Új lehetőségek nyílnak meg előtted - Január havi horoszkóp

asztrológia havi horoszkóp ezotéria január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hónap az oly régóta szövögetett tervek megvalósításának kedvez. Azt azonban egy csillagjegy se várja, hogy különösebb erőfeszítés nélkül az ölébe hullik a siker, a nehézségekről a Mars és a Plútó fog gondoskodni.

Ismét egy új évkezdet? 2015 sok jót hoz a Kosoknak, s a pozitív élményekből már januárban is kijut neked. Örülj mindennek, ami megadatik, hisz a nagyszerű lehetőségek ott sorakoznak az ajtód előtt. Az álomszerű kezdés garantált, de a te feladatod kihozni önmagadból a lehető legtöbbet. Nem lazsálhatsz és nem tolhatsz el feladatokat a jövő hétre vagy februárra. Folyamatosan szükséged lesz különféle képességeidre, mivel több olyan kihívással is meg kell birkóznod, melyek nagyfokú kreativitást igényelnek tőled. Számíts arra, hogy az elvárások igen magasak lesznek veled szemben, ugyanakkor biztos, hogy meg tudsz felelni az igényeknek.

A 2015-ös újesztendő első hava meglepően sok kihívást tartogat neked, ám ezeknek akkor fogsz tudni maradéktalanul megfelelni, ha logikusan építed fel a tennivalók listáját, nem kapkodsz és nem a mennyiségre, hanem a minőségre fókuszálsz. Ha megígérsz valamit, akkor azt teljesítsd. Ne maradjon egyetlen tennivaló sem elvégzetlenül, különben nagyon hamar feltorlódnak a dolgok, s kapkodhatod a fejed, ráadásul így könnyebben vétesz hibát. Otthon is meg kell birkóznod néhány feladattal, viszont jobb, ha minden szálat a kezedben tartasz, s nem másokra vársz. Már a hónap első napjaiban kiváló lehetőség nyílik meg előtted, amely pompás hatással lehet szakmai előmeneteledre.

A 2015-ös esztendő első hetei tartogatnak pár kellemetlen meglepetést a sok jó dolog mellett. Az égi hatások igencsak vegyesek lesznek. Ha máskor hagyod magad sodortatni az árral, az nem baj, de most ne tedd. Minden, ami összefügg veled, arra figyelj, s a döntési jogot ne engedd ki a kezedből. Ha kérdeznek, ne háríts, hanem válaszolj. Könnyen meglehet, hogy hirtelen munkahelyet cserélsz, iskolát váltasz, vagy költözésbe fogsz. Bármi történjék, ne futamodj meg, mert most látszólag nem érint jól a változás szele, ám később minden a te javadat fogja szolgálni. 7-e után napról napra egyre könnyebben veszed majd az akadályokat.

A bolygók együttes és jótékony hatását szinte minden januári napon érezni fogod, a problémák elkerülnek, és jelentős akadályokat sem kell megmásznod a sikerért. Ha nem is jön házhoz az öröm és a pozitív eredmény, mégis kevés erőfeszítéssel, idő- és energiabefektetéssel tudsz most sikereket elérni. Lépj ki a komfortzónádból, próbálj ki új dolgokat, legyenek új terveid és indulj is el azon az úton, ami eljuttat a végcélig. Ne futamodj meg a kihívások elől, s örülj annak, amikor valaminek a végére érsz. Problémáid egy része a múlt homályába vész, újult erővel fuss neki a feladatok elvégzésének. Segíts azoknak, akik nálad nehezebb helyzetben vannak.

Meglepően indul ez az év, sok szélsőséges érzelem hadakozik benned – köszönhetően Mars és Plútó erőteljes hatásának. Lesznek remek pillanataid, de nehézségből is kijut. Ez a lelkileg leterhelő időszak automatikusan bevonzza életedbe a kellemetlen szituációkat, vitákat generálhat, s nagy részben rajtad múlik, hogy szabadjára engeded-e az energiákat, vagy nagyon tudatosan megfogod azokat, s nem bonyolódsz bele semmibe, ami negatív eredményt hozhat. Nézz körbe, s vedd észre, hogy rengeteg dolog megváltozott körülötted mostanság, leginkább különböző emberi kapcsolataidat illetően. Akkor cselekszel megfontoltan, ha néhány kapcsolattól megválsz, s új barátok után nézel.

Új év, új energiák? Bizony, most aztán sok lehetőség érkezik, és nem szabad elszalasztani semmit! A régóta dédelgetett álmok ideje érkezett el számodra, ne halogasd a kezdést! Ha bizonytalan vagy, bátran kérj segítséget. Ha félsz belevágni az ismeretlenbe, keress magad mellé egy segítő társat. Most a feladatok és kihívások könnyebben mennek, ha csapatban dolgozol. Közben – végre valahára - egy korábbi tevékenységért megkaphatod a méltó jutalmat, amit nagyon is megérdemelsz. A megbecsülés és a jó hírnév töltsön el örömmel. Könnyen megtörténhet, hogy egy komolyabb pozícióba kerülsz, vagy külföld felé veszed az irányt. Légy bátor!

