Heti horoszkóp (január 5-11.) – Engedd el a félelmeket!

asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás teliholddal indul a hét, rengeteg dolgot tudsz a hátad mögött hagyni. Ereszd el a kételyeket, s kezdd úgy az újesztendő első hetét, hogy csakis előre nézel, a lehetőségek után kutatva. A Life.hu heti horoszkópja ebben segít most neked.

A hét első fele kissé egyhangúra sikeredik, de ez ne zavarjon, igenis kell némi idő ahhoz, hogy visszarázódj a munkába vagy akár a tanulásba. Az mindenképpen jó hír, hogy a gondok máshol keresik a helyüket, nem a te környékeden, s ha adódik is valamilyen probléma, pikk-pakk meg tudod oldani. A szerdai és a csütörtöki nap kiemelkedő lehet, jó híreket kaphatsz, vagy megérkezik a dicséret, amire régóta vártál már. Lassan, de biztosan visszatér minden a régi kerékvágásba, újra elemedben leszel. Kedélyállapotod napról napra jobb, péntekre már egyenesen kivirulsz. A hét eleji kedvetlenség, fejfájás, fáradékonyság tovaszáll - ezek remek hírek, igaz?

A január izgalmas lesz, de a tennivalók sokasága csak a hét második felében fog megérkezni. Addig nyugodtan lazsálj egy picit, vagy járj végére a függőben lévő ügyeknek. Napról napra több lesz a tennivalód, élvezetesebbé válik a munka vagy a tanulás, megtalálod azokat az apró örömforrásokat, melyekkel az optimizmusod nem csökken. A nehéz döntéseket halaszd el szerdáig, azon a napon tudod a legjobb irányt választani - témától függetlenül. A hét közepére feltöltődsz energiával, a kedved is remek lesz, és könnyedén fogod tudni jó irányba terelni az életedet, sőt, akár másokét is. Szentelj most különös figyelmet a szakmai kérdéseknek, érdekes kihívásoknak.

Az újesztendő igazi, kihívásokkal teli kezdete erre a hétre esik, a munka, a tanulás, a lehetőségek most fognak új horizontot nyitni előtted. Bár az is igaz, hogy vegyes hatásokat jeleznek a heti konstellációk, próbáld mindenből kihozni a legjobbat. Fontos, hogy ne veszítsd el a fejed, ha valaki felpaprikáz, mert ez akár többször is megtörténhet. Szerdáig alig találod a helyed, semmi sem elég jó, érdekes vagy épp kedves számodra. Nehéz így haladni és jó eredményeket elérni, új terveket szőni, de próbálj picit derűlátóbbá válni. Igyekezz elkerülni a vitákat. Nem baj, ha egyértelműen és hangosan kinyilvánítod nemtetszésedet, de találd meg ennek a diplomatikus módját.

Ezen a héten óriási segítség lehet, ha türelmes leszel, figyelsz, meghallgatod az embereket, és legfőképpen nem ítélsz első látásra vagy hallásra. Sem emberekről, sem élethelyzetekről ne nyilatkozz úgy, hogy nem jártad körbe a témát. Tény, hogy többen is megpróbálják feszegetni a türelmed határát, de csak rajtad múlik, hogy mosolyogsz vagy durcáskodsz. Minden esetben hallgasd meg a feleket, vagy az adott ügy részleteit, s csak az összes tény ismeretében adj tanácsot, vagy mondj igent, esetleg nemet. Lásd be, ha netán hibáztál, és javítsd is ki azt. Ezekben a napokban többen ki akarják majd használni a jó szándékodat, otthon és a munkahelyeden egyaránt.

Ezen a héten tekints előre, ne a múltban turkálj, abból nem lehet semmi jó. A gondolataid kösd le, bátran tervezd meg az egész évet, a főbb vonulatokat, és mindenképp szánj időt az anyagi ügyek elemzésére. Ez utóbbi főleg azért szükséges, hisz több terved sem úgy alakult a 2014-es esztendőben, ahogy azt eltervezted, s ennek eredményét most kezded látni, érezni. Hiányosságokat fedezhetsz fel, ám ez jó, így tudsz változtatni. A jó eredmények ezen a héten közel kerülnek hozzád, viszont csak önmagadban bízz. Szellemileg kissé leterhelt leszel, majd kipihened magad a hétvégén.

Döcögősen indul a hét, nehezen tudsz visszarázódni a világ körforgásába, úgy érezheted, mintha láthatatlan szálak tartanának vissza a cselekvéstől, céljaid elérésétől, ám valójában csak némi idő kell, hogy újra topon légy. Különféle ügyeid intézése során akadályokba fogsz ütközni szerdáig, ezért a fontos lépéseket halaszd el a hét második felére, különösen akkor, ha jelentős anyagi döntés is társul melléjük. Könnyen összeakaszthatod a bajszod valakivel, vagy akár többekkel is, leginkább banális okok miatt. Ez utóbbiakat nehéz lesz elkerülni, így a legtöbb, amit önmagadért tehetsz az, hogy békés megoldásokat próbálsz keresni.

