Heti horoszkóp (február 16-22.) – Egyszer fenn, máskor lenn

asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a Bikákra és a Rákokra nem lesz túl jó hatással a fogyóhold, addig a Vízöntők és a Halak valósággal sziporkázni fognak. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu heti horoszkópja!

Tele vagy erővel és energiával, és semmi nem tudja megingatni a jókedvedet. Ez a helyzet persze nem véletlen, hisz Jupiter és Merkúr hátszelet biztosítanak neked a sikerhez, a csütörtöki újhold kreatív energiával tölt fel, ezáltal pedig a célok is könnyebben elérhetőek lesznek. Kell ennél több a sikerhez? Hát persze, hogy kell, a belőled származó elszántság és kitartás. Ha ezeket a tulajdonságokat képes leszel ötvözni, mindent elérhetsz a következő napokban! Ha gondolataidat, ötleteidet túl vadnak és irreálisnak tartod, beszéld meg azokat egy olyan személlyel, akiben 100 százalékig megbízol. Kimagasló eredményeket érhetsz el munka fronton, de a pénzügyeid is fellendülő szakaszba kerülnek. Magánéletben sem lesz okod panaszra, szingliként jók az esélyek egy szép szerelemre!

Bikaként egyáltalán nem jellemző rád, hogy tudatosan keresnéd a vitára okot adó helyzeteket, ám egészen szerda estig ez bizony többször is megesik. A fogyóhold elvonja tőled az energiát, így minden impulzusra reagálsz, ami persze nem biztos, hogy túl jó helyzet. A környezetedben kialakuló összetűzések téged is megérintenek, védeni akarod mások igazát, de vigyázz, így a túloldalon álló embert magadra haragíthatod. Légy okos, és ha nem muszáj, ne adj okot a konfliktusra. Ha beleavatkozol mások dolgába, az lavinaként fog magával rántani. Légy okos és megfontolt, ne üsd az orrodat tőled független ügyekbe, még akkor se, ha valakinek csupán a pártját akarod fogni. Élvezd az életet más szemszögből, például menj úszni, szaunázni.

A Mars és a Hold kegyesek lesznek hozzád, bár hétfőn és kedden ezt nem éled meg jól, ugyanis még rengeteg akadály tornyosul előtted, és csak a nehézséget látod majd ezekben, nem a kihívást. De sebaj, a jó nem késik túl sokat, szerdára már sokkal jobban érzed magad a bőrödben, csütörtökön pedig garantált, hogy jön egy megmagyarázhatatlan sugallat, s megérted, hogy valójában a változás energiáit érzed, s képes leszel ezért lépéseket is tenni. Egyszerre akár több életterületen is nagyot fogsz alkotni! Erre a szerdai, csütörtöki és pénteki napok kiválóan alkalmasak. Minden idő és energia, amit önmagadba fektetsz, az duplán megtérül már a közeljövőben. Bármilyen terved, álmod, elképzelésed is legyen, az most megvalósítható.

Hétfőn kissé fáradtnak és frusztráltnak érezheted magad, valahogy semmi nem elég jó és szép, inkább a kifogást keresed, mint a lehetőséget. Sebaj, lehet, hogy pont ez szükséges ahhoz, hogy levezesd a benned felgyülemlett feszültséget, s a csütörtöki újholddal pedig szó szerint újjászüless. Remek hír az, hogy a környezeted szeret téged, épp ezért nem hagynak majd nyugtot neked, folyamatosan inspirálnak, és ki fognak rángatni ebből a kellemetlen, sehová nem vezető helyzetből. Örülj annak, hogy figyelnek rád, s a nélkül is a segítségedre sietnek, hogy azt kérted volna. Csütörtöktől energikus leszel, teleírod a naptáradat találkozókkal, megbeszélésekkel, így a hét második fele pörgős, sőt, szinte, túlzsúfolt lesz.