Teljesen természetes dolog, hogy januárral együtt hirtelen megszaporodnak az elvégzendő feladataid, új kihívások érkeznek, és a veled szemben támasztott elvárások is jelentősen megnőnek. Lényeges eleme lesz az újesztendő első havának, hogy különösen nagy figyelmet szentelj mindennapos dolgaidra. A rutint most érdemes felrúgni és új szokásokat bevinni az életedbe - legyen az sport, egészségesebb táplálkozás, pihentető jóga. Stabilizáld különféle szerepeidet a családban, a munkahelyeden, a baráti társaságban. Sok fontos beszélgetésre kerülhet sor a hideg téli estéken, és csak a te döntéseden múlik, hogy mekkora részt vállalsz a kitűzött célok eléréséhez vezető úton.

Január hava tele lesz feladatokkal, egy percre sem állhatsz meg, különösen igaz ez a 12-e és 24-e közötti időszakra. Nem maradnak ki életedből az izgalmak, a kihívások és a változás sem, lényeges, hogy nagyon részletes tervvel fuss neki az újévnek. Fontos a körültekintés, a megalapozott tettek és a tudatos tervezés. A meggondolatlanság, a sietség, a felelőtlenség kerülendő! Ne tégy olyan dolgokat vagy kijelentéseket, melyeket később nem lehet visszaszívni, mert ott marad más emberek fejében. Sokat árthatsz magadnak most a hirtelenkedéssel. Okos gondolat az, ha inkább ragaszkodsz a konzervatív viselkedésmódhoz, azzal nem tévedhetsz.

Rengeteg információcserére számíthatsz januárban, fontos, hogy figyeld a híreket, de még a kószának tűnő mendemondákat is. Olyan tudás birtokába juthatsz az év elején, amely alapjaiban rengetheti meg az életedet, de mindenképpen pozitív változásokra van ezek által kilátás. Az is megtörténhet, hogy olyan dologról szerzel tudomást, mely nem feltétlenül tartozik rád, és nem is szabad ezzel visszaélned. Tilos továbbadni bármit, a pletyka legyen másvalaki kenyere. Fordíts közben sok időt és energiát a családi ügyek elintézésére, különösen akkor, ha gyermekeid képzéséről, szüleiddel való kapcsolatodról esik szó. Van valaki a környezetedben, akinek te segíthetsz kimászni a bajból.

Ne támassz túl magas elvárásokat, se az újévvel, se a szeretteiddel szemben, így pedig nem érhet csalódás. Egyszerűen csak élj, mint bármikor máskor, figyeld a lehetőségeket, szeresd az életet, és ragadd meg azt, ami kínálkozik. Ugyanakkor örülj annak, ha látod, hogy közvetlen környezeted szinte bármit megtenne azért, hogy a kedvedbe járjon, vagy épp mosolyt csaljanak az arcodra. Január közepe hozhat néhány nehéz, leterhelő napot, amikor az elégedetlenség felütheti életedben a fejét. A megoldás az, ha egy kicsit engedékenyebb leszel, bármiről is legyen szó. Fogadd el, hogy szeretnek, ha viszont azt érzed, túlzottan akarnak gondoskodni rólad, azt mondd meg nekik!

2015 megérkezett, és bizony óriási az esély arra, hogy sok jó dologban legyen részed már januárban. Rengeteg újdonság kerül kéz közelbe, semmire ne mondj most nemet. Ugyanakkor fontos tudnod, hogy egy igencsak változékony időszak veszi kezdetét, amelyben lesz bőven öröm, de alkalmanként a kellemetlen helyzetek is felbukkannak mindennapjaidban. Lehet, hogy te úgy véled, különféle emberi kapcsolataid jól működnek, ám érdemes alaposan körbejárnod ezt a témát, s ha valakivel elégedetlen vagy, akkor azt közöld vele. Hajlamos leszel arra, hogy magadba fojtsd a problémáidat, pedig családod, barátaid biztosan örömmel segíthetnének. A karriered is hangsúlyos szerepet kap januárban, de a sikerhez nagyon sokat kell tenned.

2015 januárjában rengeteg váratlan élethelyzettel találod majd szembe magad, s bizony sokszor kell majd improvizálnod ahhoz, hogy felül tudj kerekedni a megoldandó problémákon. Még szerencse, hogy rettentő kreatív leszel, okos gondolatok pattannak ki a fejedből, ugyanakkor még így sem teljesen biztos, hogy megtalálod azonnal minden gondodra a jó megoldást. Ne aggódj, lehet, hogy valami késlekedik, de épp ez a nyűgös időszak segít abban, hogy jobban átlásd, mit kell a jövőben másképp csinálnod. Engedd bátran szabadjára a fantáziádat, s hagyd magad inspirálni a pillanat által. Nagy tervek fogalmazódnak meg benned, különösen a családodat és egyéb emberi kapcsolataidat illetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.