Ezen a héten még időre van szükséged ahhoz, hogy lendületbe hozd önmagad, vagy épp inspirálj másokat. Kissé el leszel varázsolva, az újesztendő beköszönte önmagában nem turbózott fel - bár ami késik, nem múlik. Jó hír, hogy ami másokat zavar, téged biztos nem fog. A hideget meg sem érzed, ha jön egy akadály, inkább megvárod, míg eltűnik. Csütörtökig kell várni arra, hogy felébredj a Csipkerózsika álomból, ezt követően pedig minden színesebbé válik, élmény lesz a társaságodban lenni. Egy váratlan szerelmi élmény alaposan kizökkenthet a normál kerékvágásból. Figyeld az apró jeleket, különféle irányból érkezik feléd a jó.

Jól érzed magad a bőrödben? Helyes, mert akkor bármit elérhetsz és akármit meg tudsz valósítani. Kezdj most bele valami új dologba, az év eleje ehhez különleges inspirációt ad, neked is érezned kell. Tele vagy energiával, hát tégy meg mindent azért, hogy elérd a céljaidat, különösen egyet, ami régóta ott motoszkált már a gondolataid közt. Egyetlen akadály állhatja el az utadat, méghozzá az, ha esetleg letérsz a tisztesség útjáról a gyorsabb vagy látványosabb siker érdekében. Fontold meg, mit teszel, mert minden tetteddel támadási felületet nyújtasz ellenfeleidnek. Csakis az egyenes, jól járható, tiszta utat válaszd!

Az égiek kitartásra buzdítanak, erőt adnak, inspirálnak, így pedig a legtöbbet tudod kihozni magadból ezen a héten. Bátran fókuszálj a karrieredre, tanulmányaidra, ami fontos neked, az legyen a középpontban. A külvilág jól viszonyul hozzád és céljaidhoz, így szakmai téren sokan lehetnek a segítségedre, és mutathatják meg, hogy érdemes kiállni eredeti elképzeléseid mellett. Év eleje van, mikor tudnál bizonyítani, ha nem most? Remek üzleti lehetőséget kínálhatnak fel számodra ezen a héten, semmiképpen se utasítsd vissza, még ha kemény diónak is tűnik elsőre! Ne futamodj meg csak azért, mert túlórákat vagy áldozatot kíván tőled a kihívás.

Pozitív gondolatokból, remek ötletekből, mosolyból és jókedvből nem lesz hiány ezen a héten. Olyannyira nem, hogy még másokat is fel tudsz tölteni erővel, lendületet tudsz adni azoknak, akik nem találják a helyüket a 2015-ös esztendő első, igazi munkahetében. Hatalmas benned a tettvágy, meg akarod mutatni az egész világnak, hogy alkalmas vagy a nagy dolgokra, óriási kihívásokra, és várod is a lehetőségét annak, hogy kimozdulhass a komfortzónádból. Most tényleg rád lehet bízni jelentős feladatokat, hisz bölcsen, okosan és előrelátóan fogod tudni azokat megoldani, sokak csodálatára. Vállald be bátran az újabb kihívásokat, tanulj, s ha valamit nem tudsz, vagy nem értesz, akkor arra kérdezz rá.

A Hold és Vénusz pozitív energiákkal töltenek fel, segítik az optimista gondolatok áramlását egész héten. Mivel a hétfői telihold után az elengedés és az átgondolás időszaka jön, neked is el kell azon tűnődnöd, mik azok a dolgok, amelyeket időszerű lenne elereszteni, megváltoztatni, átformálni. Ne ragaszkodj semmihez görcsösen! Különösen olyasmihez ne, ami zűrös, bonyolult és sok energiát von el tőled. Nagyon igaz ez a nehézkes emberi kapcsolatokra, felebarátokra, ugyanis ők veszik el a legtöbb időt és energiát hasztalanul. A hét eleje érzelmekkel lesz teli, ám képes vagy nagyszerű döntéseket hozni, melyek jó irányba terelik életedet.

A 2015-ös esztendő friss energiái nem hagynak nyugodni, ösztökélnek, tettekre sarkallnak, inspirálnak, rávesznek arra, hogy alapjaiban változtass néhány dolgon, ami persze neked lesz jó és hasznos. Teljesen biztos, hogy az égiek a változások irányába terelnek téged. Mivel vissza kell ugranod a mókuskerékbe, és túl sokat nem téblábolhatsz, minden nap szánj egy pici időt arra, hogy miként tudnád a rutint is élménydúsabbá tenni. A megszokott, alkalmanként egyhangú mindennapok átalakításokat követelnek azért, hogy ne fulladj egy-két hónapon belül unalomba. Mutasd meg, hogy bármire képes vagy azért, hogy jobb mederben haladjon az életed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.