A hét első három napján alig találod a helyed, valahogy semmi nem alakul a tervezettek szerint, a szálak összekuszálódnak, szinte az arcodra lesz írva a kedvetlenség, alkalmanként pedig a tanácstalanság. Felébredni ebből a helyzetből akkor fogsz, amikor megérzed, hogy néhányan egyenesen kerülik a társaságodat. Ezt nem akarhatod, hát tégy ellene! Mosolyogj többet, ezzel elsősorban önmagadnak teszel szívességet, csak másodsorban környezetednek. Ahogy közeledik a hétvége, látványosan javul a hangulatod, jobban fogod magad érezni a bőrödben, sőt, a végén még te leszel mások támasza a bajban. Csütörtök délre nyerő pozícióba kerülsz. Ezt megkoronázza egy tökéletes hétvége!

Alapvetően energikus, pozitív hatásokkal teli, ugyanakkor zsúfolt napok állnak előtted, épp ezért most nem ragaszkodhatsz a bevett szokásokhoz, érdemes lesz változtatni a munkametóduson, a napi időrendeden. Ne tétovázz, hanem cselekedj, az égiek folyamatosan a malmodra hajtják a vizet, Jupiter igen erős hátszelet ad terveid megvalósításához! Olyan lehetőségek tűnnek fel előtted, melyekre régóta vártál, és az is biztos, hogy jó ideig nem fognak megismétlődni, tehát a mottód legyen: most vagy soha! Szakmai vagy akár tanulmányi terén garantáltan történnek pozitív fordulatok, de fontos tudnod, hogy döntéseket kell hoznod a saját érdekedben.

Szakmai előmeneteled mindenképpen középpontba kerül a következő napokban, ha saját vállalkozásod van, jön egy jó lehetőség, ajánlat, szerződés, amire érdemes gyorsan rábólintani. Elkerülhetetlen, hogy átgondold, tényleg ott vagy-e, ahol lenni akarsz! Ha nem, akkor merj rálépni az ismeretlen útra, és ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen a változásról. Most még talán hetek, hónapok is eltelhetnek a megszokott környezetben, a bevett rutinokkal, de vajon ezt akarod öt vagy tíz év múlva is? Ha motoszkál a fejedben egy munkahelyváltás, vállalkozás indítása, akkor ez a hét remek terepet kínál ahhoz, hogy a stratégiai lépéseket megtervezd. Tudd, hogy minél előbb hagyod a jó dolgokat megtörténni, annál több okod lesz az elégedettségre.

Az év eddigi részében voltak dolgok, melyeket kiemeltél, szinte gyermekedként dédelgettél, ám emellett sok mindent elhanyagoltál, sőt, akár önmagadat is háttérbe szorítottad mások elvárásaival, igényeivel szemben. Lehet, hogy kissé fáradtnak érzed magad, megeshet, hogy egy kisebb betegség ledönt pár napra a lábadról. Nem lesz könnyű ez a hét, mégis ébresztőt fújnak neked az égiek, hogy vess számot mihamarabb, s valld be, hibáztál pár helyen. Ennél jobb és pozitívabb felismerés nem létezik! Szembe kell nézned azzal, hogy többet vállaltál magadra, mint amennyit tényleg el tudsz cipelni. Jó hír, hogy összességében nincs okod aggodalomra! Ha végre hallod a saját gondolataidat, ismét szépen irányíthatod az életedet.

A nehézségek és a gondok hétfőn és kedden biztosan elkerülnek, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy lazsálhatsz! Épp most kell összekapnod magad és nagy terveket szőni, másokkal egyeztetni, keresni, kutatni az új lehetőségeket. Összefoglalva: egyetlen komolyabb tennivaló vár rád, méghozzá az, hogy kitűzz valami nagy és iránymutató feladatot, amit meg is valósítasz hamar! Persze, ez biztos nem könnyű, de ilyen megközelítéssel semmi nem könnyű, nem igaz? A szakmai terület viszont nem vonhat el a családodtól, barátaidtól, emberi kapcsolataiddal is foglalkoznod kell. Jobbá kell formálnod azokat, erősíteni, vagy éppen végleg lezárni, ha szükségét érzed, mert bizony ilyenből is akad, igaz? A most következő napok kiválóan alkalmasak a régi sérelmek, feldolgozatlan helyzetek, adósságok lezárására, orvoslására.

