csak vaktában lövöldözik Mars és Vénusz gyermeke, Ámor a nyilával? Hogyan indul a 2015-ös esztendő, milyen tendenciákra számíthatsz, s miként fog végződni? Magány vagy szerelem vár rád? Mit üzennek az égiek szingliknek és elkötelezetteknek? Vajon eléred az áhított célt, s ha igen, hogyan juthatsz el oda a leggyorsabban?HoroszkópThinkstockA megoldás egyszerű, annyit kell mondani: szeretlek! Mabel Katznál jártunkhttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-mabel-katz-a-hoponopono-mestere-interju.htmlA Life.hu újságírója a ho'oponopono világhírű tanítójával beszélgetett és kért tanácsot az életében felmerülő problémákra. Mert jöhet betegség, öregség, szorongás, az elengedésre vagy a megbékélésre való képtelenség egyaránt.Horoszkóp--Légy nyitott a csillagok adományára, a tisztulásra - Asztrológiai előrejelzés 2015-rehttp://www.life.hu/horoszkop/20141209-asztrologiai-elorejelzes-2015.htmlNem lesz könnyű év 2015, ám az biztos, hogy terhek hullhatnak végre le a vállunkról, ha okosan és tervezetten futunk neki az új esztendőnek. A tisztán látás ideje ez, rengeteg olyan esemény fog történni, ami megmutatja, hogy a dolgok nem mindig azok, aminek látszanak.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.