Még ha a helyzet hétfőn valamiért teljesen reménytelennek is tűnik, ne feledd, hogy te egy belevaló Bak vagy, aki bármilyen nehézséget megold, kibogozza a szálakat, helyére billenti a mérleg nyelvét. Jusson közben eszedbe az is, hogy múlt héten érdekes folyamatok indultak el körülötted, amelyek mindenképpen a te érdekedet szolgálják, de lehet, hogy picit lassabban jönnek az eredmények, mint remélted. Tény, hogy a változás nem igazán esik most jól, és nem is tudod biztosan, vajon ez hasznodra, vagy éppen hátrányodra lesz-e. Ám csütörtökre tisztán fogsz látni, és képes leszel örülni annak, hogy környezetedből valaki felkarolja törekvéseidet. Sok sikert!

A hét első felében a Hold fogyó fázisban lesz, viszont ezzel ellentétben azt fogod tapasztalni, hogy tele vagy energiával, néha már-már több is lesz belőle a kelleténél. Fura helyzet, de lehet, hogy legbelül ösztönösen érzed, a csütörtöki újhold remek hatással lesz rád. Használd ki, hogy nem vagy fáradékony, kedvetlen, pesszimista, hanem tobzódik benned az energia, amit kedvedre felhasználhatsz bárhol! Csütörtökön és pénteken olyan babérokat arathatsz le, amik eredetileg másokra vártak. A most következő napok szakmai előmeneteled lehetőségeihez adnak egyértelmű támpontokat, ezeket fordítsd a javadra. Ha előléptetésre most nem is, de dicséretekre, szóbeli elismerésekre mindenképp számíthatsz.

Az égi konstellációk minden nap okoznak neked valami örömöt, mosolyogj, amint sikert érsz el, ha valaki megdicsér, ha ajándékot kapsz, hisz biztos megérdemled. Napról napra fokozódik a helyzet, egyre pozitívabbak a kilátásaid, erre a csütörtöki újhold rátesz egy lapáttal. Komoly fellendülés várható az életedben, amihez bizony alkalmazkodnod kell. Szakmai, tanulmányi és magánéleti téren is jók a lehetőségek, válaszd ki, ami tetszik, de aztán cselekedj is. A világ felől érkező érdekes impulzusok és inspirációk hozzásegítnek ahhoz, hogy feltöltődj, jobban érezd magad a bőrödben, tele légy új ideákkal, vagy akár könnyen túltedd magad az elmúlt hetek nehézségein.

Add át magad a boldogságnak! - Február havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20150120-2015-februar-havi-altalanos-horoszkop.htmlA még hideg február csak elsőre tűnik olyan rossznak, valójában kellemesebbnél kellemesebb lehetőségek, élmények és találkozások sora vár a csillagjegyekre. A vizes jegyeknek (Halak, Rák és Skorpió) kifejezetten kedvezően alakulhat a helyzetük, ám a többieknek sem lesz oka panaszra. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu február havi horoszkópja!Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockVastag lesz a pénztárcád? Most kiderül! - Pénzhoroszkóp februárrahttp://www.life.hu/horoszkop/20150120-2015-februar-havi-penzhoroszkop.htmlPlútó nem könnyíti meg a csillagjegyek dolgát februárban. Komoly tudatosságra lesz szükség ahhoz, hogy ne költekezzék túl magukat és időben meglássák az akadályokat. Persze lesznek jó pillanatok, különösen 19-e után lesz érdemes figyelni! Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja! HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan szexelsz - Ez igaz? Teszteld!http://www.life.hu/horoszkop/20141216-horoszkopod-elarulja-hogyan-szexelsz-es-milyen-vagy-az-agyban.htmlCsillagjegyed egyértelműen megmondja, mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások!HoroszkópThinkstockLángoló szenvedély és megvalósuló vágyak – Szerelmi horoszkóp februárrahttp://www.life.hu/horoszkop/20150120-2015-februar-havi-szerelmi-horoszkop.htmlEljött a szerelmesek ideje! Aki eddig egyedül volt, ebben a hónapban biztosan találkozhat valaki igazán különlegessel, míg a párban élők egy szinttel feljebb léphetnek a kapcsolatukban. Hogy pontosan mi vár rád az érzelmek terén február havában, az kiderül a Life.hu horoszkópjából.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan... Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.